Genesis Mining Review – iskren pregled

Cloud Mining – ‘skriti žep vesolja’. Ni jasno omenjeno, kako natančno se je začelo, ampak, kot so omenjali viri, se je porast takih podjetij začel do konca leta 2013. Običajno je, da podjetje za rudarstvo kriptovalut ustanovi rudarske farme na območjih, ki lahko z največja učinkovitost. En primer je družba Genesis Mining.

ZAČNITE Z GENESIS MININGOM

Kaj je Genesis Mining?

Kot že omenjeno, ustanovitelji leta 2013, so se ustanovitelji sami srečevali prek iste platforme pri trgovanju in nakupu bitcoinov. Začetek prijateljstva je privedel do uresničitve ideje, ki je podjetju omogočila rast skupaj z njihovo bazo uporabnikov.

pregled rudarjenja geneze

Po blagoslovu so zgradili nove rudarske farme in zaposlili dodatno osebje, sestavljeno predvsem iz programerjev in inženirjev. Vsi sedanji člani, delodajalci in zaposleni prihajajo iz različnih smeri oblikovanja in znanstvenih disciplin, vendar jih njihovo skupno prepričanje o ustvarjanju digitalne valute in kriptovalutah krepi pri razvoju spletne skupnosti.

Kako deluje?

Z uporabo oddaljenega podatkovnega centra z izmenjavo moči za obdelavo podatkov ustvarja in izvaja postopek rudarjenja bitcoinov.

Uporabnikom zdaj ne bi bilo treba kupiti drage strojne opreme ali “rudarjev” za rudarjenje bitcoinov, temveč bi to prepustili tem ponudnikom storitev, ki jih bodo namesto tega kopali. Primerja se s konceptom agencije, ki poskrbi za vse vrste težav, preden potrošnik začne uporabljati storitev.

Ti podatkovni centri / rudarski objekti so v lasti in pod nadzorom rudarskih podjetij, zato uporabnik prepušča registracijo in nakup rudarskih pogodb / delnic..

Podobno tudi družba Genesis Mining, kot je omenjeno na njihovi spletni strani, zagotavlja storitve za uporabnike; to je enostavno pridobiti zgoščeno moč, ne da bi se morali ukvarjati z nakupom in se ukvarjati s kompleksno strojno in programsko opremo za namestitev in namestitev.

Eden glavnih ciljev podjetja GM je zagotoviti najučinkovitejše, najučinkovitejše in najbolj zanesljive naprave strankam v najem.

Koraki, ki bodo del GM izkušenj

  • Registrirajte se na njihovi spletni strani in ustvarite račun.
  • Račun financirajte z različnimi plačilnimi sredstvi prek Bitcoin, tj. Amazon, Paypal, kreditna kartica, bančno nakazilo
  • Izberite najboljši paket rudarskega načrta.

Ugodnosti, ker ste del GM izkušenj

  • Dobro cenjen in postavljen z empiričnimi podatkovnimi centri.
  • Pogodbe, ki so na voljo za številne kriptovalute.
  • Pogosto razprodan zaradi priljubljenosti svojih storitev.
  • Najbolj pregledno podjetje za rudarstvo v oblaku.
  • Registriran pri SEC za zagotavljanje sredstev za Bitcoin.

Sklad LOGOS

Po navedbah GM je družba v zadnjih dveh letih prejela obilna povpraševanja. Številni uporabniki so začeli lastno rudarjenje z različno strojno opremo in izvajali lastne operacije, vendar to ni tako privlačno za profesionalne vlagatelje.

Zato se je začelo oblikovanje sklada LOGOS. Veljal je za bolj profesionalen pristop, ki je usmeril bogate vlagatelje v visoko neto vrednost. To je bila pobuda za zabavo vlagateljev in za nadaljnje izboljšanje podobe blagovne znamke GM.

Cenitev

Kot je omenjeno na njihovi spletni strani, obstaja 6 vrst kriptovalut (Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin in Monero, Zcash), ki jih GM ponuja skupaj z omejenimi predprodajnimi paketi, kot so Starter, Advanced, Professional in Custom plan.

Bitcoin – najbolj priljubljena kriptovaluta, ki je decentralizirana in na široko odprta za registracijo uporabnikov. Z uporabo algoritma SHA-256 in programske opreme ASIC lahko z njim fleksibilno trgujemo z drugimi kriptovalutami. Navedene pogodbe so spremenljive in jih določajo predvsem dva do trije dejavniki. Fiksno nadomestilo za vzdrževanje bo odšteto od dnevnih izplačil v BTC.

Črtica – Kratica za Digital Cash zagotavlja hitra varna plačila prek spleta ali prek trgovine z odprto zaščiteno platformo. Z uporabo algoritma X-11, ki ga napišejo iznajdljivi programerji, omogoča sočasno izvajanje drugih kriptovalut.

Ima funkcijo samodejnega trgovanja (kopanje najdonosnejšega kovanca v danem trenutku in nato trgovanje z njim); ki je nato omogočen za druge kriptovalute. Pogodbe ne zaračunavajo stroškov vzdrževanja in obsegajo 24-urno obdobje.

Ethereum – Z uporabo algoritma et-hash zažene aplikacije na način, ki ne ustvarja ovir za vprašanja, kot so goljufije, cenzura, okvare ali kakršno koli politično / tretje posredovanje. Tako kot Bitcoin in Dash tudi samodejno trguje in deluje na pametnih pogodbah.

Čas pogodbe ne bo zaračunan za vzdrževanje in najverjetneje bo pogodba obstajala 24 mesecev. Sprejeti bodo določeni ukrepi, s katerimi bomo na najboljši možni napor izkopali najbolj donosen kovanec z dano strojno opremo.

Litecoin – Na drugem mestu je pri zlatih pripovedih Bitcoinov, kjer je hiter, zanesljiv in učinkovit, kar bolj učinkovito deluje s kratkoročnimi transakcijami in vsakodnevnimi izdatki za prihodke. Uporablja algoritem Scrypt in mine s pomočjo programske opreme ASIC. Podobno kot Ethereum ne zaračunava nobene pristojbine za vzdrževanje in pogodbe so na voljo do 24 ur.

Monero – Z uporabo algoritma CryptoNight široko uporablja podpis zvonjenja, da osebne identitete ostanejo zasebne. Zgrajena je iz nič, kar zagotavlja osredotočenost na 4 dejavnike – izbiro uporabnikov, prilagodljivost, zasebnost in decentralizacijo. Stroški vzdrževanja niso na voljo in predvidene so pogodbe za 24 mesecev.

Zcash – Z uporabo finančnega sistema, ki ni strogo nadzorovan in odprt, omogoča samodejno trgovanje ob uporabi programske opreme, imenovane algoritem ‘Equihash’. Tako kot Monero zagotavlja 24-mesečno pogodbeno obdobje brez stroškov vzdrževanja.

Prek GM je mogoče zaslužiti številne kovance, odvisno od kupljenih pogodb.

Primer: Z uporabo pogodb X11 lahko kopate kovance, kot so Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Peercoin, Startcoin in Namecoin. S pogodbami SHA-256 lahko kopate kovance, kot so Dash, Zetacoin in Darkcoin, skupaj z Bitcoin in Litecoin.

Donosnost

Dobičkonosnost bo odvisna od številnih dejavnikov, ki so spremenljivi. Cena posameznega kovanca, težavnost omrežja in hitrost razpršitve se spreminjajo na dan, zato bi bilo težko določiti vzdržnost dobička v mesecih.

Vendar se za običajnega uporabnika donosnost morda zdi malo verjetno zaradi dosežene strojne opreme, toda ko se znanost, inovacije in razvoj začnejo izboljševati, bo to povečalo možnosti za zaslužek z rudarsko strojno opremo ASIC.

GM uporablja cenejšo strojno opremo v primerjavi s strojno opremo po tržni ceni. Glede na stroške vzdrževanja je skladiščenje rudarjev pomembno, saj iskanje cenejših lokacij pomaga GM-u, da zmanjša stroške električne energije. Glavni cilji GM-a glede lokacije rudarjev so pridobiti poceni oskrbo z električno energijo ali preprečiti ali zmanjšati hlajenje.

Običajno uporabniki plačujejo za lastno strojno opremo in začnejo rudariti, toda kot navajajo raziskave, je težnja pozabiti nekaj stroškov, ki jih je treba plačati. Cilj GM je zagotoviti boljše izkušnje z nižjimi stroški.

Za SHA-256: Pričakujemo izplačila v višini 0,37 mBTC na 1 TH / s s stroški 0,25 BTC na 1 TH / s, zato pričakujemo predviden dobiček v 650-670 dneh.

Za X11: Pričakujemo izplačila v višini 0,0027 mBTC na 1MH / s s stroški 13,6 mBTC na 1MH / s, zato pričakujemo, da bo rentabilnost dosegla 500 dni.

Videli smo ugodnosti GM-ovih storitev in paketov za različne kriptovalute, vendar kako se GM razlikuje od drugih ponudnikov rudarjenja v oblaku?

Poleg tega, da zagotavlja vso potrebno strojno in programsko opremo za rudarstvo, je ena posebnost GM tudi ta, da imajo uporabniki možnost izbire, da kupijo določeno hashpower, zato se lahko odločijo, katere kovance želijo izkopati. Tako bo uporabnik tako lahko razdelil pridobljeno skupno moč razpršitve in jo uporabil za različne kovance, zato zagotavlja fleksibilnost pri naložbah.

Genesis panj

Interaktivni spletni vmesnik, ki uporabnikom omogoča enostavno nastavitev, spremljanje bitkoinske in altcoin rudarske farme. Gre za izvedbo načrta upravljanja ploščadi.

Ta sistem je bil razvit zgodaj, da bi se povečala potencialna učinkovitost razprševanja in poraba energije. S tem sistemom lahko internetne rudarske operacije razširimo v nišne digitalne operacije. Genesis Hive z ustreznim uporabnikom prijaznim vmesnikom in izkušnjami sodeluje in sodeluje z uporabniki pri ustvarjanju donosne izkušnje z rudarjenjem Bitcoinov.

Poleg tega je bil Genesis Hive zasnovan na namenu preživeti skrajno grožnjo tržnih razmer, s tem pa pomaga tistim, ki želijo začeti zaslužiti bitcoin, in služi kot nadzornik za zaščito in usmerjanje.

Programerji so vgradili vse potrebne funkcije v eno samo armaturno ploščo s herkulovimi filtri in pametnimi obvestili. Izboljšave so še v postopku, v upanju, da bodo uspešnejše in učinkovitejše za GM in spletno skupnost.

Rudarske kmetije

Zaradi varnostnih razlogov in varstva potrošnikov je GM objavil le petino informacij, povezanih z njihovimi področji. Prodaja pomembnih informacij lahko privede do motenj v pooblastilih in podatkih o Genesis Mining.

Enigma Ethereum Mine

Te kmetije podpirajo pametne pogodbe in so zasnovane posebej za projekt Ethereum. Z uporabo algoritma Skrypt minira preko grafičnega procesorja (grafične kartice) in vgrajene ploščadi, ki ustrezajo specifikacijam.

Sklad za rudarstvo Bitcoinov

Z uporabo specializirane strojne opreme je zasnovan za povečanje učinkovitosti rudarske zmogljivosti. S to valuto se tehnologija nenehno posodablja in spreminja.

Dash Mining Facility

Z uporabo algoritma X11 obdela podatke z rudarsko strojno opremo GPU (grafične procesne enote) in ne z napravami ASIC, ki se uporabljajo do danes..

ZAČNITE Z GENESIS MININGOM

Primerjava Genesis Rudarjenja in drugih rudarjev v oblaku

Hashing24

Trdi, da naj bi bil ustanovljen okoli leta 2012, je H.24 svojo spletno stran razkril okoli leta 2016. Zlasti to podjetje nima rudarskih centrov ali podatkovnih centrov samostojno, temveč se je povezalo z znanim ponudnikom BitFury, kjer uporabnikom pritegne moč. To uporabnikom zagotavlja zaupanje in dober ugled, da je operacija zakonita.

Uporaba predstavitvene različice H.24 pomaga uporabnikom pri učenju o rudarstvu in pri ugotavljanju, koliko lahko zaslužijo, ne pa nujno, da uporabniki dobijo dobiček, ampak se v glavnem uporabljajo kot učni vir.

Ne glede na to, kako se kupujejo rudarske pogodbe, H.24 zaračuna pristojbino za storitev v višini 0,00033 USD na GH / s na dan. Poleg tega obstaja tudi enkratna provizija za nakup moči razpršitve z določenim gostiteljem.

Hashflare

Hashflare vam ponuja možnost nakupa hashpower-ja, ki ponuja različne kovance SHA-256 in Skrypt, kot so Bitcoin in Litecoin, Ethereum in Zcash. Uporabniki dobijo svobodo pri izbiri lastnega rudarskega bazena.

Ponujajo spremenljive provizije, na primer 0,0035 USD za 10 GH / s kovancev SHA-256 in 0,005 USD za 1 MH / s kovancev Scrypt na dan. Ti stroški se ne nanašajo na pogodbe z Ethereumom, temveč se bodo izplačila določila glede na rudarsko področje, ki ga je uporabnik izbral, in koliko razpršene moči, ki mu mora biti dodeljena.

Prej so rudarske pogodbe veljale neomejeno za zajamčeno hitrost razpršitve, zdaj pa so ponudbe na voljo le za Bitcoin in Litecoin, tako da uporabnik ustvarja oviro za zaslužek iz prvotne kapitalske naložbe..

Hashnest

Hashnest je leta 2014 ustanovil Bitmain in ima rudarske farme po vsem svetu, s čimer izkorišča nizko porabo električne energije. Spletno mesto ponuja pogodbo o pospešenem rudarjenju v oblaku PACMiC, tj. Vendar obstajajo nadomestni načini, ki jih lahko uporabniki izberejo, na primer nakup moči razpršitve iz naprav Antminer s hitrostjo približno 125 TH / s, hkrati pa plačilo fiksne pristojbine za vzdrževanje v višini približno 0,19 THH / dan.

Eobot

Razvit in registriran leta 2013, omogoča dvostopenjsko preverjanje pristnosti, kjer lahko uporabnik dostopa do svojega računa s kodo, poslano po pošti z geslom.

Eobot ponuja pogodbe od 24 ur do petletnega intervala. Spletno mesto ponuja ocenjevalnik, ki izračuna dnevni dobiček po nakupu določene količine zgoščene moči. Stroški vzdrževanja se zaračunajo na $ 0,00021 GH / s na dan, pogodbe pa so na voljo za vse vrste kriptovalut.

Genesis Mining ponuja dober razlog za javnost in išče inovativne načine za ustvarjanje vrzeli med goljufivimi spletnimi mesti in zakonitimi ponudniki oblakov.

Ena od njihovih učinkovitih metod je bila, da v svojih rudarskih operacijah ustvarijo vpogled v celoten dostop in poimenujejo projekt: „Življenje v rudniku Bitcoinov.“ Takšne pobude spodbujajo uporabnike, da se počutijo varne in prepričane, da vedo, da če izberejo najboljšo možnost za vlaganje v ali ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me