GunBot Review 2021 – prevara ali resnična ponudba?

Kriptovalute prevladujejo na svetovnih trgih. Ne glede na to, katera storitev vas zanima, boste ugotovili, da jo je mogoče kupiti prek kriptovalut ali zlasti Bitcoina. Čeprav jim je uspelo ohraniti stalno sledenje po vsem svetu, je še vedno nekaj nedoslednosti, ki jih je treba odpraviti, in načrtujemo, da bomo to še razširili v tem pregledu GunBot. 

Na primer, ljudje še vedno niso prepričani, katera je najboljša pot za pridobivanje kriptovalut zase. Čeprav se to morda ne zdi tako velik problem, postane problem, če upoštevate dejstvo, da imajo različni viri različne lastne stroške..

Da bi stvari postale bolj jasne, je očitno dejstvo, da lahko, če se odločite za nakup svojih kriptovalut prek menjalne storitve, na podlagi izbrane borze na koncu porabite več, kot je dejansko potrebno za nakup.

Podobno, če se odločite za zaslužek kriptovalut s pomočjo njihovega lastnega tempa, boste na koncu izbrali napačnega rudarja in imeli velike izgube. Tako postane nujno, da bodite previdni pri nakupu ali prodaji kriptovalut.

In tudi če bi uspešno kupili serijo kriptovalut, kako se dejansko lotite vzdrževanja in razširitve svojega deleža. Ljubitelji kriptovalut in finančni strokovnjaki vam bodo zlahka povedali, da je nakup kriptovalut le uvodni korak, pravi izziv pa se začne, ko želite razširiti svoje vire.

To je dejansko mogoče doseči le s trgovanjem s kriptovalutami. In razen če in dokler ne boste imeli pomembnega znanja na kripto trgu, boste lahko izgubili znatno količino virov, če niste previdni.

Inteligenten avtomatiziran kripto algoritem

V takem scenariju postane povsem očitno, da dejansko potrebujete nekoga ali storitev, ki vas lahko učinkovito vodi pri spletnem trgovanju s kriptovalutami. Zdi se, da je trg kriptovalut zelo nestanoviten, s pogostimi nihanji, nekatera pa so precej močna.

Trgovec začetnik, ki slučajno ni bil dobro seznanjen s scenarijem, bi lahko padel na katero koli od teh nihanj in na koncu izgubil dobršen del svojih virov. Da bi se rešili takšne usode, obstaja nekaj zelo dobrih storitev, ki vam lahko učinkovito zmanjšajo breme.

Te storitve si prizadevajo izključno za popolno izkoriščanje trgovinskega vidika poslovanja. Ena od takih storitev se imenuje GunBot, ki je preprosto inteligenten botski program, ki je bil izključno programiran za upravljanje vaših poslov in obvladovanje celotnega nakupa in prodaje. Pravzaprav je bil imenovan za enega najboljših robotov za trgovanje z bitcoini!

V tem pregledu Gunbot si prizadevamo dekodirati delovanje in delovanje GunBot-a ter se prepričati, da bralca seznanimo s tem, kako je, in kako bi se lahko izkazalo kot igralec sprememb pri vaših kriptovalutah. Najprej se poglobimo v podrobnosti, kaj v resnici je in kako deluje.

Poleg tega navajamo cenovne načrte za programsko opremo ter stalno primerjavo med prednostmi in slabostmi storitve. Ker je toliko za kritje, se potopimo kar vase.

Kaj je GunBot?

GunBot je samodejna in izpopolnjena programska oprema za kripto trgovanje in računalniški algoritem, ki je zasnovan tako, da vam pomaga pri vaših podjetjih za trgovanje s kriptovalutami. Bot deluje na borzi Poloniex in drugih podobno priljubljenih borzah kriptovalut. Ustvaril ga je razvijalec Gunthar De Niro, prva različica programa pa se je začela že decembra 2016.

gunbot pregledPrimarni cilji bota vključujejo nakup in prodajo kriptovalut za vas na določeni platformi in storitve izmenjave. Način deluje tako, da se pametno odločite za vas in vedno kupujete, ko so cene nizke, in prodajate, ko se cene znova dvignejo. Na ta način bot neprestano zbira dobiček za vaš račun in sodeluje v konkurenčnem trgovanju, ne da bi moral opraviti kakršno koli delo.

Zdaj, medtem ko se nekateri naši bralci lahko prepirajo glede dejstva, da se podoben pristop k trgovanju lahko uporablja tudi pri ročnem trgovanju. Čeprav je to morda delno res in morda celo nekaj časa deluje, ima uporaba bota nekaj precej jasnih prednosti, ki jih pri ročnem trgovanju ne boste zlahka našli. Glavno od teh je dejstvo, da GunBot v resnici ne počiva in še naprej ustvarja dobiček 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar človeku ni mogoče.

Popoln seznam menjalnih storitev, ki jih GunBot pozna in v sodelovanju z njimi nemoteno deluje, je približno takšen: Poloniex, Binance, Bittrex, Binfinex, Kraken in Cryptopia. Vendar morate upoštevati, da je Cryptopia podprta samo za različice 4.0 ali novejše različice programske opreme.

Zdaj je še en vidik bota, ki je pripravljen za poenostavitev vašega podjetja za trgovanje s kriptovalutami, tisti, za katerega uporabnik ni izrecno obveščen, vendar ga morate kljub temu obvestiti, dejstvo, da bot deluje na določenih preizkušenih in preizkušene strategije trgovanja.

Izdelovalci so te strategije izbrali sami in čeprav jih boste morda želeli prebrati, je najbolje, da jih prepustite samemu botu. Zdaj upoštevajte, da so bile vse te strategije posebej izbrane tako, da boste slučajno dosegli največjo donosnost svojih naložb.

Ti optimizirajo vaš algoritem trgovanja do te mere, da ostanete, da izgubite minimum in pridobite največ, ne glede na primer. imena nekaterih teh strategij, ki so učinkovito vgrajene v algoritem samega bota, so Gain, Bollinger Bands, Step Gain, 1000Trades, Ping Pong in Supergun.

Zdaj, čeprav vse te strategije delujejo z istim ciljem in bolj ali manj prinašajo enake rezultate, če pa bi se držali besed samega ustvarjalca, je Gunthar De Niro, Bollinger Bands ali BB strategija najbolj optimalna. sklopa.

Še ena točka, ki jo je treba omeniti, je, da vam med trgovanjem ni treba upoštevati izključno ene same strategije. Namesto tega imate celo svobodo mešanja in ujemanja, kot vam ustreza, zlasti kadar delate na borzah Poloniex, Kraken ali Bittrex.

Na primer, lahko kupite svoje valute s pomočjo strategije PingPong in jih pozneje prodate s sistemom Gain, kadar koli je pravi čas.

ZAČNITE Z GUNBOT

Cene GunBot

Cenovni načrti GunBot so bili skrbno oblikovani, da bi zagotovili, da uporabnik doseže največjo možno vrednost za svoj denar in si s svojimi naložbami ustvari pomembne donose. Načrt oblikovanja cen je trije in vsi trije imajo podobne značilnosti.

Vsa ta plačila bodo namreč enkratna, torej ko boste plačali dogovorjeni znesek, boste dejansko dobili doživljenjsko naročnino na GunBot in jo lahko brezplačno uporabite, kakor koli želite. Drugič, vsi trije načrti plačil omogočajo uporabniku prilagodljivost za izvajanje neomejenih parov. Zdaj, čeprav so bile to podobnosti v načrtih, obstajajo tudi razlike.

Edina razlika med temi tremi je poleg dejanskih stroškov seveda tudi dejstvo, da kupcu ponujajo svobodo, da deluje na enem, dveh ali treh različnih trgih ali menjalnih storitvah. Načrt plačil z najnižjo ceno po ceni 0,1 BTC omogoča uporabniku, da upravlja svojega bota samo na enem trgu ali menjalni storitvi, tista po ceni 0,2 in 0,3 BTC pa uporabniku omogočata, da upravlja s svojim botom na katerem koli dveh oziroma treh trgih..

Zdaj je povsem odvisno od uporabnika, kateri načrt mu najbolj ustreza in učinkovito izbere tistega, ki se popolnoma ujema z njegovimi zahtevami. Vendar pa obstaja en pomemben vidik dela z GunBot, ki ga morate poznati.

Predstavljajte si scenarij, ko vsak trgovec s kriptovalutami naroči GunBot zase in dejansko pusti, da vse njihove trgovinske operacije ležijo na ramenih GunBot-a. Čeprav to lahko deluje sprva, sčasoma, ko skoraj vsi kupci menjalnih storitev začnejo uporabljati GunBot, se lahko situacija hitro vrne na prvo mesto..

Konec koncev, kaj koristi privilegiju, ko imajo vsi dostop do njega? Kmalu bomo začeli doživljati situacijo, ko so GunBot, čeprav delujejo enako dobro kot prej, prenehali biti učinkoviti zgolj zato, ker tekmujejo sami s seboj. To dejansko izniči prednosti nakupa bota.

Vendar vam sploh ni treba skrbeti. To je zato, ker so proizvajalci GunBot-a učinkovito našli rešitev tudi za to. Gunthar kmalu načrtuje izdajo nove in posodobljene različice GunBot, ki se bo imenovala GunBot Black Edition.

Zdaj bo GunBot opremljen z novim in popolnoma posodobljenim algoritmom, ki bo učinkovito uporabil algoritem, ki ga je že vzpostavila obstoječa različica. Trgovci, ki ugotovijo, da se njihov obstoječi GunBot ne izkaže za tako učinkovitega, kot bi si želeli, se lahko vedno odločijo za posodobljeno izdajo Black Edition in izboljšajo svoje možnosti za uspeh pri trgovanju s kriptovalutami. Zanimivo je tudi omeniti, da lahko to kmalu izdajo Black Edition GunBot pridobijo samo tisti uporabniki, ki že imajo obstoječo različico.

Prednosti & Slabosti

Ta pregled GunBot ne more biti popoln brez naštevanja nekaterih glavnih prednosti in slabosti storitve. Zdaj, medtem ko je programska oprema GunBot avtomatiziran algoritem, ki naj bi vse delo opravil namesto vas in zagotovil, da se pri trgovanju s kriptovalutami ne boste soočili z izgubami, pa obstaja eno vprašanje, o katerem morate vedeti.

Čeprav je res, da naj bi ta bot skrbel za vse vaše odgovornosti kot trgovec, bi bilo vseeno bolje in varneje, da nenehno preverjate njegove dejavnosti in se prepričate, da deluje v skladu z zahtevanimi pričakovanji. V bistvu so redne ocene in ocene popolnoma potrebne in bistvene.

In prav v ta namen je tudi pomembno, da mora imeti uporabnik, ki upravlja GunBot, nekaj osnovnega znanja in izkušenj pri trgovanju s kriptovalutami. V nasprotnem primeru tvegate izgubo svojih kriptovalut in tudi ne veste, kaj storiti glede tega.

Poleg tega bot vsebuje nekaj precej obsežne programske in strojne zahteve. Preden se odločite za nakup, bi bilo najbolje, da preverite te zahteve in zagotovite, da vaš sistem izpolnjuje vse.

Najprej in najpomembnejše je, da morate dejansko prenesti programsko opremo z njihovega spletnega mesta, nato pa jo boste morali zagnati ali osebni računalnik. Če tega ne želite storiti, boste pozvani tudi k nakupu ločenega navideznega zasebnega strežnika bodisi enega od priporočenih dobaviteljev bodisi tistega, ki mu zaupate.

Programska oprema, ki jo prenesete s spletnega mesta, bo enostavno in učinkovito delovala v vseh vrstah operacijskih sistemov, in sicer Mac, Linux ali Windows, pod pogojem, da prenesete pravilno različico.

Druge zahteve glede strojne opreme vključujejo najmanj 4 jedra in 4 gigabajte RAM-a za nemoteno izvajanje programa. Če se vaš sistem ne strinja z zgornjimi specifikacijami, lahko med izvajanjem bota naletite na precejšnje zaostanke in se pri operacijah soočate s težavami.

Poleg tega, čeprav GunBot večino dela opravi sam, ga morate, potem ko namestite programsko opremo in ste pripravljeni na razmestitev na platformi za izmenjavo, konfigurirati sami, preden jo zaženete. In s konfiguracijo mislimo na odločitev o tem, katere strategije uporabiti in katere algoritme učinkovito uporabiti z botom. Zato morate imeti nekaj osnovnih informacij o teh različnih strategijah in malo osnovnega znanja, če nameravate kupiti GunBot zase.

ZAČNITE Z GUNBOT

Zaključek

GunBot je ena izvrstnih tehnologij, ki vam bo zagotovo olajšala trgovanje z edinstveno izvedbo in neverjetno dobro programirano programsko opremo. Vendar pa bo najbolje delovalo le, če mu boste dali potrebno okolje in osnovne začetne pogoje, da bo dejansko naredil pozitivne spremembe, in to se ne bo zgodilo, če se ne naučite sprejemati inteligentnih odločitev, ki so v vašem interesu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me