Hvem aksepterer Bitcoin? – FULL liste over selskaper som godtar Bitcoins

Alle som til og med er eksternt kjent med de siste hendelsene rundt om i verden, kan umulig unnslippe raseriet som Bitcoins har blitt. De er nesten overalt, fra våre lokale markeder til de store bankinstitusjonene og mer. De har effektivt spredt seg over hele verden, og har klart å erobre finansmarkedene i massiv skala.

Det vi har sett de siste par årene, er intet mindre enn dominans, og det faktum at fenomenet ikke ser ut til å bli noe mindre, gjør det enda mer formidabelt. Men mens begynnelsen av Bitcoins har vært en stor begivenhet for finanseksperter og heltidsinvestorer, har det også klart å gjøre mange andre interesserte..

Fra å klare å bygge og gyte en rekke bransjer som den nå mammutte kryptovalutaindustrien, til å effektivt inngå praktisk talt alle store forhandlers akseptable betalingsliste, er det forbløffende å merke seg alt som Bitcoin har oppnådd i et så kort spenn.

selskaper som aksepterer bitcoinNår vi snakker om akseptable betalinger, vil du virkelig bli overrasket over å vite det store antallet selgere som er klare til å handle i Bitcoins nå. Nesten hvert annet produkt kan kjøpes med Bitcoins, i tillegg til å til og med bytte dem mot andre kryptovalutaer. Da det tidligere ble spioneringen som fremtidenes sentrale valuta, spøkte ikke folket som sa dette sikkert.

Nå som den mest brukte kryptovalutaen, betaler Bitcoin sikkert en god andel av online og offline markedsplass. Og som kunde og forbruker vil det ikke skade for deg å bli kjent med alle mulige utsalgssteder, butikker eller selskaper som gjerne vil akseptere Bitcoins som en betalingsmåte..

Av denne presise grunnen tar vi sikte på å utforske alle slike utsalgssteder og merkevarer i denne artikkelen. Vi prøver å gi deg all informasjon vi kan om hvor du kan bruke dine hardt opptjente Bitcoins, og gir også innsikt i markedsføringsstrategier som passer deg best..

Hvem aksepterer Bitcoins

Mat

KFC Canada aksepterer Bitcoins, så hvis du føler deg sulten på kylling og ikke er i humør for å betale med kontanter, eller bare går tom for det, kan du bruke Bitcoins.

T-bane, sandwichutgangen vil gjerne akseptere Bitcoins, og gir dermed en god løsning for når du har lite kontanter, men definitivt trenger en sandwich.

Kommer til flere lokale utsalgssteder, Pembury Tavern, som er en berømt pub i London, aksepterer også Bitcoins, og det samme gjør Old Fitzroy og The Pink Cow, som er en pub i Sydney, Australia og en spisestue i henholdsvis Tokyo, Japan.

På den annen side er PizzaforCoins.com en tjeneste som lar deg bestille pizza online. Begge disse tjenestene er i Bitcoin-betalinger.

Whole Foods, som navnet antyder, er en butikk som handler med økologisk mat, mens BitcoinCoffee.com er en online portal designet for å la brukerne enkelt bestille og tilpasse kaffe. Begge disse tjenestene bruker Bitcoins for å akseptere betalinger.

Bortsett fra disse, er det Helen’s Pizza, det berømte pizzauttaket i Jersey City, hvor du enkelt kan få en eneste bit pizza for så mye som 0,00339 Bitcoin.

Curryupnow.com, som i utgangspunktet er et sett med tolv restauranter som alle er spredt over San Francisco Bay Area, er opptatt av å akseptere Bitcoins.

Reise & Booking tjenester

Virgin Galactic er et slags teppe eller morselskap som inkluderer Virgin Mobile og Virgin Airline-selskaper. Nå er Virgin Galactic også en av organisasjonene som godtar Bitcoin-betalinger, noe som gjør telefonregningene og reisekostnadene mye enklere og praktisk.

CheapAir.com og Expedia.no, som begge er nettsteder for reisebestillinger, lar deg også gjøre betalinger i Bitcoins, noe som gjør flyreise og innkvartering mye enklere enn før.

Bitcoin.travel kommer ikke som noen overraskelse på denne listen, siden selve navnet gir bort plottet. Det er i utgangspunktet et reiseside som lar deg bestille overnatting, barer eller til og med skjønnhetssalonger hvor som helst i verden.

En klasse limousine, som spesialiserer seg på pick and drop-tjenester på Newark flyplass, lar deg bruke Bitcoins for bestilling.

LOT Polish Airlines er et flyselskap med base i Polen, mens Movietickets.com åpenbart er en online plattform for bestilling av filmbilletter enkelt og raskt. Begge disse godtar Bitcoin-betalinger.

One Shot Hotels er en populær hotellkjede i Spania, mens Coupa Café er en ganske godt besøkt kafé i Palo Alto. Begge disse stedene godtar Bitcoin-betalinger.

E-handel

Har du noen gang hørt om overstock.com? Det er faktisk en god service av et unikt utvalg. Det selger i utgangspunktet store billettprodukter som du vanligvis finner til noen virkelig dyre priser til mye rimeligere og billigere priser. Og den eneste grunnen til at de er i stand til å gjøre dette er at de har en tendens til å ha for mye på ting. Nå, hvis du trenger å kjøpe noe av deres for store ting, kan du bare bruke Bitcoins.

Gyft er en online portal som lar deg kjøpe gaver til dine nærmeste. Og det beste er at de godtar Bitcoins, noe som betyr at du ikke lenger trenger å punge ut store mengder kontanter for å gi dine kjære gave. Newegg.com er også en online portal som lar deg kjøpe elektroniske dingser og utstyr. Dette nettstedet gjør det også mulig å utføre Bitcoin-betalinger.

Fancy.com er derimot en online portal for alle fasjonable ting og for å oppdage nye og fantastiske ting som er verdt å bli kjøpt. Denne fantastiske tjenesten vil lett akseptere Bitcoins som betaling.

i-Pmart er en onlineforhandler som handler med elektroniske deler og mobiltelefonkomponenter. Denne Malaysia-baserte tjenesten godtar Bitcoins.

Shopjoy er en online forhandler basert i Australia som driver med nybegynnere, mens Lv.net er et LA-basert internett-serviceselskap. Begge disse godtar lett Bitcoins som betaling.

Rakutan, som i utgangspunktet er den japanske versjonen av Amazon og tilfeldigvis er en e-handelsgigant, godtar også Bitcoins.

Nettsteder / bøker & Magasiner

Hvis du er Microsoft-bruker, har vi noen veldig gode nyheter for deg. Den teknologiske giganten grunnlagt av Bill Gates godtar gjerne Bitcoin-betalinger på Xbox- og Windows-butikkplattformene. Så for eksempel, hvis du er interessert i å få tilgang til en betalt applikasjon, kan du enkelt betale det nødvendige beløpet i Bitcoins.

Playboy, et av de mest populære voksenunderholdningsselskapene i verden, godtar også Bitcoin-betalinger. Så i tilfelle du er i ferd med å gå tom for abonnementet ditt på bladet, kan du alltid få det fornyet ved hjelp av Bitcoins.

Reddit, som viser seg som et mikroblogg-nettsted akkurat som Twitter, men med en mye mer fokusert og dedikert følge, godtar også betalinger i Bitcoin i tilfelle en bruker er interessert i å få tilgang til premiumfunksjoner på nettstedet.

Wikipedia er enormt populært, og nesten alle er kjent med det også. Men visste du at online-leksikonet enkelt vil akseptere Bitcoins hvis du sier at du vil bidra til det på noen måte eller vil registrere deg for en tjeneste?

Alza, som er tsjekkisk nettforhandler sammen med Internet Archive, som som navnet antyder er et dokumentasjonsselskap for Internett, godtar også Bitcoins som betaling.

4Chan.org, som er et mikroblogg-nettsted som ligner på Reddit, vil lett akseptere Bitcoins for å få tilgang til premiumfunksjonene mens EZTV, en online TV-leverandør som bruker torrenter, vil gjøre det samme..

Når det gjelder online-tjenester, godtar også Pirate Bay, som er en nedlastingstjeneste for torrent, og Zynga, som er en online spillplattform, betalinger i Bitcoins.

Lumfile er en filserver som er basert på skyen helt og kan brukes til å enkelt lagre og vedlikeholde filene dine.

SEOclerks.com, som, som navnet antyder, lar deg enkelt bygge nettstedets følgende ved å øke SEO-rangeringene, godtar også Bitcoin-betalinger.

Bloomberg.com, som nesten ikke trenger introduksjon på grunn av sin enorme popularitet, er en nettavis sammen med HumbleBundle.com som er et indiespillnettsted som godtar Bitcoin-betalinger..

Et annet spillnettsted, BigFishGames.com, som er vert for spill for nesten alle plattformer som Android, Windows og til og med Mac, sammen med Suntimes.com, som er en annen avisportal basert på Chicago, godtar også Bitcoin-betalinger..

ExpressVPN.com, som som det samme antyder, er en online VPN-tjeneste som gir høy hastighet og sikrer virtuelle private nettverk for brukere som ønsker å opprettholde sin anonymitet mens de er på internett.

Grooveshark, Braintree og MIT Groove Store som er en musikkstreamingtjeneste på internett, en betalingsprosessor og en MIT-basert studentbokhandel aksepterer henholdsvis også Bitcoin-betalinger.

Dating

Videre vil datatjenesten OkCupid, sammen med domenenavnsregistreringsselskapet Namecheap, også enkelt akseptere Bitcoins som betaling for når du vil betale for en premiumkonto eller kjøpe et nettsted på henholdsvis internett.

Dream Lover som tilfeldigvis er et online forhold og datingtjeneste vil heller ikke ha noen problemer med å akseptere Bitcoins som betaling.

Badoo, en online dateringsportal, som er flott for å danne relasjoner, sammen med T-Mobile Poland, som er en polsk tjeneste dedikert til mobilbaserte tjenester som mobilopplading eller påfyll, godtar også betalinger med Bitcoins.

Andre

Når vi kommer til noen flere lokale utsalgssteder, har vi Grass Hill Alpacas, som er en lokal gård som ligger i Haydenville og Jeffersons Store, som er en ganske kjent klesbutikk i Bergenfield som også godtar Bitcoin-betalinger..

Mint.com, et finansselskap, lar deg enkelt håndtere alle bankkontoer ved å holde dem alle på ett sted. På denne måten kan du bedre overvåke midlene og sette budsjetter.

San Jose Earthquakes, som i motsetning til populær tro ikke er en finansieringsplattform for jordskjelv, men heller navnet som ble vedtatt av San Jose og California Professional Soccer Club, sammen med Crowdtilt.com, som er en fin måte å samle penger med vennene dine eller familiemedlem for en ferie eller et annet stort foretak, godtar også aksepterer Bitcoin-betalinger.

Etsy Vendors er tilfeldigvis navnet som ble vedtatt av en ganske berømt butikk for smykker og kunstsamlinger sammen med Museum of the Coastal Bend i Victoria, Texas, godtar også Bitcoin-betalinger..

Dish Network, som navnet antyder, er en direkte satellitt kringkastingstjeneste og Libertarian Party er ganske enkelt et politisk parti fra USA. Begge disse aksepterer betaling i Bitcoins, og det gjør også Yacht-base.com som i utgangspunktet tilbyr yachtchartertjenester og er basert utenfor Kroatia.

Bortsett fra de som er nevnt ovenfor, har du Euro Pacific, CEX, Straub Auto Repairs, PSP Mollie og Intuit som for tiden godtar Bitcoins.

SimplePay, SFU Bookstore, State Republican Party, mspinc.com, shopify.com og Naughty America er bare noen av de andre online og offline detaljisttjenestene som lett vil akseptere Bitcoins som en betalingsmåte.

Du kan lett gjenkjenne navnet Lionsgate Films. Tross alt er dette selve filmstudioet som er ansvarlig for perler som The Hunger Games Trilogy og The Day After Tomorrow. Du vil være glad for å vite at dette studioet også tilbyr Bitcoins.

Stripe er et selskap basert i San Francisco som arbeider med betalinger og finansielle tjenester mens WebJet tilfeldigvis er en online portal med fokus på reiser og turer. Begge disse tjenestene godtar Bitcoin-betalinger, og det samme gjør Green Man Gaming sammen med Save the Children og NCR Silver.

Bitcoins er kommet for å bli. Det har ikke engang gått mer enn et tiår siden ankomst og mindre enn fem år siden deres vekkelse, og de har allerede tatt over verden på en spektakulær måte. Vi er ikke lenger drevet av trangen til å bære faktiske kontanter eller til og med våre kreditt- eller debetkort lenger, siden så mange av våre butikker, merkevarer og utsalgssteder nå med glede godtar Bitcoin-betalinger. Listen fortsetter å vokse med stormskritt hver eneste dag ettersom flere og flere markedsførere kommer til å gjenkjenne kraften og rekkevidden til kryptovalutaen. Snart nok, hvis disse trendene fortsetter å fungere slik de er, vil vi være vitne til en fremtid når hver eneste vare vi som forbrukere kan være interessert i, vil være tilgjengelig for kjøp via Bitcoins. Og hvis man skal tro på bransjeeksperter, vil den dagen være her raskere enn du tror.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me