Hvordan kjøpe Bitcoin med Electrum – Electrum Wallet Guide

Å kjøpe Bitcoins er ikke noe problem lenger. Vi har bokstavelig talt hundrevis av alternativer å velge mellom. Det spiller ingen rolle om du foretrekker kryptovaluta-utveksling eller lommebok, det er noe for alle. Hvis vi sier at du velger å kjøpe Bitcoins gjennom en utvekslingstjeneste, har du et variert utvalg av alternativer som Coinmama, Coinbase eller CEX.io, som alle er like effektive til å kanalisere midlene dine på riktig måte og gi deg det beste service for din innsats.

Ellers, hvis du tror at lommebøker kan tjene deg bedre, så velg bare en fra listen over de beste lommebøkene som er tilgjengelige i markedet i dag. Det er Electrum, Ledger, Trezor og mange flere å velge mellom, som alle er like godt rustet til å gi deg det beste av tjenester til den mest økonomiske prisen. Men hvilken bør du virkelig gå for?

Vil en lommebok vise seg å være mer lønnsom, og hvis ja, hvilken er det beste valget for deg? For å svare på slike spørsmål og mer, tar denne artikkelen sikte på å gi noen spennende fakta og veilede deg om den generelle prosessen med å kjøpe Bitcoins med en av de mest effektive og funksjonsrike kryptovaluta-lommebøkene i dag, Electrum-lommeboken..

Kjøpe Bitcoins med Electrum

Kjøp bitcoin med electrumSom en av de mest populære og mest brukte cryptocurrency-lommebøkene, har Electrum en ganske betydelig andel i markedet. Den har en veletablert forbrukerbase som utvides hver eneste dag, og de eksisterende kundene kan umulig være mer fornøyde med tjenesten de får.

Electrum er en av de få Bitcoin-lommebøkene i markedet i dag som har klart å finne en fin balanse mellom brukervennlighet og ekspertfunksjonalitet..

Hva dette betyr er at denne lommeboken ikke er bra for erfarne brukere som leter etter avanserte funksjoner og funksjoner, men som også fungerer like bra for brukere som er nye i kryptovaluta-sjangeren og som for tiden lærer triksene i handelen..

Men vet du at Electrum også fungerer bra som en kanal for å kjøpe Bitcoins? Det er riktig, bortsett fra å bruke den til å lagre Bitcoins, kan du til og med bruke den til å kjøpe dem fra forskjellige plattformer. Det er en funksjon som ikke mange andre Bitcoin-lommebøker er villige til å tilby, og en del av grunnen til at Electrum-lommeboken er så flott.

Men for å forstå hvordan du kommer til å gjøre det, og for å utnytte lommebokens fulle potensial, må du først forstå hvordan den fungerer helt til det grunnleggende, og også ta en titt på trinnvis fremgangsmåte som du kan bruke til å kjøp kryptovalutaer for deg selv. I denne artikkelen tar vi sikte på å gjøre akkurat det.

Electrum: Oppsett

For at ethvert program skal fungere best mulig, er det viktig å ha den nyeste versjonen av det installert på systemet ditt. Utviklere har en tøff jobb å utføre. Det er ikke slik at de får bygge en applikasjon og deretter være ferdige med den. For i den voldsomme konkurransen som markedene våre har blitt i dag, må de fortsette å gjenoppfinne seg selv og sitt produkt. Slik er det også med lommebøker.

Mens Electrum ble utgitt med ganske minimale funksjoner i utgangspunktet, fortsatte det senere å motta noen virkelig spillendrende oppdateringer og ble den applikasjonen det er i dag. For å følge med i tiden og utnytte lommebokens fulle muligheter, anbefaler vi sterkt at du oppgraderer til den nyeste versjonen før du begynner med noe.

En flott funksjon som Electrum er vert for, er mangfoldet. Mens noen applikasjoner eller lommebøker bare er tilgjengelige for et utvalgt antall brukere, har utviklerne av Electrum gjort det til et poeng å frigjøre Electrum slik at nesten alle slags brukere har tilgang til det og er fri til å nyte sine tjenester.

Etter de samme følelsene er Electrum tilgjengelig for alle slags operativsystemer, det vil si at den er tilgjengelig for Mac, Windows og Linux også. Du trenger bare å finne versjonen av lommeboken som tilsvarer operativsystemet du bruker, og deretter ha den installert på systemet ditt. Sørg imidlertid for at du har lastet ned den nyeste versjonen av lommeboken.

Android-brukere trenger imidlertid ikke å bli skuffet fordi Electrum-lommeboken også er tilgjengelig på Android-plattformen. Electrum-mobilversjonen er laget med like mye oppriktighet som desktopversjonen. Den implementerer nesten alle funksjonene og er like rask og praktisk med sine tjenester.

Nå som per den faktiske installasjonen av programmet, vil alt avhenge av versjonen av Electrum du har installert, og operativsystemet du bruker på datamaskinen din. Imidlertid er det ekstremt enkelt i hvert tilfelle og krever bare at du følger instruksjonene på skjermen. Når du er ferdig med installasjonsprosessen, må du starte programmet.

Så snart du gjør det, vil du bli bedt om å ta et valg. Du får enten opprette en ny lommebok, eller du kan gjenopprette en tidligere lommebok. Siden vi er nye på plattformen akkurat nå, velger du bare det første alternativet, det vil si å opprette en ny lommebok og klikke på neste uten å forstyrre de andre standardinnstillingene.

Det neste trinnet er tilfeldigvis en ganske viktig del av prosessen. I det neste skjermbildet vil vinduet som vises inneholde lommeboken din. Lommebokgenereringsfrøet er som en adresse til lommeboken din som må være kjent av deg og deg alene. Det vil være en streng på tretten ord, som du enten trenger å huske eller notere et sted veldig nøye og trygt.

Vær oppmerksom på at denne strengen er avgjørende fordi den vil bli brukt til å gjenopprette lommeboken din i tilfelle det oppstår et slags problem som en alvorlig systemfeil eller programfeil, og du mister tilgangen til lommeboken din. Men bortsett fra å gjenopprette formål, hvis du mister lommebokgenerasjonsfrøet ditt og det faller i feil hender, kan det også potensielt brukes til å gjenskape Bitcoin-lommeboken din nøyaktig og stjele eller bruke alle Bitcoins i den..

Av denne grunn er det viktig å passe på å ikke miste frøet og også ha det innen rekkevidde til enhver tid i tilfelle du trenger å gjenopprette lommeboken..

Når du er ferdig med alt dette, får du en melding om å angi passordet ditt. Nå er passordet til Electrum-lommeboken nesten like viktig som passordet til internettbanken din, så du må behandle det med samme forsiktighet. Pass på at du ikke mister det eller glemmer det.

Når passordet ditt er angitt, er du offisielt ferdig. Du vil nå bli presentert med en blank skjerm. Mens skjermen for øyeblikket er tom, så snart du begynner å gjøre transaksjoner, vil detaljene for de respektive transaksjonene begynne å vises på dette skjermbildet i kronologisk rekkefølge.

Nå må du fortsette og begynne å gjøre dine egne transaksjoner. For å motta noe Bitcoins i lommeboken din, må du først ha en adresse. Denne adressen vil liksom være som e-postadressen din, bortsett fra at den ikke vil være unik, og du vil ha fleksibiliteten til å endre den som du ønsker.

Når du klikker på Motta-alternativet på Electrum-grensesnittet, blir du omdirigert til et skjermbilde der du må oppgi en adresse for å motta mynter. Under mottaksfanen vil du ha en lang liste, som alle vil være en kombinasjon av tall og tegn. Det du trenger å gjøre er å velge en fra denne listen, og listen vil da tjene som adressen du vil motta mynter på. For nå kan du velge den første og gå videre.

Hvordan kjøpe BTC

Nå for å komme til kjernen i artikkelen, det er å kjøpe Bitcoins gjennom Electrum-lommebøkene dine. Dette kan komme som en overraskelse for de fleste av våre lesere, men å bytte Bitcoins mot ekte penger, eller til og med omvendt, er faktisk en vanskelig prosess å håndtere. Det er ganske mange risikoer involvert og mange ting å vurdere. Men du trenger ikke å bekymre deg, for i denne artikkelen vil vi veilede deg og hjelpe deg med å omgå alle vanskeligheter som kan oppstå i prosessen.

Det virkelige problemet med utveksling av ekte valuta til Bitcoins er at de utvekslede tokens er helt anonyme. Dermed er slike transaksjoner vanligvis ganske utsatt for svindel og svindel. Og dette er akkurat grunnen til at selskaper som handler i slike transaksjoner og hjelper kunder med å kjøpe Bitcoins i bytte for penger, er så spesielle med identiteten til brukerne deres..

Du må også være forsiktig med mennesker, tjenester eller organisasjoner som hevder å bytte Bitcoins for penger uten å be om noen form for identifikasjonsbevis eller detaljer som bevis på adresse. Oftere enn ikke, slike tilbud har en tendens til å være svindel for å lure mennesker.

Når du har startet transaksjonen på en byttetjeneste etter eget valg, og sørg for at du oppgir adressen til din Electrum-lommebok, vil du motta et varsel som sier ventende transaksjon. Det kan ta litt tid, men ganske snart vil statusen på transaksjonen endres fra ventende til vellykket. Dette skjer så snart Bitcoin-nettverket anerkjenner transaksjonen.

Så snart pengene du betalte er tømt og mottatt av selgeren, vil du merke en endring i Electrum-lommeboken. Først og fremst vil Bitcoin du mottok vises som tilgjengelig i lommeboken, og transaksjonen som nettopp er gjort, vil nå bli oppført på den første siden av grensesnittet.

Nå må du huske adressen du hadde gitt ut på sentralen, for den aktuelle adressen blir da mottaksadressen for den transaksjonen. Når du navigerer til delen av lommeboken din med alle adressene, vil du kunne se at mottaksadressen nå viser en balanse på nøyaktig samme mengde Bitcoins som du nettopp har kjøpt.

Sende Bitcoins

Vi har nettopp dekket hvordan vi skal handle om å kjøpe Bitcoins og motta Bitcoins på Electrum-lommeboken din, men for å gjøre denne artikkelen så omfattende og så informativ for deg som mulig; Vi forklarer nå hvordan vi skal sende bitcoins fra Electrum-lommeboken til andre. Prosessen er like enkel som å motta og krever ikke mange trinn for å være fullført.

Men først må du vite adressen du trenger å sende Bitcoins til. Akkurat som du hadde spesifisert adressen din når du kjøpte, trenger du en adresse å sende Bitcoins til. Når du har adressen, trenger du bare å navigere til sendefanen på din respektive Electrum-lommebok. Når du er der, må du oppgi antall Bitcoins du vil sende.

Du må også oppgi adressen du sender disse myntene til her. Det er viktig å merke seg på dette punktet at mens visse tjenester krever et grunnleggende gebyr for å utføre kryptovaluta-transaksjoner, gjør det ikke visse tjenester. Selv om noen tjenester kan kreve noe høyere avgift enn andre, kan det også være lurt å ta hensyn til tjenesten de tilbyr.

Så mens du velger en Bitcoin-lommebok eller en byttetjeneste, anbefaler vi at du ikke bare sjekker avgiften de tar, men også hvilken type tjeneste de er kjent for. På den måten vil du kunne ta en ganske informert beslutning og også få best mulig avtale. Electrum tar også et lite gebyr for Bitcoin-transaksjoner, og du vil bli behørig varslet om det samme på dette stadiet.

Gebyret blir automatisk belastet og vist for deg. Når du godtar det, og alle de andre detaljene i transaksjonen er bekreftet og sjekket, står du fritt til å bekrefte, og så er du ferdig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me