Hvordan sette opp en Bitcoin Wallet – den ultimate guiden

Som navnet antyder, er en Bitcoin lommebok en programvare og maskinvare som brukes til å lagre Bitcoins. Dette gjør det mulig for brukeren å sende og motta Bitcoin og eierskap av saldoen. Teknisk sett kan ikke Bitcoin lagres hvor som helst, derfor har hver Bitcoin-adresse en hemmelig kode som hjelper brukeren til å spore den i lommeboken..

Hvorfor trenger du en Bitcoin Wallet?

Behov for Bitcoin lommebokEn Bitcoin lommebok er en digitalisert lommebok og er avgjørende for å skaffe Bitcoin og andre kryptovalutaer. Akkurat som Bitcoin er den digitale, desentraliserte versjonen av kontanter, er lommeboken analog med en fysisk lommebok. Det er viktig å lagre viktig informasjon som den hemmelige nøkkelen for å få tilgang til Bitcoin-adressen og utføre transaksjoner.

Basert på behovet kan du velge mellom forskjellige tilgjengelige lommebøker. Hver type lommebok har sitt eget sett med fordeler og ulemper, vurder det samme før du velger lommeboktypen. Når du har valgt typen bitcoin-lommebok, kan du velge mellom de forskjellige lommebøkene som er tilgjengelige.

Fire hovedtyper av Bitcoin Wallets 

  • Desktop Lommebøker: De er installert på stasjonær datamaskin og gir brukeren full kontroll over transaksjonene. De gjør det mulig for brukeren å opprette adresser for å sende og motta Bitcoin, og hjelper også til å lagre sin private nøkkel. De populære stasjonære lommebøkene inkluderer MultiBit, Bitcoin Core, Armory, Electrum osv.
  • Mobile Lommebøker: De brukes til å overvinne vanskelighetene med stasjonære lommebøker, da sistnevnte må fikses på ett sted. Appen på telefonen din hjelper til med å foreta betalinger fra hvor som helst ved å bruke “berør for å betale” ved å NFC skanne en QR-kode. Bitcoin Wallet, Mycelium Bitcoin Wallet er de populære mobillommebøkene som brukes i dag.
  • Internett Lommebøker: La deg bruke tilgang til Bitcoin hvor som helst, i nettleseren eller på telefonen ved hjelp av en internettforbindelse. Imidlertid er det eneste sikkerhetsproblemet at private nøkler lagres online. Blockchain og SpectroCoin er populære lommebøker.
  • Maskinvare Lommebøker: De hjelper deg med å lagre Bitcoin offline og gir dermed høye sikkerhetsnivåer for å forhindre svindelaktig bruk av myntene dine av hackere. Den bruker private nøkler elektronisk og letter betalinger. De to mest populære maskinvarelommebøkene som spilles i dag er Ledger Nano S og TREZOR.
  • Kjølerom: Det er en frakoblet lommebok for å lagre Bitcoins. Ved bruk av kald lagring kan man lagre sin digitale lommebok på en plattform som ikke støttes av internett, og dermed beskytte den mot ondsinnet bruk som hacking, tyveri og andre sårbarheter som systemet er utsatt for å lide. Fordelen med fryselager er at det gir et sikkert lagringsplass for Bitcoins i tilfelle en kryptokurrency-konto eller lommebok blir kompromittert.

Bitcoin Wallets å velge mellom

1) Bitcoin Core

Det er ikke bare en lommebok å velge mellom, men også en stor Bitcoin-klient og har stor fremtredende rolle i bransjen. Bitcoin Core er en stasjonær app på det offisielle Bitcoin-nettstedet, bitcoin.org. Hensikten er å sende og motta penger i lommeboken og ikke tilby kjøp og salg. Nøkkelfunksjonen er avansert sikkerhet og kryptering forenklet av appen som bruker en privat nøkkel for hver transaksjon.

Eventuelle falske intensjoner kan ikke skade de lagrede pengene og dermed gjøre det til et veldig populært valg. Å legge til dette er den enkle og detaljerte strukturen til alle fakturaene dine. Imidlertid er Bitcoin Core betydelig større og ressurskrevende enn noen annen lommebok.

2) Mycelium

Mycelium er en av de mest populære Android-lommebøkene på grunn av sin gode funksjonalitet og høyverdige sikkerhet. Det er en hierarkisk deterministisk Bitcoin-lommebok, som betyr at den bruker en master ‘seed’ for å skaffe alle fremtidige Bitcoin-adresser. Det er en app som krever mindre vedlikehold, og man kan bli vant til funksjonene. Å legge til en ny lommebok eller importere en lommebok er enkelt på grensesnittet.

Funksjonen som skiller den fra resten er at en bruker kan bytte Bitcoin med en annen bruker gjennom et desentralisert system under deres Local Trader-funksjon. Midler overføres direkte mellom brukere uten involvering fra en tredjepart, og svært krypterte chatverktøy er en ekstra bonus for å diskutere detaljer.

Eventuelle transaksjoner i kø uten internettforbindelse vil bli gjort når den kobles til igjen.

3) mSIGNA Bitcoin lommebok

Et annet alternativ for Bitcoin-brukere, denne lommeboken tilbyr mange unike funksjoner til brukerne. En standout-funksjon er bruken av ‘Arkiv filer’ som er krypterte filer ved hjelp av.hvelv utvidelse designet av firmaet for å beskytte brukerlegitimasjon og penger.

Arkivfiler inneholder alle data inkludert kontohistorikk, transaksjoner og nøkkelringer som gjør det problemfritt. Med kryptert elektronisk sikkerhetskopiering og papirbackup har de en god pakke med hastighet og avanserte funksjoner. Til tross for all sikkerhet er Vault-filer fortsatt svært utsatt for hacking utenfor siden alle data er lagret på ett sted.

4) Electrum Bitcoin lommebok

Det er det mest vurderte alternativet for Bitcoin-lommebok, og det kommer som en del av Tails OS. Bruk uten operativsystem anbefales ikke, da det gir bort personlig informasjon til en sentralisert server. Det hjelper deg også med å sette opp et sterkt krypteringssystem raskt og etter installasjon, gir de en 12-ordet kode som du kan bruke til å hente Bitcoin på grunn av et eksternt problem.

Electrum er en lett lommebok og kobles til eksterne servere som brukes av andre Electrum-klienter. Dette oppsettet hjelper det å synkronisere raskere. Det er imidlertid mindre privat enn Bitcoin Core og Armory. Electrum kan også brukes til å opprette sikker frakoblet fryselager.

Hvordan lage en Bitcoin Wallet

  1. Last ned ønsket lommebok (eller kjøp en maskinvarelommebok) og velg riktig versjon basert på ditt nåværende operativsystem.
  2. Når nedlastingen er fullført, vil du se en installasjonsveiviser som fortsetter installasjonsprosessen.
  3. Når installasjonen er fullført, starter applikasjonen, og når du godtar “Ja” for vilkårene, vil du få tilgang til applikasjonen.
  4. Åpne kontoen din på installasjonen, og du kan få tilgang til transaksjonene dine.

Konklusjon

Det er flere ting du må huske på når du bruker Bitcoin, først og fremst for alltid å opprettholde flere Bitcoin-lommebøker for forskjellige ting, og mens du overfører Bitcoin fra en lommebok til en annen, er tumbling Bitcoins ekstremt obligatorisk..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me