itBit Review – Legit Crypto Exchange?

Če se imate za del tega novodobnega digitalnega sveta, ki ga trenutno gradimo, se morate takoj seznaniti z vsemi najnovejšimi triki in funkcijami, zaradi katerih je to, kar je. Digitalna rast je v zadnjih nekaj letih potekala s svetlobno hitrostjo.

Od pojava pametnih računalnikov, pametnih telefonov in interneta se nam je nekako uspelo potopiti v toliko tehnoloških posegov, da se morda nismo zavedali, kdaj smo postali resnično digitalna dirka, ki rada živi , delujte in igrajte digitalno. Vse od naših telefonov do televizorjev, predvajalnikov glasbe do naprav za fitnes, vse je zdaj povezano in zaklenjeno v spletu.

Vse te različne tehnologije sodelujejo in se združujejo ter, kar je najpomembneje, skupaj olajšajo naše življenje kot kdaj koli prej. Pravzaprav si je kar težko predstavljati, da se je vse to zgodilo v približno zadnjem desetletju. To je bil ves čas, ki nas je prevzel od rokopisnih črk in počasnih telefonskih klicev do e-pošte in video posnetkov, ki so se predvajali v živo.

Če pa je bila ena stvar, ki jo je vse to posredovanje nekako ohranilo do zadnjih nekaj let, je bil to naš denar. Valuta se nekako vedno nanaša na trde fizične račune gotovine ali kovancev, ki jih je treba fizično izročiti prinosniku. Pa vendar je tudi ta koncept začel bledeti.

S tehnologijo, ki je vse prej kot prevzela naše življenje, se zdaj hitro premikamo v svet digitalnih valut ali smo verjetno v njem. Z denarnimi nakazili, ki se zgodijo v trenutku, in digitalnimi denarnicami, namenjenimi hrambi virtualne gotovine, se vse skupaj združuje v izjemni harmoniji. Niša digitalne valute je pravzaprav doživela največjo spodbudo s prihodom kriptovalut.

Takoj, ko je Bitcoin postal resničnost in nato postal najuspešnejši podvig doslej, so ljudje vedeli, da smo zdaj uspešno opravili prehod na valuto, ki jo lahko shranimo in prenesemo, namesto da bi se je dotaknili.

Toda s pojavom novih tehnologij se pojavlja potreba po novih sredstvih, ki se jim bodo prilagodila in jih uporabila. Podobno se je z rastjo kriptovalut povečala potreba po tako obsežnih in učinkovitih platformah, ki lahko zlahka upravljajo vse naše kriptokovance in nam pomagajo pri nakupu in prodaji brez večjih težav..

Potrebujemo platforme, ki nam po razumnih cenah omogočajo shranjevanje, prenos in nakup z našimi kriptovalutami. In to je razlog, zakaj si zavestno prizadevamo, da bi prišli do novih tehnologij in platform, kjer lahko uporabniki enostavno ustvarijo račune in se nato prijavijo, da bi dobili rešitev na enem mestu za svoje težave s kriptovalutami..

Ena od takih platform je itBit, ki se promovira kot storitev za izmenjavo kriptovalut, ki trguje z najbolj priljubljeno valuto današnjih bitcoinov in ponuja prilagodljivost za transakcije, nakup ali prodajo več kovancev, poleg tega pa podpira tudi števec ali OTC storitev.

itBit: Skromni začetki

itBit je bil uveden novembra 2013, osrednja baza operacij zanje pa je v New Yorku v Združenih državah Amerike. Slučajno ima mednarodno pisarno v Singapurju in običajno deluje tako, da zagotavlja dvige in brezplačne vloge v singapurskih dolarjih. itBit se je pojavil v času, ko je Coinbase dobil močno prevlado nad celotnim tržnim deležem ameriške regije.

Izvršni direktor in soustanovitelj podjetja ItBit Chad Cascarilla je začel s tem ambicioznim podvigom, tako da je zbral impresivnih 25 milijonov dolarjev, s katerimi so dirkali pred številnimi drugimi storitvami menjave kriptovalut, ki so bile takrat razširjene..

Nato je bilo napovedano, da bo itBit deloval kot banka iz New Yorka, kar je dejansko pomenilo, da je prejel prožnost za svobodno poslovanje in ponujanje storitev, ki temeljijo na menjavah, po vsej ZDA. Takšni drastični ukrepi so imeli neposredno povezavo in vpliv na tržni delež podjetja in kmalu so šli naprej in presegli tržno kapitalizacijo enega najtežjih konkurentov, Coinbase.

Preverjanje

Ena od značilnosti, ki jo ločuje Bitit od ostale množice, je postopek preverjanja, ki je zasnovan tako, da je prepričan, da nihče brez veljavnega osebnega dokumenta ne sme uporabljati portala in izkoriščati svojih storitev za nepoštene načine. itBit temeljito upošteva vse industrijske standarde in predpise, v skladu s katerimi deluje, močno poudarja načela boja proti pranju denarja in budno preverja ljudi, ki želijo opravljati kakršne koli nezakonite ali dovzetne dejavnosti.

Preden se prijavite za njegove storitve, bo itBit od vas zahteval, da predložite kopijo osebne izkaznice, ki jo je izdala država in ki vključuje potni list ali vozniško dovoljenje. Če slučajno predložite dokazilo o prebivanju, ga morate predložiti skupaj s pravnim, a sledljivim dokumentom, ki mora vsebovati vaše polno ime in naslov. Naslov mora biti naslov vašega trenutnega fizičnega prebivališča, omenjeni dokument pa mora biti v vsakem primeru natisnjen v angleškem jeziku.

Zdaj ta postopek preverjanja ni končan takoj, lahko pa dejansko traja od enega do celo treh delovnih dni. Poleg tega bodo državljani Združenih držav Amerike morda morali dejansko odgovoriti na nekatera vprašanja, ki jih ustvari vnaprej programiran sistem na itBit, da bodo lahko v celoti zaključili postopek preverjanja..

Podprte valute

Zdaj nobena storitev, zlasti storitev izmenjave kriptovalut, ni popolna, razen če podpira veliko število priljubljenih valut, vsaj iz regije, v kateri prevladuje, in uporabnikom enostavno omogoča, da transakcije opravljajo po svojih željah. Na srečo se zgodi, da to stori prav to.

Dejansko podpira valute, kot so USD, EUR in SGD. Poleg tega; vse FIAT-ove valute lahko z njimi zlahka trgujejo glede na Bitcoin-e. Poleg tega na nepreverjenih računih do zdaj niso bile postavljene nobene omejitve trgovanja.

Kako začeti

Prvi korak, če morate začeti trgovati na njem, je nadaljevanje in preverjanje provizije za transakcijo, o kateri boste pravilno obveščeni na spletnem mestu. Poleg tega jim morate posredovati naslov prejemnika, da se lahko transakcija premakne naprej. Na koncu preprosto izberite valuto po svoji izbiri in izvedite plačilo po izbiri možnosti končne potrditve.

Skoraj takoj se ustrezni kovanci nakažejo v uporabnikovi denarnici. Pomembno je, da itBit ponuja tudi nakupe z debetnimi ali kreditnimi karticami v kripto valutah, čeprav ni preveč priporočljiva možnost zgolj zaradi pretirano visokih transakcijskih stroškov, povezanih z njim..

Kako deluje

itBit je bil zasnovan tako, da se uporabniki počutijo popolnoma domače in jih sploh ne motijo ​​nepotrebne informacije in zapleteni izrazi. Spletno mesto je bilo ustvarjeno z največjo skrbnostjo, s posebnim poudarkom na pozitivni uporabniški izkušnji in gladkem uporabniškem vmesniku.

Programerji in razvijalci, ki stojijo za njim Bit, so delali z namenom, da bi morali tudi najosnovnejši uporabniki z zanemarljivimi informacijami ali osnovnim znanjem o kriptovalutah imeti možnost enostavnega upravljanja in uporabe platforme.

Takoj, ko se uporabnik prijavi na spletno mesto, je treba v sistem vnesti znesek denarja, ki ga je treba zamenjati, kar bo nato privedlo do pretvorjene valute in natančnega zneska na zaslonu. Na tej točki lahko uporabnik nadaljuje s transakcijo ali znova spremeni svoje izbire, če ni dovolj zadovoljen.

Za uporabnikov premislek so na zaslonu prikazane številne podrobnosti, kot so menjalni tečaj, čas prihoda in znesek, ki ga je treba pridobiti, skupaj s provizijo za transakcijo, ki jo zaračuna ItBit za posamezno transakcijo, kar je približno 0,20% znesek transakcije. Za dokončanje transakcije preprosto nakažite potrebna sredstva in kmalu boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo na svoj registrirani e-poštni naslov.

Slaba stran pa je, čeprav je spletno mesto izjemno dobro oblikovano in strukturirano, kot smo že omenili, še ne podpira aplikacij za Android ali iOS. Uporabniki poročajo, da se spletno mesto včasih med transakcijo ali nakupom preprosto noče odzvati in celo njegova splošna uporaba je bila zaradi presenetljivo počasne hitrosti, s katero deluje.

O proviziji za trgovanje

Zdaj, čeprav se nekateri uporabniki morda izogibajo uporabi itBita zaradi provizije za trgovanje, ki jo zaračunava, vam bo morda dobro razumeti, zakaj je to dejansko varčno in najbolje deluje v primeru več transakcij. Najprej lahko uživate v 0% plačilu proizvajalca.

Poleg tega lahko pri velikih nakupih, kot so nakupi več kot 25 BTC naenkrat, uživate posebno pristojbino, ki je veliko nižja od običajne pristojbine, ki jo zaračunajo. Prav zato je trgovanje z njim Bit zelo koristno pri velikih nakupih BTC.

Prednosti & Slabosti

itBit je ena redkih trenutno dostopnih menjalnih storitev, ki podpira največje možne načine plačil in prehode. Velika verjetnost je, da lahko izvede transakcijo, ki jo želite, in razširi podporo na regijo, iz katere ste.

In ne samo raznolikosti, ki jo dobite, saj vam tudi itBit ponuja fantastično skupino za podporo strankam, ki hitro reši težave in poskrbi za vaše potrebe. Če to ne zadostuje, je to z 0,2% provizijo, ki je ena izmed najbolj ekonomičnih storitev.

Poleg tega je kot storitev s sedežem v ZDA do storitve ItBit mogoče zlahka dostopati in uporabljati storitve v vseh petdesetih zveznih državah ZDA, z izjemo Teksasa. Tudi zunaj ZDA je do itBita mogoče dostopati v večini držav sveta. Negativna stvar pa je, da je postopek preverjanja precej dolgotrajen in lahko traja do tri delovne dni. Vendar pa je tudi to mogoče za prebivalce ZDA skrajšati ali pospešiti z uporabo preverjanja pristnosti na podlagi znanja ali sistema KBA.

Varnostni pomisleki

Varnost pri njem dejansko ni za izgubiti spanja, saj sprejmejo drastične ukrepe, kot je sprožitev samodejnega e-poštnega sporočila, ki jasno prikazuje vaš čas prijave in naslov IP, ki je bil uporabljen za prijavo, da se prepreči neželen dostop ali kršitev varnosti.

Tudi zaščita drugih proizvajalcev, ki uporablja večplastno zaščito DDO, še izboljša njihove požarne zidove. Poleg tega itBit uporablja zaupanja vredno in pogosto uporabljano dvofaktorsko preverjanje pristnosti, kadar koli se uporabnik prijavi, da se izogne ​​morebitnim varnostnim tveganjem.

Pomoč strankam

Ker so kriptovalute razmeroma novo področje, so kupci še vedno previdni, da jim zaupajo in v njih dejansko vlagajo svoj težko prisluženi denar, zato morajo vse kripto borze vedno imeti zvezdniško skupino za pomoč strankam, ki lahko stranke učinkovito prepriča v prednosti vlaganja in čim prej rešite njihova vprašanja. itBit ni nobena izjema.

Čeprav se ponaša s precej sposobno skupino za pomoč strankam, je z izmenjavami kriptovalut na splošno nekaj temeljnih vprašanj, ki jih še ni treba izkoreniniti. In tako kot vsi ostali, tudi BitBit trpi zaradi njih. Toda vse povedano, itBit odlično opravlja svoje storitve in skoraj ni ničesar, nad čimer bi se lahko pritožili.

Zaključek

Čeprav ni preprostega odgovora na vprašanje, ali je itBit najboljša storitev kripto izmenjave ali ne, ni mogoče zanikati dejstva, da so pripravljeni storiti vse, kar je potrebno, da bodo stranke zadovoljne. Z njihovimi ugodnimi cenami, tekočim oblikovanjem spletnih strani in odličnimi storitvami za stranke gre le za pomanjkanje trgovanja z maržami, pomanjkanje mobilnih aplikacij in nerazpoložljivost prenosov ACH, ki mu ovirajo. Bit postaja najbolj iskan igralec v kripto izmenjavi.

ZAČNITE Z ITBITOM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me