Kako kupiti Bitcoin brez bančnega računa (6 najboljših načinov)

Ne preseneča, kako je prav lasten neodvisen sistem digitalne valute z imenom bitcoin dosegel vrhunec uspeha. Slišali smo za ta pojav, toda ali je mogoče, da navadni ljudje, kot smo mi, kupujejo bitcoin, ne da bi imeli bančni račun?

Če obujate upanje, je odgovor pritrdilen in v veselje vam je na voljo 6 metod. Spodaj bomo kupili bitcoin brez bančnega računa in vas vodili skozi postopek. Naštejemo prednosti in slabosti vsakega izdelka, tako da boste zlahka našli pravega zase in za svoje potrebe. Preden se lotimo najboljših načinov, bomo na kratko preučili, kaj bi morali upoštevati pri izbiri menjave.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri izmenjave

Pristojbine

Pristojbine so naša prva prednostna naloga, ko se odločimo, koga bomo najprej uvrstili na seznam. Tako veliko ljudi vsak dan odtrgajo borze, ki ponujajo premijske cene, za površno izkušnjo (niti »premium izkušnja« ne bi smela ponuditi premium cen). Bitcoin želimo kupiti čim nižje, da lahko 1) olajšamo dobiček in 2), da lahko pozneje kupimo več izdelkov / storitev, ko so naši bitcoini vredni bazillions.

Varnost

Pomembna je tudi varnost nakupa BTC. Na koncu ne želimo biti eden tistih, ki jih pozneje prevarajo ali vdirajo. Naštevamo le borze, ki so veliko vložile v svojo varnost in nudijo dobro podporo pri prvem nakupu Bitcoinov. Če nas bo izmenjava dobila nazaj, ko bomo zamočili, bomo ostali zvesti in še naprej uporabljali njihove storitve v prihodnjih letih – zdi se, da to dobi le vprašanje menjave.

Omejitve

Ta je nekoliko zapleten pri nakupu Bitcoinov brez banke, saj je večina borz tukaj enakovrednih, kar pomeni, da imate opravka z ljudmi, ki prodajajo svoje bitcoin – ni veliko podjetje. Ko bodo njihovi bitcoini finito, boste morali poiskati drugega prodajalca. To ni problem, saj veliko prodajalcev ponuja gotovinske vloge ali druge načine plačila.

Zdaj, ko veste, na kaj morate biti pozorni, bomo spodaj našteli najboljše izmenjave.

6 najboljših načinov za nakup Bitcoinov brez bančnega računa 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins ponuja storitev hrambe in ponuja številne načine plačila za nakup bitcoinov brez bančnega računa. Gotovina, darilna kartica Amazon itd. So na voljo poleg mnogih drugih načinov plačila.

Prednosti:

 • Zdi se, da je uporaba te metode manj zamudna, saj je zasebna, kar kaže na to, da je hitra in enostavna za uporabo, tako da ima stranka prednost. Po sklenjeni pogodbi lahko uporabnik nakaže denar in položi bitcoin.

Slabosti:

 • Uporabnike je treba opozoriti na prevarante, saj jih noben dokument ne zavezuje, Localbitcoins deluje le kot trg, ki kupce poveže s prodajalci.
 • Zaradi zasebnosti, ki se ponuja uporabnikom, bi v primerjavi z rednimi menjalnicami zaračunavala bistveno več. To je lahko dodaten strošek, ki ga morate nositi.
 • Zaradi osebnih storitev, ki se zagotavljajo po tej metodi, je težje kupiti velike količine bitcoinov v primerjavi z velikimi borzami, na katerih lahko kupujete s svojim bančnim računom.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI!

2. BitQuick

BitQuick zagotavlja hrambo med kupci in prodajalci. Plačila se opravijo z gotovinskim pologom na bančnih lokacijah po ZDA in s prenosom SEPA v EU. Kovanci bodo običajno dostavljeni v manj kot dveh urah, če je bilo plačilo izvedeno z gotovino.

Prednosti:

 • Eden najhitrejših načinov za nakup bitcoina, saj je dogovor med kupci in prodajalci prek bank po ZDA in, če je v Evropi, z uporabo SEPA nakazil.
 • Poleg tega je varnejši v primerjavi z drugimi načini plačila z gotovino, saj plačate denar bančnemu blagajni.

Slabosti:

 • 2% provizije se lahko prikažejo kot “dragi izdatki” za trgovanje z gotovino.
 • Cene se razlikujejo in so lahko precej višje od trenutne cene Bitcoinov. Še enkrat, morda boste morali plačati dodatek, če želite bitcoin kupiti brez bančnega računa.

ZAČNITE Z BITQUICKOM!

3. Zid kovancev

Wall of Coins je medsebojna izmenjava, med številnimi možnostmi plačil, ki jih ponujajo, je najpomembnejša možnost pologa v gotovini. V ZDA je na voljo več kot 100.000 lokacij za polog. Med drugimi lokacijami so tudi Kanada, Nemčija, Poljska, Argentina, Latvija, Poljska in Filipini. Ko izvedete polog v gotovini, lahko svoje bitcoin pričakujete v 15 minutah.

Prednosti:

 • Preprost način nakupa bitcoinov
 • Postopek je brez težav in ne zahteva veliko vaših zasebnih podatkov. Dobro je iti, če jim pred transakcijo posredujete svojo telefonsko številko.

Slabosti:

 • Trenutno omejeno na 12 držav
 • Težko je najti prodajalce, ki ponujajo veliko količino.

ZAČNITE Z ZIDNICO KOVANC!

4. Liberty X

Z Liberty X lahko Bitcoin kupujete z gotovino v številnih prodajalnah po ZDA. Pred nakupom boste morali preveriti svojo identiteto, torej manj zasebno kot nekatere druge možnosti. Z Liberty Xdaily lahko kupite bitcoin do 1000 USD.

Prednosti:

 • Preprost in hiter način nakupa bitcoinov z gotovino
 • Nizka stopnja 1,5% (plus provizija v trgovini) za način nakupa z gotovino
 • Dnevna omejitev 1000 USD je za storitve udobja dokaj visoka

Slabosti:

 • Sodelujoče trgovine dodajo svojo spremenljivo provizijo
 • Potrebno je nekaj preverjanja, ki zniža pričakovano stopnjo zasebnosti pri nakupu gotovine
 • Pritrditev računov v družabnih omrežjih še poslabša zasebnost

ZAČNITE Z LIBERTYXOM!

5. Bitcoin bankomat

Radar na bankomatih za kovance vam pomaga najti Bitcoin bankomate na vašem območju, kjer lahko kupite bitcoin z gotovino in brez bančnega računa.

Prednosti:

 • Uporaba satelitskih navigacijskih sistemov za iskanje bližnjih bankomatov za Bitcoin.

Slabosti:

 • Bitcoin bankomati imajo pogosto 5-10% provizij na nakup, zato povečajo stroške nakupa.

ZAČNITE Z BITKOIN ATM!

6. Lokalni trgovec z micelijem

Mycelium je Bitcoin denarnica za iOS in Android. Različica aplikacije za Android ima funkcijo “lokalni trgovec”, ki vam pomaga povezati se z domačini, ki prodajajo Bitcoin. Lahko se dogovorite za osebno srečanje in nakup bitcoinov z gotovino (ali katero koli drugo plačilno sredstvo, za katero se strinjate).

Prednosti:

 • Preprost in poceni način nakupa bitcoinov z gotovino
 • Zaseben način nakupa bitcoinov, razen osebne številke niso potrebni osebni podatki.

Slabosti:

 • Uporabniki v nedvoumno naseljenih območjih bodo imeli težave pri iskanju prodajalcev

ZAČNITE Z MICELIJOM!

Zaključek

Na splošno obstaja tudi več drugih metod, kot so Paxwell, Bitcoin-OTC, BitQuick; glede na državo, iz katere prihajate, si lahko ogledate možnosti, ki smo jih navedli zgoraj. Zagotavljamo vam, da vas te možnosti ne bodo razočarale in našli boste najboljši način za nakup bitcoinov brez bančnega računa, ne glede na vaše potrebe. Vso srečo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me