KeepKey Wallet Review

Cryptocurrencies hebben zeker een lange weg afgelegd sinds de Bitcoin voor het eerst werd gemaakt. De wereld was getuige van hun tumultueuze reis en is nu getuige van hun spectaculaire succes. Het zijn niet alleen investeringen die ze lijken te hebben overgenomen, maar zijn in feite een enorme niche op zich geworden. Wat begon als louter een soort experiment door de maker van de Bitcoins, is nu uitgebreid en opgeblazen om de vorm aan te nemen van een van de meest toonaangevende industrieën van vandaag.

Cryptocurrencies zijn in feite zo groot geworden dat ze erin zijn geslaagd uit te wijken naar een aantal winstgevende wegen, die allemaal even bevredigend zijn om in te handelen en die ook ten volle worden beloond, bijvoorbeeld voor iedereen die niet wil investeren. hun geld in Bitcoins of andere Altcoins, simpelweg omdat ze bang zijn voor de verliezen die het zou kunnen veroorzaken, of misschien omdat ze het geld niet hebben om dit daadwerkelijk te doen, er is nog een geweldig alternatief dat niet direct om investeringen vooraf vraagt.

Cryptocurrency-mijnbouw is zo’n handel waarbij de belegger alleen een fatsoenlijke mijnbouwinstallatie hoeft te kopen en deze op een geschikte locatie moet opzetten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, hoef je alleen maar op je hoede te zijn voor die energierekeningen en geluidsoverlast die de installatie met zich meebrengt.

Een goed bedeelde mijnbouwinstallatie met een behoorlijke hash-snelheid is capabel genoeg om een ​​groot rendement voor de gebruiker te behalen, ongeacht het type cryptocurrency waarmee je te maken hebt, maar dat is allemaal zo ongeveer de verschillende manieren waarop je aan crypto kunt winnen munten, hoe zit het met het gedeelte dat daarna komt? Is het verdienen van cryptomunten alles wat er is? Eigenlijk niet, er is nog een ding waar u zich zorgen over moet maken, en dat is opslag. Het opbouwen van enorme reserves aan cryptocurrencies is allemaal goed en wel totdat je je realiseert dat je eigenlijk geen plek hebt om ze op te slaan.

Om uzelf uit een dergelijke situatie te redden, raden we u aan om op zijn vroegst op zoek te gaan naar een hoogwaardige Bitcoin-portemonnee voor uzelf. Deze ‘wallets’ waar we het over hebben, zijn speciaal aangewezen holdingsplatforms die exclusief zijn gebouwd voor cryptomunten en werken geweldig als het gaat om het veilig houden van je stash. Hoewel er veel opties op de markt beschikbaar zijn, hebben we besloten om de klus te klaren. een beetje gemakkelijker voor u, door een goede deelnemer aan de race, de KeepKey-hardwareportefeuille, te beoordelen.

Nu zullen we dieper ingaan op wat er bij de portefeuilleselectie hoort en wat we precies bedoelen met het woord ‘hardware’, maar laten we eerst wat dieper ingaan op wat er eigenlijk achter zit om KeepKey tot een fantastische keuze voor u te maken..

De KeepKey Wallet Review

KeepKey-Bitcoin-Wallet-recensieKeepKey is toevallig een hardwareportefeuille die bedoeld is om cryptomunten op te slaan. De term hardware verwijst hier naar een echt fysiek apparaat dat je met je mee kunt dragen, net als een echte portemonnee.

Hardware wallets worden steeds populairder vanwege hun neiging om uw cryptocurrency veilig te houden en te beschermen tegen externe aanvallen. De reden waarom ze zo briljant werken, is dat ze de neiging hebben om geen verbinding met internet te hebben.

Dit geeft hen automatisch immuniteit tegen virussen of hackpogingen. Softwareportefeuilles zijn daarentegen vatbaarder voor de pogingen van hackers en cyberdieven, waardoor ze de minder haalbare optie zijn voor grote waarden van cryptocurrencies. Nu KeepKey een fysiek apparaat is, zullen mensen het eerste opvallen alles erover is het uiterlijk.

De portemonnee heeft een vrij strak en stijlvol ontwerp en heeft een groot scherm om gemakkelijk te kunnen bekijken. Dit is eigenlijk een grote verbetering ten opzichte van eerdere apparaten, aangezien portefeuilles zoals de Ledger Nano S eigenlijk een klein scherm hebben met een minuscule tekst die intens moeilijk te lezen is. Maar met het grote scherm op KeepKey wordt het lezen van rekeninginformatie en het bevestigen van transacties eenvoudiger dan ooit tevoren.

Echt, de fabrikanten lijken veel tijd te hebben geïnvesteerd om het apparaat aantrekkelijk te maken voor het publiek.Wat betreft de functies die KeepKey zo’n geweldige keuze maken onder cryptocurrency-portefeuilles, is het eerste dat in me opkomt de mogelijkheid om meerdere typen te houden. van munten en valuta’s. Momenteel kan de portemonnee onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dash bevatten.

De diversiteit die KeepKey in dit opzicht laat zien, heeft er lang over gedaan om de aandacht van het publiek te trekken en het naar roem te katapulteren. Hoewel er iets is dat de geest enigszins irriteert als je naar de lijst kijkt, is de afwezigheid van ERC-20-tokens. Het is een feit dat ERC-20-tokens in feite worden ondersteund op de portemonnee.

Het enige probleem is dat de client-side software die nodig is om die munten daadwerkelijk in de portemonnee te gebruiken, nog niet is gebouwd. Hoewel dit een probleem is dat de ontwikkelaars hebben herkend, hebben ze ook verklaard dat de software binnenkort zal worden bijgewerkt, hoewel er nog geen definitieve datum is vastgesteld..

Bovendien is KeepKey onlangs overgenomen door ShapeShift, wat niets dan goed nieuws is voor de gebruikers van de portemonnee. Dit komt omdat ze nu de flexibiliteit krijgen om daadwerkelijk cryptocurrencies in te wisselen of ze in te ruilen voor een andere uit de portemonnee zelf. De behoefte aan een apart handels- of uitwisselingsplatform is volledig geëlimineerd. Om het simpel te zeggen, de concurrentie op de markt voor cryptocurrency-portemonnees is hevig..

Met zulke geweldige apparaten als de Trezor-portemonnee en de Ledger Nano S op de markt, wordt het moeilijk voor elke andere portemonnee om echt een stempel te drukken op de hoofden van mensen. En toch, met hun voortdurende stroom van updates en innovatieve functies, zijn de makers van KeepKey erin geslaagd om mensen ook hun product te laten opmerken. Hoewel het nog steeds niet zo populair is als de twee eerder genoemde, beklimt KeepKey inderdaad gestaag de populariteitskaarten en zal het binnenkort op gelijke voet staan ​​met de beste op de markt..

AAN DE SLAG MET KEEP KEY

Publieke opinie

Met meer dan veel positieve recensies online, is het niet zo moeilijk te raden dat KeepKey toevallig een publiekslieveling is. Met zijn intuïtieve reeks functies en prachtige looks is het erin geslaagd om langs de concurrentie in de hoofden van mensen te sluipen. De meeste positieve recensies die u zult zien, zijn gericht op het geweldige ontwerp, de leesbare display en het gebruiksgemak.

Bovendien, als er een ander aspect van het apparaat is dat overal lof oogst, is het hun klantresponsteam. U kunt geen goed elektronisch apparaat maken zonder een functioneel en bekwaam klantenserviceteam op te zetten. Fouten en klachten zijn gezond en zullen zeker gebeuren, maar als ze dat doen, moet er iemand zijn die naar de klachten van een klant luistert en zijn problemen op zijn vroegst oplost..

En het responsteam van KeepKey is erin geslaagd om dat te doen, maar er kan niets goeds bestaan ​​zonder een klein beetje van het slechte, en hetzelfde is het geval met KeepKey. Afgezien van de vele wonderbaarlijke functies op het apparaat, zijn er ook meldingen van negatieve aard dat de KeepKey-portefeuilles niet meer functioneerden, evenals na de Bitcoin Cash-vork.

Na het evenement waren er blijkbaar problemen met de firmware en software van het apparaat waardoor ze soms crashten en over het algemeen de hele tijd buggy waren. Deze effecten werden vooral versterkt bij het verzenden van munten. Bovendien hebben sommige klanten gemeld dat ze zich beperkt voelen met de portemonnee, omdat veel dingen volledig geautomatiseerd zijn.

Mensen hebben een hekel aan het feit dat er beperkingen zijn gesteld aan het herstelzaad en dat er automatisch onveranderlijke vergoedingen zijn ingesteld. De enige laatste klacht die bijna unaniem lijkt te bestaan ​​onder alle klantengroepen, is het feit dat de KeepKey-portemonnee een beetje duur is, geprijsd op $ 129 , vooral als je het vergelijkt met enkele van zijn naaste concurrenten.

Operatie

KeepKey is behoorlijk flexibel in de zin dat het daadwerkelijk kan worden gebruikt op een van de Mac-, Windows- of Linux-systemen. Als dat nog niet genoeg is, is er ook een Google Chrome-extensie waarmee u deze kunt gebruiken. Download om te beginnen de clientsoftware uit de Chrome-appstore en sluit vervolgens het apparaat aan op het systeem met een USB-kabel.

U zult merken dat de clientsoftware vrij eenvoudig te gebruiken is en met een interface die vrij vanzelfsprekend, rechtlijnig en glashelder is in zijn aanpak. Er zijn stapsgewijze instructies over veel dingen, zoals het verzenden of ontvangen van geld, die eigenlijk best goed zijn voor nieuwe gebruikers.

Volgens authenticatieprocedures en bevestigingen van transacties, worden ze gedaan op het fysieke apparaat zelf dankzij het grote en duidelijke weergavescherm.

Betrouwbaar of niet

KeepKey is momenteel een vertrouwd bedrijf op de markt. Ze bestaan ​​al geruime tijd en de CTO van het bedrijf, Kenneth Hodler, is een gerespecteerd persoon in de gemeenschap. Deze gerenommeerde organisatie streeft ernaar om alle beveiligingsnormen en kwaliteitsconventies te handhaven die zorgen voor geweldige apparaten en nog grotere merken.

Bovendien is alle firmware van de apparaten die ze produceren voor honderd procent open source, wat betekent dat iedereen zijn broncode kan bekijken, en dus is de mogelijkheid van diefstal van privésleutels of mazen in dit opzicht volledig geëlimineerd..

Volgens hun verzend- en verpakkingsnormen maken ze gebruik van fraudebestendige krimpfolie om het product te verpakken voordat het naar de verzending wordt verzonden, wat leidt tot de meest minimale hoeveelheid transportschade en absoluut geen manier om het pakket te openen zonder te knoeien met de beveiliging zegel.

Zelfs als het lijkt alsof u uw fysieke KeepKey-apparaat bent kwijtgeraakt, heeft u geen reden tot paniek, aangezien al uw geld veilig blijft achter een groot aantal beveiligingsprotocollen waarin niet kan worden ingebroken zonder voorafgaande kennis van uw beveiligingspin..

De enige manier voor u om toegang te krijgen tot uw geld als u uw portemonnee verliest, is door de herstelzin te onthouden. Zorg ervoor dat u het op een veilige plaats noteert, buiten het bereik van degenen die u niet vertrouwt, voor het geval zoiets toch kan gebeuren.

Klantenservice

Zoals eerder beschreven, beschikt KeepKey over een uitstekend klantenserviceteam dat ernaar streeft om hun kwaliteitsconventies en klanttevredenheidsnormen te handhaven. Ze hebben ook een speciale klantreactie-sectie op hun website, iets waarvan veel andere services kunnen leren.

Bovendien zijn er een heleboel artikelen op hun website die het voor de gemiddelde gebruiker gemakkelijker maken om door de bewerkingen van een KeepKey-portemonnee te navigeren. Deze artikelen behandelen alle basisfunctionaliteiten en dienen als een geweldige beginnershandleiding voor beginnende gebruikers van het apparaat.

Van veelvoorkomende tips en vragen tot stapsgewijze instructies, u vindt het er allemaal. Onderwerpen als initialisatie en het toevoegen van een account hebben speciale aandacht gekregen en zijn vrijwel diepgaand behandeld, waardoor er geen ruimte is voor verdere vragen of twijfels. Als die er zijn, neem dan gerust contact op met hun klantenserviceteam via telefoon of e-mail en u krijgt een snelle oplossing voor uw probleem..

Alle ondersteuningsvragen die u heeft, zullen onmiddellijk per e-mail worden ontvangen. Er worden eerst supporttickets gegenereerd die vervolgens naar de juiste afdeling worden doorgestuurd. Zoals de meeste recensenten zeggen, worden problemen over het algemeen binnen twee dagen na het indienen van de klacht opgelost.

Vonnis

KeepKey is geweldig. Ondanks alle concurrentie en de enorme populariteit van Trezor en Ledger waarmee het moest concurreren, slaagde het erin zijn mannetje te staan ​​en zijn weg te vinden naar een goede start en een stabiel klantenbestand. Met het intuïtieve ontwerp en de geweldige functies slaagt het erin om een ​​gezonde onderbreking te bieden van de marktdominantie van de bovengenoemde modellen, en zal het inderdaad een prima aanvulling blijken te zijn op uw cryptocurrency-setup.

AAN DE SLAG MET KEEP KEY

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me