Kjøp Bitcoin med gavekort 2021 – De beste anmeldelsene

1. LocalBitcoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo paxful
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Bitcoins ble opprettet for å gjøre livene våre enklere. De er spioneringen for å være den neste store revolusjonen i verden, og per nå utfører de absolutt som forventet. Etter at de først ikke klarte å leve opp til all sprøytenarkoman, gjorde Bitcoins en triumferende retur i 2014. Etter det var de ustoppelige. De slo ned poster til venstre, høyre og sentrum, og snart ble de faktisk den valutaen alle ønsket å investere i. Noen nettsteder tillot til og med brukere å kjøpe bitcoin med gavekort.

Investeringssektoren blomstret som noe etter den galne popularitetsturen til Bitcoin, og finanssektoren gikk gjennom noen store endringer. Flere ledende selskaper og deres ledere fortsatte å si at Bitcoin kom til å spille en stor rolle i fremtiden, og at det før eller siden ville være verdens eneste sentrale valuta. Dette var store ord som kom fra store menn. Men siden de var i sammenheng med Bitcoin, spurte ingen dem.

Den enestående populariteten til Bitcoin fortsetter den dag i dag og er faktisk ansvarlig for den store pressen som for tiden oppleves av kryptovalutaindustrien. Kryptovalutaer er ikke nye, de har faktisk eksistert i ganske lang tid nå. Imidlertid har de nylig mottatt den typen berømmelse de fortjener, og de skylder alt Bitcoin.

Men for noe som eksplisitt ble opprettet for å gjøre livene våre enklere, kan det sikkert bli ganske vanskelig å kjøpe Bitcoins. Visst, de er overalt, og vi har bokstavelig talt hundrevis av kanaler som vi effektivt kan kjøpe Bitcoins gjennom, og likevel er den generelle prosedyren og den beste passformen for partiet fremdeles ikke noe de fleste er klar over. Det er et tydelig behov for øyeblikket å få et tydeligere bilde av hva som tilfeldigvis er det beste mediet å kjøpe Bitcoins, en som er enkel og praktisk og samtidig som ikke tar mye betalt.

Her i denne artikkelen tar vi sikte på å utforske en av de mindre kjente metodene for å kjøpe Bitcoins, det vil si gjennom gavekort. Vi gir deg først en liten innføring i saken, og fortsetter med å forklare hvorfor det er bra å kjøpe Bitcoins med gavekort. Deretter lister vi opp prosedyren du kan bruke til å kjøpe Bitcoins ved hjelp av gavekortene dine, og til slutt lister opp de forskjellige tjenestene eller plattformene som vil tillate deg å gjøre det, sammen med de respektive fordeler og ulemper for hver. Det er faktisk mye å dekke, så la oss bare dykke inn.

Bitcoin gavekort

Bitcoin-gavekort er slags et teppeterm. Det dekker bytte av gavekort for Bitcoins, og omvendt også. I denne artikkelen vil vi bare fokusere på den tidligere, det vil si å bytte gavekort mot Bitcoins. Imidlertid, bare så du vet det, er det faktisk mulig for deg å kjøpe ditt favorittgavekort, det være seg for Amazon eller Coffee Shop, ved å bytte dem mot Bitcoins. Det stemmer, det kan du kjøp Bitcoin med gavekort fra Amazon.

Bitcoin-gavekort kan faktisk vise seg å være den ultimate løsningen for mange bekymrede brukere. For alle som synes det er vanskelig å kjøpe Bitcoins fra disse børsene, kan de alltid velge denne fine, lille metoden og ha øyeblikkelig tilgang til Bitcoins. Den konstante tilstrømningen av forskrifter fra USAs myndigheter, kombinert med mangelen på mulige og praktiske internasjonale kjøpsalternativer, har bare forverret situasjonen. Men med gavekortmetoden overgår du ganske enkelt alle disse begrensningene og får direkte tilgang til myntene dine. Og alt du trenger å tape er noen få av gavekortene dine. Du kan for eksempel, kjøp Bitcoin med Walmart gavekort. Den store delen er at gavekort fra nesten alle forhandlere jobber for utvekslingen. Det spiller ingen rolle om de er fra Amazon, eBay eller Bread Panera, noe vil fungere. Faktisk vil til og med Master Card- eller Visa-gavekort fungere like bra og lar deg enkelt kjøpe Bitcoins.

Alt du trenger å vite om å kjøpe Bitcoin med gavekort

Hvis du skal kjøp Bitcoin med Visa-gavekort, eller andre gavekort du ønsker, er det første trinnet ganske åpenbart å først skaffe deg disse gavekortene. Du kan kjøpe dem noen av de mange forhandlerne som selger dem. For å starte en transaksjon, i de fleste tilfeller, er det første en selger ber om et bilde av baksiden av kortet som tydelig viser den faktiske gavekortkoden. De vil også kreve mottakelsen av gavekortet som du må ha mottatt på kjøpstidspunktet. Interessant, noen selgere kan til og med godta e-koder eller bare kupongkoder du får online, slik at du muligens kan bruke dem også.

Nå skal vi snakke om byttetjenester eller plattformer som faktisk vil tillate deg å gjøre en slik transaksjon. For din bekvemmelighet gikk vi videre og skannet Internett for kryptovaluta-plattformer og utvekslingstjenester, og begynte å fokusere på de som tillot gavekortbytte for Bitcoins.

Nå mens det ikke er mange slike tjenester, klarte vi å komme med to av slike plattformer, som ikke bare oppfyller våre krav, men som også er praktiske og brukervennlige på samme tid. Det var LocalBitcoins og Paxful. Så neste trinn i denne prosedyren er å åpenbart opprette en konto på et av disse nettstedene. Husk å lese litt om begge disse, så du kan selv velge den som passer deg best. Nå er registreringsprosessen i seg selv på begge disse nettstedene ganske enkel og tar veldig lite av tiden din.

Nå for at du skal starte handelen, må du søke på nettstedet du har valgt for selgere som faktisk godtar gavekort. Når du har gjort det, vil du få vist en liste over selgere, og du må velge en blant dem. Sørg for å lese om deres tilbudte handel, og prisen de er villige til å ta, slik at du kan ta en informert beslutning om bestselgeren for dine behov.

Når du har funnet den perfekte selgeren, må du klikke for å starte en handel. Så snart du gjør det, blir Bitcoins fra selgerens konto straks belastet og deponert. På den måten vil du vite at det er trygt å gi gavekortinformasjonen din til selgeren. På samme måte, hvis du har en e-kode for et gavekort, er alt du trenger å gjøre å se etter en selger som godtar en slik e-kode, og deretter følge alle instruksjonene ovenfor for å utføre betalingen.

Nå er det igjen at du skal gjennomføre transaksjonen. Så snart selgeren mottar gavekortinformasjonen og sjekker om den er gyldig, vil de umiddelbart frigjøre myntene fra sperringen. Når de gjør det, blir myntene kreditert din personlige konto. De vil være tilgjengelige enten i lommeboken din hvis du valgte å koble til en eller hvilken som helst webside du hadde valgt å utføre transaksjonen på.

Og det er det, du er ferdig, og du har nå tilgang til dine egne Bitcoins, alt i bytte mot et gavekort. Den eneste tingen du helst bør gjøre før du avslutter, er å legge igjen en slags tilbakemelding på selgeren på nettstedet, slik at fremtidige kjøpere kan dra nytte av din erfaring, uavhengig av om det har vært en positiv eller en negativ. Du kan deretter endelig besøke lommeboken din for å sjekke den nye saldoen din på Bitcoins, som sikkert vil bli oppdatert etter den siste transaksjonen.

Metoden har gang på gang vist seg å være enkel og rask, og det beste er at den ikke krever at kjøperen skiller ut personlig informasjon til fremmede på internett, for eksempel debet- eller kredittkortopplysningene dine. Og enda bedre er det faktum at den fullstendige transaksjonen ble fullført på mindre enn en dag og ikke tok noen dager eller så som det vanligvis er tilfelle med noen kredittkorttransaksjoner.

Sikkerhet er viktig

Husk at mens LocalBitcoins og Paxful begge er mye brukte, respekterte og pålitelige nettsteder i seg selv, kan de umulig garantere for hver enkelt selger eller bruker på plattformen. Det er noen avgjørelser som kjøperne må ta for seg selv, ettersom det praktisk talt ikke er mulig for nettstedet å utføre bakgrunnssjekk på hver selger som registrerer seg på plattformen sin. Ikke alle selgere kan være like respektable eller verdige å stole på, og dette skillet må gjøres av kjøperen selv. For å holde deg trygg og potensielt fri for all slags svindel, er det noen ting du kan følge, som i det lange løp kan vise seg å være ganske hendig i tilfelle noen prøver å jukse deg.

Sørg for å ta skjermbilder av transaksjonen og kjøpsprosessen i forskjellige trinn, slik at du har en lagret oversikt over hvordan og når transaksjonen fant sted. Hver detalj du sender til nettstedet kan vise seg å være kritisk og viktig. For å holde deg trygg, hold en god oversikt over all informasjon du har sendt til nettstedet, og sørg for å beskytte dine personlige opplysninger så mye du kan. Ikke gi bort informasjonen din før det er helt nødvendig.

Husk at det aller siste du kan ønske deg er at du bare mister pengene dine. Du vil ikke kjøp Bitcoin med Vanilla Visa-gavekort, og ikke engang få Bitcoins i retur.

Tilbakemeldingsvurderinger er kritiske og viktige. Dessverre anser de fleste av oss dem som unødvendige og klarer ikke å sjekke dem mens vi starter en transaksjon. Husk å ta deg tid til å se godt på selgerens tilbakemeldinger, og sjekk hva andre kjøpere har å si om ham. Hvis det er flere negative kommentarer enn positive, vet du at han ikke er den perfekte selgeren for deg. En annen måte å garantere selgerens troverdighet er ved å se på informasjonen hans på nettstedet, og deretter kryssjekke om den oppgitte informasjonen er bekreftet av selve nettstedet. Hvis det er det, er sjansen stor for at selgeren er ekte og ærlig ønsker å selge Bitcoins på plattformen, mens du for ubekreftede selgere aldri kan si.

Opprett en solid kommunikasjon med selgeren før du betaler fra slutten. Du trenger ikke å gå inn i personlige opplysninger, men prøv i det minste å opprettholde et profesjonelt forhold, noe som vil gjøre det lettere for deg å stille spørsmål fra slutten for å fjerne ytterligere tvil om transaksjonen. Husk å stille de riktige spørsmålene og gjør det før du gir ut gavekortinformasjonen. Med mindre og før du er helt komfortabel med selgeren og handelen generelt, anbefaler vi ikke å gå videre med transaksjonen.

En viktig fleksibilitet som du som kjøper har hendene på, er makten til å avbryte transaksjonen til enhver tid. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av transaksjonen føler at du blir lurt på, eller det er litt risiko forbundet med transaksjonen, kan du øyeblikkelig kansellere transaksjonen fra slutten, og alle prosesser vil opphøre umiddelbart.

Imidlertid er det en betydelig risiko forbundet med dette alternativet du må huske på. Hvis du tilfeldigvis avbryter transaksjonen når som helst etter at du har gitt over gavekortopplysningene til selgeren, gir du i hovedsak fullmakten til å bruke gavekortet og tar ut pengene uten å gi tilbake noen Bitcoins tilbake. Hvis kanselleringen må skje, må du sørge for at du gjør det før du gir bort gavekortopplysningene dine.

Nå som vi har skissert fakta og prosesser knyttet til Bitcoin-gavekort, og også listet opp sikkerhetstiltaket du potensielt kan nyte for å sikre at en sunn transaksjon finner sted uten at noen lander i trøbbel eller blir lurt på, er det nå på tide å liste ut stedene som faktisk deler ut eller selger slike Bitcoin-gavekort, slik at du ikke trenger å kaste bort mye av tiden din på å lete etter dem. Vær oppmerksom på at disse stedene lett lar deg kjøp Bitcoin med iTunes-gavekort eller andre gavekort du har.

Vi skal gå over stedene som selger disse Bitcoin-gavekortene til de laveste prisene. Det er faktisk mulig å kjøpe gavekort til lavere verdier enn deres faktiske pålydende, og vi skal veilede deg mot stedene som faktisk kan hjelpe med det.

Kjøp Bitcoin med gavekort 2021: Top Exchange

1. LocalBitcoins.com

Mens LocalBitcoins har et gigantisk samfunn, utgjør det også litt risiko for kjøpere, da det tilfeldigvis er en peer-to-peer-markedsplass. Mens det enorme samfunnet er en fantastisk funksjon å gå med, skaper det egne problemer. Dette gir absolutt en enkel måte å kjøpe bitcoin på med visakort.

Med et stort antall brukere, kommer en større risiko for skjulte svindel eller falske ordninger som er det eneste formålet å lure deg bort pengene dine. På den positive siden av tingene har LocalBitcoins imidlertid en funksjon som vanligvis ikke finnes i andre byttetjenester, som er at den tillater både kjøp og salg av slike gavekort..

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

2. Paxful

Paxful bitcoin med gavekort

Hvis du leter etter gavekort til visum med bitcoin, er Paxful det rette alternativet. Paxful har den søte funksjonen i mer enn 300 betalingsmåter å velge mellom, inkludert de lastede gavekortene, noe som gjør den til en av de mest unike plattformene på denne listen..

I tillegg til LocalBitcoins er dette den eneste plattformen som tilbyr både kjøps- og salgsalternativer, noe som er en annen flott funksjon i seg selv.

Men på den negative siden av ting, siden Paxful tilfeldigvis er en peer-to-peer-markedsplass, må man passe på svindel eller spammere.

KOM I GANG MED PAXFUL

3. LocalCryptos

Local Cryptos bitcoin med gavekort

Du kan bruke LocalCryptos som en sikker plattform for å handle Bitcoins i bytte mot gavekort. LocalBitcoins lar deg kommunisere med selgeren direkte og tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter. Det gir også en innebygd sperring for å gi bedre sikkerhet for begge involverte parter. 

Det er veldig enkelt å registrere og handle på LocalCryptos, og denne peer-to-peer-markedet tilbyr nærmere 40 betalingsmetoder for handel i nesten 130 land. Lurer du på hvordan du kan kjøpe Bitcoins til gavekort? Ikke bekymre deg fordi det er ganske enkelt.

Kjøpe Bitcoins for gavekort på LocalCryptos

Opprett en konto på LocalCryptos. Registreringen er en enkel prosess, og du får din konto og gratis lommebok med en gang. 

Når dette er gjort, kan du søke etter handler som passer dine behov. Velg gavekort som betalingsmåte, og les vilkårene før du fortsetter med handelen. 

LocalCryptos kundesupport

LocalCryptos tilbyr kundesupport 24/7. Dette kan nås via flere kanaler, via nettside, e-post og felleskanaler på Twitter og Telegram. Dessuten gir deres omfattende FAQ-base svar på de vanligste spørsmålene. 

Forsikre deg om at du svarer og stiller spørsmål til de ekte representantene, og aldri avslører din personlige informasjon.

KOM I GANG MED LOCALCRYPTOS

4. eGifter.com

E gifterSom navnet tydelig antyder, er eGifter en online portal for kjøp av gavekort til forskjellige online-tjenester og plattformer. eGifter har et unikt poengsystem som har vært ganske viktig for den økende populariteten til tjenesten.

Når et kjøp er fullført på plattformen, krediteres den respektive kjøpers konto med noen få poeng, avhengig av den totale verdien av transaksjonen. Slike poeng akkumuleres og brukes deretter som rabatt på neste kjøp av kjøperen. Hvis du ønsker å konvertere gavekortet ditt til bitcoin, kan du bruke dette nettstedet.

Det er ingen ekstra tilleggsavgift for kjøp av Bitcoin-gavekort. En annen ganske intuitiv og unik funksjon som eGifter har klart å implementere, og vi ennå ikke finner i noen annen online plattform, er gruppegaveinitiativet. I henhold til denne planen står en kjøper fritt til å lage et gruppegaveprosjekt, og alle de respektive medlemmene i gruppen må da bidra til å møte den faktiske verdien av gavekortet som er valgt kollektivt av gruppen.

I tillegg tillater eGifter en rekke betalingsmåter, som passer til et bredt spekter av publikum. Folk kan faktisk velge mellom VISA, Bitcoin, American Express, MasterCard, Paypal og Discover for å fullføre betalingen. Et så bredt utvalg av betalingsmåter finnes sjelden i en enkelt sentral og gir en ganske tilfredsstillende opplevelse for brukerne. Imidlertid var den ene funksjonen vi virkelig har blåst bort med på denne plattformen det faktum at de faktisk fortsetter og lagrer gavekortene dine for deg. Selv om du tilfeldigvis mister gavekortet eller glemmer koden på det, kan du alltid komme tilbake til portalen og slå opp det.

Men selv en tjeneste av dette kaliberet er ikke blottet for noen få fall. For det første, mens eGifter har et stort utvalg av gavekort til din vurdering, er de fortsatt færre enn de som Gyft tilbyr. For det andre er et hovedområde der eGifter ser ut til å mangle at de ikke har muligheten til å selge gavekort til Bitcoins, og bare omvendt.

KOM I GANG MED EGIFTER

5. YesToBitcoins.com

yestobitcoinsMed et så bredt utvalg av tjenester tilgjengelig for kjøp av gavekort på nettet i dag, må man virkelig føle behovet for en tjeneste som ikke ber om noen personlige detaljer eller noen form for investering før man starter en transaksjon. Mens de fleste andre tjenester ber brukerne om å registrere seg på portalen for en vellykket transaksjon, stiller YesToBitcoins ikke noe slikt krav. Du kan til og med kjøpe visum gavekort med bitcoin på dette nettstedet.

Det gir mulighet for transaksjoner uten registrering og tilbyr til og med Amazon gavekort og kredittkortkuponger. Men da vi skrev denne artikkelen, fant vi ut at portalen for tiden viser en veldig selektiv samling av gavekort, som kan være en bummer for de som leter etter et anstendig utvalg å velge mellom. I likhet med eGifter tillater YesToBitcoins heller ikke salg av gavekort til Bitcoins for øyeblikket.

KOM I GANG MED YESTOBITCOINS

6. CoinCards.ca

coincardsCoinCards er unikt i den forstand at det faktisk tilbyr Bitcoin-gavekort spesielt laget for kanadiere, og som også serverer mer enn hundre kanadiske forhandlere. Det er mer enn hundre grunner til at kanadiske kunder gleder seg. I tillegg får plattformen raskt følge og popularitet på grunn av de store valutakursene de tilbyr.

Imidlertid, som alltid, er det også noen dårlige nyheter å gå med de gode. For det første er CoinCards foreløpig kun tilgjengelig for kanadiske innbyggere. Resten av verden må kanskje tålmodig vente veldig lenge før de planlegger å utvide virksomheten. For det andre, akkurat som de andre, tilbyr CoinCards for øyeblikket ikke salg av gavekort til Bitcoins. Derfor er det ikke noe alternativ å kjøpe bitcoin med vaniljevisum hvis du ikke er fra Canada.

KOM I GANG MED KORT

7. Gyft.com

gyftGyft har tilfeldigvis det ettertraktede skillet mellom å være plattformen med det største utvalget av forhandlere tilgjengelig. Det unike merket med funksjoner gjør det uten tvil det mest populære alternativet på denne listen til kjøp Bitcoin med gavekort. Og det er ikke bare forhandlere de har en overflod av, det er også betalingsmåter. Gyft tilbyr for øyeblikket, MasterCard, Discover, American Express, VISA, Bitcoinbuy bitcoin med vaniljevisum, kjøp bitcoin med vaniljevisum, ApplePay, Paypal og flere slike betalingsalternativer å velge mellom.

I tillegg lagrer de også gavekortet ditt på selve plattformen slik at du, kunden, aldri mister det selv om du tilfeldigvis glemmer koden. Selv Gyft er imidlertid ikke blottet for visse ulemper. Fra nå av er Gyft bare tilgjengelig for innbyggerne i Amerika, som er en bummer for resten av verden siden hvis de trenger tilgang til tjenestene. de må på en eller annen måte endre IP-adressen. Også klarer ikke Gyft å tilby salg av gavekort til Bitcoins.

KOM I GANG MED GYFT

Hva er den beste måten å kjøpe Bitcoin med gavekort?

Vi håper at denne artikkelen har gitt deg flere muligheter for å kjøpe bitcoin med visagavekort. Hvis du fremdeles er forvirret om å konvertere bitcoin til gavekort, så send en kommentar, så prøver vi vårt beste for å hjelpe deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me