Kjøp gull og sølv med Bitcoin 2021 – 3 enkle måter

Siden begynnelsen av Bitcoins helt tilbake i 2009, har de opplevd en ganske urolig reise gjennom det siste tiåret. Mens de ikke klarte å gjøre mye av et merke i starten, så 2016-17 en vekkelse fra dem som rystet grunnlaget for verdipapirforetak over hele verden. Med en all-time høy hastighet på massive $ 19,783 per Bitcoin, anerkjente verden umiskjennelig at Bitcoins snart ville dominere over nesten alle slags transaksjoner over hele verden..

For tiden kan Bitcoins brukes til å kjøpe et variert utvalg av produkter og tjenester. Et stort antall selgere og online selgere har begynt å akseptere Bitcoins som en betalingsmåte. Og de som ikke har planer om å gjøre det. Nå mens resten av verden ikke på noen måter har erklært Bitcoin-transaksjoner ulovlig, men ennå eksplisitt tillater og anerkjenner handel og bruk.

Faktisk blir Bitcoins nå i økende grad brukt til å kjøpe andre former for kryptovaluta som Ethereum eller Ether-tokens. Alt dette skyldes hovedsakelig hvor enkelt man kan utføre Bitcoin-transaksjoner. De er trygge, sikre og raske. Koble disse egenskapene til det faktum at de nå enkelt kan kjøpes fra en rekke børser, og du får en ganske god grunn til at de har blitt en så dominerende kraft i den digitale sfæren i dag.

Faktisk har selve domenet til kryptokurver fått mye oppmerksomhet i det siste. Mens Bitcoin absolutt tilfeldigvis er frontløperen i løpet, er det også andre hypede kryptoer. Ethereum er et slikt eksempel på en annen kryptovaluta enn Bitcoin som for tiden kjører høyt på en popularitetsbølge.

Annet enn det, blir Litecoin som ble lansert tilbake i 2011, ofte referert til som sølvet til Bitcoins gull. Zcash, en åpen kildekode-kryptovaluta, brukes ofte til å gi ekstra sikkerhetslag til transaksjoner på blockchain. For personvernentusiaster fungerer Dash bra, siden det gir brukeren fleksibilitet til å være anonym og holde all forretning og transaksjoner ekstremt privat.

Men spørsmålet her er, hvorfor begrense deg til bare bestemte produkter og tjenester? Hvorfor ikke utvide rekkevidden til Bitcoins mot mer ukonvensjonelle kjøp, for eksempel de av edle metaller og steiner. Gull og sølv er et av de mest etterspurte metaller i verden.

De var alltid populære, det være seg i hvilken som helst form. Og siden denne besettelsen vår ikke viser noen tegn til å stoppe eller bremse, virker det bare naturlig at vi bruker den biten av teknologi vi har til rådighet for å gjøre kjøpet enklere og mye mer praktisk. Av denne grunn er det viktig at vi utnytter potensialet som Bitcoins gir, og bruker det i våre gull- eller sølvkjøp.

Hvorfor investere i edle metaller er en god idé

kjøp bitcoin med gullFør vi går videre til ‘hvordan’, er det viktig å forstå ‘hvorfor’. Hvorfor blir vi bedt om å investere i gull eller sølv? Hvorfor trenger vi å kjøpe gull med Bitcoin? Er det bare på grunn av at de er blanke og ser pene ut? Eller har de noen skjulte fordeler som kan oppveie de vi allerede er kjent med? Er investeringsdelen av det virkelig verdt det? La oss grave litt dypere.

Uavbrutt etterspørsel

Det sies ofte at ingenting i verden er permanent. Uansett hva som kommer rundt går det rundt. Men hva om vi skulle fortelle deg at etterspørselen etter gull og sølv nesten aldri har sett en nedgang de siste hundre årene? Den enorme populariteten og den globale appellen til disse edle metaller fortsetter å øke med tiden, og i motsetning til andre kommersielle varer har de aldri møtt en netto nedgang i salget.

Visst, det er svingninger her og der, som det er ganske naturlig, men den generelle trenden har alltid vært på den positive fronten, noe som gjør disse metallene til det perfekte valget for investorer..

Knappe forsyning

En annen stor grunn til at du må ta din andel av disse metallene så snart som mulig, er det enkle faktum at de har begrenset tilgang. Gruveoperasjoner går for tiden fremover i forskjellige deler av verden. Forskjellige industrier og planter i stor skala er satt opp spesielt for å utvinne så mye gull og sølv som mulig fra jorden. Og likevel oppveier deres etterspørsel langt deres tilbud.

Av denne grunn blir edle metaller ofte funnet til høyere priser enn andre lett tilgjengelige metaller. Goldman Sachs har faktisk gått på rekord og sa at alle gullreserver i verden forventes å ta slutt om 20 år. Nå mens dette kan virke som dårlige nyheter, kan det stave en formue for de som allerede er i besittelse av en anstendig mengde gull.

Beskyttet personvern

Investeringer kan virke som et enkelt nok konsept til å forstå. Men for å virkelig beherske dem, må man lære alle triks i handelen og gjøre seg kjent med alle de grunnleggende nyansene. Et av disse konseptene er privatlivets fred, som faktisk har stor betydning for et stort flertall av investorene der ute.

Et overraskende høyt antall investorer vil holde forretningen privat, og for det er gull og sølv omtrent det perfekte metallet å investere i. Når du arbeider med noen av edle metaller, blir ingen av dine private opplysninger delt med publikum eller enhver offentlig enhet. Kjøperen kan velge å være anonym og holde identiteten hemmelig.

Enkel likviditet

En annen stor faktor som fungerer bra for edle metaller som gull og sølv, er hvor lett de kan flytes. I dag har vi utviklet våre økonomiske ordninger og tjenester i den grad at alle former for edle metaller nesten umiddelbart kan konverteres til den valutaen vi velger.

Uansett hvilket land du tilhører eller hvilken valuta du leter etter, vil det ikke ta mer enn et par dager å få øyeblikkelig kontantoverføring til din personlige bankkonto i bytte mot gull og sølv.

Beskyttelse mot inflasjon

Gullkjøp kan tjene som et ganske levedyktig skjold mot inflasjon for gjennomsnittsforbrukeren. Hvis du tilfeldigvis kjøper en anstendig mengde gull i dag, og finner ut at du er i stand til å kjøpe et bestemt sett med varer fra den faktiske verdien av gullet, så vil du fortsatt kunne kjøpe de samme varene om ti år fra nå. med kanskje en god sum penger til overs også. Det er et ganske solid deksel mot inflasjon, som du bare kan få hvis du velger å investere i gull eller sølv.

Stadig økende forhold mellom gull og sølv

Inntil noen år tilbake var forholdet mellom gull og sølv rundt 16 til 1, noe som betyr at du kan kjøpe så mye som 16 gram sølv for en unse gull. I dag har dette forholdet steget opp til 70 til 1. 70 gram sølv er nå omtrent lik en enkelt unse gull.

Nå som det ekspertene har å si, er det spådd at dette forholdet snart vil gå tilbake til sin opprinnelige verdi, noe som betyr at sølv er i ferd med å oppleve en nesten enestående kostnadsøkning. Dette kan bety potensielt betydelig fortjeneste for sølvinvestorer og kjøpere.

Hvordan kjøper man gull eller sølv med Bitcoin?

Nå som vi har kjent oss med fordelene ved å investere i gull og sølv, har svart på spørsmålet om hvorfor vi trenger å kjøpe sølv med Bitcoin og er tydelige på hvorfor de er et så godt valg, må vi forstå hvordan vi egentlig går om å gjøre kjøp med Bitcoins.

Men først, la oss først skissere noen faktorer som gjør Bitcoin til et så flott alternativ til mer konvensjonelle betalingsmåter. Først av alt er populariteten til Bitcoins ikke noe som trenger introduksjon. Bitcoin er bokstavelig talt godt på vei til å bli den mektigste valutaen i verden.

Nylig, i et intervju med Twitters administrerende direktør og medstifter, Jack Dorsey, sa at Bitcoin om ti år kunne bli verdens felles valuta. Det kommer enormt fra en mann med slik innflytelse. Bortsett fra det, har Bitcoins bokstavelig talt revolusjonert betalinger overalt, på grunn av den bekvemmeligheten de gir til aktiviteter som netthandel og handel.

Prosessen du må følge for å kjøpe gull eller sølv med Bitcoins er faktisk ikke komplisert i det hele tatt. Alle med minst mulig kunnskap om kryptokurver er kvalifiserte nok til å gjøre det, og hele prosessen tar ikke mer enn noen få minutter av tiden din.

For det første må du finne et nettsted som handler i gull eller sølv og aksepterer Bitcoins som betaling. Et ganske anstendig valg ville være Bitgild eller GoldSilver. Begge disse nettstedene gjør underverker når det gjelder kjøp av gull eller sølv, og gir et variert utvalg av betalingsmåter, hvorav den ene er gjennom Bitcoins. Et annet fantastisk eksempel på et nettsted som det ville være Vaultoro. Her er en liten oversikt over hva hver av disse tre har å tilby.

Topp 3 beste stedene å kjøpe sølv & Gull med Bitcoin

1. Bitgild

bitgild

En titt på nettstedet og du er overbevist om at den er ekte. Bitgild tilbyr transaksjoner og kjøp på ikke bare gull og sølv, men også platina og palladium.

De lover en service i verdensklasse og kvalitet som strekker seg over hele de europeiske nasjonene. Deres motto er kvalitetsprodukter til rimelige priser. De tar spesiell forsiktighet med forsendelsene sine som er forsikret og pakket med største forsiktighet. Til slutt prøver de å alltid være oppdatert med alle de siste spotprisene og bitcoin-diagrammer.

2. Gullsølv

gull sølv

GoldSilver kan skryte av en sikker hvelvlagring som sikkert holder gull og sølv helt trygt og skjult for nysgjerrige hender. De tilbyr å selge disse edle metaller i form av mynter, barer og runder.

De har en ganske uttømmende og mangfoldig samling av mynter og barer, hver med sitt eget design, for din vurdering. De har til og med gullsmykker på salg, og bortsett fra de vanlige kjøpsmulighetene, vil GoldSilver også tillate deg å selge samlingen din av gull eller sølv på selve nettstedet..

3. Vaultoro

vaultoro

Med en jevn nettsideopplevelse og en god shoppingopplevelse, er det helt klart at Vaultoro rangerer høyt på profesjonalitet og kvalitet. Med funksjoner som et profesjonelt hvelv, 100% tildelt gull og månedlige kontoutskrifter for kontoen din akkurat som du ville fått på en standard bankkonto, kan du bare ikke gå galt med denne.

De tilbyr de beste prisene, og hvert eneste gram av gullet i reservene er forsikret mot alle slags fysiske tap. Til slutt jobber de også i samsvar med Glass Books Protocol, som gjør dem til en av de mest transparente og pålitelige tjenestene rundt.

Når du har logget på noen av disse nettstedene, må du legge til de elementene du ønsker i handlekurven eller handlekurven. I dette tilfellet vil du legge til den mengden gull eller sølv du er interessert i å kjøpe. Når det er gjort, må du fortsette til kassen der du blir bedt om å sende inn noen av detaljene dine, og deretter gå til betalingssiden.

Her må du spesifikt velge Bitcoins som betalingsmåte. Når du har gjort det, vil du få en faktura som inneholder alle detaljene, for eksempel hvor mange Bitcoins du trenger å betale for å fullføre transaksjonen. Du vil vanligvis få en tidsramme på ca. 15 minutter der du må sende inn betalingen og fullføre transaksjonen.

For å gjøre det må du logge på Bitcoin-lommeboken og gjøre overføringen fra lommeboken til ønsket konto. Hvis du ikke gjør det, vil transaksjonen din bli kansellert og handlekurven din tømmes. Hvis du klarer å foreta betalingen i tide, får du en bekreftelsesmelding på skjermen. Etter det kan det hende du må vente en stund, ettersom betaling med Bitcoins vanligvis tar omtrent en dag å fullføre.

Så snart metallleverandøren mottar betalingen din, blir forsendelsen klargjort og deretter sendt ut med sporingsinformasjon behørig sendt til deg på telefonen. På denne måten kan du alltid holde oversikt over hvor forsendelsen din er og omtrent hvor lang tid det tar å nå deg.

Hvis det er en ting vi kan være sikre på, er det at mani som ofte er forbundet med edle metaller aldri kommer til å dø. Derfor kan du like godt begynne å fylle på dem. I tillegg, hvis en uovertruffen global følge er det vi snakker om, så er Bitcoins ikke langt bak.

Så hvorfor ikke kombinere begge disse mengdefavorittene og bruke deres kombinerte potensialer for å gi deg noen fantastiske økonomiske muligheter og velstandsordninger? Med andre ord, ta deg noen Bitcoins og sett ut for å kjøpe den mengden gull eller sølv som passer best for budsjettet ditt. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me