Kjøpe Bitcoin i India – 7 beste indiske Bitcoin-nettsteder 2021

Økningen i interessen for å kjøpe Bitcoin i India har økt siden den var lovlig igjen. Prosessen med å kjøpe Bitcoin i India er imidlertid fortsatt ganske forvirrende. Dette er grunnen til at vi har laget en ultimate liste over de beste indiske Bitcoin-børsene, slik at du enkelt kan begynne å investere i og / eller bruke Bitcoins.

Hvordan kan jeg investere i Bitcoin i India?

Dette er et spørsmål mange stiller oss, og derfor har vi avsluttet en liste over de 7 beste børsene for å kjøpe Bitcoin i India. Og her er det!

I denne guiden finner du en liste over de beste indiske bitcoin-nettstedene. Vi lister opp fordeler og ulemper ved hver børs, slik at du kan ta et utdannet valg som passer best til dine behov. Enten du er interessert i å kjøpe, selge eller handle Bitcoin i India, vil en av de 7 beste valgene våre imøtekomme dine behov.

Topp 7 beste indiske Bitcoin Exchange-nettsteder 2021

1. Coinome

Dette er en ny sentral som blir laget av teamet bak BillDesk, den eldste og mest populære betalingen. Det som skiller seg ut med Coinome er det faktum at de har en E-KYC-verifisering, akkurat som de indiske teleselskapene. Dette gjør det enkelt å fylle ut informasjonen som kreves for utvekslingen.

Akkurat nå støtter Coinome Bitcoin og Litecoin – de to største kryptovalutaene akkurat nå. Du kan handle 24/7, og børsen fungerer også feilfritt på mobil. Dette er flott hvis du er på farten og ikke kan vente med å selge eller kjøpe flere bitcoins. Vi fant denne plattformen veldig nybegynnervennlig, noe som er et stort pluss.

Her er en introduksjonsvideo til plattformen:

REGISTRER DEG FOR GRATIS COINOME HER!

2. Coindelta

Coindelta er en børs med flere kryptovalutaer som betyr at den støtter Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Qtum (QTUM) og Ripple (XRP). Dette er det bredeste spekteret av kryptovalutaer vi har sett tilbudt av kryptovaluta-børser i India, faktisk er det faktisk den første indiske bitcoin-børsen som tilbyr dette (vi kan se noen andre børser som tilpasser dette senere).

Gebyrene deres er de laveste i India, noe som gjør det til en god kandidat til å erobre det indiske bitcoinmarkedet. De tilbyr også support døgnet rundt, som i tilfelle en feil kan redde dagen. De godtar NEFT, IMPS, RTGS og Payment Gateway.

De tillater 50 ordrer / sekund og skalerer driften for å kunne tillate opptil 500 ordrer / sekund i 4. kvartal 2020. Ikke bare er det bra at antall ordrer som kan gjøres per sekund øker, det viser også at Coindelta er en børs som bryr seg om kundene sine og prøver å være den beste. Vi anbefaler Coindelta siden de prøver å bli den beste indiske Bitcoin-børsen, og i bøkene våre er den for tiden plassert på andreplass.

MELD DEG PÅ GRATIS COINDELTA HER!

3. Coinsecure

CoinSecure er en av de mest populære Bitcoin-børsene i India – med god grunn. Det er en indisk børs så vel som en handelsplattform. Gebyrene er lave med bare 0,3% per kjøp eller salg. Den lave avgiften er spesielt god for de som er interessert i å handle, ettersom fullført kjøp og salg bare koster 0,6%. Lave avgifter er noe folk flest ser etter.

Du må utføre en KYC-verifisering, som er en Know Your Client-verifisering som myndighetene krever at hver utveksling gjør. Det er ingen bytter uten den, og hvis du tilfeldigvis snubler over en – hold deg unna, er det sannsynligvis en svindel. Ikke frykt for KYC-bekreftelsen, du vil ringe – svar på noen få enkle spørsmål og voilá, du har tilgang til sentralen.

Dashbordet viser avanserte data og alternativer, noe som i begynnelsen kan være ganske forvirrende. Som nybegynner vil vi anbefale å bruke noen minutter på å se gjennom YouTube-kanalen deres der de har veiledninger for nybegynnere. De avanserte dataene og alternativene er imidlertid gode for de avanserte Bitcoiners, noe som betyr at du kan vokse med børsen – og ikke trenger å bytte når du er ferdig med kryptospillet ditt.

De har en Android-app som gjør det enkelt å gjøre Bitcoin-handler på farten, umiddelbart. Dette kan være bra hvis du ikke har tilgang til en datamaskin og av en eller annen grunn vil selge noen av Bitcoins.

MELD DEG PÅ GRATIS COINSECURE HER!

4. Zebpay

Hvis du er interessert i å handle Bitcoin med mobilen din, er Zebpay valget for deg. Tidligere kjent som BuySellBitco, er Zebpay en app-eneste utveksling. De tillater også å kjøpe tjenester ved hjelp av Bitcoin, for eksempel Amazon-gavekort, Cafe Coffee Day, Flipkart og PizzaHut, du kan betale med Bitcoin for å lade mobiltelefonen, DTH og datakort. De legger snart til muligheten til å betale for bredbånd, fasttelefon & strømregninger.

Denne utvekslingen er ganske forskjellig fra resten av børsene i denne listen. Dette er en flott børs for de som vil kunne bruke bitcoins i stedet for bare å handle dem, så vel som for de som ønsker å kjøpe bitcoin i India med mobilen..

Det er brukervennlig og det er lett for en nybegynner å komme i gang med en gang. Du laster bare ned appen og registrerer deg selv, laster opp et bilde av PAN-kortet og voilá, du kan begynne å kjøpe og selge Bitcoin – rett fra mobiltelefonen din.

Vi anbefaler deg på det sterkeste å bruke denne appen, tilgjengelig for både Android og iOS, hvis du vil ha en børs som lar deg faktisk bruke bitcoin du har kjøpt. (P.s. sørg for å bruke henvisningskoden vår X for å få INR100 GRATIS!).

Her er en forklaringsvideo om hvordan du bruker Zebpay, og hva det er:

LAST NED GRATIS APPEN HER!

Få bitcoins til en verdi av 100 kr gratis på ditt første bitcoin-kjøp eller -salg med henvisningskode ‘REF61972611’.

5. Koinex

Neste på listen vår over de beste kryptokursutvekslingene i India er Koinex. Med et bredt utvalg av kryptokurver som tilbys (men ikke så mange som Coindelta), er dette en god kandidat til topplasseringen. De tillater handel med BTC, BCH (Bitcoin Cash), Ethereum, Ripple og Litecoin. Den beste delen av denne utvekslingen er tiden det tar å sette inn INR – siden de har automatisert systemet, trenger det ikke å gå gjennom mennesker før de blir deponert – noe som gir raskere prosess (siden maskiner kan fungere 24/7) . Den normale KYC-verifiseringen tar omtrent 24-48 timer, som i utgangspunktet kan virke lenge, men når du er akseptert, er det ingen ventetid involvert. Koinex har lansert nye tjenester for å muliggjøre kryptohandel i India.

FÅ GRATIS KOINEX-KONTO HER!

6. Unocoin

Unocoin blir ofte referert til som den mest nybegynnervennlige av dem alle, og vi er veldig enige. Det er enkelt å komme i gang, og de tilbyr mange funksjoner og legger kontinuerlig til flere. Hvis du vil bruke Bitcoin som en SIP (Systematic Investment Plan), så er Unocoin mynten for deg. Du kan sette et daglig, ukentlig og månedlig budsjett for å kjøpe Bitcoin med.

Dette sier Unocoin om deres SIP-funksjon:

“Systematisk investeringsplan er en ny og spennende måte å kjøpe Bitcoin på – den første i sitt slag som er introdusert av Unocoin. Dette er en mer konservativ tilnærming til å investere i bitcoin enn å bruke alle pengene dine på Bitcoin på en gang. Denne teknikken lar deg forplikte deg til et fast INR-beløp på Bitcoin på en vanlig tidsplan uavhengig av pris. […] Denne funksjonen hjelper med økonomisk disiplin ved å beregne kostnadene dine og dermed redusere risikoen, noe som gir bedre avkastning. “

Fra nå av kan du investere 50000 INR på daglig, ukentlig eller månedlig basis.

Andre funksjoner som gjør Unocoin til en utmerket Bitcoin-utveksling:

  • Over-the-counter trading (OTC Bitcoin trading)
  • Autosalg av Bitcoin (sett en regel for når, og den vil selge – selv om du sover)
  • Netki: Gjør det enkelt å generere en lesbar adresse for Bitcoins
  • Kraftig API: Med et kraftig API kan du bruke Unocoin til å integrere Bitcoin som betalingsmåte i appen din eller i din virksomhet
  • 2-trinns autentisering for alltid å sikre at kontoen din er sikker

Som nevnt tidligere har Unocoin en Android- og iOS-app som gjør det enkelt for deg å handle Bitcoin selv om du er på farten. Dette er bra hvis noen nyheter om bitcoin blir droppet og prisen faller (slik at du kan kjøpe mer BTC i dipen, det vil si).

FÅ GRATIS UNOCOIN-KONTO HER!

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins er en peer-to-peer-utveksling som er tilgjengelig over hele verden. Det er ikke en børs i seg selv, det er snarere en markedsplass der de som ønsker å kjøpe bitcoin, får kontakt med de som vil selge den. Du kan finne mange typer betalingsmåter som kontanter, PayPal, WesternUnion, Amazon gavekoder, for å nevne noen få.

Det er mange som ser på å kjøpe Bitcoin i India med PayPal, og for disse er LocalBitcoins virkelig det beste valget til dags dato. De har en 2-trinns autentisering hver gang du logger på, og enda en godkjenning hvis du logger på fra en ny enhet.

Den eneste ulempen ved denne utvekslingen er prisen på den. Bitcoin kan ofte selges på LocalBitcoins eller prises over markedsprisen. Dette kan være verdt det hvis du vil kjøpe Bitcoin anonymt, men hvis du ønsker å kjøpe den og holde den på lang sikt, kan du velge en til en lavere pris (avgifter).

Å kjøpe Bitcoin med kontanter krever en fysisk transaksjon. Sørg for å gjøre det i et offentlig rom med folk rundt deg, slik at du ikke blir ranet.

FÅ GRATIS LOCALBITCOINS-KONTO HER!

Konklusjon

Nå som vi har vurdert de beste Bitcoin-utvekslingsnettstedene i India, er det på tide for deg å finne ut hvilke som fungerer best for deg. Hvis du vil kjøpe Bitcoin anonymt, er LocalBitcoins det beste valget. Hvis du vil kjøpe de billigste Bitcoins mulig, er Coindelta den for deg. Vi kan ikke bare si hvilken som er best for alle siden folk fikk sine egne preferanser og faktorer de setter høyest pris på.

Vi håper vi belyser hvordan vi kan kjøpe Bitcoin i India. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me