Koinex Review – Indisk utveksling for flere kryptovalutaer

Fremkomsten av kryptovaluta ble nylig anerkjent da den traff en høy verdi. Inntil da var folk uten tvil om denne nye teknologien for blockchain og kryptovaluta. Etterspørselen etter kryptokurrency øker dag for dag, og dermed øker også etterspørselen etter plattformene å kjøpe den med. Mange plattformer eksisterer allerede, og mange andre utvikler seg. En børs som nylig har etablert sine røtter på dette feltet er Koinex.

Koinex er en indisk basert kryptovaluta-handelsplattform, hvor man kan kjøpe og selge kryptovalutaer med indisk fiat-valuta. Den ble grunnlagt av Rahul Raj (IIT Kharagpur), Rakesh Yadav (IIT Delhi), Aditya Naik (BITS Pilani). Sammen med Bitcoin støtter denne plattformen også flere kryptovalutaer som Ethereum, Litecoin, Ripple og Bitcoin Cash. Noen av de lokale bitcoin-utvekslingsplattformene som ZebPay, CoinSecure, Unocoin, Coinome eksisterte allerede før Koinex i India.

ZebPay er det første selskapet som lanserer Bitcoins i India, og er kjent som den beste indiske bitcoin-utvekslingsplattformen. Den gir sin egen lommebok og er tilgjengelig som en mobilapplikasjon. CoinSecure er den største handelsplattformen for bitcoin, med en mobilapp, som mange brukere liker. Gir imidlertid ikke øyeblikkelige innskudd, som i tilfelle Koinex. Unocoin er også en bitcoin-handelsplattform, og Coinome er en som aksepterer forskjellige kryptovalutaer i sin utvekslingsplattform. For tiden er Koinex den største og sikreste bitcoin-utvekslingsplattformen i praksis.

KOM I GANG MED KOINEX!

The Koinex Review

I det siste, den etablerte valutautvekslingsplattformen, støtter Koinex flere valutaer og vokser som et populært nettsted i India. Forhandlere og kjøpere av kryptokurver er koblet til denne plattformen, og det har vært enkelt å handle med fiat-valuta (INR). Det er en ny plattform som har introdusert indianere til verden av kryptovaluta.

Komme i gang med Koinex

Det er veldig enkelt å opprette en konto, som er det første trinnet, etterfulgt av KYC-verifiseringstrinn. Det innebærer å sende inn bevis-ID sammen med en betaling på INR 100 som vil bli refundert. PAN-kort er obligatorisk for å koble bankkontoen din til prosessen er fullført. Når alle disse detaljene er lagt til og bekreftet av KYC (tar 48 timer), kan du begynne å handle med første innskudd. En funksjon som er ny og unik her er at du kan legge til bankkontoen din som betalingsmottaker. Detaljer om dette finner du i ‘Balanse’ -fanen under din Koinex-konto. Penger tilføres automatisk av dette nettstedet til kontoen din (innen 5 minutter) etter at midlene er satt inn, minimum INR 2500 skal settes inn.

Bortsett fra bankkontoen, kan du sette inn penger via forskjellige lommebøker som Airtel-penger, Jio-penger, PayUMoney, Ola-penger, PayZapp og andre. Å sette inn penger gjennom disse lommebøkene vil belaste deg for et servicegebyr på 2%.

Handel med kryptovaluta

Dette nettstedet tilbyr ikke mynt-til-mynt-utveksling. Du kan kjøpe eller selge kryptovaluta i bytte mot INR. Når det gjelder handel, bør typen kryptovaluta velges i utgangspunktet. Handelsgrensesnittet krever litt raffinering når det gjelder noen funksjoner, for eksempel å vise det totale volumet av kjøp og salg som er nødvendig for en kjøper / selger. Det gir en live-funksjon som er betydelig. Det er en feil i handelsdelen av Koinex. Kjøper eller selger kan ikke se det totale beløpet etter beregning i desimalpoeng når man planlegger å kjøpe krypto. Dette bør løses og oppgraderes snart.

Koinex har en lav handelsavgift (0,4%), og betalinger med lommebøker vil belaste deg med en kostnad på 2%. Det er imidlertid ingen handelsavgift for bruk av NEFT / IMPS-overføring. Et minimum av 2500 rupees av transaksjonen bør gjøres for å sette inn penger på din Koinex-konto.

Sikkerhetsnivå for Koinex

Sikkerhet er en viktig faktor som skal vurderes når det gjelder kryptovaluta. Koinex tilbyr alle de nyeste og avanserte sikkerhetstiltakene sammen med en kombinasjon av et varm- og kjølerom for fondsinnskudd. Det er en 2-faktor autentisering (2FA), som skal aktiveres ved hjelp av Google autentiserings-app. 2-faktor autentisering via SMS eller e-post er gitt, men det er nødvendig å aktivere den ved hjelp av Google autentiserings-app. Et unikt passord bør angis ved å bruke Dashlane for passordadministrasjon.

Koinex tilbyr en gratis lommebok for å lagre myntene dine, men det er ikke det tryggeste stedet å oppbevare myntene dine på. Årsaken er at den private nøkkelen som brukes som et sikkerhetstiltak lagres i databasen deres og sentralen ennå ikke er sentralisert. Derfor er lommeboken utsatt for hackere, spesielt når det er en enorm mengde mynter i den.

En hendelse som skildret mangel på sikkerhetstiltak fant sted for noen år siden, kjent som Mt.Gox hack. Mer enn 70% av Bitcoin-transaksjoner over hele verden ble håndtert av dem. I februar 2014, Mt. Gox stengte nettstedet og avsluttet alle handels- og byttetjenester. De tapte $ 350 millioner i bitcoins og søkte om konkursbeskyttelse fra kreditorer. Det illustrerer ganske enkelt at det å ha bitcoin på Mt.Gox var forgjeves fordi de ikke eide noen privat nøkkel. Det er bedre å plassere all kryptovalutaen du eier, i en hard lommebok, i stedet for en annen sårbar lommebok.

Kjøp / selg opplevelse

Koinex med et intuitivt grensesnitt begrenser ikke mengden handel, slik det er i andre handelsbørser. Koinex implementerer en nøyaktig prismatchingsalgoritme, og alle transaksjonene utføres strengt i henhold til denne algoritmen. For å illustrere med et eksempel – Anta at du bestiller for å kjøpe INR 200 XRP kl. 10.50, så må du finne noen som selger XRP til en verdi av INR 200 kl. 10.50, nøyaktig samme verdi som din. En selger som selger XRP til en verdi av INR 200 kl. 10,75, kan ikke vurderes å handle med deg.

En oppgradering for handelen som består av denne prismatchingsalgoritmen, er ennå ikke kommet, for å unngå at transaksjoner som involverer lav handel blir vanvittige.

Innskudd / Uttakserfaring

En destinasjonskode kreves for Ripple-transaksjoner for å unngå forvirring blant brukere for innskudd / uttak. Alle uttak fra Koinex INR lommebok gjøres tilgjengelig for den tilknyttede bankkontoen. IMPS brukes på kredittuttak opp til 200 000 INR (innen 5 minutter). Uttak over 200 000 INR utføres ved hjelp av NEFT (innen 3-4 arbeidstimer). Uttak fra annen bankkonto enn Koinex-tilknyttet bankkonto er ikke aktuelt for transaksjoner. Uttaksgebyr varierer for forskjellige kryptovalutaer. Bitcoin (0.001BTC), Ethereum (0.001ETH), Ripple (0.02XRP), Litecoin (0.01LTC), Bitcoin Cash (0.001BCH), Indisk valuta (INR 0).

Gebyr på transaksjoner

For øyeblikket pålegges et minimumsgebyr på 0,4% for å kjøpe kryptovalutaer, mens avgiften er ganske høy ved uttak av Litecoin (0.01LTC) og Bitcoin. Videre støtter Koinex andre betalingsportaler som medfører en kostnad på 2% for øyeblikkelige innskudd. IMPS og NEFT er andre betalingsalternativer som støttes av Koinex, som ikke medfører noen avgift, men det tar en time eller to å fullføre transaksjonene.

KOIN Chat

Når KYC er bekreftet, har du tilgang til en åpen chat, hvor du kan se samtaler med påmeldte medlemmer, og du kan også delta i det. Noen ganger hjelper denne funksjonen med å begrense handelsvolumet, bare når brukere rundt 150 er aktive. Hovedfunksjonen til denne funksjonen er å hjelpe brukere med sine spørsmål via chat, som effektivt utføres av administratorer som kommuniserer med brukerne mesteparten av tiden. Et tilbakeslag av denne funksjonen er fornavnet til noen av brukerne som er det samme som fører til usikkerhet.

Fordeler og ulemper med Koinex

Fordeler

Transaksjoner som involverer indisk fiat-valuta for kryptovalutautveksling er en stor fordel med Koinex, som andre nettsteder mangler å tilby. Bortsett fra et lavt handelsgebyr som er belastet, involverer dette nettstedet også noen betalingsportaler med lavt transaksjonsgebyr og andre betalingsmåter som tilbyr null uttaksgebyr. I tillegg til et intuitivt grensesnitt tilbys flere kryptovalutaer via dette nettstedet.

Ulemper

Koinex involverer ikke mynt-til-mynt-utveksling. Noen av kryptovalutaene som Litecoin innebærer relativt litt høyere uttaksgebyr. Det involverer ikke gearing og kredittkortbetalinger sammen med å begrense størrelsen på handelen. Det følger nøyaktig samsvarende handelsalgoritme, noe som ikke er signifikant noen ganger. I tillegg til dette sørger det for at et minimumsbeløp blir satt inn før handel. Kundesupport bør forbedres litt, men det er med alle børser.

Bunnlinjen

Selv om Koinex er en ny plattform, vokser den fast hver dag. Med et elegant grensesnitt og relativt lav handelsavgift, blir det stadig mer populært blant mennesker i India. Ingen feil har blitt oppdaget på dette nettstedet så langt, men en mobilapplikasjon er sårt tiltrengt for å gjøre den lett tilgjengelig for brukerne. Ettersom det innebærer handel med fiat-valuta, er det den beste plattformen for alle indianere å involvere seg i kryptovaluta. Stigende etterspørsel etter kryptovaluta har forsterket etterspørselen etter å utvikle nye nettsteder for utveksling av kryptovaluta. Etterspørselen etter kryptovaluta er økt etter demonetisering blant indianere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me