Komplett gjennomgang av Bithoven Exchange – Hvordan er det unikt?

Med en økning i etterspørselen etter kryptovaluta har det vært en økning i antall kryptoutvekslingsplattformer. Imidlertid er det ikke mange utvekslingsplattformer som tåler den intense konkurransen, ettersom de ikke klarer å skjære en nisje for seg selv.

Bithoven viste seg å være en spillveksler da den fylte med mange nye og spennende funksjoner som fikk mye positiv anerkjennelse fra både kritikere og publikum. La oss bryte ned de forskjellige funksjonene i Bithoven, og forstå hvor godt det går.

KOM I GANG MED BITHOVEN!

Bithoven: En introduksjon

Bithoven er en av de beste utvekslingsplattformene for kryptovaluta, da den tilbyr et brukervennlig grensesnitt, bedre sikkerhetsfunksjoner og nyttige handelsverktøy. Det har klart å skaffe seg et rykte for seg selv til tross for at de nylig har deltatt i kryptovaluta-domenet.

Den har også en robust mekanisme for kundesupport som gjør det enkelt å kjøpe og selge kryptovalutaer og altcoins. Brukeropplevelsen er ytterligere beriket av sin eksemplariske oppetid, og har også funksjoner som feiltoleranse som kan hjelpe en næringsdrivende med å maksimere fortjenesten.

Komme i gang med Bithoven

Som de fleste av kryptoutvekslingsplattformene, må du først registrere deg for en konto med grunnleggende informasjon som e-post og passord. Du trenger ikke å være bekymret for å gi identitetsdokumenter eller populært kjent som KYC-prosessen hvis dine daglige uttak er innenfor 2 BTC. Hvis du ønsker å øke den daglige uttaksgrensen til 100 BTC, må du fullføre KYC-prosessen. Prosessen er ganske enkel og lett å følge. 

Noe av det beste med å bruke Bithoven er at det ikke setter en grense for antall innskudd eller uttak som en næringsdrivende kan gjøre på en dag. Denne funksjonen er ganske gunstig for tradere som handler med høyt volum, da de fleste krypto-utvekslingsplattformer setter et øvre tak på transaksjonene dine, noe som betyr at du ikke kan overstige et bestemt fast antall innskudd eller uttak.

Så når du er på Bithoven, kan du ganske enkelt sette inn hvilken som helst mengde kryptovaluta på din Bithoven-konto fra din personlige lommebok.

Når du først har foretatt et innskudd og fått en bekreftelse, kan du begynne å handle. Handelsopplevelsen din forbedres ytterligere av forskjellige handelsverktøy som er tilgjengelige på plattformen, som blant annet Candlestick-diagram, markedsoversikt og ordrebok. Plattformen kan også skryte av en rekke ordretyper for en annen type brukere som markedsordrer, skalert ordre og begrensningsordrer.  

Grensesnittet er ganske enkelt og enkelt å bruke. Du kan administrere transaksjonene dine gjennom Balanser-siden. Siden består av kontosaldoen din, det vil si antall forskjellige kryptovalutaer som er tilgjengelige på kontoen din, innskudd og uttaksmuligheter.

Historikksiden inneholder detaljert informasjon om dine nåværende og tidligere transaksjoner. Hvis du ønsker å få et sammendrag av dine handelsaktiviteter, kan du bare gå til handelsdelen.

Bithoven belaster en provisjon på 0,2% av handelsverdien, noe som er ganske lik dagens priser på forskjellige kryptobørser.

Nøkkelfunksjoner i Bithoven Exchange

1) Bedre sikkerhet

Bortsett fra å lagre dataene dine i et kryptert format, bruker sentralen også en 2-trinns prosess for å verifisere ektheten til personen som foretar en transaksjon på plattformen. Denne prosessen kalles 2FA (Two Factor Authentication) og bidrar til å øke sikkerheten betydelig, og gir et tryggere og sikrere miljø for handel.

2) Mer likviditet

Å være en av plattformene uten øvre grense for transaksjonene, er det nødvendig å tiltrekke seg et stort antall investorer, noe som vil tillate det høyeste nivået av likviditet.

3) Raskere behandlingstid

Arkitekturen til plattformen er utformet på en måte som tillater nesten null ventetider for enhver bestilling. Utstyrt med overlegen teknologi og bedre infrastruktur, kan du oppleve raskere transaksjoner og høyere handel.

4) Full kompatibilitet

Utvekslingsplattformen er tilgjengelig på de fleste operasjonsplattformer og er lett tilgjengelig fra alle større operativsystemer og mobile enheter. Dette betyr at du bare kan få tilgang til kontoen din når du vil på fingertuppen.

5) Kundesupport

Bithoven har en av de beste kundesupporttjenestene blant alle utvekslingsplattformer, da den tilbyr døgnhjelp. Det er to måter du kan få tilgang til kundesupport, live chat eller kontaktskjemaet. Livechatten er fantastisk å bruke, ettersom du enkelt kan få svar innen 2-3 minutter etter at du har stilt et spørsmål.

Med det elektroniske kontaktskjemaet kan du sende en detaljert melding om eventuelle underliggende problemer som ikke krever øyeblikkelig oppmerksomhet. Generelt kan du få svar innen 8 timer etter at du har sendt skjemaet.

Hvis du ikke ønsker å kontakte supportteamet deres, kan du bare lese deres omfattende liste over vanlige spørsmål som inneholder en liste over de vanligste problemene du kan møte når du bruker plattformen..

6) Tilgjengelige mynter

Du kan handle et stort antall forskjellige kryptovalutaer som BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC, etc. Det gir brukerne muligheten til å handle mer enn 350 altcoins fra en enkelt handelskonto. Plattformen jobber også med å legge til nye mynter mens vi snakker. I tillegg til dette er det 858 handelspar som øker plattformens allsidighet. 

KOM I GANG MED BITHOVEN!

Bithoven Review: The Verdict

Bithoven er en av de mest gjennomsiktige børsplattformene som ikke tar ut skjulte avgifter og holder kommisjonen fast på 0,1%. Å være støttet av et sterkt team av fagpersoner som jobber i kryptovaluta-domenet, vil du garantert finne plattformen svært kuratert, siden den har noen av de mest avanserte algoritmene som hjelper deg å unngå volatilitet i markedet og alltid få de beste tilbudene.

Den kjører for øyeblikket en kampanjekampanje på plattformen, der hver nye bruker som registrerer seg får sjansen til å motta 100 DOGE-mynter, og til og med lar deg ta ut beløpet så snart kontoen din inneholder en saldo som overstiger den opprinnelige terskelen på 100 DOGE..

En av ulempene ved å bruke Bithoven er det faktum at det ikke tillater fiat-innskudd. Dette kan avvise en viss klasse forhandlere som finner fiat-innskudd nyttige. Ved å sette til side dette aspektet, ser det ut til at Bithoven har satt kursen og er på vei for å gi noen seriøs konkurranse til eksisterende plattformer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me