Koop Bitcoin met cadeaubonnen 2021 – De beste opties beoordeeld

1. LocalBitcoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo paxful
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Bitcoins zijn gemaakt om ons leven gemakkelijker te maken. Ze worden aangeprezen als de volgende grote revolutie in de wereld, en vanaf nu presteren ze zeker volgens de verwachtingen. Na aanvankelijk niet alle hype waar te maken, maakten de Bitcoins in 2014 een triomfantelijke rentree. Daarna waren ze niet meer te stoppen. Ze sloegen links, rechts en in het midden records neer en al snel werden ze in feite de enige valuta waarin iedereen wilde investeren. Op sommige websites konden gebruikers zelfs bitcoin kopen met cadeaubonnen..

De investeringssector bloeide zoals alles na de gekke populariteitsstijging van de Bitcoin, en de financiële sector onderging een aantal grote veranderingen. Verschillende toonaangevende bedrijven en hun leiders zeiden dat de Bitcoin in de toekomst een grote rol zou gaan spelen en dat het vroeg of laat de enige centrale valuta van de wereld zou zijn. Dit waren grote woorden van grote mannen. Maar omdat ze in de context van de Bitcoin zaten, twijfelde niemand ze.

De ongekende populariteit van de Bitcoin gaat door tot op de dag van vandaag en is in feite verantwoordelijk voor de grote push die momenteel wordt ervaren door de cryptocurrency-industrie. Cryptocurrencies zijn niet nieuw, ze bestaan ​​zelfs al een hele tijd. Ze hebben echter pas onlangs de bekendheid gekregen die ze verdienen, en dat hebben ze allemaal te danken aan de Bitcoin.

Maar voor iets dat expliciet is gemaakt om ons leven gemakkelijker te maken, kan het behoorlijk lastig worden om Bitcoins te kopen. Zeker, ze zijn overal en we hebben letterlijk honderden kanalen waarmee we effectief Bitcoins kunnen kopen, en toch is de algemene procedure en de beste pasvorm nog steeds niet iets waar de meeste mensen duidelijk over zijn. Het is een duidelijke behoefte van het moment om een ​​duidelijker beeld te krijgen van wat het beste medium is om Bitcoins te kopen, een medium dat gemakkelijk en handig is en tegelijkertijd niet veel in rekening brengt.

Hier in dit artikel willen we een van de minder bekende methoden verkennen om Bitcoins te kopen, dat wil zeggen via cadeaubonnen. We geven je eerst een kleine inleiding over de kwestie en leggen vervolgens uit waarom het kopen van Bitcoins met cadeaubonnen geweldig is. Vervolgens geven we een overzicht van de procedure die u kunt gebruiken om Bitcoins te kopen met uw cadeaubonnen, en tenslotte geven we een overzicht van de verschillende services of platforms waarmee u dat kunt doen, samen met de respectieve voor- en nadelen voor elk. Er is eigenlijk veel te doen, dus laten we er gewoon in duiken.

Bitcoin-cadeaubonnen

Bitcoin-cadeaubon is een soort algemene term. Het omvat het inwisselen van uw cadeaubonnen voor Bitcoins en vice versa. In dit artikel zullen we ons alleen concentreren op het eerste, dat wil zeggen, cadeaubonnen uitwisselen voor Bitcoins. Maar voor de zekerheid is het in feite mogelijk dat u uw favoriete cadeaubon koopt, of het nu voor Amazon of Coffee Shop is, door deze in te ruilen voor Bitcoins. Dat klopt, dat kan koop Bitcoin met Amazon-cadeaubon.

Bitcoin-cadeaubon kan de ultieme oplossing blijken te zijn voor veel bezorgde gebruikers. Voor iedereen die het kopen van Bitcoins via deze beurzen een gedoe vindt, kan altijd kiezen voor deze handige kleine methode en heeft u direct toegang tot Bitcoins. De constante instroom van regelgeving door de Amerikaanse regering, in combinatie met het gebrek aan haalbare en gemakkelijke internationale koopopties, hebben de situatie alleen maar verslechterd. Maar met de cadeaukaartmethode omzeil je eenvoudig al deze beperkingen en krijg je direct toegang tot je munten. En het enige dat u hoeft te verliezen, zijn een paar van uw cadeaubonnen. Dat kan bijvoorbeeld, koop Bitcoin met Walmart-cadeaubon. Het mooie is dat cadeaubonnen van bijna alle winkeliers voor de uitwisseling werken. Het maakt niet uit of ze van Amazon, eBay of Bread Panera komen, alles werkt. In feite werken zelfs Master Card- of Visa-cadeaubonnen net zo goed en kunt u gemakkelijk Bitcoins kopen.

Alles wat u moet weten over het kopen van Bitcoin met cadeaubonnen

Als je gaat koop Bitcoin met een Visa-cadeaubon, of een andere cadeaubon die u wenst, de eerste stap is natuurlijk om deze cadeaubonnen eerst te verkrijgen. U kunt ze kopen bij een van de vele winkeliers die ze verkopen. Om een ​​transactie te starten, is het eerste dat een verkoper vraagt, in de meeste gevallen een afbeelding van de achterkant van de kaart waarop duidelijk de feitelijke cadeaukaartcode staat vermeld. Ze hebben ook de ontvangst nodig van de cadeaubon die u op het moment van aankoop moet hebben ontvangen. Interessant is dat sommige verkopers zelfs e-codes accepteren of gewoon vouchercodes die u online krijgt, zodat u deze mogelijk ook kunt gebruiken.

Nu zullen we het hebben over de uitwisselingsdiensten of platforms waarmee u daadwerkelijk een dergelijke transactie kunt uitvoeren. Voor uw gemak hebben we het internet doorzocht op platforms voor cryptovaluta en uitwisselingsservices, en begonnen we ons te concentreren op de platforms die het inwisselen van cadeaubonnen voor Bitcoins mogelijk maakten..

Hoewel er niet veel van dergelijke services zijn, zijn we erin geslaagd om twee van dergelijke platforms te bedenken, die niet alleen aan onze eisen voldoen, maar ook handig en gebruiksvriendelijk zijn. Er waren LocalBitcoins en Paxful. Dus de volgende stap in deze procedure is om natuurlijk een account aan te maken op een van deze websites. Lees deze beide een beetje door, zodat u zelf degene kunt kiezen die het beste bij u past. Nu is het registratieproces op zich op beide websites vrij eenvoudig en neemt het heel weinig tijd in beslag.

Om de transactie te starten, moet u op de door u gekozen website zoeken naar verkopers die cadeaubonnen daadwerkelijk accepteren. Zodra u dat doet, krijgt u een lijst met verkopers te zien en moet u er een uit kiezen. Zorg ervoor dat u hun aangeboden transactie en de prijs die ze bereid zijn te lezen, leest, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de beste verkoper voor uw behoeften.

Zodra u uw perfecte verkoper heeft gevonden, moet u op klikken om een ​​transactie te starten. Zodra u dat doet, worden de Bitcoins van de rekening van de verkoper onmiddellijk gedebiteerd en op escrow geplaatst. Op die manier weet u dat het veilig is om uw cadeaukaartinformatie aan de verkoper te geven. Evenzo, als u in het bezit bent van een e-code voor een cadeaubon, hoeft u alleen maar te zoeken naar een verkoper die een dergelijke e-code accepteert en vervolgens alle bovenstaande instructies te volgen om uw betaling uit te voeren..

Wat er nu overblijft, is dat u de transactie uitvoert. Zodra de verkoper de cadeaukaartinformatie heeft ontvangen en de geldigheid ervan heeft gecontroleerd, zal hij de munten onmiddellijk vrijgeven van de escrow. Zodra ze dat doen, worden de munten bijgeschreven op uw persoonlijke account. Ze zijn beschikbaar in uw portemonnee als u ervoor kiest om er een te koppelen, of op welke website u ook had gekozen om de transactie uit te voeren.

En dat is het, je bent helemaal klaar en je hebt nu toegang tot je eigen Bitcoins, allemaal in ruil voor een cadeaubon. Het enige dat u idealiter moet doen voordat u afsluit, is om een ​​soort feedback over de verkoper op de website achter te laten, zodat toekomstige kopers kunnen profiteren van uw ervaring, ongeacht of deze positief of negatief is geweest. U kunt dan eindelijk uw portemonnee bezoeken om uw nieuwe saldo aan Bitcoins te bekijken, dat zeker zal worden bijgewerkt na uw laatste transactie.

De methode is keer op keer bewezen eenvoudig en snel te zijn, en het beste is dat de koper niet verplicht is om persoonlijke informatie aan vreemden op internet te verstrekken, zoals uw bankpas- of creditcardgegevens. En nog beter is het feit dat de volledige transactie in minder dan een dag werd voltooid en niet een paar dagen in beslag nam, zoals meestal het geval is bij sommige creditcardtransacties.

Veiligheid is belangrijk

Onthoud dat hoewel LocalBitcoins en Paxful allebei veel gebruikte, gerespecteerde en betrouwbare websites zijn, ze onmogelijk kunnen instaan ​​voor elke afzonderlijke verkoper of gebruiker op hun platform. Er zijn enkele beslissingen die de kopers voor zichzelf moeten nemen, aangezien het praktisch niet mogelijk is voor de website om achtergrondcontroles uit te voeren bij elke verkoper die zich op hun platform registreert. Niet elke verkoper is misschien even respectabel of waardig om uw vertrouwen op te stellen, en dit onderscheid moet door de koper zelf worden gemaakt. Om uzelf te beschermen en mogelijk vrij te houden van alle soorten fraude, volgen hier een paar weetjes die u op de lange termijn erg handig zou kunnen zijn voor het geval iemand u probeert te bedriegen.

Zorg ervoor dat u schermafbeeldingen maakt van uw transactie- en aankoopproces tijdens verschillende stappen, zodat u kunt zien hoe en wanneer de transactie plaatsvond. Elk detail dat u op de website indient, kan kritisch en belangrijk blijken te zijn. Om uzelf veilig te houden, houdt u de informatie die u op de website heeft ingediend goed bij en zorgt u ervoor dat uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk worden beschermd. Geef uw gegevens pas weg als het absoluut noodzakelijk is.

Onthoud dat het allerlaatste dat u zou willen, is dat u gewoon uw geld verliest. Je wil niet koop Bitcoin met Vanilla Visa-cadeaubon, en krijg er zelfs geen Bitcoins voor terug.

Feedbackbeoordelingen zijn cruciaal en belangrijk. Helaas achten de meesten van ons ze niet nodig en controleren ze ze niet tijdens het initiëren van een transactie. Neem de tijd om de feedbackbeoordelingen van uw verkoper goed te bekijken en lees wat andere kopers over hem te zeggen hebben. Als er meer negatieve opmerkingen zijn dan positieve, dan weet je dat hij niet de perfecte verkoper voor jou is. Een andere manier om in te staan ​​voor de geloofwaardigheid van uw verkoper, is door naar zijn informatie op de website te kijken en vervolgens te controleren of de verstrekte informatie door de website zelf is geverifieerd. Als dat zo is, is de kans groot dat de verkoper echt is en oprecht Bitcoins op het platform wil verkopen, terwijl je voor niet-geverifieerde verkopers nooit echt kunt zeggen.

Breng een stevige communicatie tot stand met de verkoper voordat u de betaling van uw kant uitvoert. U hoeft niet in te gaan op persoonlijke details, maar probeer in ieder geval een professionele relatie te onderhouden, waardoor u gemakkelijker aan uw kant vragen kunt stellen om eventuele twijfels over de transactie weg te nemen. Zorg ervoor dat u de juiste vragen stelt en doe dit voordat u uw cadeaukaartgegevens verstrekt. Tenzij en totdat u zich absoluut op uw gemak voelt bij de verkoper en de handel in het algemeen, raden we af om door te gaan met de transactie.

Een belangrijke flexibiliteit die u als koper in handen heeft, is de mogelijkheid om de transactie op elk gewenst moment te annuleren. Als u op enig moment tijdens de transactie denkt dat u misschien wordt bedrogen, of als er een klein risico aan de transactie is verbonden, kunt u de transactie onmiddellijk van uw kant annuleren en worden alle processen onmiddellijk stopgezet..

Er is echter één substantieel risico verbonden aan dit alternatief dat u in gedachten moet houden. Als je de transactie op enig moment annuleert nadat je de cadeaukaartgegevens aan de verkoper hebt gegeven, geef je hem in feite de toestemming om de cadeaukaart te gebruiken en het geld op te nemen zonder zelfs maar Bitcoins terug te geven. Als de annulering moet plaatsvinden, zorg er dan voor dat u dit doet voordat u uw cadeaukaartgegevens weggeeft.

Nu we de feiten en processen in verband met Bitcoin-cadeaubonnen hebben geschetst, en ook de veiligheidsmaatregel hebben opgesomd die u mogelijk zou kunnen nemen om ervoor te zorgen dat een gezonde transactie plaatsvindt zonder dat iemand in de problemen komt of wordt bedrogen, is het nu tijd om een ​​lijst te maken van de plaatsen die dergelijke Bitcoin-cadeaubonnen daadwerkelijk uitdelen of verkopen, zodat u niet veel tijd hoeft te verspillen aan het zoeken naar deze. Houd er rekening mee dat deze plaatsen u gemakkelijk zullen toelaten koop Bitcoin met iTunes-cadeaubon of een andere cadeaubon die u bezit.

We zullen de plaatsen bekijken waar deze Bitcoin-cadeaubonnen tegen de laagste prijzen worden verkocht. Het is in feite mogelijk om cadeaubonnen te kopen tegen lagere waarden dan hun werkelijke nominale waarden, en we gaan u begeleiden naar de plaatsen die daar echt bij kunnen helpen.

Koop Bitcoin met cadeaubonnen 2021: Top uitwisselingen

1. LocalBitcoins.com

Hoewel LocalBitcoins een gigantische gemeenschap heeft, vormt het ook een beetje een risico voor kopers, omdat het toevallig een peer-to-peer-marktplaats is. Hoewel de enorme gemeenschap een geweldige functie is om mee te combineren, creëert het zelf problemen. Dit biedt zeker een gemakkelijke manier om bitcoin te kopen met een Visa-cadeaubon.

Bij een groot aantal gebruikers is er een groter risico op verborgen fraude of frauduleuze regelingen die bestaan ​​met als enig doel u van uw geld te misleiden. Aan de positieve kant heeft LocalBitcoins echter een functie die meestal niet wordt aangetroffen in andere uitwisselingsservices, namelijk dat het zowel het kopen als verkopen van dergelijke cadeaubonnen mogelijk maakt..

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

2. Paxful

Paxful bitcoin met cadeaubon

Als u op zoek bent naar een bitcoin Visa-cadeaubon, dan is Paxful de juiste optie. Paxful heeft de leuke functie van meer dan 300 betaalmethoden om uit te kiezen, inclusief die van geladen cadeaubonnen, waardoor het een van de meest unieke platforms op deze lijst is.

Afgezien van LocalBitcoins is dit ook het enige platform dat zowel koop- als verkoopopties biedt, wat op zichzelf al een geweldige functie is.

Aan de negatieve kant van de dingen, aangezien Paxful toevallig een peer-to-peer-marktplaats is, moet men oppassen voor fraudeurs of spammers.

AAN DE SLAG MET PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokale Cryptos-bitcoin met cadeaubonnen

U kunt LocalCryptos gebruiken als een veilig platform om Bitcoins te verhandelen in ruil voor cadeaubonnen. Met LocalBitcoins kunt u rechtstreeks met de verkoper communiceren en biedt een breed scala aan betaalmethoden. Het biedt ook een ingebouwde escrow om een ​​betere beveiliging te bieden voor beide betrokken partijen. 

Registreren en handelen op LocalCryptos is heel eenvoudig en deze peer-to-peer-marktplaats biedt bijna 40 betaalmethoden voor handel in bijna 130 landen. Vraagt ​​u zich af hoe u Bitcoins voor cadeaubonnen kunt kopen? Maakt u zich geen zorgen, want het is vrij eenvoudig.

Bitcoins kopen voor cadeaubonnen op LocalCryptos

Maak een account aan op LocalCryptos. De registratie is een eenvoudig proces en u krijgt onmiddellijk uw account en gratis portemonnee. 

Zodra dit is gebeurd, zoekt u naar transacties die aan uw vereisten voldoen. Kies voor cadeaubonnen als uw betalingsmethode en lees uw algemene voorwaarden voordat u verder gaat met de transactie. 

LocalCryptos klantenondersteuning

LocalCryptos biedt 24/7 klantenondersteuning. Dit kan via meerdere kanalen worden bereikt, via website, e-mail en communitykanalen op Twitter en Telegram. Bovendien biedt hun uitgebreide FAQ-database antwoorden op de meest voorkomende vragen. 

Zorg ervoor dat u reageert en vragen stelt aan de echte vertegenwoordigers, en onthul nooit uw persoonlijke gegevens.

AAN DE SLAG MET LOCALCRYPTOS

4. eGifter.com

E gifterZoals de naam duidelijk doet vermoeden, is eGifter een online portal voor het kopen van cadeaubonnen voor verschillende online services en platforms. eGifter heeft een uniek puntensysteem dat behoorlijk heeft bijgedragen aan de groeiende populariteit van de service.

Telkens wanneer een aankoop op het platform wordt voltooid, wordt het account van de betreffende koper gecrediteerd met een paar punten, afhankelijk van de totale waarde van de transactie. Dergelijke punten worden vervolgens verzameld en vervolgens gebruikt als korting op de volgende aankoop van de koper. Als u uw cadeaukaart wilt omzetten naar bitcoin, dan kunt u gebruik maken van deze site.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de aankoop van Bitcoin-cadeaubonnen. Een andere vrij intuïtieve en unieke functie die eGifter heeft kunnen implementeren en die we nog moeten vinden op een ander online platform, is het initiatief voor groepsgeschenken. Volgens dit plan is het een koper vrij om een ​​groepsgeschenkenproject te creëren en moeten alle respectieve leden van de groep dan bijdragen aan het voldoen aan de werkelijke waarde van de cadeaukaart die collectief door de groep is gekozen.

Bovendien biedt eGifter een verscheidenheid aan betaalmethoden, geschikt voor een breed publiek. Mensen kunnen daadwerkelijk kiezen uit VISA, Bitcoin, American Express, MasterCard, Paypal en Discover om hun betaling af te ronden. Zo’n grote verscheidenheid aan betaalmethoden wordt zelden gevonden in een enkele centrale en zorgt voor een behoorlijk bevredigende ervaring voor de gebruikers. De enige functie waarmee we op dit platform echt zijn weggeblazen, was het feit dat ze echt doorgaan en uw cadeaubonnen voor u bewaren. Op deze manier kunt u, zelfs als u uw cadeaubon verliest of de code erop vergeet, altijd teruggaan naar de portal en deze opzoeken.

Maar zelfs een dienst van dit kaliber is op zichzelf niet verstoken van enkele nadelen. Ten eerste, hoewel eGifter een grote verscheidenheid aan cadeaubonnen biedt voor uw overweging, zijn ze nog steeds minder in aantal dan die aangeboden door Gyft. Ten tweede is een belangrijk gebied waar eGifter lijkt te ontbreken, dat ze niet de mogelijkheid hebben om cadeaubonnen voor Bitcoins te verkopen, en alleen andersom.

AAN DE SLAG MET EGIFTER

5. YesToBitcoins.com

yestobitcoinsMet zo’n breed scala aan services die tegenwoordig beschikbaar zijn voor het online kopen van cadeaubonnen, moet men echt de behoefte voelen aan een service die niet om persoonlijke gegevens of enige vorm van investering vraagt ​​voordat een transactie wordt gestart. Terwijl de meeste andere services de gebruikers vragen om zichzelf op de portal te registreren voor een succesvolle transactie, stelt YesToBitcoins een dergelijke vraag niet. U kunt zelfs kopen Visa-cadeaubon met bitcoin Op deze site.

Het maakt transacties mogelijk zonder registratie en biedt zelfs Amazon-cadeaubonnen en creditcardvouchers aan. Op het moment dat we dit artikel schreven, ontdekten we echter dat de portal momenteel een zeer selectieve verzameling cadeaubonnen bevat, wat een spelbreker kan zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een degelijke selectie om uit te kiezen. Ook, vergelijkbaar met eGifter, staat YesToBitcoins momenteel ook de verkoop van cadeaubonnen voor Bitcoins niet toe.

AAN DE SLAG MET YESTOBITCOINS

6. CoinCards.ca

coincardsCoinCards is uniek in de zin dat het eigenlijk Bitcoin-cadeaubonnen aanbiedt die speciaal voor Canadezen zijn gemaakt, en ook voor meer dan honderd Canadese retailers. Dat zijn meer dan honderd redenen voor Canadese klanten om zich te verheugen. Bovendien wint het platform snel een aanhang en populariteit vanwege de geweldige wisselkoersen die ze bieden.

Zoals altijd is er echter ook slecht nieuws bij de goede. Om te beginnen is CoinCards momenteel alleen beschikbaar voor inwoners van Canada. De rest van de wereld moet misschien heel lang geduldig wachten voordat ze van plan zijn hun bedrijf uit te breiden. Ten tweede biedt CoinCards, net als de anderen, momenteel geen verkoop van cadeaubonnen voor Bitcoins aan. Daarom is er geen optie om bitcoin met vanillevisum te kopen als u niet uit Canada komt.

AAN DE SLAG MET COINCARDS

7. Gyft.com

gyftGyft heeft toevallig de felbegeerde onderscheiding dat het het platform is met de grootste verscheidenheid aan beschikbare retailers. Het unieke merk aan functies maakt het misschien wel de meest populaire optie op deze lijst koop Bitcoin met een cadeaubon. En het zijn niet alleen winkeliers die ze in overvloed hebben, het zijn ook betaalmethoden. Gyft biedt momenteel MasterCard, Discover, American Express, VISA, Bitcoin, bitcoin kopen met vanille visum, bitcoin kopen met vanille visum, ApplePay, Paypal en meer van dergelijke betalingsopties om uit te kiezen.

Bovendien bewaren ook zij uw cadeaubon op het platform zelf, zodat u als klant deze nooit kwijtraakt, zelfs niet als u de code vergeet. Maar zelfs Gyft heeft bepaalde nadelen niet. Vanaf nu is Gyft alleen beschikbaar voor de burgers van Amerika, wat een spelbreker is voor de rest van de wereld, want als ze toegang moeten hebben tot zijn diensten; ze moeten op de een of andere manier hun IP-adres wijzigen. Gyft biedt zelfs geen verkoop van cadeaubonnen voor Bitcoins aan.

AAN DE SLAG MET GYFT

Wat is de beste manier om Bitcoin met cadeaukaart te kopen??

We hopen dat dit artikel je verschillende opties heeft gegeven om bitcoin te kopen met Visa gift card. Als u nog steeds niet zeker weet of u uw bitcoin naar een cadeaubon moet omzetten, laat dan een opmerking achter en we zullen ons best doen om u te helpen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me