Koop goud en zilver met Bitcoin 2021-3 eenvoudige manieren

Sinds de start van Bitcoins in 2009 hebben ze een nogal tumultueuze reis door het afgelopen decennium meegemaakt. Hoewel ze aanvankelijk niet veel indruk maakten, zagen ze in 2016-17 een opleving van hen die de fundamenten van beleggingsondernemingen over de hele wereld op zijn kop zette. Met een historisch hoog tarief van maar liefst $ 19.783 per Bitcoin, erkende de wereld onmiskenbaar dat Bitcoins binnenkort bijna alle soorten transacties over de hele wereld zouden domineren..

Momenteel kunnen Bitcoins worden gebruikt om een ​​gevarieerd scala aan producten en diensten aan te schaffen. Een groot aantal handelaren en online verkopers is begonnen met het accepteren van Bitcoins als een vorm van betaling. En degenen die dat zeker niet van plan zijn. Terwijl de rest van de wereld Bitcoin-transacties op geen enkele manier illegaal heeft verklaard, maar de handel en het gebruik ervan nog expliciet moet toestaan ​​en erkennen.

Bitcoins worden nu zelfs steeds vaker gebruikt om andere vormen van cryptocurrency aan te schaffen, zoals Ethereum- of Ether-tokens. Dit alles komt voornamelijk door het gemak waarmee men Bitcoin-transacties kan uitvoeren. Ze zijn veilig, beveiligd en snel. Koppel deze kenmerken aan het feit dat ze nu gemakkelijk kunnen worden gekocht bij verschillende beurzen en je krijgt een redelijk goede reden waarom ze tegenwoordig zo’n dominante kracht in de digitale sfeer zijn geworden.

In feite krijgt het domein van cryptocurrencies de laatste tijd veel aandacht. Hoewel de Bitcoin zeker de koploper in de race is, zijn er ook andere gehypte crypto’s. Ethereum is zo’n voorbeeld van een andere cryptocurrency dan Bitcoin, die momenteel hoog op de populariteitsgolf zit.

Afgezien daarvan wordt Litecoin, dat in 2011 werd gelanceerd, vaak het zilver van het goud van Bitcoin genoemd. Zcash, een open-source cryptocurrency, wordt vaak gebruikt om extra beveiligingslagen te bieden aan transacties op de blockchain. Voor privacyliefhebbers werkt Dash uitstekend omdat het de gebruiker de flexibiliteit biedt om anoniem te blijven en alle transacties en transacties uiterst privé te houden.

Maar de vraag is hier: waarom zou je je beperken tot alleen bepaalde producten en diensten? Waarom zou u het bereik van Bitcoins niet uitbreiden naar meer onconventionele aankopen, zoals die van edele metalen en stenen. Goud en zilver zijn een van de meest gewilde metalen ter wereld.

Ze waren altijd populair, in welke vorm dan ook. En aangezien deze obsessie van ons geen tekenen van stoppen of vertragen vertoont, lijkt het niet meer dan normaal dat we elk stukje technologie dat we tot onze beschikking hebben, gebruiken om hun aankoop gemakkelijker en veel handiger te maken. Om deze reden is het absoluut noodzakelijk dat we het potentieel van Bitcoins benutten en gebruiken bij onze goud- of zilveraankopen..

Waarom investeren in edelmetalen een goed idee is

koop bitcoin met goudVoordat we verder gaan met het ‘hoe’, is het belangrijk om het ‘waarom’ te begrijpen. Waarom wordt ons precies verteld om in goud of zilver te beleggen? Waarom moeten we goud kopen met Bitcoin? Is het alleen maar omdat ze glanzend zijn en er mooi uitzien? Of hebben ze een aantal verborgen voordelen die veel groter kunnen zijn dan de voordelen die we al kennen? Is het investeringsgedeelte het echt waard? Laten we wat dieper graven.

Ononderbroken vraag

Er wordt vaak gezegd dat niets in de wereld permanent is. Wat er ook gebeurt, het gaat rond. Maar wat als we u zouden vertellen dat de vraag naar goud en zilver de afgelopen honderden jaren bijna nooit is afgenomen? De enorme populariteit en wereldwijde aantrekkingskracht van deze edelmetalen blijven stijgen met de tijd, en in tegenstelling tot andere commerciële goederen hebben ze nooit een netto daling van de verkoop meegemaakt..

Natuurlijk zijn er hier en daar schommelingen, wat heel natuurlijk is, maar de algemene trend is altijd positief geweest, waardoor deze metalen de perfecte keuze zijn voor beleggers..

Schaars aanbod

Een andere belangrijke reden waarom u uw deel van deze metalen zo snel mogelijk moet bemachtigen, is het simpele feit dat ze beperkt in voorraad zijn. Mijnbouwactiviteiten gaan momenteel vooruit in verschillende delen van de wereld. Diverse grootschalige industrieën en fabrieken zijn speciaal opgezet om zoveel mogelijk goud en zilver uit de aarde te halen. En toch weegt hun vraag veel zwaarder dan hun aanbod.

Precies om deze reden worden edelmetalen vaak in hogere snelheden aangetroffen dan andere gemakkelijk verkrijgbare metalen. Goldman Sachs heeft in feite verklaard dat alle goudreserves van de wereld naar verwachting binnen ongeveer 20 jaar zullen opraken. Hoewel dit misschien slecht nieuws lijkt, kan het een fortuin betekenen voor degenen die al in het bezit zijn van een behoorlijke hoeveelheid goud.

Beschermde privacy

Investeringen lijken misschien een concept dat eenvoudig genoeg is om te begrijpen. Maar om ze echt onder de knie te krijgen, moet men alle kneepjes van het vak leren en vertrouwd raken met alle basisnuances. Een van deze concepten is dat van privacy, dat eigenlijk van groot belang is voor een grote meerderheid van de beleggers die er zijn.

Een verrassend groot aantal investeerders wil hun transacties privé houden, en daarom zijn goud en zilver zowat de perfecte metalen om in te investeren. elk openbaar lichaam. De koper kan ervoor kiezen om anoniem te blijven en zijn identiteit geheim te houden.

Gemak van liquiditeit

Een andere geweldige factor die goed werkt voor edelmetalen zoals goud en zilver, is het gemak waarmee ze vloeibaar kunnen worden gemaakt. Tegenwoordig hebben we onze financiële regelingen en diensten zo ontwikkeld dat alle vormen van edelmetaal vrijwel onmiddellijk kunnen worden omgezet in de valuta van onze keuze..

Ongeacht het land waartoe u behoort of de valuta waarnaar u op zoek bent, het duurt niet langer dan een paar dagen om onmiddellijk contant geld over te maken naar uw persoonlijke bankrekening in ruil voor goud en zilver.

Bescherming tegen inflatie

Goudaankopen kunnen voor de gemiddelde consument als een redelijk levensvatbaar schild tegen inflatie dienen. Als je vandaag toevallig een behoorlijke hoeveelheid goud koopt en merkt dat je een bepaalde set items kunt kopen van de werkelijke waarde van het goud, dan zou je over tien jaar nog steeds dezelfde items kunnen kopen met misschien ook een flink bedrag over. Dat is een behoorlijk solide dekking tegen inflatie, die u alleen kunt krijgen als u ervoor kiest om in goud of zilver te beleggen.

Steeds toenemende goud / zilverratio

Tot een paar jaar geleden lag de verhouding tussen goud en zilver rond de 16: 1, wat betekent dat je maar liefst 16 ounce zilver kon kopen voor één ounce goud. Tegenwoordig is die verhouding gestegen tot 70 tot 1. 70 ounce zilver, nu ongeveer gelijk aan een enkele ounce goud.

Nu we afgaan op wat de experts te zeggen hebben, wordt voorspeld dat deze ratio binnenkort terug zal keren naar zijn oorspronkelijke waarde, wat betekent dat zilver op het punt staat een bijna ongekende stijging van de kosten te ervaren. Dit zou potentieel aanzienlijke winsten kunnen opleveren voor investeerders en kopers van zilver.

Hoe koop je goud of zilver met Bitcoin?

Nu we ons vertrouwd hebben gemaakt met de voordelen van beleggen in goud en zilver, de vraag hebben beantwoord waarom we zilver met Bitcoin moeten kopen en duidelijk zijn waarom ze zo’n goede keuze zijn, moeten we begrijpen hoe we eigenlijk gaan over aankopen doen met Bitcoins.

Maar laten we eerst alle factoren uiteenzetten die Bitcoin zo’n geweldig alternatief maken voor meer conventionele betaalmethoden. Allereerst is de populariteit van Bitcoins niet iets dat enige introductie behoeft. Bitcoin is letterlijk goed op weg om de krachtigste valuta ter wereld te worden.

Onlangs zei Jack Dorsey in een interview met de CEO en mede-oprichter van Twitter dat Bitcoin over ongeveer tien jaar de eenheidsmunt van de wereld zou kunnen worden. Dat is enorm van een man met zo’n invloed. Afgezien daarvan hebben Bitcoins letterlijk overal een revolutie teweeggebracht in betalingen, vanwege het gemak dat ze bieden voor activiteiten zoals online winkelen en handelen..

Het proces dat u moet volgen voor het kopen van goud of zilver met Bitcoins is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld. Iedereen met zelfs maar de kleinste hoeveelheid kennis met betrekking tot cryptocurrencies is gekwalificeerd genoeg om het te doen, en het hele proces neemt niet meer dan een paar minuten van uw tijd in beslag..

Allereerst moet u een website vinden die in goud of zilver handelt en Bitcoins als betaling accepteert. Een redelijk goede keuze zou Bitgild of GoldSilver zijn. Beide websites doen wonderen als het gaat om het kopen van goud of zilver, en bieden een breed scala aan betaalmethoden, waaronder Bitcoins. Een ander fantastisch voorbeeld van zo’n website is Vaultoro. Hier is een klein overzicht van wat elk van deze drie te bieden heeft.

Top 3 beste plaatsen om zilver te kopen & Goud met Bitcoin

1. Bitgild

bitgild

Eén blik op de website en u bent overtuigd van de authenticiteit ervan. Bitgild biedt transacties en aankopen aan, niet alleen op goud en zilver, maar ook op platina en palladium.

Ze beloven een service van wereldklasse en kwaliteit die zich over alle Europese landen uitstrekt. Hun motto is kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Zij besteden extra zorg aan hun zendingen die met de grootste zorg zijn verzekerd en verpakt. Ten slotte streven ze ernaar om altijd op de hoogte te blijven van de laatste spotprijzen en bitcoin-grafieken.

2. Goudzilver

goud Zilver

GoldSilver beschikt over een veilige kluisopslag die uw goud en zilver zeker perfect veilig en verborgen houdt voor nieuwsgierige handen. Ze bieden aan om deze edele metalen te verkopen in de vorm van munten, baren en rondes.

Ze hebben een behoorlijk uitgebreide en diverse verzameling munten en baren, elk met een eigen ontwerp, voor uw overweging. Ze hebben zelfs gouden sieraden te koop en afgezien van de gebruikelijke koopopties, kunt u met GoldSilver ook uw verzameling goud of zilver op de website zelf verkopen..

3. Vaultoro

vaultoro

Met een vlotte website-ervaring en een fijne winkelervaring is het vrij duidelijk dat Vaultoro hoog scoort op professionaliteit en kwaliteit. Met functies zoals een professionele kluis, 100% toegewezen goud en maandelijkse afschriften voor uw account, net zoals u zou krijgen op een standaardbankrekening, kunt u met deze niet fout gaan.

Ze bieden de beste prijzen en elke gram van het goud in hun reserves is verzekerd tegen elk soort fysiek verlies. Ten slotte werken ze ook in overeenstemming met het Glass Books Protocol, waardoor ze een van de meest transparante en betrouwbare diensten zijn die er zijn.

Zodra u zich op een van deze websites heeft aangemeld, moet u de items die u maar wilt aan uw winkelwagentje of winkelmandje toevoegen. In dat geval voegt u de hoeveelheid goud of zilver toe die u wilt kopen. Zodra dat is gebeurd, moet u doorgaan naar afrekenen, waar u een paar van uw gegevens moet opgeven en vervolgens naar de betalingspagina gaan.

Hier moet u specifiek Bitcoins als betaalmethode kiezen. Zodra u dat doet, krijgt u een factuur te zien met alle details, zoals hoeveel Bitcoins u moet betalen om uw transactie te voltooien. U krijgt doorgaans een tijdsbestek van ongeveer 15 minuten waarin u uw betaling moet indienen en de transactie moet voltooien.

Om dat te doen, moet u inloggen op uw Bitcoin-portemonnee en de overdracht van uw portemonnee naar het gewenste account uitvoeren. Als u dat niet doet, wordt uw transactie geannuleerd en wordt uw winkelwagen geleegd. Lukt het je toch om op tijd te betalen, dan krijg je een bevestigingsbericht op je scherm. Daarna moet u mogelijk een tijdje wachten, omdat betalingen met Bitcoins doorgaans ongeveer een dag in beslag nemen.

Zodra de verkoper van de metalen uw betaling heeft ontvangen, wordt uw zending voorbereid en vervolgens verzonden, met trackinginformatie op uw telefoon. Zo kunt u altijd bijhouden waar uw zending zich bevindt en hoe lang het ongeveer duurt voordat deze bij u is.

Als er één ding is waar we zeker van kunnen zijn, dan is het wel dat de rage die vaak wordt geassocieerd met edelmetalen nooit zal verdwijnen. Daarom kun je net zo goed beginnen met het inslaan van ze. Bovendien, als we het over een ongeëvenaarde wereldwijde aanhang hebben, lopen Bitcoins niet ver achter.

Dus waarom zou u beide publiekslievelingen niet combineren en hun gecombineerde potentieel gebruiken om uzelf tot een aantal fantastische financiële kansen en vermogensregelingen te brengen? Met andere woorden, pak een paar Bitcoins en ga op pad om de hoeveelheid goud of zilver te kopen die het beste bij uw budget past. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me