Ledger Nano S Review – Er den mest populære virkelig den beste?

Før vi begynner med reskontro nano s gjennomgang, la oss kort forstå økningen av kryptovalutaer. De er overalt og virker ganske ustoppelige på dette tidspunktet. Bitcoin debuterte helt tilbake i 2009, men den opplevde reell anerkjennelse de siste par årene da verdien bokstavelig talt økte.

En slik fenomenal suksess som Bitcoin møtte, startet umiddelbart markedet som er kryptovaluta, og ga dem en fast plass i finanssektoren, med millioner av mennesker over hele verden som nå aktivt setter pengene sine på spill for dem, og til og med får fantastisk avkastning mest av tiden.

Nå, hvis du også er interessert i å investere pengene dine, er det heldigvis ikke så vanskelig. Kryptovalutaer har nå effektivt klart å nå nesten alle land, og med fremveksten av så mange gode handels- og utvekslingsplattformer er det faktisk ikke vanskeligere å kjøpe kryptomynter enn å kjøpe vanlige dagligvarer. Alt du trenger å gjøre er å logge på et av disse nettstedene, opprette en konto om nødvendig, velge betalingsmåte og kjøpe med det du ønsker.

Det andre alternativet du har er litt mer komplisert og kan kreve at du tar noen viktige avgjørelser, avhengig av om du er komfortabel med dem eller ikke. Alternativet vi snakker om er å utvinne kryptokurver selv. I disse dager vil du enkelt finne en rekke gruverigger tilgjengelig i markedet som lett vil få jobben gjort.

Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en av disse, sammen med en anstendig strømforsyning som er sterk nok til å drive riggen, få dem alle hjem og sette dem opp på et sted der du føler at det ikke vil forårsake noe stort problem for den andre innbyggerne i huset, og du er satt. Fortsett imidlertid med denne metoden bare hvis du er klar til å modige strømkostnadene som er forbundet med den, siden gruvedrift har en tendens til å forbruke mye elektrisk kraft, og dermed åpenbart ha en negativ innvirkning på strøm- og strømregningene.

Ledger Nano S gjennomgang

reskontro-nano-s-anmeldelseMen uansett hvilken type du leter etter, er realiteten at du finner et bredt utvalg av slike lommebøker tilgjengelig i markedet, og ærlig talt blir det faktisk veldig forvirrende å bestemme seg for en som passer riktig til alle dine behov og er effektiv nok til å løse alle problemene med å holde kryptovalutaen din.

Siden det er så mange ting å se på og vurdere før du kjøper, kommer det ingen overraskelse hvis en person ønsker litt hjelp om emnet, og vi er her for å gi den hjelpen. Denne artikkelen introduserer deg for en av de mest fremtredende spillerne i verden av kryptovaluta lommebøker, Ledger Nano S, som er den nyeste modellen i en serie lommebøker lansert av selskapet Ledger Nano, som markedsfører seg som et lommebokfirma og var grunnlagt i 2014 i Frankrike.

Se gjeldende pris her!

Primære funksjoner

Ledger Nano S er en hardware lommebok, noe som betyr at den gir deg fleksibiliteten til offline lagring og kombinerer det med muligheten til å lagre dine private nøkler i en ekstern lagringsmaskinvare. Denne eksterne maskinvaren kan senere kobles til din stasjonære eller bærbare datamaskin via en enkel USB-kabel, noe som betyr at det ikke blir mye bry å få tilgang til eller se myntene dine.

Maskinvare-lommebokindustrien for kryptovalutaer er for tiden skinnende enn noen gang før. Folk legger aktivt pengene sine i slike produkter, og publikumets tilfredshet er på et høyeste nivå. Enten du tilskriver dette suksessen til Bitcoin eller bare et skifte i opinionen, er det faktum som ikke kan nektes at sektoren blomstrer som aldri før, og vil fortsette å gjøre det i mange år i fremtiden.

Alt dette medfører åpenbart et stort positivt skifte i kvaliteten på enhetene som produseres. Forventningene til publikum øker, og med det er vi nødt til å oppleve raske forbedringer i selve enhetene. Ledger Nano S er rett og slett en annen flott lommebok bygget på samme modell.

Det er trygt, sikkert og raskt, pluss at det også støtter et godt utvalg av valutaer. Bitcoin og Ethereum er bare to av valutaene den handler i, blant de mange andre.

Nå er de viktigste salgsargumentene bak Ledger Nano S, som har fått den til å oppnå suksessnivået den for øyeblikket har, en robust tilnærming til sikkerhet og fleksibilitet i bruken. Hva vi mener med sistnevnte er at bortsett fra å bruke Nano S som et middel til å lagre kryptomynter, kan du også enkelt bruke den til å foreta betalinger på forskjellige online- og offline-tjenester som godtar kryptovalutaer som betaling.

Bortsett fra det nevnte, tilfeldigvis er noen andre svært fremtredende funksjoner brukervennlighet, enkel betalingsalternativ, effektive sikkerhetsprotokoller og mer.

Når det gjelder konkurranse, har Ledger Nano S nesten en enhåndsherredømme på kryptovaluta-lommebokmarkedet, eller hvis ikke for TREZOR-maskinvareboksen. Nano S utgjør sammen med TREZOR mesteparten av salget for kryptovaluta-lommebøker, og gir lite rom for noe annet.

Selv om TREZOR har vært på markedet mye lenger enn Ledger Nano S, og derfor burde ha gått forbi Nano S på grunn av den store opplevelsen den har, har en intuitiv markedsføringsstrategi fra Ledger kombinert med de flotte funksjonene i lommeboken sørget for at konkurransen forblir alltid nakke mot nakke.

Offentlig mening

Når et nytt produkt kommer ut på markedet, kommer det mest nøyaktige svaret på om produktet er verdt å kjøpe, fra de første kjøperne selv. De er de som er best i stand til å fortelle om produktet fungerer som forventet, og om det er noen ulemper eller feil i designet å passe på.

Av samme grunn fortsatte vi og gjorde litt kundeundersøkelser for deg. Her presenterer vi deg hva kundene som allerede bruker enheten har å si om Ledger Nano S, og om de vil anbefale det til noen andre. Vi samlet alle disse vurderingene og utarbeidet en liten kjerne av det, de gode og dårlige delene, for din vurdering.

Ledger Nano S skinner lyst som en diamant når det gjelder offentlige anmeldelser og meninger. Nesten alle brukerne som kjøper enheten, har bare å lovsynge og anser tjenestene som perfekte. Nå er Nano S en maskinvarelommebok. Hardware-lommebøker er de som kan bæres rundt som en veske og som når som helst kan kobles til datamaskinen din med bare en enkel USB-kabel.

Siden de hovedsakelig holder seg frakoblet internett, er de åpenbart sikrere når det gjelder online svindel eller tyveriforsøk. Dette er nettopp grunnen til at brukere pleier å lagre en god del av myntene sine i maskinvarelommebøker, mens programvarelommebøker har en tendens til å bære små mengder..

I følge noen av brukerne som for tiden er i besittelse av en Ledger Nano S, hjelper enheten dem med å sove godt om natten og vet godt at myntene deres forblir sikre innenfor rammen av Nano S.

Nesten alle brukerne som noen gang har brukt en Ledger Nano S, er blottet for noen klager på enheten, og anser det som en av de jevneste lommebøkene som noensinne har kommet på markedet..

Hvis det imidlertid er en klage som er blitt hørt fra et stort antall brukere, er det med tanke på den lave lagringsplassen på enheten. For kryptovalutaentusiaster som pleier å lagre mer enn én type kryptovaluta på lommeboken, er Ledger Nano S kanskje ikke det beste valget siden den lave lagringsplassen kanskje ikke viser seg å være egnet for flere valutaer..

Måten dette fungerer på er faktisk ganske lett å forstå. Når du bestemmer deg for å lagre en ny kryptovaluta på Nano S, må du laste ned en app som er spesifikk for det aktuelle tokenet..

Uten at appen gjelder det eksakte tokenet du vil lagre, kan du ikke fortsette lenger. Men slik enheten er bygget kan du umulig installere mer enn tre av disse appene om gangen.

Dette betyr at for å legge til den fjerde valutaen i lommeboken din, må du avinstallere en av de eksisterende appene før du kan fortsette med tillegg av den nye valutaen.

Nå mens dette kan virke som en komplisert oppgave, er det faktisk ganske enkelt og er akkurat som å installere eller avinstallere apper fra smarttelefonen din. Det kan forenkles ytterligere hvis du tilfeldigvis har tilgang til en datamaskin.

Brukererfaring

Som forklart tidligere, er Ledger Nano S like populær som den er på grunn av brukervennligheten den har. Opplevelsen i appen er designet for å være ekstremt flytende for den gjennomsnittlige brukeren, og det generelle oppsettet er ganske likt det som de fleste lommebøker på markedet i dag har å tilby..

Ved oppstart for første gang ber enheten brukeren om å sette opp et passord for å beskytte dataene dine. Senere i prosessen blir det gitt et ord på 24 ord som hjelper brukeren med å lage private nøkler.

Med det første oppsettet som tar opp så lite som tre minutter, etterlater Ledger Nano S ingen stein uberørt for å holde brukertilfredsheten maksimalt. Avhengig av den digitale valutaen du skal forholde deg til, må du installere programmene som er nødvendige for drift etter fullført oppsett.

Når det gjelder disse appene, fungerer de ganske enkelt som sendere eller mottakere, men spiller absolutt ingen rolle i selve lagringen av myntene..

For å gjøre brukeropplevelsen enda enklere og smidigere, har produsentene også introdusert en Google Chrome-utvidelse. Denne utvidelsen lar brukeren enkelt få tilgang til kontodetaljer, tillater overføring av Bitcoins og genererer Bitcoin-adresser for å motta midler. Det vil til og med la deg fikle med de forskjellige innstillingene i appen, som valutakurs og personvernregler.

Hvis du allerede har en eksisterende Bitcoin-lommebok i gang, trenger du ikke å bekymre deg for at du ikke trenger å slette det for å bruke Nano S. Du kan faktisk innlemme eksisterende online lommebøker med enheten . Noen av de støttede lommebøkene inkluderer MyCelium, Electrum, Copay, Bitgo og MyEtherWallet.

For enhver person som til og med er kjent med hvordan kryptokurver fungerer, vil Ledger Nano S føles som en tur i parken. Selv for en komplett nybegynner, er oppsettet og operasjonene ganske enkle å plukke og mestre på få dager. Når det gjelder hardware-lommeboken, er det bare to knapper på den, og det er dermed absolutt ingen margin for å bruke hikke eller feil.

Sikkerhet

Som beskrevet tidligere, hvis du trenger å holde kryptovalutaene dine sikre, er maskinvare lommebøker veien å gå. Vi sier ikke at det er helt umulig for hardware-lommebøker å bli kompromittert, men selv om et problem klarer å dukke opp, er det ganske stor sjanse for at det vil være brukerrettet og ikke på grunn av faktiske enhetsspesifikasjoner..

Selv om det ikke er noen generelle, harde og raske regler som kan garantere din sikkerhet mot eksterne angrep, men det er noen tips du må vite som vil tillate deg å utvise all forsiktighet du trenger. For det første må du notere sikkerhetsfrøet ditt på et papir snarere enn på et datasystem.

Dette er fordi datasystemer alltid bærer risikoen for å bli smittet og at datalekkasje finner sted. For det andre må du sørge for at når du kobler lommeboken din til et system, er systemet fullstendig blottet for skadelig programvare eller sikkerhetsproblemer, for et virus kan lett reise fra et system til lommeboken din via kabelen.

Men vær trygg, for hvis du har eller planlegger å kjøpe Ledger Nano S, når denne kobles fra systemet, vil denne maskinvarebokladen nesten være umulig å spore eller finne.

Enhetens utseende

Ledger Nano S kan være den billigste maskinvareboksen der ute akkurat nå, men det har ikke vært noen kompromisser når det gjelder utseendet til enheten. Et av problemene med billige enheter er at du kanskje må gå på akkord med noen få funksjoner eller byggekvaliteten. Ledger Nano S har ødelagt myten med en imponerende design og byggekvalitet.

Enheten er slank, men likevel veldig solid og kan lett passe inn i lommen. Enheten har en liten OLED-skjerm, noen få knapper på siden og en metallkoffert som lukker hele enheten.

Du får enheten i tillegg til en mikro-USB til USB-kabel og en nøkkelringholder. Enheten føles på ingen måte klønete i hånden din. Faktisk er byggekvaliteten så god at enheten er i stand til å absorbere noen tilfeldige dråper uten problemer.

Med nærvær av en skjerm kan du enkelt bekrefte enhver transaksjon du sender ut før den blir sendt. Dermed forbedrer du sikkerheten til enheten. Alt i alt er Ledger Nano S den beste hardware-lommeboken som penger kan kjøpe deg akkurat nå.

tilgjengelighet

Tilgjengelighet er en annen parameter som lommebøker ofte rangeres etter. Verden beveger seg i et ganske raskt tempo. Vi har ikke lenger tid på hendene, alt som må gjøres må gjøres raskt. Nå som hverdagen ikke tillater oss å sitte på et sted lenge, blir det en ganske viktig nødvendighet for oss å forme gadgetene våre slik at de lar oss utføre aktivitetene våre på farten..

Kryptovalutaer som teknologi har utviklet seg fra nettopp dette behovet; de er designet for å gjøre livene våre enklere og for å forme livene våre for en enklere fremtid.

Ansett som fremtidens valuta, har denne pene lille innovasjonen i finanssektoren allerede forenklet mange av våre daglige aktiviteter. Men for at kryptokurver skal nå sitt fulle potensial, må vi gi slipp på begrensningene i tid og rom, og derfor kommer Ledger Nano S med et design som er utstyrt for å gi den beste servicen hvor som helst og når som helst.

For å få tilgang til myntene dine med Ledger Nano S, må du ha kontroll over et datasystem, siden lommeboken må være koblet til en. Når du kobler til lommeboken med en høyhastighets USB-kabel, må du starte applikasjonsprogramvaren som deretter omdirigerer deg til ønsket informasjon.

Nå er hele denne prosessen fortsatt veldig forenklet og praktisk hvis du er hjemme. Det blir imidlertid vanskelig for folk som alltid er på farta, siden de ikke alltid har tilgang til en datamaskin.

Imidlertid har Ledger Nano S alltid markedsført seg som en hardware-lommebok, og hardware-lommebøker per definisjon er ikke designet for enkelhets skyld som de er designet for langvarig lagring. For kortvarige lagringsplasser der du enkelt kan få tilgang til myntene dine mens du er på farten og til og med bruke dem til daglige transaksjoner, kan det være lurt å lage programvarelommebøker eller stasjonære lommebøker som er designet spesielt for å tilby tjenester til mennesker på farten selv på bekostning av sikkerheten.

Men selv blant den store legionen med maskinvarepunger som er tilgjengelig i markedet i dag, er Ledger Nano S fortsatt på toppen av linjen når det gjelder tilgjengelighet. Myntene kan enkelt deponeres, hentes eller sjekkes, grensesnittet er ganske enkelt å forstå og betjene, og skjermen fungerer akkurat slik den skal for å vise all relevant informasjon.

Det eneste som virker mot det i denne forbindelse er det faktum at du kanskje kontinuerlig må fortsette å installere og avinstallere apper for forskjellige valutaer, avhengig av hvilke du trenger tilgang til for øyeblikket..

Hva er en Hardware Wallet?

Vi vet alle at kryptovalutaer er virtuelle valutaer som lagres på unike adresser. En kryptovaluta-lommebok lagrer disse adressene slik at du får tilgang til midlene dine når du trenger dem.

En hardware-lommebok er akkurat som enhver annen cryptocurrency-lommebok, den lagrer adressen der pengene dine bor. Imidlertid, i motsetning til en vanlig kryptovaluta-lommebok som er ekstremt sårbar for tyverier, er en maskinvarelommebok en trygg havn for pengene dine.

For å bruke midlene i lommeboken din, trenger du den private nøkkelen til den aktuelle lommeboken. På en vanlig programvarelommebok eller en papirlommebok har du tilgang til denne private nøkkelen. Den eneste ulempen med dette er at hvis noen får tak i din private nøkkel, kan de overføre midlene når og når de har lyst.

På en hardware-lommebok har ingen tilgang til de private nøklene. Disse nøklene er lagret bak en lommebok med sikkerhetsprotokoll som det er umulig å bryte. Når du vil bruke pengene dine, må du koble enheten ved hjelp av en ekstern programvare og skrive inn en nål på enheten for å bekrefte transaksjonen..

Transaksjonen blir signert med din private nøkkel, og den sendes. I løpet av hele denne prosessen forlater ikke dine private nøkler engang maskinvareboken. Dermed er pengene dine trygge selv om du ender opp med å bruke lommeboken på et allerede kompromittert system.

Hva du skal se etter når du kjøper maskinvarepunger?

Maskinvare lommebok er det sikreste stedet å lagre all din kryptovaluta. Spesielt i en verden med økende cybersikkerhetsrisiko, er det ekstremt viktig å holde midlene trygge. Imidlertid befinner vi oss i en tid der det er så mange forskjellige hardware-lommebøker, hver med sin egen unike funksjon. Derfor kan det være et stort dilemma for mange å bestemme seg for å kjøpe. Her er noen av funksjonene du må se etter når du kjøper en maskinvarepungebok.

1- De støttede kryptovalutaene

Maskinvarelommebøker er vanligvis lommebøker med flere valutaer. Imidlertid, med over tusen kryptovalutaer der ute, støtter ingen av maskinvarepungene alle kryptovalutaene. Så det første du vil gjøre er å sørge for at maskinvareboksen du har tenkt å kjøpe, støtter kryptovalutaene du bruker veldig ofte..

I tillegg må du sørge for at denne lommeboken også støtter noen få andre kryptovalutaer som du kan være interessert i å kjøpe i fremtiden. For tiden støtter Ledger Nano S flest antall kryptovalutaer.

2 – Enhetspris

I motsetning til programvare lommebøker, kommer ikke hardware lommebøker gratis. Hver hardware-lommebok kommer til en bestemt pris basert på funksjonene de tilbyr. Forsikre deg om at prisen du betaler for en hardware-lommebok ikke overstiger den totale kryptovalutaen du har tenkt å lagre på disse lommebøkene.

Ideelt sett foretrekker folk å bruke bare 10% av verdien av kryptoen som holder på en maskinvarebok. I tillegg kan du sammenligne funksjonene som tilbys av flere hardware-lommebøker, og bare etter å ha veid alle fordeler og ulemper, kjøp en bestemt enhet.

3- På enhetsskjerm

Å ha en liten skjerm på maskinvaren lommebok legger til et ekstra lag av sikkerhet for pengene dine. Du kan bekrefte hvor mye krypto du vil overføre og adressen du vil overføre den til før du faktisk sender transaksjonen.

Selv om det er veldig nyttig å ha en skjerm, er det ikke alle maskinvareboketter som har skjermer. Billigere hardware-lommebøker er like enkle som en USB-stasjon. Prøv å unngå slike enheter, da sikkerhetsfunksjonene på disse enhetene ikke er veldig gode.

4- Utviklingsteamet

Dette er et annet viktig aspekt av hvilken som helst maskinvarepungebok. Utviklingsteamet til en bestemt lommebok spiller en viktig rolle i utformingen av et flott produkt. Ikke bare er de ansvarlige for å legge til støtte for nye kryptovalutaer, men også fikse feilene som uunngåelig dukker opp fra tid til annen.

Forsikre deg om at maskinvarelommeboken du til slutt bestemmer deg for å ha, har et veldig aktivt og entusiastisk utviklingsteam for å sikkerhetskopiere den. Selv om en hardware-lommebok ikke støtter mange kryptovalutaer, med et solid dev-team, kan du være sikret at flere kryptovalutaer blir lagt til i nær fremtid.

5- Bygg kvalitet

Når du kjøper en hardware-lommebok, vil du åpenbart at den skal vare livet ut. Imidlertid, som alle elektroniske instrumenter, kan ikke disse små enhetene vare i så lang tid. Men ved å velge en robust lommebok, kan du sikre at enheten din enkelt kan ta en eller annen bump underveis.

En enhet som er solid vil sikkert gi deg lengre levetid enn de som ikke er bygd riktig. Ledger Nano S er en liten, men ekstremt robust enhet i motsetning til konkurrenten, Trezor, som føles veldig plastisk.

6- Sette opp enheten

Når du kjøper en ny enhet, vil du at den innledende installasjonsprosessen skal være sømløs og enkel. Det samme gjelder til og med hardware-lommebøker. De fleste hardware lommebøker er veldig enkle å sette opp og begynne å bruke.

Imidlertid krever noen få nyere lommebøker at du følger en viss prosedyre som er litt mer kompleks. Prøv å velge lommeboken som har en enkel oppsettprosedyre. Dermed slipper du å kaste bort mye tid på å forstå hvordan enheten fungerer.

7- Kundeanmeldelser

Dette må du gjøre før du kjøper noe produkt i verden. Hvis du kjøper noe for aller første gang, så har du tydeligvis ingen anelse om hva du faktisk skal få. Heldigvis er internett her for å hjelpe deg med dette.

Du kan enkelt søke og finne anmeldelser av forskjellige hardware lommebøker, online. Ved å lese anmeldelser lagt ut av andre brukere, kan du være sikker på hva du kan forvente for en bestemt maskinvarebok. Dette vil helt sikkert hjelpe deg med å filtrere ut all uønsket maskinvarebok. Dermed gjør det enkelt for deg å velge mellom de få gode lommebøkene.

Behovet for lommebøker

Men når du er forbi alt dette og har bestemt deg for en god nok kanal for å kjøpe kryptovalutaer som passer riktig til dine behov, er det neste du trenger å bekymre deg for hvor du skal lagre myntene du kjøper, og for det, du trenger å lete etter en lommebok.

Lommebøker eller e-lommebøker er lagringsmedier som lar deg lagre eller ha forskjellige typer valutaer. Mens de startet med å tilby tjenester for valutaer i den virkelige verden, med det enorme antallet som kryptokurver har blitt assosiert med, følte utviklerne snart behovet for e-lommebøker bygget eksklusivt for kryptokurver.

Lommebøker: Trenger å vite

Og så i dag har vi klart å konseptualisere og bygge et antall lommebøker som kan brukes til å lagre Bitcoins, Litecoins, Dash og mye mer, hvor hver av dem har et godt utvalg av funksjoner du kan tukle med. Men før du faktisk går ut for å kjøpe en, er vi ganske sikre på at det vil tjene deg bra hvis du samler litt bakgrunnsinformasjon.

Visste du for eksempel at det er to forskjellige kategorier av cryptocurrency-lommebøker, nemlig varme lommebøker og kalde lommebøker? Og nei, navnene har ingenting å gjøre med lommebokens faktiske temperaturer, men er faktisk en indikasjon på om den aktuelle lommeboken er koblet til internett..

Kalde lommebøker er de som hovedsakelig er koblet fra nettet og derfor er mye tryggere i forhold til varme lommebøker. Å være frakoblet kan virke som en dårlig ting i begynnelsen, men faktisk er det ikke det. Det gir slike lommebøker den skjulte fordelen ved å være helt trygg mot alle slags virusangrep eller sikkerhetsrelaterte problemer, siden de fleste av dem har en tendens til å stamme fra nettet..

Hot lommebøker er derimot nesten alltid koblet til Internett, noe som betyr at de lett kan brukes til å utføre transaksjoner eller handler, sammenlignet med frakoblede kalde lommebøker. Generelt har det blitt sett at kryptokurver kjøpere og selgere har en tendens til å ha begge typer lommebøker i besittelse. Mens kalde lommebøker brukes til å lagre de aller fleste av deres kryptovaluta-eiendeler, har varme lommebøker en tendens til å holde små mengder og foretrekkes for kortsiktig oppbevaringsformål.

Endelig dom

Ledger Nano S er en fantastisk enhet. Den er full av intuitive funksjoner og er rik nok til å tilfredsstille de mest hardcore kryptokurrencyentusiastene, samtidig som den er enkel å være lett å betjene av nybegynnere i feltet..

Det er en balanse som mange andre konkurrerende cryptocurrency-lommebøker der ute i markedet ikke klarer å opprettholde. Med sitt rene og klare brukergrensesnitt, enkle mynttilgjengelighet og sterke sikkerhetsprotokoller, er det ingen overraskelse at Ledger Nano S er markedsleder i verden for kryptovaluta-lommebøker akkurat nå..

KOM I GANG MED LEDGER NANO S

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me