Najboljša programska oprema za rudarstvo Bitcoinov 2021 – postavite svojo strojno opremo na steroide!

programske opremeČe obstaja eno dejstvo, ki velja po vsem svetu, je to, da si vsak človek na tem svetu želi zaslužiti dobiček zase, tako ali drugače. Narava dobička se lahko razlikuje in tudi njegov znesek, a ne glede na to ostaja želja po zaslužku stalna. In prav v ta namen smo zasnovali in zgradili ogromno podjetij, obrti in delovna mesta, od katerih vsaka v zameno za opravljeno koristno delo delavcu v zameno nudi spodbude.

Imamo poslovneže, ki zaposlujejo lepo število delavcev, ustanavljajo ogromne tovarne, industrije ali proizvodne obrate in na splošno poslujejo z eno samo vrsto izdelkov, da bi zaslužili dobiček in razširili svojo bazo poslovanja. Podobno obstajajo ljudje, ki delajo za druge, najsi gre za denar ali drugo obliko odškodnine, in so tako v različnih zmožnostih sposobni vzdrževati dostojno preživljanje zase in za svoje družine.

Obstaja pa tudi nekaj bolj subtilnih poslov, tistih, ki niso tako dobro znani, a kljub temu dovolj močni in učinkoviti, da lahko resno prinesejo spodoben dobiček. Samostojni podjetniki na primer delajo po kratkih pogodbah za en teden ali mesec, med katerimi delajo za določeno osebo, ki jim v zameno za njihove storitve plača denar. Ti svobodnjaki bi lahko počeli karkoli, od pisanja do programiranja do upravljanja.

Kazalo

 • Naložbe & Rudarstvo
 • Rudarska programska oprema: odgovornosti
 • Omrežna pravila
 • Programska oprema za denarnico
 • Najboljša 4 najboljša programska oprema za rudarstvo bitcoinov za Windows, Linux in Mac OSX 2021
 • 1. MinePeon
 • 2. EasyMiner
 • 3. BFGMiner
 • 4. CGMiner
 • Dodatne aplikacije za rudarstvo Bitcoinov
 • Bitcoin Cloud Mining Software
  • Hashflare
  • Genesis Rudarstvo
  • Hashing24
  • Minex
  • Naložbe & Rudarstvo

   Zdaj druga oblika samostojnega dela vključuje naložbe. Naložbe delujejo po precej preprostem principu; tvegate in denar vložite v blago, in če se cena tega blaga zviša, se bo povečal tudi vaš zaslužek. Trenutno ne morete govoriti o naložbah, ne da bi omenili kriptovalute. Bitcoin je skupaj z veliko več drugimi kriptovalutami, kot sta Litecoins in Dash, uspel učinkovito spremeniti scenarij finančnega sektorja po vsem svetu. Ljudje, ki so se nekoč bali naložb, zdaj sami dajejo nasvete o valutah, v katere je treba vlagati. In to je bilo vse mogoče, ker je Bitcoin uspel podreti skoraj vse rekorde, ko gre za vzpenjanje na valutne lestvice in prevzem menjalnice oceniti.

   Toda tema naložb v kriptovalute nas vodi tudi do drugega, nekoliko manj razpravljanega vidika, ki prav tako čudovito deluje kot sredstvo za zaslužek dobrega dobička. Pridobivanje kriptovalut, trgovina, ki sicer ni tako priljubljena kot naložbe v Bitcoin, vendar je še vedno dovolj sposobna, da ob pravilnem izvajanju prinese ogromne donose, zdaj tudi hitro pridobiva priljubljenost med navdušenci nad kriptovalutami. Vključuje preverjanje blokov na verigi blokov kriptovalut, kar je mogoče le z reševanjem zapletenih algoritmov in problemov. Pridobivanje kriptovalut je odgovorno tudi za dodajanje novih kovancev v knjigo, kar pomeni, da če bi prenehale vse rudarske dejavnosti, bi nam kmalu zmanjkalo Bitcoinov za transakcije. Tako kot pri Bitcoinih imamo tudi rudarske ploščadi, ki lahko rudarijo tudi za druge kriptovalute. Imamo rudarje, ki so zgrajeni izključno za pridobivanje Litecoins ali Dash, med drugim. Namen teh rudarskih ploščadi je precej preprost. Obstajajo zato, da bi za nas izvedli dejanski rudarski postopek. Različne cenjene blagovne znamke so pripravile dolgo vrsto rudarjev kriptovalut, od katerih ima vsaka svoje lastne značilnosti in različno stopnjo učinkovitosti..

   Rudarska programska oprema: odgovornosti

   Nismo pa zato, da bi razpravljali o rudarjih kriptovalut, ampak tukaj, da bi dejansko razpravljali o tem, kaj gre vanje. Dejstvo je, da tako kot kateri koli drug del strojne opreme tudi rudarji potrebujejo nekaj programske opreme, s katero bi lahko tekali. Brez dostojno opremljenega dela najboljše programske opreme za rudarjenje bitcoinov je vaša ploščad dobra kot kos smeti. Pomislite na to kot na namizni računalnik. Recimo, da ste ga kupili in ga prinesli domov, vendar ga niste mogli naložiti z operacijskim sistemom. Tako kot bi bil takšen računalnik precej neuporaben, tudi rudarska ploščad, ne da bi jo varnostno kopirala, ne bi imela nobenega namena..

   Odgovornosti za rudarsko programsko opremo so številne. Odgovoren je za povezavo vašega sistema z verigo blokov. Ker vse rudarske dejavnosti potekajo na verigi blokov, je to očitno precej kritična funkcija, ki jo programska oprema izvaja. Če ste del rudarskega bazena, ki ni nič drugega kot skupina rudarjev, ki se zdi, da se je zbrala, da bi združila svoje vire in prizadevanja za skupno rudarstvo in doseganje boljših rezultatov, je odgovorna programska oprema rudarjev za to, da ste tudi vas povezali s tem. Kadarkoli iščete delo in za delo potrebujete kakršne koli naloge rudarjenja, vam bo rudarska programska oprema priskrbela delo in nadalje opravila, ki ste jih končali, vrnila v verigo blokov. Vaš rudarski bazen celo obvesti o opravljenem delu in se ves čas sinhronizira z njimi. Na ta način lahko spremljate, katera dela ste morda opravili, in vas blockchain za vaša prizadevanja ustrezno nagradi..

   Najboljše pri programski opremi za rudarstvo je, da ne zahtevajo izrecno nobene posebne platforme, na kateri bi lahko delovala. So precej prilagodljivi v smislu, da jih lahko poganjate v sistemih Windows, OSX ali celo Linux. Poleg tega je bilo opaziti, da je programsko opremo mogoče zagnati tudi na ustrezno spremenjenem sistemu Raspberry Pi. Edine spremembe, ki jih boste morali narediti, bodo pri gonilnikih sistema in se bodo strinjale z vašo prednastavljeno nastavitvijo rudarjenja.

   Poleg tega programska oprema za rudarstvo dobro deluje tudi pri nekaterih drugih parametrih. Na primer, daje vam vpogled v to, kako dobro deluje strojna oprema rudarja in kakšne so specifikacije, s katerimi bi lahko delovala. Spremljate in sledite splošnim statistikam, kot so temperatura rudarja, hitrost razpršitve, na kateri deluje, in hitrost vrtenja vaših ventilatorjev ter povprečna hitrost samega rudarja.

   Toda preden ste navdušeni nad široko paleto storitev, ki jih ponuja taka programska oprema, in se odločite za nakup, morate upoštevati, da jih je na trgu dejansko na voljo več vrst. Z vsako od njih so očitno unikatne vrste prednosti in slabosti, zato bi bilo najbolje, da pred nakupom izvedete nekaj lastnih raziskav..

   Omrežna pravila

   Preden začnete z rudarjenjem, morate poskrbeti za nekaj stvari. Vse je odvisno od tega, ali ste se odločili za pridružitev rudarskemu bazenu ali ne. Če že imate, morate najprej opraviti kakršne koli preveritve preteklosti in se prepričati, da se rudarska politika, po kateri deluje bazen, sklada z vašimi osebnimi pogledi na delovno mesto..

   Če ste samostojni rudar, morate biti prepričani, da ste povezani z Bitcoin omrežjem. Zdaj obstaja več načinov za to, vendar priporočamo uporabo uradnega odjemalca Bitcore, ki je precej hiter, enostaven in varen.

   Glede na količino podatkov, ki jo bodo vaše rudarske dejavnosti porabile, ali količino pasovne širine, ki jim bo namenjena, se razlikuje glede na vašo izbiro, ali se pridružite bazenu ali letite samostojno. Če ste v skupini, bodo stroški prenosa podatkov zanemarljivi in ​​bodo približno 10 megabajtov na dan. Poleg tega boste morali zagotoviti precej hitro in zanesljivo povezavo, ker boste morali biti ves čas povezani z omrežjem rudarskega bazena. Ne smete zamuditi nobenih posodobitev, saj lahko vključujejo potencialno pomembne informacije, kot so spremembe pravilnika o delovnem mestu ali kakršne koli posodobitve v obsegu ali naravi dela. Če želite zagotoviti, da omrežje rudarskega bazena ne uveljavlja neželenih ali neugodnih pravil, s katerimi imate težave, morate nadzorovati rudarsko moč, usmerjeno v rudarsko področje..

   Programska oprema za denarnico

   Edini razlog, da ljudje rudarijo za Bitcoin ali katero koli drugo kriptovaluto, je ta, da želijo z njimi zaslužiti več in se postopoma kopičijo dovolj za prodajo in zaslužek. Da pa se to lahko zgodi, si morate najprej omisliti kraj, kamor lahko shranite vse svoje kovance. Očitno tukaj ne bo deloval noben bančni račun, saj se kriptovalute precej razlikujejo od valut iz resničnega sveta. Za začetek nimajo fizične forme. Zato je smiselno le, da so s skupnimi prizadevanji številnih strokovnjakov na tem področju razvili new age e-denarnice, ki lahko zlahka služijo kot pomnilniški mehanizem za vse vaše kriptovalute. Na trgu je na voljo več takih denarnic, vsaka pa se ponaša z nekaj svojimi lastnimi lastnostmi, razen osnovnih osnovnih funkcij, na katerih je zgrajena.

   Danes lahko naletite na dve vrsti teh denarnic. Prvič, obstajajo tisti, ki delujejo kot gostujoča denarnica, drugi pa tisti, ki uporabniku omogočajo, da ima lastne zasebne ključe. Priporočamo uporabo slednje možnosti, saj so na splošno bolj varne in jih je mogoče zlahka dostopati in kupiti v vodilnih trgovinah. Nekaj ​​glavnih primerov takšnih denarnic sta Breadwallet in Copay, ki sta znana po svojem gladkem in tekočem uporabniškem vmesniku, enostavnosti uporabe in splošni nagnjenosti k zadovoljstvu uporabnikov. Po drugi strani pa imamo Armory, ki je, kot že ime pove, bolj varnostno usmerjena denarnica z veliko paleto požarnih zidov in varnostnimi izboljšavami, ki so trdno postavljene za zagotovitev najbolj varnega gostiteljskega okolja za vaše kripto kovance..

   Ko kupite svoje Bitcoin-e in jih shranite v varno denarnico, boste morali še naprej iskati storitve, ki segajo od nakupa in prodaje ali izvajanja transakcij. Kriptovalute, ki jih kupite in shranite, lahko dejansko uporabite za nakup določenih stvari prek spleta ali pa jih lahko zamenjate za druge Altcoine. Najprej pa morate za začetek trgovanja ali obdelave transakcij s svojimi kripto kovanci poiskati dostojno platformo za trgovanje z Bitcoini, ki lahko učinkovito služi kot rešitev na enem mestu za vse vaše Bitcoin transakcije..

   Primeri trgovalnih platform za Bitcoin so Kraken in LocalBitcoins. Medtem ko se Kraken promovira kot največja borza za trgovanje z bitkoini po vsej Evropi, LocalBitcoins deluje podobno kot družabno omrežje, ki vam omogoča povezavo z ljudmi okoli vas prek vaše geografske lokacije, ki bi jih morda zanimalo tudi trgovanje z bitcoini. Ko je vzpostavljena osnovna komunikacija, vam bo storitev omogočila pogovor z osebo in dogovor o prodajni ali nakupni ceni. Dejansko lahko neposredno iščete enako misleče ljudi, ki se ukvarjajo z bitcoini v vaši skupnosti. Obstaja pa tudi izjava o omejitvi odgovornosti, da vedno ohranite občutek varnosti zase, ko se ukvarjate s takšnimi transakcijami, saj tam, kjer obstajajo resnično zainteresirane stranke, lahko obstajajo tudi goljufive sheme, katerih edini namen je, da vas kriptirajo. ali denarja. Pazite na takšne goljufije in se izogibajte dajanju kritičnih informacij uporabnikom, s katerimi imate opravka, saj bi to lahko privedlo do kršitve vaših osebnih podatkov ali celo do kraje. Če se vrnemo v Kraken, je edinstvena značilnost, ki jo ponujajo, isti dan SEPA. Za nepoznavalce se SEPA nanaša na Enotno območje plačil v evrih, ki je pobuda Evropske unije za integracijo plačil zaradi poenostavljenih bančnih nakazil v evrih.

   Najboljša 4 najboljša programska oprema za rudarstvo bitcoinov za Windows, Linux in Mac OSX 2020

   1. MinePeon

   MinePeon je odličen v smislu, da je odprtokoden, kar pomeni, da ga lahko brezplačno prenesete in je vsa izvorna koda na voljo na internetu. Morda pa bo za nemoteno delovanje potreben WinDisk32Imager.

   2. EasyMiner

   EasyMiner je odlična programska oprema za rudarstvo, ki je združljiva s stroji Windows, Linux in Mac. Gre za rudar, ki temelji na grafičnem uporabniškem vmesniku, kar pomeni, da je navigacija med različnimi meniji in spreminjanjem strani približno tako gladka, kot jo lahko dobi. Če imate v svojih sistemih nameščeno programsko opremo CG ali BFGMiner, lahko EasyMiner deluje kot zelo učinkovit program za zavijanje obeh. Izvedite enostavno konfiguracijo Bitcoin rudarskih ploščadi in celo preverite statistične grafe, kot so grafikoni uspešnosti in še več, ki vam omogočajo, da spremljate svoj napredek in označujete šibke točke iz dejavnosti rudarjenja kriptovalut ali Bitcoinov..

   3. BFGMiner

   BFGMiner je še ena fantastična rudarska programska oprema za vašo Bitcoin rudarsko ploščad. Napisan je v jeziku C in se prodaja kot modularni rudar FPGA, CPU, GPU in ASIC. Je rudarjenje na več platformah, ki dobro deluje v napravah s sistemom Windows, Mac in Linux in celo razširja podporo za usmerjevalnike, ki podpirajo OpenWrt.

   4. CGMiner

   CGMiner se lahko pohvali, da je večnavojni in večnamenski GPU, ASIC in FPGA rudar. Na voljo je s spremljanjem in overclockingom ATI GPU ter podporo hitrosti ventilatorja za Bitcoin in izvedene kovance.

   Dodatne aplikacije za rudarstvo Bitcoinov

   Najprej obstaja 50Miner, ki je rudar, ki dobro deluje v sistemu Windows (DiabloMiner, Poclbm, Phoenix). Sprednja stran je sestavljena iz grafičnega uporabniškega vmesnika, ki je izjemno uporabniku prijazen in enostaven za uporabo.

   BTCMiner pa je Bitcoin rudar, ki deluje predvsem za plošče ZTEX FPGA.

   Nato je BitMoose, ki je edinstven v smislu, da v računalniku poganja rudarje v obliki storitev Windows.

   Poclbm je programiran v programskem jeziku Python in je predstavljen kot rudar OpenCL GPU. Poclbm-mod je preprosto še ena razširitev ali sprememba prvotne različice, ki deluje prav tako kot učinkovitejša različica Poclbm.

   Diablo je programiran v programskem jeziku Java in ga predstavljajo kot rudarja OpenCL GPU.

   RPCMiner, kot že ime pove, je oddaljeni RPC rudar.

   Phoenix Miner je izšel že leta 2011 in od takrat je dejansko uspel pritegniti pozornost javnosti, ki si jo zasluži. Popolnoma je brezplačna in je tudi odprtokodna, kar pomeni, da je vsa izvorna koda zlahka dostopna na internetu.

   CPU Miner je še ena rudarska programska oprema, ki jo lahko uporabljate v povezavi z dostojno rudarsko strojno opremo ali rudarsko ploščadjo. Edinstvena lastnost CPU Minerja je, da deluje dobro za obe vrsti rudarjev, to je tako za tiste, ki raje kopajo v rudarskem bazenu, kot tudi za tiste, ki raje rudarijo v solo.

   Ufasoft Miner je namenjen rudarjenju v rudarskem bazenu in je praktično neuporaben za samostojne rudarje. Deluje na platformi Windows in se običajno prodaja kot CPU ali GPU rudar.

   Pyminer je bil prav tako izdan približno ob istem času kot Phoenix Miner že leta 2011. Ta odjemalec za rudarjenje procesorjev se odlično obnese za preproste rudarske aplikacije in dobro deluje z vsemi rudarskimi ploščadmi.

   Remote Miner je še en odprtokodni rudar, kar pomeni, da lahko vsakdo, ki si želi ogledati dejansko izvorno kodo programa, to stori. Je rudar Bitcoinov in se oglašuje kot pool rudar, kar pomeni, da ostaja uporaben samo za tiste rudarje, ki jih zanima delo v rudarskem bazenu. Poleg tega dobro deluje z RPC Minerjem.

   Odprtokodni FPGA Bitcoin Miner je bil prav tako uveden približno istočasno kot Pyminer ali Phoenix Miner že leta 2011 in je precej edinstvena rudarska programska oprema v smislu, da uporablja združljivo ploščo FPGA in je dovolj prilagodljiva, da se lahko uporablja za obe solo rudarstvo.

   Bitcoin Cloud Mining Software

   Zdaj, ko smo vam predstavili dobro in pogosto uporabljeno programsko opremo za rudarjenje Bitcoinov za platforme Windows, Linux ali Mac, je nujno omeniti tudi, da nekatera rudarska programska oprema v celoti obstaja v oblaku in je do nje lahko dostopna od kjer koli. Dejstvo, da so v oblaku, jim daje funkcijo dela na različnih platformah in jih zato naredi veliko bolj raznolike. Vendar pa je rudarska programska oprema v oblaku nevarna tudi v smislu, da je na splošno nekoliko manj varna kot tradicionalna programska oprema, ker obstaja na strežnikih v oblaku in je zato bolj dovzetna za varnostne kršitve.

   Hashflare

   Prva programska oprema, o kateri bomo govorili, je Hashflare, ki svojim uporabnikom ponuja pogodbe o rudarjenju SHA-256 in se na splošno izkaže za veliko bolj donosne, saj je kovance SHA-256 mogoče zlahka izkopati, tudi če se avtomatska izplačila izvajajo v bitcoinih. Edina slabost sistema je, da morajo kupci kupiti najmanj 10 GH / s.

   Genesis Rudarstvo

   Kar zadeva ponudnike rudarjenja v oblaku, je Genesis Mining največji igralec Bitcoinov. Storitve, ki jih ponuja, so precej raznolike v smislu, da ponujajo tri plačilne načrte, ki so precej razumni in imajo resnično ceno. Poleg tega so uporabnikom na voljo tudi pogodbe o rudarjenju Zcash.

   Hashing24

   Hashing 24 se je s kriptovalutami in bitcoini začel že leta 2012. Od takrat so uvedli številne storitve, ki se vrtijo okoli kriptovalut, in programska oprema za rudarstvo v oblaku je ena izmed njih. Njihova osnova delovanja je na dveh krajih, to sta Islandija in Gruzija. Glede na operacije običajno uporabljajo sodobne čipe ASIC, ki jih proizvaja BitFury, kar jim omogoča, da predstavijo najvišjo možno raven učinkovitosti in zmogljivosti.

   Minex

   Minex je precej edinstven in storitev je povsem edinstvena in je zaradi široko privlačnih in tekočih strežnikov uspela privabiti veliko uporabnikov. Deluje kot združevalnik projektov, osredotočenih na verigo blokov, in jih kasneje predstavi v obliki igre, oblikovani kot ekonomska simulacija. Uporabniki, ki se prijavijo, morajo kupiti Cloudpacks, ki jih je nato mogoče uporabiti za ustvarjanje indeksa iz vnaprej izbranih sklopov kmetij, igralnic, loterij, resničnih trgov in še veliko več.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me