Najboljše Bitcoin poddaje – Več o tem s Crypto Podcasts!

Ali želite izvedeti več o Bitcoinu in kriptovalutah? Bi to radi počeli na poti v službo ali med kuhanjem hrane? Brez skrbi, globoko kopanje in učenje več o kriptovaluti je na voljo prek podcastov. Toda to verjetno že veste, zato ste tukaj, da ugotovite, kateri je najboljši bitcoin podcast!

V tem članku bomo po našem mnenju našteli najboljše kripto poddaje. In ker so poddaje zelo subjektivna zadeva (včasih njihov glas samo draži žive f * iz vas ali pa potrebujete vsebino, ki vas izziva, da razmišljate in se naučite več, namesto da razlagate koncepte, ki jih že razumete).

Skočimo naravnost vanjo.

(Seznam ni v določenem vrstnem redu, gre zgolj za neurejen seznam)

6 najboljših podcast za kriptovalute / bitkoine

1) Vlagajte kot najboljši – najboljši Bitcoin podcast za začetnike

Če želite malo investirati, ste verjetno že slišali za ta podcast. Čeprav se gostitelj Patrick O’Shaughnessy ne osredotoča samo na vlaganje v Bitcoin ali kriptovalute, je posnel 3-delni dokumentarec, ki je popoln za začetnike, imenovan Hashpower.

V tem tridelnem dokumentarcu se naučimo naslednjih treh točk:

  • Kaj je veriga blokov
  • Naložbe v kriptovalute
  • Prihodnost Bitcoina in drugih kriptoskupin

Dokumentarni film odlično deluje, da se razume, kaj je Bitcoin, tehnologija, ki stoji za njim, in kako vlagati vanj. Intervjuira voditelje na področju blockchain, da se ne zanašajo samo na njegova mnenja in razmišljanja.

Dokumentarni film je lahko najdemo tukaj poslušati brezplačno.

2) Brez verige

Čeprav nimamo natančnih statističnih podatkov o prihodnjem zahtevku, smo povsem prepričani, da imamo pri tem prav: Unchained je najbolj priljubljen podcast za kriptovalute in nismo presenečeni. Pod vodstvom Laure Shin, višje urednice pri Forbesu, se poglobimo v intervjuje s ključnimi ljudmi na področju blokov in kriptovalut..

Laura je preprosto izkoristila svoj položaj, da premaga konkurenco. Zaradi svojega položaja je na začetku lahko intervjuvala velika imena, kot je bila soustanoviteljica MyEtherWallet. Ko so ljudje prišli do njenega podcasta, so ugotovili, kako dobra je gostiteljica, in se nanj naročili.

Priporočamo vam, da preizkusite to le, če imate na voljo 48 ur, da se zaprete pred svet in preprosto poslušate vsako epizodo. Šale na stran, podveza Unchained je odličen način, da se poglobite v misli strokovnjakov na tem področju in pridobite nova razmišljanja o tem, kako bi lahko kriptovaluto uporabljali in kakšne so njihove ambicije.

Podcast poslušajte brezplačno tukaj!

3) Tim Ferriss Show

Morda ste v 4-urnem delovnem tednu prebrali njegovo knjigo, morda ste gledali njegovo oddajo na televiziji ali pa zanj sploh niste slišali. Razstava Tima Ferrissa ni nič drugega kot neverjetna. Čeprav ta podcast nima kriptovalut, saj je glavna tema ali tema, ki jo pogosto pokriva, je naredil eno epizodo o kriptovaluti.

V tej epizodi sedi in se pogovarja z Nickom Szabom – pravnikom, računalnikom in kriptografom – znanim po svojih raziskavah pametnih pogodb in kriptovalut. Nekateri celo domnevajo, da je Satoshi Nakamoto.

To je še en odličen podcast za začetnike. Nekaj ​​o tem, kako Tim Ferriss razlaga stvari, ki povprečnemu Joeju olajšajo razumevanje zapletenih idej in misli.

Poslušajte podcast tukaj!

4) Obvladovanje kovancev

Coin Mastery je kot središče novic za vse, kar je povezano s kriptovalutami. Čeprav je splošna tema trgovanja z bitcoini, je Carter Thomas, gostitelj, je investitor, vendar se iz dnevnih epizod še vedno lahko naučite kar nekaj stvari, tudi če trgovanje ne zanima toliko.

Všeč nam je, da je enostavno ujeti nedavne novice, saj so vse različne novice združene v eno epizodo na dan. Večina spletnih strani z novicami o kriptovalutah je polno novih stvari, ki prihajajo vsako uro v dnevu, zato je težko biti vedno na tekočem in ne zamuditi ničesar pomembnega.

Obvladovanje kovancev je bolj namenjeno tistim, ki se nekoliko bolj ukvarjajo s kriptovalutami, toda ko poslušate tridelni dokumentarec in podcast Tima Ferrissa, bi morali iti in dojeti večino pogovorov.

Poslušajte najnovejšo epizodo tukaj!

5) Bitcoin brez cenzure

Čeprav se je ta podcast duo razdelil leta 2017, je bil vodilna sila informacij na področju verige blokov. Čeprav se ne morete resnično veseliti naslednje epizode, je na Bitcoin Uncensored še vedno na voljo ogromno dragocenih informacij..

Nekaterim se gostitelji lahko zdijo precej neprijetni z veliko psovk, drznosti in na splošno neprimernih. Z gostom so ravnali grozno, do te mere so se zaradi tega soočili s pravnimi sredstvi, tako da poudari, kako malo znanja ima o verigi blokov in kriptovalutah.

Karkoli si mislite o tej situaciji ali o gostiteljih na splošno, je v zaostanku še veliko draguljev, pripravljenih na bing.

Poslušajte vse epizode tukaj!

6) Bitcoin podcast

Z več kot 140 epizodami, ki jih lahko uživate, je Bitcoin Podcast resnično rudnik zlata za znanje o Bitcoinu. Je eden prvotnih podcastov in traja že od nekdaj, ni pa nastavljenega gostitelja. Podcast vodi vse, od poslovnih svetovalcev do matematikov.

Dejansko so razširili Bitcoin Podcast in postali The Bitcoin Podcast Network, ki je mreža podcastov, ki jih proizvajajo – vse vodijo različni gostitelji in objavljajo tedenske epizode. To praktično pomeni, da se je iz tega enega podcasta pojavilo še 10 drugih. Paket 10 v 1!

Oglejte si vse njihove poddaje tukaj!

Zaključek

In tu imamo 6 najboljših podcastov bitcoinov za začetnike in navdušence vmesnih kriptovalut. Poskusite vsakega od teh, morda vam ni všeč glas gostiteljev ali pa se zaljubite v vse, tako ali tako, veselo poslušanje!

Psst … Oprostite, ker uporabljam »Bitcoin« kot splošni izraz za »kriptovaluto«. S tem člankom želimo stopiti v stik z vsemi začetniki, njihova iskanja pa običajno temeljijo na tem, da je bitcoin ena in edina kriptovaluta. Upajmo, da bodo po poslušanju teh podcastov še malo razumeli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me