Najboljše izmenjave bitcoinov za dnevno trgovanje 2021 – Začnite dnevno trgovanje z najboljšimi!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Vemo, da vrednost bitcoinov ne stagnira in se nenehno spreminja. Ustvarjanje dobička s to nihajno ceno je velik izziv. Ste oseba, ki ima bitcoin in nimate pojma, kako bi s tem zaslužili? Tu je način, ki vam bo pomagal povečati dobiček. Bitcoin dnevno trgovanje je eden od načinov, ko lahko povečate svoj dobiček na bitcoinu, tako da ga zamenjate za druge kriptovalute na borzi.

Kaj je trgovanje z bitcoin dnevi?

Pred vstopom v dnevno trgovanje se morate zavedati in poznati vse vidike trgovanja z bitcoini. Dnevno trgovanje je mogoče izvajati s finančnim vzvodom, vendar je lahko donosno in donosno, zato je treba pred začetkom dela poznati vse vidike. Dnevno trgovanje vključuje veliko posrednikov in borz, ki vam bodo pomagale pri preprosti trgovini. Obstajata dva glavna načina, ki vam bosta danes v pomoč pri trgovanju v enem dnevu. Dva načina vključujejo:

1. CFD trgovanje

Če ste trgovec in se ne želite vpletati v tehnično plat verige blokov, je CFD prava izbira za vas. Z CFD-jem lahko kupujete in prodajate bitcoine tako kot menjava bitcoinov, vendar s prednostjo, da ne čakate na potrditev iz verige blokov, kar je dolgotrajno. Pri dnevnem trgovanju poraba veliko časa ne bi bila učinkovita. CFD je veliko boljši v primerjavi z običajnim nakupom in prodajo bitcoinov.

2. Trgovanje na rednih borzah bitcoinov

Druga možnost je za tiste, ki želijo obdržati bitcoine pri sebi in jih trgovati neposredno prek bitcoin borz. Obstaja veliko platform, ki vključujejo izmenjavo bitcoinov, vendar te platforme za transakcije zaračunavajo določeno provizijo. Bolje je, da se pred začetkom trgovanja preveri in primerja vsa spletna mesta (kar smo že storili). Tu morate biti pozorni na visoke honorarje, saj se vam lahko hitro seštejejo in pojedo dobiček.

Obstaja nekaj platform, ki ponujajo dodatne funkcije, hkrati pa nizke provizije za njihovo uporabo (kar je kot nalašč za dnevno trgovanje). Tu je seznam najboljših spletnih mest za izmenjavo bitcoinov, ki jih lahko upoštevate pri dnevnem trgovanju.

7 najboljših borz za dnevno trgovanje 2021

1. CEX.IO

CEX.IO ima uporabniško bazo več kot 2.000.000 strank in ponuja trgovanje s kriptovalutami za več fiat možnosti – USD, EUR, GBP, RUB. CEX.IO ima dva namena:

1) tradicionalna storitev izmenjave kriptovalut – omogoča takojšen nakup in prodajo kriptovalut za fiat;

2) napredna platforma za trgovanje s kriptovalutami – uporabniki lahko tržijo in omejujejo naročila, se ukvarjajo s trgovanjem s maržo (vzvod do 1: 3) in uporabljajo rešitve API za avtomatizirano trgovanje.

CEX.IO je enostavno začeti. Registracija na platformi je enostavna in ne zahteva veliko časa. Za popolno uporabo CEX.IO pa je treba stranke preveriti. Borza podpira vloge in dvige prek kreditnih kartic ali bančnih nakazil. Vloge je mogoče vložiti v kateri koli fiat valuti, saj se nato samodejno pretvori v tisto, ki je na voljo na platformi.

Ko gre za provizije za trgovanje, se razlikujejo glede na mesečni obseg trgovanja za vse pare. V skladu z razporedom pristojbin CEX.IO se trgovcem zaračuna 0% -0,25%. Za vzdrževalce trga je provizija določena v območju od 0% -0,16%, za prevzemnike pa 0,1% -0,25%. Provizije za trgovanje z maržami se razlikujejo in vključujejo provizijo za odpiranje (0,2%), provizijo za prevračanje (0,01%) in provizijo za zapiranje (0%).

Kar zadeva rešitve API za avtomatizirano trgovanje, CEX.IO ponuja več možnosti s popolno funkcionalnostjo trgovanja – REST API, WebSocket API, FIX API. Ustrezajo tako posameznikom kot institucijam.

Za upravljanje trgovanja in sledenje tržnim podatkom lahko stranke uporabljajo tudi mobilno aplikacijo, ki jo je razvil CEX.IO.

ZAČNITE S CEX.IO

2. Binance

Denarnica Binance IoS

Binance podpira različne kriptovalute. Ponuja dve vrsti izmenjave bitcoinov, to je osnovno in napredno. Glede na uporabnikove želje ti dve možnosti prikazujeta malo in podrobnih informacij o trgovanju. Podatke v grafikonu je mogoče spreminjati med “svečnik” in “globino” glede na uporabnikovo izbiro ogleda.

Ta borza ponuja brezplačne vloge in deluje z 0,1% provizijo za trgovanje. Ponuja visoko likvidnost. Začetniki bodo morda težko delali s to spletno stranjo, saj je vmesnik precej zapleten. Spletno mesto ne zaostaja, kar je prednost za dnevne trgovce.

ZAČNITE Z BINANCE

3. Coinbase

Trgovanje z dnevi na Coinbase

Kot ena redkih borz, kjer lahko kupujete kripto z uporabo fiat valut, velja za največjo in najbolj priljubljeno platformo za dnevno trgovanje na svetu. Čeprav še ni na voljo v vseh državah in ne podpira številnih manjših kriptovalut, se ponaša s funkcijami in varnostnimi vidiki, ki veljajo za ene najboljših na trgu..

Coinbase s premoženjem, ki znaša več kot 20 milijard USD, ni le borzna platforma, temveč uporabnikom ponuja tudi integrirano denarnico. Njihova temeljna izdelka sta trgovska platforma GDAX in borza posrednikov. Za trgovanje morate zagotoviti, da so storitve nakupa in prodaje na voljo v vaši državi. Trenutno ima to funkcijo na voljo 32 razvitih držav po vsem svetu.

Coinbase omogoča nakup samo BTC, Litecoin, Ethereum in Bitcoin Cash in običajno ne podpira potencialnih varnostnih ali lastniških kriptovalut. Za začetnike ponujata enostaven vmesnik in enostavnost navigacije veliko, česar se lahko veselimo.

Največja prednost Coinbase je, da omogoča izmenjavo fiat valut za kriptovalute (trenutno sprejema EUR, GBP in USD). Poleg tega ima funkcije, ki jih imajo radi najbolj napredni uporabniki, kot so takojšnja menjava, Shift Card in brezplačna nadgradnja GDAX za pogoste trgovce.

Z varnostnega vidika je 99% sredstev Coinbase shranjenih brez povezave, medtem ko je preostalih 1% shranjenih v spletu zavarovanih pred krajo ali kakršno koli izgubo. Druga pomembna varnostna lastnost je, da Coinbase ni mogoče uporabljati anonimno. Zato je mogoče izslediti vsakega trgovca, kar pomeni, da lahko na tej platformi trgujejo samo preverjeni in zakoniti uporabniki. 

ZAČNITE Z COINBASE

4. BitMEX

bitmex-pregledBitMEX ponuja trgovanje z bitcoini in drugimi kriptovalutami. Tu lahko trgujete in deponirate sredstva in pridobite dobiček v bitcoinih. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 novembra. Finančni strokovnjaki s te strani imajo izkušnje več kot 40 let. To spletno mesto sprejema in izvaja svoje transakcije samo z bitcoini in nobeno drugo valuto. Prihodnje pogodbe in zamenjave so dve glavni vrsti trgovanja, ki jih ponuja to spletno mesto.

To spletno mesto nima nobene provizije za nakazilo in dvig bitcoinov. Za vse uporabnike obstaja samo ena vrsta računa, za posebne račune pa ni prostora. Ima preprost vmesnik, vendar ga bodo uporabniki, ki so novi na tej platformi, na začetku težko uporabljali. Raven varnosti tega spletnega mesta je zelo visoka. Ponuja popust v višini 0,025% kot nadomestila za izdelovalce in uporablja provizije za trgovanje z izvajalci.

ZAČNITE Z BITMEXOM

5. Whaleclub

kitovski klubWhaleclub vsak dan streže na tisoče trgovcev. Svoje transakcije sprejema in obdeluje samo z digitalno valuto. Svojim strankam ponuja nizke razmike z ničelno provizijo za transakcije. Za polog bitcoinov in dejavnosti na računu ni treba plačati nobene provizije, vendar da, med dvigom zaračuna nekaj provizij. Sledi politiki ponudb in povpraševanja. Dvigi se izvedejo v eni uri po vložitvi zahteve. Iz varnostnih razlogov se večino časa izvaja ročno. To spletno mesto podpira trgovanje z naročili. Ker spletno mesto ponuja trgovanje z maržami, je trgovanje, ki je tu vključeno, nekoliko specifično. Ponuja enostaven uporabniški vmesnik in je razmeroma hiter.

ZAČNITE S KLUBOM WHALE

6. Bitfinex

Bitfinex ponuja promptno trgovanje za vse glavne kriptovalute. Z Bitcoinom ponuja enostavno in visoko likvidnost. Ponuja trgovanje z maržami in omogoča vzvod 3,3x za trgovanje s pridobivanjem sredstev od platforme za financiranje med enakovrednimi maržami. Z zagotavljanjem finančnih sredstev trgovcem, ki želijo trgovati s finančnim vzvodom, trg maržnega financiranja ponuja način zaslužka na bitcoinih in drugih kriptovalutah. Uporabniki si lahko z vnosom naročila izposodijo želeni znesek sredstev po stopnji in trajanju po svoji izbiri.

Ta borza ponuja veliko vrst naročil za trgovce, kar je zelo koristno za dnevne trgovce. Sprejema celo fiat valute in se ukvarja z njimi. Vključuje nadomestila za izvajalce z 0,1% oziroma 0,2%. Uporabniški vmesnik je preprost in primeren tudi za začetnike. Ponuja prilagojen uporabniški vmesnik, ki je edinstvena lastnost. To spletno mesto ponuja napredne varnostne ukrepe.

ZAČNITE Z BITFINEXOM

7. Kriptopija [ZAPRTO]

kriptopija logotipCryptopia ponuja različne vrste kriptovalut. Uporabnikom omogoča, da v zameno za kriptovaluto prodajo kar koli po vsem svetu. Provizija za trgovanje znaša 0,20% celotne količine bitcoinov. Za vloge ne zaračuna nobene provizije. Uporabljena je nova funkcija, imenovana “arbitraža”, ki za vas primerja ceno ponudbe in povpraševanja ali razliko v ceni z drugih trgov. To spletno mesto z nekaj kliki ponuja informacije o tržnih razlikah.

ZAČNITE S KRIPTOPIJO

Zaključek

Povpraševanje po bitcoinih narašča in s tem narašča tudi želja po zaslužku z bitcoinom. Zgoraj omenjena spletna mesta pomagajo novincem in izkušenim strokovnjakom, da z dnevnim trgovanjem zaslužijo dobiček. Preden skočite vanj, morate biti seznanjeni z vsemi vidiki trgovanja z bitcoini, da se izognete oviram med trgovanjem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me