Najboljše pogodbe o rudarjenju oblakov Bitcoin 2021 – Ocene in vodnik za nakup

1. Eobot 2. HashFlare 3. Genesis Rudarstvo
logotip eobot hashflare geneza rudarstvo
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Vas zanima rudarstvo bitcoinov, vendar ne bi radi kupili drage opreme, jo nastavili in sami kopali Bitcoin? Potem je rudarstvo v oblaku za vas. Z rudarjenjem v oblaku ali razprševanjem v oblaku, kot se imenuje tudi, dovolite drugim (podatkovni centri), da za vas rudarijo Bitcoin, tako da najamete njihovo opremo in jim plačate, da se zagotovi nemoteno delovanje (pristojbine za storitve).

V tem članku bomo natančno preučili, kaj to je, zakaj jih podatkovni centri oddajajo v najem, namesto da bi izkoristili opremo sami, in seveda v naših pregledih rudarjenja v oblaku Bitcoin našteli najboljše pogodbe za rudarstvo v oblaku. Skočimo naravnost vanjo!

Zakaj podatkovni centri oddajajo rudarsko opremo v najem?

Odgovor je preprost, res. Čeprav se njihov poslovni model na en način opira na Bitcoin, svojega celotnega poslovnega modela ne gradijo na ceni Bitcoin, saj je cena zelo nestanovitna. V bistvu zagotavljajo lopate in krampe v zlati mrzlici. Je Igraj z izbiro in lopato. To je bilo nekaj, kar je bilo storjeno v času kalifornijske zlate mrzlice in je to storjeno zdaj z Bitcoinom.

Donosnost naložbe dobijo, ne da bi se preveč zanašali na ceno Bitcoina. Če bi Bitcoin padel na 0 USD, bi bil njihov kapital, če bi Bitcoin izkopali in ga obdržali sami, vreden 0 USD. To je bolj varen način poslovanja, če vsaj zdaj oddajate opremo v najem.

Ker pa cena Bitcoina nenehno raste, njihovi uporabniki vedno bolj zaslužijo od njihove storitve. Gre torej za win-win situacijo; uporabniku ni treba vlagati v strojno opremo za rudarjenje bitcoinov in plačati elektriko (cena rudarja je lahko 3000 USD, računi za elektriko pa se lahko hitro seštevajo). In podatkovni center se v celoti ne zanaša na ceno Bitcoina.

Katere so prednosti rudarjenja v oblaku

  • Brez stresa zaradi vzdrževanja, stroškov električne energije, namestitve programske opreme ali drage strojne opreme
  • Ves dan vam ni treba poslušati brnenja navijačev, ki divjajo
  • Kadar koli lahko prenehate, če / ko rudarjenje Bitcoinov postane nedonosno
  • Za vročo opremo ni potrebno prezračevanje
  • Ni vam treba čakati, da začnete rudariti bitcoin
  • Ni opreme na zalogi, ki bi čakala na ponovno zalogo

Slabosti zgoščevanja v oblaku

  • Veliko prevar: Mnoga podjetja, ki so se pojavila, izkoriščajo novince, zato je težko najti zanesljivega ponudnika
  • Vaše roke so vezane na odločitve ponudnika. Opreme ne morete nadgraditi sami.
  • Dolgoročno nižji dobiček
  • Zanašate se na ponudnika rudarjenja v oblaku, ki ga lahko kadar koli zapre v primeru prenizke cene Bitcoinov

To je nekaj prednosti in slabosti razprševanja v oblaku, z njimi se lahko odločite, katera metoda je najboljša. Čeprav so pogodbe o rudarjenju v oblaku najboljša izbira za večino ljudi, ki niso tako pametni ali imajo denarja za drago strojno opremo.

Zdaj, ko veste, zakaj delujejo, in prednosti / slabosti rudarjenja v oblaku, je čas, da se prepričamo, da smo izbrali pravo pogodbo. Tu je nekaj smernic, ki vam jih priporočamo, da se držite pri izbiri ponudnika.

Bodite pozorni pri izbiri pogodbe za rudarstvo v oblaku

Ugled

Ugled pogodbe o rudarjenju v oblaku je pomemben. Prepričati se morate, da operacije potekajo brez težav in da podjetje ne poskuša izkoristiti “bitcoin-bum” -a in vas v bistvu raztrga.

Priporočamo vam, da vedno preberete mnenja iz različnih virov, da se odločite izobraženo. Ne skrbite, vendar bomo po tem poglavju našteli vse najboljše pogodbe za razprševanje oblakov Bitcoin, tako da vam ni treba opraviti obsežne raziskave sami.

Cena

Cena operacij je pomembna. Večina podjetij pravi, da boste do določenega meseca zagotovili škodo. Izberete lahko, kateri stroj želite izposoditi in koliko, tako da lahko v to res vložite toliko denarja – minimum je običajno približno 10-20 USD na mesec.

Najboljše storitve razpršitve oblakov Bitcoin 2021

1. Eobot

logotip eobotTo je daleč najboljša rešitev za rudarstvo v oblaku. Eobot ponuja rešitev, za razliko od katere koli druge. Z Eobot Cloud Mining lahko kupite delček primerka v oblaku. Plačajte s PayPal ali z uporabo kriptovalut in izkopajte najrazličnejše kriptovalute, kot so LiteCoin, Ethereum, Bitcoin Cash, DogeCoin, Ripple, Dash, Golem in Ethereum Classic, če naštejemo le nekaj.

Za vsak primerek oblaka, v katerem je nameščen SHA-256, boste prejeli 1,0 gigahašeja na sekundo. Ta je zaradi svoje težavnosti najprimernejša za Bitcoin. Cloud Scrypt vam bo prinesel 1,0 megahašeja na sekundo, kar je bolj primerno za LiteCoin in druge kovance manjše težavnosti.

Ker lahko začnete od malega, je to odlična izbira za začetnike, ki želijo samo potopiti nogo v džunglo rudarjenja Bitcoinov. Začeti je enostavno in lahko začnete že s 10 USD. Vsakih 60 sekund boste prejemali posodobitve o rudarjenju, kar vam olajša sledenje dobička. Na svoji spletni strani ponujajo tudi kalkulator, tako da lahko zlahka izračunate zaslužek na primerku oblaka.

ZAČNITE Z EOBOTOM

2. Hashflare

hashflareHashflare je znani ponudnik rudarjenja v oblaku, ki deluje od leta 2014. Ponujajo prilagodljivo rešitev za rudarstvo bazenov, lahko se odločite, v katere bazene želite vgraditi, da boste zaslužili največ denarja. S preglednimi provizijami in provizijami lahko vedno spremljate, koliko ste dejansko zaslužili, vključno s pristojbinami.

Tako kot večina ostalih ponudnikov Bitcoin rudarjenja v oblaku ponujajo dve vrsti rudarjenja; Scrypt in SHA-256. Ponujajo tudi posebne pakete za tiste, ki se zanimajo za rudarstvo Ethereum, ZCash in Dash. Cene je enostavno razumeti in imajo konkurenčno ceno.

Prvo izplačilo boste prejeli v 24 urah. To je super, saj boste hitro videli, kako se vaša naložba počasi, a zanesljivo obrestuje.

ZAČNITE S HASHFLARE

3. Genesis Rudarstvo

geneza rudarstvoZ enostavnim vmesnikom in enostavnim načinom za začetek rudarjenja Bitcoinov je Genesis Mining odličen tekmovalec kot najboljši ponudnik rudarjenja v oblaku. Genesis Mining je eden najstarejših ponudnikov rudarjenja v oblaku, zato imajo na tem področju veliko izkušenj. So tudi največje podjetje za rudarstvo bitcoinov v oblaku, ki dokazuje, da zmore veliko količin in to še vedno dobro.

Svojo hashpower lahko dodelite za istočasno kopanje različnih kovancev. Zato lahko en primerek uporabite za različne kriptovalute. To ni samo zabavno in zelo enostavno doseči, ampak tudi diverzificira tveganje naložbe.

Genesis Mining ponuja različne cenovne pakete, ki temeljijo na tem, kateri kovanci vas zanimajo, in na količino moči, ki jo želite. So nekoliko dražji od drugih na terenu, a njihova podpora in izkušnje so težji za to.

ZAČNITE Z GENESIS MININGOM

4. Razprševanje24

razprševanje 24Hashing24 je dobro uveljavljeno podjetje za rudarstvo v oblaku, saj deluje od leta 2012 in od takrat služi tisočim zadovoljnim strankam. Z uporabo sodobnih ASIC-jev podjetja Bitfury se prepričajo, da resnično uporabljajo čim bolj učinkovito in zmogljivo strojno opremo. Zagotavljajo tudi 100% uptime, nikoli vam ne bo treba izgubiti spanja ponoči zaradi izpadov ali napak, ne delujejo tako.

Njihovi podatkovni centri se nahajajo v Gruziji in na Islandiji. Izračune pričakovanega časovnega okvira donosnosti naložb res olajšajo tako, da vam predhodno prikažejo vse vključene številke. Upoštevajte pa, da tako kot pri vseh podjetjih za rudarstvo v oblaku tudi oni ne morejo ničesar obljubiti. Če pa gre vse po načrtih, je izračun ocenjeni rezultat.

Hashing24 je zelo priporočljiva storitev. Vedo, kaj delajo, in uporabnika obveščajo o vključenih pristojbinah. O njih res ne gre reči nič slabega.

ZAČNITE Z MENJANJEM24

5. Minergate

logotip minergateMinergate ne ponuja samo rudarjenja v oblaku, temveč tudi programsko opremo za rudarstvo, tako da lahko z uporabo računalnika zlahka rudarite kriptovalute. Tako kot pri prej omenjenih storitvah tudi Minergate jasno prikazuje vse vključene stroške in izračune potencialnega dobička.

Z 20.000 zadovoljnimi uporabniki in čistim uporabniškim vmesnikom je Minergate odlična izbira za začetnike. Z lahkoto lahko nastavite znesek, ki ga želite vložiti na dan, in voilá, vstopili ste v svet kripto rudarjenja. Omogočajo vam rudarjenje Bitcoinov, Ethereuma in Monera.

ZAČNITE Z MINERGATE

7. Hashnest

hashnest logotipHashnet, ki ga upravlja Bitmain, tisti za linijo Antminer, ponuja odlične pogodbe o rudarskem oblaku. Trenutno imajo v najemu več kot 600 Antminer S7-jev, in ker je ta v lasti Bitmaina, jih lahko hitro napolnijo, če jim zmanjka zalog.

Imajo posebno pogodbo, imenovano PACMiC V5. PACMiC je kratica za „pogodbo o pospešenem vračanju v oblaku“, kar pomeni, da želi precej skrajšati časovni okvir vračila. Toplo priporočamo, da jo uporabite, saj boste s PACMIC V5 donosnost naložbe videli hitreje kot pri običajnih pogodbah za rudarstvo v oblaku.

ZAČNITE S HASHESTOM

8. Bitcoin Cloud Mining

Trenutno ni na zalogi.

9. NiceHash

logotip nicehashTo je bolj tržnica kot podjetje, ki prodaja rudarstvo v oblaku. Tu lahko srečate prodajalce rudarskih zmogljivosti ali če želite prodati zmogljivosti, se lahko tukaj povežete s kupci. Prednosti tega so, da lahko kadar koli prekličete brez stroškov odpovedi (niste zaklenjeni v pogodbo) in da so cene tukaj lahko nekoliko cenejše kot pri podatkovnih centrih, ki oddajajo prostor in storitve vzdrževanja. Natančnost NiceHash-a je, da lahko zdaj plačujete in prejemate plačila samo v Bitcoinu ali fiatu.

ZAČNITE Z NICEHASH

Ali je rudarstvo v oblaku donosno?

Da, trenutno je. Trenutna rudarska strojna oprema je po določenem času donosna. Vključili smo, kako hitro vsako podjetje trdi, da boste dosegli donos (in po tem je vse dobiček), vendar je običajno standard 12-16 mesecev. To se morda zdi dolgo, vendar če pomislite – vsako podjetje, ki se pokvari tudi v roku 12 mesecev, naredi nekaj prav.

Prav tako je zelo odvisno od cene Bitcoina. Če se cena Bitcoinov dvigne, se bo povečal tudi naš skupni prihodek. Stvar pri rudarjenju v oblaku je tudi ta, da boste morali vložiti nekaj denarja, da boste resnično videli neke donose, več kot boste lahko vlagali mesečno, več denarja boste dobili nazaj. Čeprav boste dobili enako donosnost naložbe z 10 USD na mesec kot s 100 USD na mesec, bo slednja privedla do 10-krat večje količine denarja. Vendar ste z uporabo slednjega vložili precej več.

Za večino ljudi bo nakup Bitcoin-a in trgovanje z drugimi altcoin-i, ali samo hodling, bolj donosen kot rudarstvo (razen če imate prost dostop do električne energije in dober prostor za shranjevanje).

Zgodovina prevar Bitcoin Cloud Mining

Na žalost je v industriji rudarjenja oblakov Bitcoin veliko prevar. Kako to, da vprašate, no, danes je povsem enostavno postaviti spletno stran in trditi, da bodo uporabniki dobili X, Y in Z. V resnici morda nimajo objekta ali kakršne koli strojne opreme.

Dva velika primera prevar v oblaku sta HashOcean in Bitcoin Cloud Services, ki so ga obtožili, da vodi Ponzi-shemo Bitcoin Mining za rudarstvo v višini 500.000 USD in so se od takrat zaprli.

Virusi v oblaku

Naokrog se širi kar nekaj virusov, ki okužijo računalnike in iz te naprave minirajo Bitcoin. Če se bojite, da se vam je to zgodilo, če ste prenesli nevarne programe ali torrente, zaženite v računalniku pregled virusov. Rudarstvo je mogoče izvajati v ozadju in ga ni mogoče najti na sprednjem delu računalnika. Z rudarjenjem računalnik ne bo le počasnejši (z veliko CPU-ja), temveč vas bo zaradi visokih računov za elektriko stalo veliko.

Tedensko ali mesečno zaženite pregled virusov, da zagotovite, da virus na vas ne vpliva. To je pomembno tudi, če imate spletno denarnico in ne želite tvegati vdora.

Ali obstajajo brezplačni preskusi rudarjenja v oblaku?

Ne. Vsako podjetje, ki ponuja brezplačne preskuse, vas zagotovo poskuša prevarati. Nihče vam ni pripravljen v zameno izročiti nekaj brezplačnega denarja, še posebej ne podjetja. Vsem in njihovi materi priporočamo, da se izogibajo podjetjem za razprševanje oblakov, ki ponujajo brezplačne preskuse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me