Najboljši načini za nakup Bitcoinov brez preverjanja 2021

1. Stikalo 2. Lokalni bitcoin 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-logotip bitquick logotip
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Torej, iščete, kako kupiti bitcoin brez osebnega dokumenta?

Ko ugotovite, kako to storiti, je zelo enostavno.

Možnosti, ki jih imate na voljo, sta bodisi plačilo z gotovino, ki skoraj nikoli ne zahteva nobenega preverjanja in jo je zato mogoče opraviti zasebno. Druga možnost, ki jo imate, je, da to storite s kreditno kartico na borzi, saj vam omogoča nakup bitcoinov brez identitete.

Razumemo, nakup bitcoinov je sprva lahko zmeden in težko dostopen. Vsi smo že bili tam.

V tej vadnici vam bomo z naštevanjem najboljših možnosti pomagali pri nakupu bitcoinov brez preverjanja.

Najprej si oglejmo 7 najboljših izmenjav Bitcoinov, ki ne zahtevajo osebnega dokumenta. Po tem bomo opravili postopek nakupa vsake menjalnice, da boste lahko nadaljevali.

Preden se lotimo teh možnosti, se prepričajte, da imate denarnico Bitcoin, saj nekatere od teh borz zahtevajo, da jo imate. Če potrebujete pomoč pri nakupu Bitcoin denarnice, preberite naš vodnik po najboljših Bitcoin denarnicah.

8 najboljših načinov za nakup Bitcoinov brez ID 2021

1. Stikalo

Switchere je varna in zanesljiva borza, ki ponuja brezhibno izkušnjo za takojšen nakup kriptografskih podatkov z uporabo bančne kartice. Sedež ima v Talinu v Estoniji in ima dve licenci, vključno s ponudnikom storitev navidezne denarnice in ponudnikom navidezne menjalnice valut..

načini plačila

V Switchereju obstaja samo en način za nakup kripto, in sicer z uporabo bančne ali plačilne kartice. VISA ali MasterCard sta dve možnosti, ki sta na voljo na spletnem mestu.

Borza podpira uporabo kreditnih in debetnih kartic različnih bank. Vendar spletno mesto ne sprejema kartic, izdanih v bankah nekaterih držav. Te države vključujejo ZDA, Kanado, Kitajsko, ZAE in druge, ki so poslušali na njihovi spletni strani.

Po obdelavi plačila uporabniki skoraj takoj dobijo sredstva v denarnici.

Kako kupiti Bitcoin z Switchere?

Vmesnik Switchere je uporabniku prijazen, zato je postopek časovno učinkovit in preprost ter razložen v nadaljevanju.

Če želite kupiti kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum ali Litecoin Switchere.com, je treba odpreti in izbrati gumb ‘Kupi kripto’.

Izbrati je treba naročilnico in vnesti znesek evra za nakup. Samodejno prešteje količino kripto, ki bo prejeta.

Po tem je treba vnesti naslov e-pošte in denarnice. Uporabnik mora sprejeti in se strinjati s pogoji uporabe in politiko zasebnosti ter nadaljevati.

Na strani za plačilo je treba vnesti podatke o bančni kartici, nato pa lahko uporabnik plača ustrezen znesek. Po plačilu se kovanci neposredno pošljejo v uporabniško denarnico.

Zasebnost

Za nakupe do 100 EUR ni potrebna nobena registracija ali preverjanje, po katerem je znesek največje omejitve nakupa odvisen od stanja preverjanja uporabnika. To je razlog, zakaj je predstavljen kot najboljša izmenjava za nakup bitcoinov brez preverjanja. 

  • Potrditev telefona in e-pošte poveča najvišji znesek za 500 EUR.
  • Preverjanje identitete in bančne kartice poveča najvišjo mejo nakupa za 1.000 EUR.
  • Preverjeni naslov omogoča nakup do 5.000 €.
  • Preverjeno dokazilo o dohodku naredi kripto nakupe neomejene.

Varnost

Na Switchereju je zagotovljena zanesljiva varnost. Licenčna borza se ponaša z 2FA & Šifriranje SSL / TLS, algoritem razpršitve SHA-256 in 3D varen protokol.

Pristojbine in omejitve

Vse zahtevane provizije so vključene v sam menjalni tečaj, zato uporabnik prejme znesek, ki ga izračuna platforma brez kakršnih koli odbitkov, ki se zdijo pošteni in konkurenčni.

Najvišja omejitev nakupa je odvisna od stanja preverjanja uporabnika.

Pomoč strankam

Na platformi deluje skupina za podporo strankam, ki deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Na njihovem spletnem mestu je na voljo obrazec, ki deluje kot klepet, kar omogoča hiter odgovor. Obstaja tudi poštni naslov, ki je naveden na spletnem mestu, na katerega enkrat pošljete pismo. Poleg tega je skupino za podporo mogoče dobiti preko e-pošte ali telefonske številke.

Prednosti

Switchere trži svoj pregleden potek dela, ima zanesljivo varnost in ponuja trg platforme, ki je popolnoma zakonsko skladen. Do določenega zneska ni potrebna registracija ali preverjanje, uporabniška izkušnja pa je zelo prijazna.

Slabosti

Na borzi je mogoče izvajati le kripto transakcije. Vlagatelji iz nekaterih držav, kot sta ZDA in Kanada, zaradi regulativnih razlogov ne morejo trgovati tukaj.

ZAČNITE S STIKALOM TUKAJ

2. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logotipKot smo že omenili, je to spletno mesto bolj tržnica, kot da bi jo poklicali kot borzo. LocalBitcoins, enakovredna platforma, je bila ustanovljena leta 2012 in svojim uporabnikom služi po vsem svetu. Spletno mesto deluje kot odličen sistem deponiranja, saj vključuje trgovce za srečanje in trgovanje skupaj s spletnim trgovanjem.

Načini plačila

LocalBitcoins podpira različne načine plačila, kot so plačilo po povzetju, gotovina po pošti, PayPal, WebMoney, Western Union in menjalnica.

Kako kupiti Bitcoin z LocalBitcoins?

LocalBitcoins je decentralizirana borza, kjer lahko uporabniki osebno trgujejo, spletno mesto pa deluje kot sistem za hrambo. Novi uporabniki, ki želijo začeti, lahko registrirajo račun na tej spletni strani s klikom na možnost prijave. Ko je račun ustvarjen (kot kupec), lahko uporabnik začne iskati prodajalca za nakup Bitcoinov. Na spletnem mestu bo prikazano tudi nekaj oglasov prodajalcev s svojimi ponudbami.

Kupec lahko izbere ustreznega prodajalca s seznama prodajalcev, ki je prikazan na spletnem mestu. Po izbiri ustreznega prodajalca mora kupec vnesti znesek za nakup Bitcoinov in način plačila. Končno lahko kupec postopek zaključi s klikom na možnost »Nakup«.

Uporabnik mora pred nakupom Bitcoinov preveriti razdelek za povratne informacije v profilu prodajalca.

Zasebnost

Spletno mesto podpira anonimnost bitcoinov in ne zahteva nobenih podrobnosti o preverjanju. Vendar pa lahko nekateri uporabniki zahtevajo vaše osebno izkaznico v skladu s predpisi KYC in AML.

Varnost

Spletno mesto je učinkovit in zanesljiv sistem hrambe z odlično nastavljeno varnostjo. Omogočil je dvofaktorsko overjanje, šifrirano s protokolom HTTPS, ki je priložen zaščiti za prijavo. Uporabniku bodo poslana pogosta opozorila po SMS in e-pošti. Spletno mesto ima tudi odličen program belih klobukov, kar je odlična priložnost za vse raziskovalce varnosti.

Pristojbine in omejitve

Kupci spletnega mesta ne plačujejo nobene provizije. prodajalci na tej strani zaračunajo 1% provizije skupaj z omrežnino Bitcoin. Vendar prodajalci v celoti nadzorujejo prilagajanje provizije za transakcijo, kar skrbi vse kupce. Nekateri prodajalci kupcem zaračunajo nekoliko dodatno pristojbino, da pokrijejo pristojbino, ki jim jo zaračuna spletno mesto.

Kupec in prodajalec lahko svobodno izvedeta poljubno število transakcij in poljuben znesek transakcij. Vendar lahko trgovci uporabijo omejitev z medsebojnim soglasjem.

Pomoč strankam

Če želite odgovoriti na svoje vprašanje, si oglejte razdelek s pogostimi vprašanji na spletnem mestu. Za nadaljnjo podporo se lahko po e-pošti obrnete na LocalBitcoins, ki ponuja precej hiter odziv.

Prednosti

LocalBitcoins uporabniku omogoča nakup Bitcoinov brez preverjanja in podpira tudi široko paleto načinov plačila. Spletna stran je enostavna za uporabo, hkrati pa podpira tudi zasebnost in varnost uporabnika.

Slabosti

Kupce je treba skrbeti za provizijo za transakcijo, saj so prodajalci v celoti pooblaščeni za določitev provizije za transakcijo. Kupci morajo biti med osebnim trgovanjem s prodajalcem previdni, da jih ne oropajo.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

3. Bitquick

bitquick logotipVsekakor morate razmisliti o Bitquicku, če ste pripravljeni kupiti Bitcoin z gotovinskimi pologi, ne da bi predložili kakršno koli dokazilo o osebni dokumentaciji. Bitquick deluje kot odličen sistem hrambe, ki se je začel leta 2013 in deluje v 49 ameriških zveznih državah s podporo treh fiat valut (ameriški dolar, kanadski dolar, evro).

Načini plačila

Bitquick podpira bančne nakazila, Western Union, MoneyGram in vse svoje transakcije izvaja z gotovinskimi depoziti.

Kako kupiti Bitcoin z Bitquick?

Kot veste, spletno mesto ponuja nakup Bitcoinov z gotovinskimi depoziti, kupci pa lahko svoje Bitcoine dobijo, ne da bi se sploh srečali s prodajalcem. Postopek za nakup Bitcoinov je preprost.

Lahko se neposredno usmerite k nakupu Bitcoinov, ne da bi se registrirali na spletnem mestu. Prvi korak je, da vnesete približen znesek, ki ste ga pripravljeni porabiti za Bitcoin. Nato v knjigi naročil izberite želeno naročilo in vnesite svoj e-poštni naslov skupaj z naslovom Bitcoin denarnice.

Prejeli boste e-poštno sporočilo, ki bo vsebovalo povezavo (shranite e-poštno sporočilo). kasneje se usmerite proti banki in znesek položite na številko računa, ki je prisotna na strani za potrditev naročila. Nato kliknite sliko potrdila banke o povezavi, poslani v e-poštnem sporočilu.

Ko prodajalec prejme potrdilo o prejemu, boste Bitcoine sprostili iz hrambe in vam jih dostavili v 3 urah.

Zasebnost

Uporabniki niso naprošeni, da predložijo kakršno koli osebno izkaznico za trgovanje. Namesto tega prodajalec ustvari kodo PIN, ki jim omogoči, da sprejmejo, spremenijo ali prekličejo naročilo. Kupci bodo morda morali posodobiti ID fotografije.

Varnost

Uporabniške vloge do 250.000 so zavarovane z BitGo-jevo denarnico z več podpisi, ki jo vključuje Bitquick. Revizijski sistem dokazovanja rezerv prikazuje število Bitcoinov, ki jih ima depozit, tako da razkrije posle, ki potekajo na sami borzi.

Pristojbine in omejitve

Bitquick pri dvigih ne zaračuna nobene provizije. Vendar pa se 2% provizije zaračuna kupcu in ne prodajalcu kot drugim spletnim mestom. Vse menjalne tečaje določi prodajalec z dodatnimi bančnimi stroški.

Bitquick ni določil nobenih omejitev za transakcijo. Poleg tega lahko trgovci z medsebojnim soglasjem postavljajo omejitve. Bitquins bo Bitcoin prenesel na vašo denarnico v roku 3 ur (največ časa).

Pomoč strankam

Podporo za stranke podjetja Bitquick lahko dobite skoraj kadar koli.

Prednosti

Bitquick je ugledno spletno mesto s preprostim uporabniškim vmesnikom. Storitve, ki jih ponuja Bitquick, so hitre in zanesljive. Je dobro zgrajen sistem hrambe.

Slabosti

Menjalne tečaje določijo prodajalci in lahko povzročijo visoko zaračunavanje. Spletno mesto deluje le v ameriških zveznih državah in podpira tri nekaj fiatnih valut.

ZAČNITE Z BITQUICKOM

4. Stena kovancev

ZID KOVANCIWall of coin ponuja brez težav postopek nakupa bitcoinov s podporo le gotovine kot plačilnega sredstva. Gre za novoustanovljeno izmenjavo med peer-to-peer s sedežem na Floridi.

načini plačila

Wall of coin sprejema tri načine plačila za nakup Bitcoinov, ki vključujejo vloge MoneyGram, gotovinske vloge v različnih bančnih podružnicah in Bank of America’s Teller Assist.

Kako kupiti Bitcoin z Wall of coin?

No, Wall of coins svojim uporabnikom ponuja popolno zasebnost. Kot kupec za nakup Bitcoinov sploh ni treba registrirati svojega računa na tej spletni strani. Svoje Bitcoine lahko neposredno plačate z nakazilom gotovine na račun prodajalca. Postopek je preprost in je razložen v nadaljevanju.

Sprva morate vnesti znesek v dolarjih, ki ste ga pripravljeni porabiti za Bitcoine. Ko vnesete znesek, se bo prikazal seznam bank in njihovih poslovalnic v vaši bližini. Odločiti se morate za banko po vaši izbiri in denar položiti na račun prodajalca. Ko položite gotovino, vpišite Wall of coin z ustrezno kodo. Prodajalec potrdi plačilo in Bitcoin vam bodo dostavljeni v 15 minutah.

Zasebnost

Wall of coin ne zahteva nobenega osebnega dokumenta. Bitcoin lahko kupite neposredno, ne da bi se sploh registrirali na spletnem mestu.

Varnost

Wall of coin ohranja dobro varnost, saj ponuja hladilnice za shranjevanje bitcoinov. Spletno mesto ima vgrajen sistem umetne inteligence (AI), ki preprečuje kakršne koli goljufive transakcije. Spletno mesto je v času transakcij imetnik Bitcoinov strogo, kjer deluje kot sistem hrambe. Bitcoinov, poslanih na spletno mesto, ni mogoče pridobiti. Če želite pridobiti svoje Bitcoine, se boste morali obrniti na predstavnika za podporo strankam.

Pristojbine in omejitve

Stena kovancev provizije za transakcijo ne razkrije javno. Vendar pa naj bi bila provizija precej majhna (1-2%), skupaj z dodatnimi bančnimi stroški, naloženimi med vlogami. Spletno mesto je postavilo minimalno omejitev 5 USD za nakup Bitcoinov. Nadalje lahko trgovci mejo določijo z medsebojnim soglasjem. Transakcije so precej hitre. Bitcoine boste prejeli v 15 minutah, če je odziv prodajalca takojšen.

Pomoč strankam

Za splošna vprašanja si lahko ogledate stran s pogostimi vprašanji. Zid kovancev lahko dosežete celo po e-pošti ali na brezplačno številko. Z njimi lahko komunicirate tudi s funkcijo klepeta v živo.

Prednosti

Stena kovancev strogo ohranja zasebnost uporabnika in ima tudi preprost uporabniški vmesnik. No, menjalni tečaji so zelo ugodni in transakcije so precej hitre, če se prodajalec takoj odzove.

Slabosti

Wall of coin bi moral razmisliti o javnem prikazovanju provizije za transakcije, da bi pomagal uporabnikom. Čas, potreben za dostavo Bitcoinov, je popolnoma odvisen od odziva prodajalca. Trenutno spletno mesto deluje le v 12 državah.

ZAČNITE Z ZIDNICO KOVANC

5. Coinmama

coinmamaCoinmama je verodostojna možnost, čeprav spletno mesto zahteva določeno stopnjo preverjanja. Spletno mesto je bilo predstavljeno leta 2013 in služi več kot 219 državam in večini ameriških zveznih držav. Spletno mesto še ni uveljavilo svoje denarnice, zato so Bitcoini shranjeni na naslovu, ki ste ga navedli vi.

Načini plačila

Trenutno Coinmama podpira samo plačevanje s kreditno / debetno kartico za nakup Bitcoinov. Imajo nakazila SEPA, kar vam omogoča prenos denarja z vašega bančnega računa (Evropa). Ta dodatek omogoča, da coinmama postane izmenjava v Evropi.

Kako kupiti Bitcoin z Coinmama?

Postopek za nakup Bitcoinov prek Coinmame je razložen spodaj.

Ustvarjanje računa na tej spletni strani je zelo preprosto. Preverjanje vašega e-poštnega naslova je edino merilo za registracijo na spletnem mestu. Nato se prijavite v svoj račun, kjer si lahko ogledate stran, ki zahteva nekaj podrobnosti. Ko vnesete in shranite svoje podatke, lahko v navigacijski vrstici vidite možnost, imenovano »Kupi Bitcoin«.

Kliknite zavihek in izberite število bitcoinov, ki jih želite kupiti. Nato morate izbrati način plačila. lahko izberete kateri koli način, kot vam ustreza. Če se odločite za kreditno kartico kot način plačila, je tudi postopek preprost.

Ko izberete kreditno kartico kot plačilno sredstvo, dodajte naslov Bitcoin denarnice in tako boste pozvani, da vnesete svoje podatke za plačilo in naslov. Nato morate vnesti podatke o kreditni kartici. Telefonsko številko in e-poštni naslov boste morali potrditi s pošiljanjem štirimestne kode PIN prek SMS-a. Naslednji korak je nalaganje osebnega dokumenta.

Upoštevajte, da boste morda morali opraviti določeno stopnjo preverjanja, odvisno od števila bitcoinov, ki jih želite kupiti, informacije o tem pa spodaj.

Zasebnost

Kot smo že omenili, Coinmama ne zahteva nobenega preverjanja osebnega dokumenta za transakcije do 150 USD. Vendar pa lahko za uporabnike, ki so pripravljeni kupiti Bitcoin več kot 150 USD, uporabite spodnji postopek.

Nivo nič – Posodobite svojo telefonsko številko, poštno številko, državo in mesto, da boste za Bitcoin porabili do 150 USD.

Prva stopnja – morate predložiti osebno izkaznico ali vozniško dovoljenje, da boste za Bitcoin porabili do 10.000 USD.

2. stopnja – Prosimo vas, da skupaj z drugimi osebnimi dokumenti predložite dokazila, ki jih je izdal državni organ uporabniki lahko oddajo tudi svoje potne liste, zato lahko za Bitcoin porabijo 50.000 USD.

Tretja stopnja – To je najvišja stopnja preverjanja, kjer mora uporabnik posodobiti prepoznavanje iz oči v oči, ki ga je odobril notar ali odvetnik, nato pa lahko za Bitcoin porabite do 1.000.000 USD.

Varnost

Coinmama je cenjeno spletno mesto z dobro nastavljeno varnostjo. Spletno mesto je zaščiteno s 256-bitnim šifriranjem SSL, ki skriva vse občutljive podatke pred tretjimi osebami in hekerji. Za največjo varnost uporabnikom svetujemo, da skupaj s številkami in simboli nastavijo geslo, ki vključuje velike in male črke.

Pristojbine in omejitve

Polog in dvig sta brezplačna, vendar boste morali plačati redno provizijo, ki jo zaračuna banka. Poleg drugih načinov plačila je kreditna kartica med uporabniki zelo razširjena. za vse transakcije vam bomo zaračunali pavšalno provizijo v višini 6,75%.

K tej proviziji se prišteje dodatnih 5% provizije za vse kreditne kartice. Provizija se samodejno doda po vstopu v način plačila. To samodejno transakcijo s kreditno kartico izvaja procesor, imenovan Simplex.

Transakcije s kreditnimi karticami so omejene na do 5000 USD / EUR na dan in do 20.000 USD / EUR na mesec.

Prednosti

Coinmama ima preprost uporabniku prijazen vmesnik, ki podpira plačila s kreditnimi karticami, česar nekatere druge platforme ne podpirajo. Uporabniki imajo prednost pri nakupu Bitcoinov do 150 USD brez kakršnega koli preverjanja. Spletno mesto ponuja tudi odličen referenčni program.

Slabosti

Coinmama ne dovoljuje prodaje Bitcoinov in tudi ne nadgrajuje strani pogosto.

ZAČNITE Z MAMO NA KOVANCI

6. Bitit.io

BititBitit je pariška platforma za izmenjavo Bitcoinov, ki deluje samo v Evropi in ponuja 3D varne kreditne / debetne kartice in gotovino z uporabo predplačniških kuponov Neosurf, Flexepin in Cashlib kot plačilnih sredstev. Bitcoine lahko kupite pri lokalnih prodajalcih prek Bitita.

Načini plačila

Bitit ponuja nakup Bitcoinov pri vaših lokalnih prodajalcih s kuponi Neosurf, Flexepin in Cashlib. Bitcoin lahko kupite prek spleta s kreditno / debetno kartico, bančnim nakazilom Trustpay in denarnico ePay.

Kako kupiti Bitcoin z Bitit?

Ustvarite račun tako, da se prijavite na spletno mesto tako, da vnesete nekaj osnovnih podatkov. Brez preverjanja lahko hitro kupite Bitcoin do 25 EUR. Nato oddajte naročilo tako, da vnesete število bitcoinov, ki jih želite kupiti, od 25 do 250 EUR. Izberite način plačila (3D varne kreditne / debetne kartice, Neosurf, Flexepin, boni Cashlib, bančno nakazilo, e-denarnica Epay) na plačajte svoje bitkoine. Ko je plačilo izvedeno, bodo vaši Bitcoini v 10 minutah dostavljeni na vaš naslov Bitcoin denarnice.

Zasebnost

Ko se registrirate na spletnem mestu, za nakup Bitcoinov do 25 EUR ni treba predložiti osebnega dokumenta. Poleg tega bodo morali uporabniki, ki želijo kupiti Bitcoinov, ki presegajo 25 EUR, predložiti osebni dokument skupaj s selfiem, tako da imajo dokaz.

Varnost

Bitit ima veliko lokacij v Franciji in ohranja stalno prisotnost v družabnih medijih, kar pomeni, da je spletno mesto zakonito. Spletno mesto je šifrirano in ohranja vse druge varnostne ukrepe, podobne tistim, ki ponujajo plačila s kreditno kartico.

Pristojbine in omejitve

Provizija za transakcijo je popolnoma odvisna od načina plačila. Nakup Bitcoinov s kreditno / debetno kartico vas bo stalo 3,9% provizije za vse spletne transakcije, za uporabo kuponov Neosurf, Flexepin in Cashlib pa boste plačali provizijo od 8,9% do 10%. Poleg te provizije se lahko na kreditnih karticah zaračuna še devizna provizija. Nekateri prodajalci vam lahko kupijo kupone, ko jih kupite v trgovinah.

Obstaja omejitev nakupa Bitcoinov do 50 EUR / 7 dni brez kakršnega koli preverjanja in tudi omejitve prednaročila od 25 do 250 EUR, ki jih naloži spletno mesto. Trgovci lahko oddajo poljubno število naročil. Čas, potreben za prejemanje Bitcoinov, je odvisen od Bitcoin omrežja.

Pomoč strankam

Borza ima bogat odsek z bazo znanja in sistem za podporo po e-pošti. Z Bititom se lahko obrnete celo prek njihove strani na družabnih omrežjih.

Prednosti

Z Bititom je zelo enostavno kupiti Bitcoin. Poleg tega vas za naročila do 25 EUR ne zahtevajo nobenih podrobnosti preverjanja.

Slabosti.

Spletno mesto uporablja omejitev transakcije. Provizija za menjalni tečaj je precej visoka.

ZAČNITE Z BITITOM

7. Bitcoin bankomati

Ste si kdaj predstavljali, da bi bil nakup Bitcoinov tako preprost kot dvig gotovine z bankomata! no, danes obstaja več kot 30 Bitcoin bankomatov z več kot 20 proizvajalci, ki ponujajo nakup Bitcoinov brez predložitve kakršnih koli osebnih dokumentov.

Naj omenimo, Genesis machine1 (iz kovanca Genesis), Satoshi1 ali Satoshi2 (iz kovanca Genesis), Lamassu, General Bytes BATMTwo (enosmerni), General Bytes BATMThree (dvosmerni), BitAccess so nekateri izmed priljubljenih bankomatov Bitcoin.

Kako kupiti Bitcoin na Bitcoin bankomatih?

Zemljevid Bitcoin ATM vas bo vodil do najbližjega Bitcoin bankomata. Postopek je takšen. Odpravite se proti Bitcoin bankomatu in skenirate QR kodo naslova svoje denarnice Bitcoin. Bitcoine boste prejeli na samem naslovu. V nekaterih primerih naprava ustvari papirnato denarnico.

Nato boste morda pozvani, da optično preberete prstni odtis ali katero koli drugo preverjanje, ki je popolnoma odvisno od konfiguracije bankomatov in se razlikuje pri različnih proizvajalcih.

Naslednji korak je vnos števila bitcoinov, ki jih želite kupiti (vnesete lahko tudi znesek fiat valute, ki jo želite porabiti). Končno morate vstaviti gotovino in počakati nekaj sekund, dokler vaši Bitcoini ne bodo dostavljeni na vaš naslov Bitcoin denarnice.

Bankomati vam bodo zaračunali 5% do 10% provizije, vendar so uporabniki to pripravljeni plačati, saj zagotavlja popolno zasebnost. Omejitve transakcije se pri različnih proizvajalcih razlikujejo.

Prednosti

Nakup Bitcoinov na Bitcoin bankomatu je najbolj preprost in zanesljiv način. Uporabnikova zasebnost je ohranjena.

Slabosti

Provizija za transakcijo je precej visoka.

ZAČNITE Z BITKOINI ATM

8. ShapeShift

logotip shifthiftBitFinex uporabnikom omogoča nakup bitcoinov s kreditno kartico in brez preverjanja z uporabo ShapeShift. Edino merilo za nakup Bitcoinov z uporabo ShapeShift je deponiranje katere koli kriptovalute, tj. Za nakup Bitcoinov z uporabo ShapeShift boste morali položiti altcoinov ali katere koli druge digitalne žetone. To je najboljše spletno mesto za trgovce, ki si privoščijo trgovanje z eno kriptovaluto v zameno za drugo.

Kako kupiti Bitcoin z uporabo ShapeShift?

Postopek je preprost. V zameno za Bitcoin boste morali trgovati s katerim koli drugim digitalnim žetonom. Za začetek pojdite na spletno mesto shapehift.io, kjer bo prikazano polje z različnimi kovanci. Na začetku izberite kovanec, ki ga želite kupiti, nato pa druge kovance, ki jih želite položiti. Če na primer nalagate Litecoin za Bitcoin, potem se Litecoin prikaže pod »depoziti«, Bitcoin pa pod »prejem«. Nato kliknite na “nadaljevanje”, kjer boste preusmerjeni na stran, kjer boste morali vnesti naslov Bitcoin denarnice skupaj z naslovom za vračilo Litecoin (v primeru, da transakcije ne bodo uspešne). Končno dokončajte transakcijo s klikom na »začni transakcijo« in pošljite število Litecoinov v zameno za Bitcoin.

ZAČNITE S SHIFT SHOPE

Kaj moramo upoštevati pri nakupu Bitcoinov brez preverjanja?

Nekatera spletna mesta dolgo preverjajo uporabniške podatke. Če želite Bitcoin kupiti v kratkem času ali takoj (kar ponujajo nekatera spletna mesta / borze), se lahko odločite za nakup Bitcoinov, ne da bi opravili postopek preverjanja.

Nekateri uporabniki ne bodo pripravljeni kupiti Bitcoinov, če je treba naložiti dokazila o njihovih osebnih dokumentih. To je zaradi nevarnosti vdora v borze. Spletna mesta sicer zagotavljajo dobro varnost, vendar je to odvisno od zaupanja uporabnika na borzah. No, nakup bitcoinov brez kakršnega koli preverjanja zagotavlja visoko stopnjo zasebnosti, ki jo imajo nekateri uporabniki raje.

Shramba Bitcoinov

Čeprav Bitcoin denarnice in spletna mesta za izmenjavo zagotavljajo odlično varnost, je vedno bolje, da svoje Bitcoine shranite v trdo denarnico ali papirnato denarnico. Obstajajo različne trde denarnice, kot so Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey in še veliko več, kar lahko upoštevate pri shranjevanju svojih bitcoinov. Poleg tega morajo uporabniki pred nakupom bitcoinov preveriti spletna mesta in razdelek z povratnimi informacijami.

Zaključek

Večina ljudi raje kupuje Bitcoin, ne da bi predložila osebna dokazila. Nakup bitcoinov brez kakršnega koli preverjanja ima številne prednosti. Tovrstne transakcije so precej hitre in zmanjšujejo tveganje za posodobitev vaših bančnih podatkov na spletnem mestu. Medtem ko nekatere borze podpirajo spletne transakcije, so druge platforme, kot so Bitcoin bankomati, fizična spletna mesta, ki jih ima večina uporabnikov raje, saj ponujajo popolno anonimnost..

Obstaja nekaj spletnih mest, kot je Bitit, ki ponujajo nakup Bitcoinov z boni, kar je res super. Uporabniki, ki so pripravljeni osebno kupiti Bitcoine, se lahko zanesejo na LocalBitcoins, drugi, ki raje kupujejo Bitcoin z gotovinskimi depoziti in kreditnimi karticami, pa lahko upoštevajo Wall of coin, Bitquick in Coinmama. Upam, da ste dobro prebrali in vam je ta vodnik pomagal pri postopku nakupa Bitcoinov brez preverjanja. Nato skočite naravnost vanj in si priskrbite nekaj bitcoinov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me