Najboljši načini za nakup Bitcoinov z Google Denarnico 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
LocalBitcoins.com-logotip paxful
ZAČETI! ZAČETI!

Če ste ljubitelj kriptovalut, obstaja verjetnost, da se vedno mučite, kje jih lahko kupite. Očitno se ne moremo pritožiti nad pomanjkanjem možnosti za nas, saj trenutno obstaja dobesedno na stotine kanalov za kriptovalute, predvsem pa nakupe Bitcoinov. Lahko jih kupite na borzah, v Bitcoin denarnicah in še veliko več.

Pri plačevanju svojih kovancev imate celo raznolike možnosti. Medtem ko nekateri na primer raje plačajo pravi denar v zameno za svoje kovance, nekateri preprosto zamenjajo druge oblike kriptovalut, ki jih imajo v lasti, za tiste, ki jih želijo. Lahko celo uporabite kreditne ali debetne kartice ali plačate neposredno z bančnih računov.

Še vedno niste zadovoljni? No, za plačilo svojih Bitcoinov lahko celo uporabite katero koli darilno kartico večjih spletnih ali zunanjih trgovcev. Kako je to zaradi raznolikosti in udobja? Resnično je Bitcoinom uspelo zajeti trge na način, kot to ni uspelo skoraj nobenemu drugemu blagu prej. Celotna kampanja za kriptovalute se je spreminjala ne samo za finančno industrijo, ampak tudi za svet na splošno. Predstavili so nam valuto, ki bi lahko v bližnji prihodnosti postala ena osrednjih svetovnih valut.

Google Denarnice: Google zajema Bitcoin?

Ste se že kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi združili dve največji norosti, ki jih je doživel svet hkrati? Povsem očitno bi bili rezultati fantastični. In ravno to se je zgodilo, ko se je tehnološki velikan odločil stopiti v igro kriptovalut. Zdaj lahko z Googlovimi denarnicami kupujete Bitcoin. Z izjemno priljubljenostjo domene kriptovalut in vedno večjim vplivom Googla na svet ste lahko prepričani, da boste v tem procesu dobili veliko. Treba je opozoriti, medtem ko Google na svoji platformi ni izrecno zavrnil ali sprejel plačil z bitcoini, vendar aktivno stopa v plačilno področje medsebojnih plačil in zgodi se, da je Bitcoin že velik del takih plačil.

Zdaj je tu za vašo razmislek nekaj pikic o tem, kaj iskati na borzi, ki vam bo omogočila nakup bitcoinov, ker bomo o tem razpravljali naprej.

Izmenjave kriptovalut: Osnove

Borze so v bistvu platforme, na katerih vrsta kupcev in prodajalcev ustvari svoje osebne račune, od takrat naprej spletno mesto ureja kakršne koli in vse vrste poslov, ki se dogajajo med njimi. Če ste na primer prodajalec Bitcoinov, boste potem, ko ustvarite račun na spletnem mestu, samodejno povezani z ogromnim seznamom kupcev, ki si bodo vsi lahko ogledali vaše podrobnosti o prodaji, poleg tega pa boste lahko stopili v stik z vami v primeru, da zanima. Po tem je dolžnost prodajalca, da se odzove na ponudbo, ki mu najbolj ustreza, in nadaljuje s transakcijo. Podobno boste za kupce takoj dobili dostop do toliko različnih prodajalcev in njihovih lastnih prodajnih ponudb. Kot kupec lahko izberete, katerega prodajalca najdete najbolje, in nato nadaljujete s plačilom, da pridobite dostop do kupljenih bitcoinov..

Toda težava je v tem, da je na trgu prisotnih ravno toliko različnih borz, da povprečni kupec zares postane prava naloga, da jo izbere. Morda ne veste, za katero storitev se odločite, preprosto zato, ker jih niste izkusili vseh. Medtem ko lahko eden izmed njih ponudi takšne honorarje, kot jih iščete, vas drugi v primeru sporov zamika s pravo vrsto podpore strankam. Toda vaša odgovornost je, da izberete tistega, ki ustreza vsem tem parametrom in dosega odličnost v dobrem razponu takšnih parametrov.

Potrebujete menjalno storitev, ki vam zagotavlja najnižje provizije, saj skoraj vse te storitve običajno zaračunavajo provizijo za svoje storitve. Obseg te provizije se lahko razlikuje od storitve do storitve, vendar na splošno znaša nekje 0-5% celotnega zneska transakcije.

Nato se nočete zatakniti pri menjavi, ki popolnoma zapusti svoje stranke po prijavi. Zato se obvezno prijavite za storitev, ki nudi izjemno podporo strankam. To je zato, ker pri delu s kriptovalutami obstaja nekaj težav na poti, preden popolnoma razumete postopek. Če se želite izogniti takšnim težavam, boste morali imeti na hrbtu dobro opremljeno in usposobljeno skupino za podporo strankam.

Če pa je treba na kaj resnično paziti, še posebej zato, ker gre za kriptovalute, o katerih govorimo, je to varnost. Če vam je všeč ali ne, imajo kriptovalute običajno večje možnosti, da jih digitalno ukradejo. Hekerji se izognejo nekaterim resnično iznajdljivim metodam, s katerimi lahko včasih vdrejo tudi v najbolj varne borze. Če storitvi zaupate dovolj, da nanjo postavite svoje Bitcoinse, si predhodno preberite nekaj o njihovih varnostnih protokolih, samo da boste vedeli, v kaj se spuščate. Nikoli ne zaupajte spletnemu mestu, ki je v preteklosti utrpelo kršitve varnosti ali spletnemu mestu, ki ne uporablja ustreznih varnostnih ukrepov.

Nazadnje, in kar je najpomembneje, poskrbite, da ima borza, za katero se prijavite, možnost plačila, ki ustreza Google Denarnicam. Čeprav na vseh borzah, na katere naletite, tega načina plačila ne bodo gostovale, bodo vsekakor dobre, in tiste, ki jih morate iskati.

Ampak ne skrbite, po ogledu vseh teh zahtev boste morda nekoliko preobremenjeni, zato smo tu, da vam pomagamo. Nadaljevali smo in vaše iskanje zožili na dva najboljša izbora serije, zdaj pa zlahka izberete, kateri izmed dveh se vam zdi najbolj primeren.

Najboljša dva načina za nakup BTC z Google Denarnico

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logotipLocalBitcoins je kot samo po sebi tržnica in manj kot menjalnica eden najboljših načinov, ki so na voljo povprečnemu kupcu danes pri nakupih kriptovalut. Tu je treba posebno pozornost nameniti njihovim neverjetnim storitvam pri nakupu Bitcoinov z Google Denarnico. LocalBitcoins, ustanovljen leta 2012, je edinstven v smislu, da je izjemno zaseben, kar pomeni, da vam za izvedbo transakcije na platformi ne bo treba deliti veliko svojih podatkov.

Priljubljenost LocalBitcoinov je precej razvidna iz dejstva, da je ta borza v kar nekaj državah edini kanal za nakup Bitcoinov. S prilagodljivostjo uporabe različnih načinov plačevanja, med katerimi je tudi Google Denarnica, s tem preprosto ne morete zgrešiti. Poleg tega borza ne omejuje števila kovancev, ki jih lahko hkrati kupite ali prodate. Druga lastnost, ki jo dobite ob prijavi na LocalBitcoins, je njihov osebni sistem gotovinske trgovine. Ti posli so precej dobro organizirani in običajno potekajo hitro in brez kakršnih koli težav.

Edina težava, ki si jo lahko omislimo za to storitev s sedežem na Finskem, je dejstvo, da pri plačilih z gotovino zaračunajo malo več in da hitrost transakcije ni vedno na višini, saj je vedno odvisna od vrste način plačila, ki ste ga izbrali.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI!

2. Paxful

paxfulNaslednja izmenjava, o kateri se bomo pogovarjali, je Paxful. Ta peer-to-peer platforma za izmenjavo Bitcoinov je odlična v smislu, da ne samo, da Google Denarnico sprejema kot način plačila, temveč tudi razširja podporo za približno 300 načinov plačila in to tudi po vsem svetu. To je nekaj neverjetnih specifikacij za izmenjavo kriptovalut.

Podjetje Paxful, podobno kot LocalBitcoins, temelji na Delawareju v ZDA, pri transakcijah ne zahteva osebnih dokumentov. Storitev je popolnoma zasebna in nikoli ni prišlo do ogrožanja podrobnosti stranke. S hitrimi in preprostimi transakcijami, ki se zaključijo precej priročno in hitro, je odlična stvar Paxful-a, da kupcem na platformi ne zaračuna popolnoma nobene provizije. Prejšnji zapisi so jasno pokazali, da se kupljeni bitkoini v kupčevi kripto denarnici skoraj takoj pojavijo po plačilu.

Poleg tega je storitev dejavna skoraj po vsem svetu, ugled, ki si ga je podjetje uspelo zgraditi v preteklih letih, pa še poveča verodostojnost. Če še vedno niste prepričani, se lahko preprosto prijavite na njihovo spletno mesto in preverite imena in podrobnosti lastnikov. Vse te informacije so bile zavestno pregledne, da bi utrdile zaupanje kupca v izmenjavo.

ZAČNITE Z PAXFUL!

Zaključek

To so vse informacije, ki jih morate vedeti, da se lahko informirano odločite o želeni borzi kriptovalut. Upoštevajte naša navodila in vedno iščite zgoraj opisane značilnosti, mi pa smo stoodstotno prepričani, da se ne boste zmotili. Ampak ne pozabite, čeprav je Google Denarnica preprosto med številnimi metodami, med katerimi lahko izbirate, zagotovo izstopa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me