Najboljši načini za nakup Bitcoinov z Venmo 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
LocalBitcoins.com-logotip paxful
ZAČETI! ZAČETI!

Edina stvar, ki ji svet še vedno ni jasen, je, kako se lotiti pridobivanja Bitcoinov zase. Seveda obstaja veliko načinov oglaševanja in veliko število storitev izmenjave kriptovalut je pritegnilo pozornost javnosti, vendar se zdi, da še vedno ni jasnega pristopa k tej zadevi..

Kot smo že omenili, se lahko preprosto odločite za rudarjenje kriptovalut, ki je, kot je bilo podrobneje opisano prej, v središču pozornosti s pojavom Bitcoinov in drugih Altcoinov. Preden pa v trgovanje vložite svoj čas in denar, je pomembno, da opozorite, da področje ni tako donosno, kot se zdi. Čeprav vam omogoča pridobivanje Bitcoinov, ne da bi jih bilo treba kupiti, je težava le v tem, da je postopek rudarjenja sam po sebi precej zahteven.

Za sprožitev naprave boste potrebovali veliko električne energije, kar bo močno vplivalo na vaše račune za elektriko in povzročilo več izgub kot celotnega dobička. Druga alternativa, ki vam torej ostane, je ta, da takoj kupite svoje Bitcoine. Toda tudi tu se soočate s težavo, ki se lahko izkaže za usodno za vaše Bitcoin podvige, če se z njo ne ravna previdno.

Trg je poln možnosti. Našli boste najrazličnejše menjalne storitve, denarnice in še veliko več, ki so vam v zameno za vaš denar pripravljeni ponuditi Bitcoine ali celo druge kriptovalute. Za povprečnega potrošnika je to resnično zmedeno, saj v resnici ne morete razlikovati med dobrim in slabim in pogosto na koncu izberete napačno alternativo za nakup svojih bitcoinov. To nadalje vodi do izjemno visokih provizij za transakcije, nezavarovanih plačilnih kanalov in več takšnih težav, ki so običajno povezane s takšnimi transakcijami.

Toda za odpravo teh težav potrebujete le spodoben usmerjevalni kanal, ki vas takoj usmeri k pravi izbiri. In točno to je cilj tega članka. Načrtujemo, da se bomo lotili vsakega od teh načinov pridobivanja bitcoinov posebej in natančno analizirali njihove prednosti in slabosti, da bi ugotovili najboljše iz serije. V tem članku bomo govorili o tem, kako se lotiti nakupa Bitcoinov z Venmo in vas usmeriti k najboljšim načinom za to.

Najboljši 3 najboljši načini za nakup Bitcoinov z Venmo 2021

1. LocalBitcoins

Localbitcoins Venmo Bitcoins

LocalBitcoins je verjetno najbolj priljubljena in najpogosteje uporabljena platforma za trgovanje z bitcoini. Ta peer-to-peer platforma ima sedež zunaj Finske in je specializirana za transakcije v prosti prodaji ali trgovanje z lokalno valuto. Pred približno petimi leti so se LocalBitcoins odločili, da bodo Venmo vključili v svoj sistem, zato so za nakupe Bitcoinov na platformi Venmo LocalBitcoins vaša najboljša stava..

Navodila po korakih

Prvo, kar morate storiti, je, da se prijavite na uradno spletno stran platforme LocalBitcoins in nato takoj ustvarite račun zase, če ta že ne obstaja. Ko se prijavite v svoj račun, morate izbrati državo in nadalje izbrati način plačila, ki bo v tem primeru očitno Venmo, čeprav si boste morda vzeli čas za raziskovanje tudi drugih možnosti plačila, če želite.

Ko nadaljujete in opravite, morate klikniti Iskanje in takoj boste prejeli stran z rezultati. Tukaj morate med razpoložljivimi možnostmi izbrati idealnega prodajalca za vas in nadalje vzpostaviti stik z osebo. Ko je to storjeno, morate po izbiri zneska, ki ga želite uporabiti, klikniti gumb Pošlji zahtevo za trgovanje. Ko bo vaš znesek prišel na račun prodajalca, bodo takoj sprostili ustrezne bitkoine v vašo denarnico.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI!

2. Paxful

paxful venmo bitcoinov

Paxful si lahko predstavljate kot novejšo, a manjšo različico LocalBitcoins. Ustvarjen je bil z namenom izboljšati težave v kriptovalutnem velikanu in celo v celoti uvesti nove funkcije.

Na podlagi modela, ki ga je že ustvaril LocalBitcoins, Paxful omogoča ekskluzivno trgovanje, nakup in prodajo v bitcoinih. Podobno kot LocalBitcoins in celo druge borze se Paxful trenutno močno sooča s pomanjkanjem trgovcev, ki bi Venmo sprejeli kot način plačila.

To je spet posledica dejstva, da transakcije na Venmu niso varne in je dokazano, da so nagnjene k goljufijam in prevaram, kot je bilo opisano prej. Pravzaprav je pred nekaj leti družabno mikroblogiranje in izjemno priljubljeno spletno mesto Reddit prejelo pritok uporabnikov in se osredotočilo na dejstvo, da se na Venmu dogaja vedno več prevar. To je dodatno odvrnilo prodajalce in trgovce, da menijo, da je Venmo sprejemljiva oblika plačila.

Pred kratkim pa so se ljudje, ki stojijo za Venmo, obrnili na to težavo in pokazalo se je, da Venmo dela na boljših postopkih preverjanja in krepi svojo varnost. To lahko torej privede do povečanja števila trgovcev, ki so trenutno na voljo za sprejem Venmo kot plačilo.

Navodila po korakih

Prijavite se na spletno mesto Paxful.com in izberite zavihek z napisom Buy Bitcoin. Zdaj, odvisno od tega, ali ste se že registrirali za storitev, morate na spletnem mestu ustvariti račun. Postopek registracije je dokaj preprost in ko to storite, morate izbrati svojo valuto in najprimernejši način plačila, kar je v tem primeru očitno Venmo, nato pa še naprej klikniti gumb za iskanje. Ponovno vas pozdravi stran z rezultati iskanja, kjer morate poiskati svojega idealnega prodajalca in ko najdete prodajalca, ki mu lahko zaupate, preprosto izberite gumb Kupi zdaj, potem ko izberete želeni znesek za nakup. Nazadnje je vse, kar morate storiti, počakati, da se kovanci sprostijo z računa prodajalca naravnost v vašo Bitcoin denarnico.

ZAČNITE Z PAXFUL!

3. LocalCryptos

Lokalni Cryptos bitcoin venmo

Za tiste, ki želijo kupiti Bitcoin z Venmo, LocalCryptos ponuja odlično platformo z razumnimi provizijami za trgovanje in dobrim uporabniškim vmesnikom. 

Ta peer-to-peer trg omogoča kupcem in prodajalcem, da varno prenesejo svoje kripto za večino načinov plačila. Obstaja več načinov vplačila in to bi lahko bil nov uvod za novince, da napredujejo in vlagajo v digitalna sredstva. 

Kako lahko kupite Bitcoin z uporabo Venmo

LocalCryptos ponuja iskalno polje, kjer lahko izberete kriptovaluto, regijo in način plačila, kar je v tem primeru Venmo.

Ko ste izbrali iskalna merila, zaženite to iskanje, da dobite seznam možnih poslov. 

Preberite določila in pogoje in izberite posel, ki ustreza vašemu računu. Vključite se v to in plačajte prodajalcu, da bo Bitcoin nakazal na vašo denarnico. 

Značilnosti LocalCryptos 

LocalCryptos je zelo priljubljen zaradi nekaterih odličnih funkcij

  • Ima odličen uporabniški vmesnik, ki je enostaven za uporabo
  • Odličen je tako za novince kot za izkušene trgovce
  • 24-urna podpora strankam 
  • Izčrpen seznam možnosti pologa in dviga
  • Podprtih je več možnosti plačila. 

ZAČNITE Z LOCALCRYPTOS!

Venmo: Digitalna denarnica

logotip venmo velikVenmo se predstavlja kot digitalna denarnica. Ta denarnica se lahko uporablja za vse vrste valut in se uporablja predvsem za plačevanje in zahtevanje denarja od prijateljev in družine. Venmo se poveže neposredno z vašim bančnim računom in ga lahko uporabite za dodajanje ali pošiljanje denarja na vaš bančni račun, hkrati pa deluje kot priročen način plačevanja večerj, kabin, filmov in drugega. To, kar morajo uporabniki storiti, ko prvič odprejo račun na Venmo, je določiti svojo izbiro načina plačila. Na primer, medtem ko nekateri ljudje raje kupujejo stvari s pomočjo svojega stanja Venmo, drugi morda raje uporabljajo svoje kreditne ali debetne kartice. Kot smo že pojasnili, lahko ljudje plačujejo neposredno z bančnega računa. Vendar ta funkcija velja samo za imetnike bančnih računov v ZDA. Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je, da svoj bančni račun povežete z računom Venmo. Tako boste lahko enostavno upravljali transakcije in nakazila na svoj bančni račun in z njega.

Venmo je v lasti predvsem Paypala in je včasih mobilna aplikacija, ki zlahka omogoči hitra plačila v digitalnem načinu, vendar v manjših zneskih. Venmo kot storitev je nekoliko kratkovidne narave, to pomeni, da se na splošno ne bo uporabljal za nakazila z velikimi zneski ali celo prenose, ki so korporativne narave. Tudi mednarodni prenosi niso primerni za platformo, ampak bi jo morali raje uporabljati kot lokalno platformo za izmenjavo med uporabniki, ki imajo prijateljske odnose. Prav iz teh razlogov nekaj najvplivnejših storitev izmenjave kriptovalut, ki so danes v uporabi, in sicer Coinbase in Binance naravnost noče sprejeti Venmo kot načina plačila za Bitcoin.

Venmo: Zapleti

Venmo je bil sam po sebi zasnovan kot platforma, ki se bo uporabljala le za kratke razdalje in prenose majhnih količin. Zato ga uporabljajo samo ljudje, ki si že zaupajo, zato Venmo povzroča nelikvidnost na trgu.

Plačilni sistem Venmo je bil zasnovan tako, da je usmerjen na uporabnika in zelo primeren za obe vpleteni strani. Iz tega natančnega razloga so vključili funkcijo enostavnih preobratov, kar pomeni, da lahko stranka zlahka vrne sredstva, ki jih je morda prejela, in to takoj. To omogoča preproste prevare in prevare na platformi, zaradi česar je slaba izbira za upravljanje velikega števila sredstev.

Sistem preverjanja v Venmu je najmanj slab. Niti ne zahtevajo najosnovnejšega preverjanja in v bistvu bodo komu dovolili, da v aplikaciji opravlja transakcije. To je seveda v skladu z njihovo politiko, usmerjeno k strankam, vendar resnično tvega, da bodo ukradeni skladi teh strank. Za postopek registracije Venmo zahteva samo vaše ime ali vaš Facebook profil in geslo, če se odločite za to uporabo. In ker je Facebook odprt za vsakogar, ki želi na njem ustvariti račun, postane tudi Venmo precej ranljiv. Med celotnim postopkom se ne zahtevajo niti ID-jev ali telefonskih številk.

Nakup Bitcoinov z uporabo Venmo

Če ste pripravljeni opraviti plačilo poklicne narave, boste zagotovo težko našli trgovca, ki je pripravljen sprejeti plačilo na platformi Venmo, preprosto zaradi pomanjkanja varnostnih funkcij, s katerimi je povezano. Tudi če slučajno sprejmejo plačilo na platformi, bodo to najverjetneje storili za znesek, ki je res majhen, nekaj pod 20 USD ali tako.

Zaključek

Če mislite, da je Bitcoin valuta prihodnosti, se zagotovo ne motite. Pravzaprav se po vsem svetu strinjajo milijarde ljudi. Toda v resnici je pomembno, da je veliko teh ljudi precej vplivnih in njihova prepričanja o Bitcoinu, skupaj s splošnim konsenzom okoli njih, so privedla do tega, da je Bitcoin postal ena najmočnejših in najpogosteje uporabljanih valut na svetu danes. Zdi se skoraj nemogoče misliti, da je nekaj, kar do desetletja nazaj niti ni obstajalo, danes v središču ene najdonosnejših poslov na svetu danes. Čeprav se je prej izkazalo za neuspeh, Bitcoin ni bil tu, da bi pustil stvari, ki so se zlahka in kmalu dvignile v eno najhitreje rastočih valut na svetu. Je tako priljubljen kot priročen. Medtem ko se lahko transakcije z drugimi valutami izkažejo za kršitev vaše zasebnosti, saj v resnici niste prepričani, kdo spremlja omenjene transakcije, transakcije, ki jih izvajate z Bitcoinom, imajo garancijo, da so popolnoma varne in neželene oči. Kriptovaluta je bila posebej zasnovana tako, da je popolnoma decentralizirana, torej nobena posamezna vlada ali avtoritativni organ na svetu nima moči urejati Bitcoin transakcij, zaradi česar je idealen za ljudi, ki želijo, da njihovi posli ostanejo zasebni.

Včasih je bil en bitcoin vreden približno dvajset tisoč dolarjev. Osupljivo je celo pomisliti, da je bil tak podvig dosegljiv, vendar je Bitcoin uspel nadaljevati in to storiti. Posledično so številne finančne organizacije in investicijski strokovnjaki po vsem svetu začeli spremljati nihanja Bitcoinov. Naložbe so začele pritekati in ljudje so se začeli aktivno zanimati za domeno kriptovalut. Danes ima Bitcoin dobro večino tržnega deleža in je dobesedno sposoben sam ustvariti večmilijonske industrije. Vrhunski primer tega je kriptovalutna industrija, ki je ostala razmeroma anonimna, dokler se Bitcoin ni spoprijel z izzivom in dobesedno pretrgal vse prejšnje zapise, da bi ga vrnil v središče pozornosti. Tudi industrija rudarjenja kriptovalut je začela svoj hiter vzpon k slavi le zaradi nenadnega povečanja priljubljenosti kriptovalut. Področje, ki so ga prej poznali le najbolj zavzeti navdušenci nad kriptovalutami, je danes močno prepoznano po vseh delih sveta, ljudje pa se tudi sami resnično zanimajo za rudarstvo kovancev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me