NapBots anmeldelse: Autopilot Crypto Trading Bot

Planlegger du å begynne å operere i kryptoverdenen, men har liten erfaring med dette? Hvis dette er tilfelle, bør du ta en titt på hva automatiserte handelsroboter er!

Dette vil tillate deg å handle digitale eiendeler uten å måtte hvile på datamaskinen. I stedet vil boten kjøre autonomt, basert på de underliggende forhåndsprogrammerte instruksjonene.

Mens det nå tilbys en rekke handelsrobotplattformer på nettet, blir slike som NapBots vanligvis tatt i betraktning som de mest pålitelige.

Derfor, hvis du vurderer å bruke NapBots til å delta i automatisert bothandel, må du huske å lese gjennomgangen vår først. Vi har dekket alt vi mener du må gjenkjenne, for eksempel hvordan boten fungerer, hva den kan gjøre, priser og også litt ekstra informasjon.

La oss starte med å gi en liten introduksjon av hva NapBots egentlig er.

KOM I GANG MED NAPBOTS!

Hva er NapBots? 

NapBots er et nettbasert, skybasert system som lar deg utnytte en automatisert handelsbot fullt ut. Dette antyder at handler vil bli utført på dine vegne, basert på de underliggende kryptostrategiene du har valgt. NapBots lanserte nettopp den splitter nye plattformen med nye funksjoner, strategier og funksjoner.

Som vi vil se nærmere på lenger ned, er NapBots mer en helautomatisk robot. Ved dette indikerer vi at du bare trenger å fordele budsjettet ditt mellom de valgte strategiene og bare se på at roboten handler for deg.

Som sådan er det ingen garanti for at boten sikkert vil lykkes med å gi deg konstante inntekter. Noen av deres eldste strategier som BTC LO har vært live i over to år, overpresterte hans underliggende.

NapBots er kompatibel med syv ledende kryptovaluta-børser. Dette inkluderer Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda og Bitstamp. Dette garanterer at din automatiserte robot har tilstrekkelige nivåer av likviditet for å oppnå og utføre sine algoritmiske strategier.

En av de aller beste fordelene ved å bruke NapBots er at tilpasningsevnen gir investorer med alle erfaringsgrader. For eksempel, hvis du er en erfaren handelsmann med en varig ytelseshistorikk i kryptohandelsområdet, har du muligheten til å deaktivere “Bare Bot-modus” slik at du kan plassere handler i handelskontoen din, og boten vil ikke berøre dem.

Til syvende og sist er det viktig å huske på at NapBots er et betalt abonnement. Det tilbys tre forskjellige priser, og avhengig av dine spesifikke krav vil det koste deg mellom 7 euro og 99 euro per måned. Imidlertid vil denne prisen øke avhengig av beløpet du handler. Foreløpig har de et spesialtilbud for sølv- og gullplaner.

TJEK NAPBOTS PRISPLANER!

Så nå har vi gitt deg et sammendrag av hva NapBots er. I den neste delen av guiden skal vi avklare nøyaktig hvordan den automatiserte robotmekanikken fungerer mer detaljert.

Automatisert handel hos NapBots: Hvordan fungerer det??

Primært er det absolutt grunnleggende at du forstår hvordan en helautomatisert handelsbot fungerer.

Årsaken til dette er at det ofte er en misforståelse fra nybegynnere at når du slipper boten din, vil du få jevne inntekter hele tiden. Denne bot er ikke en super minibank og kan forårsake dårlige handler, men hele ideen er at den på lang sikt utfører den underliggende.

Faktisk, ved å sette din NapBots trading bot til å utføre de valgte strategiene i ditt sted, er det ikke noe behov for deg å bruke tid på å holde øye med kryptomarkedene. Faktisk kan den automatiserte roboten din kjøre 24 timer i døgnet, slik at du kan utføre de valgte teknikkene for hele året hvis du vil. Dette er en utmerket forekomst av fordelene med NapBots autopilot crypto trading bot.

Det er viktig å huske på at en datastyrt handel bot absolutt vil tillate deg å forhindre følelsesmessige handler når markedet blir super volatilt. For mange investorer utfører irrasjonelle ordrer og forårsaker forferdelige tap; takket være NapBots kan du fjerne frykt og følelser fra din handel. 

Hvordan tar roboten posisjoner i markedet?

Hvis du har lest NapBots-guiden vår, må du ha en solid forståelse av hva systemet leverer. Uansett hvilken strategi du har valgt, er det viktig at du har forståelse for nøyaktig hvordan roboten utfører dem.

Det viktigste er at det ikke er behov for å sette inn noen form for penger på NapBots-plattformen, siden roboten bare vil utføre handler fra din eksterne handelskonto. Hvis du for eksempel tar sikte på å bruke roboten på Binance, må du finansiere Binance-kontoen din.

For å gi din automatiske bot den nødvendige autorisasjonen til å gjøre handler i ditt sted, må du likevel koble API-nøklene dine til kryptoutveksling med NapBots-kontoen din. Fremgangsmåten for å gjøre dette vil variere fra utveksling til utveksling, men i alle tilfeller vil du oppdage API-detaljene under konfigureringsprosessen.

Til slutt må du gå til NapBots-kontoen din og lime inn de nødvendige utvekslings-API-nøklene. Når du har gjort dette, kan NapBots begynne å utføre handler i ditt sted.

NapBots-kompatibilitet: Børs og mynter

I skrivende stund jobber NapBots med syv kryptobørser totalt. Sjekk ut listen nedenfor.

Kompatible børser: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Som du ser fra ovennevnte liste, representerer de syv støttede børsene det store flertallet av handelsvolumene for kryptovaluta. Derfor har du ingen problemer med å finne likviditet for de valgte strategiene.

Når det gjelder hvilke kryptovalutaer du kan handle gjennom NapBots, tilbyr systemet bare strategier for de mest flytende kryptovalutaene og noen ganger kombinerer dem. Dette består av kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin kontanter, Binance mynt, Ripple, EOS og Litecoin.

Napbots Crypto Strategies

NapBots priser

NapBots-systemet har tre hovedabonnementer. Dette består som standard av sølvstrategien til 19 euro per måned, Gullplan til 49 euro per måned, og toppnivåplanen – platinastrategi, til 99 euro per måned. Den du velger vil til slutt avhenge av dine handelskrav, og prisen vil øke avhengig av beløpet du vil handle.

Eksempel:

NapBots priser

For det første tillater Silver Plan deg å ha ukentlige automatiske signaler. Det billigste abonnementet begrenser deg også til automatisk fordeling mellom de valgte strategiene med lik fordeling. Hvis noen av de ovennevnte beregningene ikke samsvarer med deg, må du kanskje tenke på Gold-abonnementet til 49 euro måned per måned..

Dette øker strategibiblioteket ditt til de daglige, i tillegg til at du kan handle omtrent 3000 euro.

Hvis du tror at du trenger mye mer fleksibilitet med NapBots trading-bot, koster Platinum-abonnementet 99 euro per måned med en forbruksplan for å handle opptil 5000 euro.

Du vil i tillegg være vant til timestrategiene som er den nyeste med virkelig god ytelse og høyfrekvent handel.

For å betale for ditt valgte måned til måned-abonnement, kan du betale via Stripe eller med kryptovalutaer (tilsynelatende vil denne funksjonen legges til veldig snart).

Til syvende og sist er det også verdt å merke seg at NapBots gir en simulator-modus. Simulatoren gjenspeiler egenskapene til handelsroboten med falske penger, slik at du får en følelse av hvordan plattformen fungerer før du spiller med ekte penger..

KOM I GANG MED NAPBOTS!

Kundestøtte & Offentlige anmeldelser

Hvis du trenger å snakke med et medlem av NapBots kundeserviceteam, har du muligheten til å gå til deres telegram samfunn, eller sende teamet en e-post på [e-postbeskyttet] Dessverre fungerer chatboten bare med veldig enkle oppgaver.

Når det gjelder offentlige evalueringer på NapBots, er den grunnleggende konsensusen veldig gunstig. Systemet har en veldig god TrustPilot-score på 4,5 / 5, dette er på tvers av 23 anmeldelser.

Til slutt er det ingen grunn til å bekymre seg for selve den moderne teknologien. Publikum ser ut til å validere at autopilot-handelsroboten gjør spesifikt det den har fått beskjed om å gjøre.

Når det har blitt gjort problemer, er dette generelt med hensyn til folk som nettopp har begynt å bruke bot og ikke vet hvordan det fungerer. Likevel, som vi har bemerket gjennom hele evalueringen, er det ingen garanti for at noen av de algoritmiske teknikkene vil gi deg inntekter. Husk at tidligere resultater ikke er noen garanti for fremtidige resultater.

NapBots anmeldelse: The Bottom Line?

Hvis du faktisk har lest vår NapBots-anmeldelse fra start til slutt, må du nå ha en god forståelse av hva den tilbyr, og også til slutt – om det er riktig for dine handelsbehov.

Det aller beste med plattformen er at den passer for alle slags investorer. For eksempel, hvis du ikke har noen erfaring med å handle, men fortsatt vil bruke profesjonelle kryptostrategier, så er NapBots utmerket. Teamet er veldig kompetent og hadde en fantastisk opplevelse.

På den annen side, hvis du er en veldig kunnskapsrik kryptohandler og leter etter en metode for å forbedre dine handelsevner med en robot som fungerer 24/7, er NapBots et fantastisk tillegg til din handel.

Vi elsker enkelheten som systemet har når det gjelder tildeling og gjennomføring av budsjett. Dermed er det ikke noe krav om å ha noen form for forståelse av programmering eller koding, som er akkurat slik det burde være.

Til slutt, når det gjelder priser, tror vi at alle de tre abonnementene gir ypperlig verdi. Også til en pris på 99 euro per måned, i den store ordningen, er dette en overkommelig pris å betale hvis du søker veldig profesjonelle kryptohandelstrategier til en rimelig pris.

KOM I GANG MED NAPBOTS!

NapBots Pros

 • Enkel installasjon og enkelt grensesnitt.
 • En markedsplass for hjemmesignaler.
 • Kompatibel med betydelig utveksling av kryptovalutaer.
 • Du kan blande alle strategiene og lage din egen tildeling.
 • Total kontroll over midlene dine.
 • 24/7 støtte
 • Støttende fellesskap.
 • Laget av et erfaren team av handelsmenn.
 • Skibasert plattform

NapBots Cons

 • Ny plattform.
 • Bare simulator-modus.
 • utnytte opptil 1,5 ganger.

Viktige NapBots-lenker

Nettsted: https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Blogg: https://blog.NapBots.com

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me