NapBots Review: Autopilot Crypto Trading Bot

Ali nameravate začeti delovati v kripto svetu, vendar imate malo izkušenj s tem? V tem primeru si oglejte, kaj so avtomatizirani roboti za trgovanje!

Tako boste lahko trgovali z digitalnimi sredstvi, ne da bi morali počivati ​​za računalnikom. Namesto tega bot deluje samostojno na podlagi vnaprej programiranih navodil.

Medtem ko je v spletu zdaj na voljo več trgovskih robotskih platform, se podobni NapBots običajno štejejo za najbolj zanesljive.

Če torej nameravate uporabiti NapBots za sodelovanje v avtomatiziranem trgovanju z boti, najprej preberite naš pregled. Pokrili smo vse, za kar menimo, da ga morate prepoznati, na primer, kako bot deluje, kaj lahko naredi, cene in nekatere dodatne informacije.

Začnimo z malce predstavitvijo, kaj NapBots pravzaprav je.

ZAČNITE Z NAPBOTI!

Kaj je NapBots? 

NapBots je spletni sistem v oblaku, ki vam omogoča, da v celoti izkoristite avtomatiziran trgovalni bot. To pomeni, da se bodo posli izvajali v vašem imenu na podlagi osnovnih kripto strategij, ki ste jih izbrali. NapBots je pravkar znova predstavil svojo povsem novo platformo z novimi funkcijami, strategijami in funkcijami.

Kot bomo podrobneje pregledali v nadaljevanju, je NapBots bolj popolnoma samodejni robot. S tem nakazujemo, da morate le razporediti svoj proračun med izbrane strategije in samo opazovati trgovanje z roboti namesto vas.

Kot tak ni nobenega jamstva, da vam bo bot zagotovo uspel prinašati stalne prihodke. Nekatere njihove najstarejše strategije, kot so BTC LO so živeli v obdobju dveh let, ko so pretiravali s svojim temeljnim stanjem.

NapBots je združljiv s sedmimi vodilnimi borzami kriptovalut. Sem spadajo Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda in Bitstamp. To zagotavlja, da ima vaš avtomatizirani robot ustrezne ravni likvidnosti za doseganje in izvajanje svojih algoritmičnih strategij.

Ena najboljših prednosti uporabe NapBots je prilagodljivost, ki jo nudi vlagateljem vseh izkušenj. Na primer, če ste izkušen trgovec z dolgotrajno zgodovino uspešnosti v kripto trgovalnem območju, potem imate možnost deaktivirati način »Samo bot«, tako da lahko trgujete na svoj trgovalni račun in se bot ne dotakne.

Konec koncev je nujno upoštevati, da je NapBots plačljiva naročnina. Na voljo so 3 različne cene naročnin, odvisno od vaših želja pa vas bodo stale med 7 in 99 evri na mesec. Vendar se bo ta cena povečala, odvisno od zneska, s katerim trgujete. Trenutno imajo posebno ponudbo za srebrne in zlate načrte.

PREVERITE CENOVNE NAČRTE NAPBOTOV!

Torej, zdaj smo vam dali povzetek, kaj NapBots je, v naslednjem poglavju našega vodnika bomo natančneje pojasnili, kako deluje avtomatizirana mehanika robotov..

Avtomatizirano trgovanje pri NapBots: Kako točno deluje?

Vsekakor je osnovno, da razumete, kako deluje popolnoma avtomatiziran trgovalni bot.

Razlog za to je, da se pri začetnikih pogosto pojavlja napačno prepričanje, da boste po izpustitvi bota ves čas dobivali enakomerne prihodke. Ta bot ni super bankomat in lahko povzroči slabe posle, vendar je celotna ideja v tem, da dolgoročno opravi osnovno.

Pravzaprav vam z nastavitvijo vašega trgovalnega bota NapBots, da namesto vas izvaja izbrane strategije, ni treba, da bi ves čas spremljali kripto trge. Dejansko lahko vaš avtomatizirani robot deluje 24 ur na dan, kar vam omogoča, da izberete tehnike za celo leto, če želite. To je odličen primer prednosti bota avtopilota za kripto trgovanje NapBots.

Pomembno je vedeti, da vam bo računalniški trgovalni bot zagotovo omogočil preprečevanje čustvenega trgovanja, ko bo trg zelo nestanoviten. Preveč vlagateljev izvrši neracionalna naročila, kar povzroči strašne izgube; zahvaljujoč NapBots lahko odstranite strah in čustva iz svoje trgovine. 

Kako Robot zavzema položaje na trgu?

Če ste prebrali naš vodnik NapBots, morate dobro razumeti, kaj sistem ponuja. Ne glede na izbrano strategijo je nujno, da razumete, kako natančno jih izvaja robot.

Najpomembneje pa je, da na platformi NapBots ni nobenega denarja, saj bi robot zgolj sklepal posle z vašega zunanjega trgovalnega računa. Če na primer želite uporabiti robota na Binance, boste morali financirati svoj račun Binance.

Kljub temu, da boste svojemu samodejnemu botu dali potrebno pooblastilo za trgovanje namesto vas, morate ključe API za kripto izmenjavo povezati z računom NapBots. Postopek tega se razlikuje od izmenjave do izmenjave, čeprav boste v vseh primerih med postopkom nastavitve odkrili podrobnosti API-ja..

Nazadnje boste morali odpreti svoj račun NapBots in prilepiti potrebne ključe API za izmenjavo. Ko to storite, lahko vaši NapBots začnejo izvajati posle na vašem mestu.

Združljivost NapBots: borze in kovanci

V času pisanja tega članka NapBots sodeluje s sedmimi kripto izmenjavami. Oglejte si spodnji seznam.

Združljive borze: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Kot boste videli iz zgornjega seznama, sedem podprtih borz predstavlja veliko večino obsega trgovanja s kriptovalutami. Posledično ne boste imeli težav z iskanjem likvidnosti za izbrane strategije.

Glede tega, s katerimi kriptovalutami lahko trgujete prek NapBots, sistem ponuja samo strategije za najbolj likvidne kriptovalute in jih včasih kombinira. Ta je sestavljena iz kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash, Binance coin, Ripple, EOS in Litecoin.

Napbots Crypto Strategije

NapBots cene

Sistem NapBots ima tri glavne naročnine. Ta je privzeto sestavljena iz srebrne strategije z 19 evri na mesec, zlatega načrta z 49 evri na mesec in najvišjega načrta – platinske strategije z 99 evri na mesec. Tistega, ki ga izberete, bo navsezadnje odvisen od vaših zahtev za trgovanje, cena pa se bo povečala glede na znesek, s katerim želite trgovati.

Primer:

NapBots cene

Prvič, srebrni načrt vam omogoča tedenske samodejne signale. Tudi najcenejša naročnina vas omejuje na samodejno razporejanje med izbranimi strategijami z enako porazdelitvijo. Če se katera od zgornjih meritev ne ujema z vami, boste po tem morda morali razmisliti o naročnini Gold na 49 evrov na mesec.

S tem povečate svojo knjižnico strategij na dnevne, poleg tega pa lahko trgujete približno 3000 evrov.

Če menite, da potrebujete veliko več prilagodljivosti s svojim trgovalnim botom NapBots, potem naročnina na Platinum stane 99 evrov mesečno, načrt za porabo pa do 5000 evrov..

Poleg tega se boste navadili urnih strategij, ki so najnovejše z res dobro uspešnostjo in visokofrekvenčnim trgovanjem.

Če želite plačati izbrano mesečno naročnino, lahko plačujete prek Stripe ali s kriptovalutami (očitno bo ta funkcija dodana zelo kmalu).

Na koncu velja omeniti tudi, da NapBots ponuja način simulatorja. Simulator zrcali zmogljivosti trgovskega robota z lažnim denarjem, kar vam omogoča, da pridobite občutek, kako platforma deluje, preden se igrate s svojim resničnim denarjem.

ZAČNITE Z NAPBOTI!

Pomoč strankam & Javne ocene

Če se želite pogovoriti s članom ekipe za pomoč strankam NapBots, lahko obiščete njihovo telegramska skupnost, ali pošiljanje e-pošte ekipi na [e-pošta zaščitena] Na žalost chatbot deluje le z zelo enostavnimi nalogami.

Glede javnih ocen na NapBots je osnovno soglasje zelo ugodno. Sistem ima zelo dobro oceno TrustPilot 4,5 / 5, to je v 23 pregledih.

Na koncu ni treba skrbeti za samo sodobno tehnologijo. Zdi se, da javnost potrjuje, da trgovalni robot za avtopilot naredi natančno to, kar mu je bilo naročeno.

Ko se pojavijo težave, je to na splošno povezano z ljudmi, ki so šele začeli uporabljati bota in ne vedo, kako deluje. Kljub temu, kot smo ugotovili med ocenjevanjem, ni nobenega jamstva, da vam bo katera koli algoritmična tehnika prinesla prihodek. Ne pozabite, da pretekla uspešnost ni zagotovilo za prihodnje rezultate.

NapBots Review: Bottom Line?

Če ste pravzaprav prebrali naš pregled NapBots od začetka do konca, morate zdaj trdno razumeti, kaj ponuja, in sčasoma – ali ustreza vašim zahtevam pri trgovanju.

Najboljše pri platformi je, da je primerna za vse vrste vlagateljev. Če na primer nimate izkušenj s trgovanjem, vendar še vedno želite uporabljati profesionalne kripto strategije, je NapBots odličen. Ekipa je zelo kompetentna in je imela fantastično izkušnjo.

Po drugi strani pa je NapBots čudovit dodatek k vašemu trgovanju, če ste zelo dobro kripto trgovec in iščete način za izboljšanje svojih trgovinskih sposobnosti z robotom, ki deluje 24 ur na dan 7 dni v tednu..

Všeč nam je preprostost sistema pri dodeljevanju in izvrševanju proračuna. Tako ni potrebe po kakršnem koli razumevanju programiranja ali kodiranja, kar bi točno moralo biti.

Kar zadeva cene, menimo, da imajo vse tri naročnine izjemno vrednost. Tudi po ceni 99 evrov na mesec je v veliki shemi stvari to dostopna cena, če iščete zelo profesionalne strategije kripto trgovanja po razumni ceni.

ZAČNITE Z NAPBOTI!

NapBots Pros

 • Enostavna namestitev in preprost vmesnik.
 • Tržnica domačih signalov.
 • Združljiv s pomembnimi izmenjavami kriptovalut.
 • Lahko kombinirate vse strategije in ustvarite svojo lastno dodelitev.
 • Popoln nadzor nad vašimi sredstvi.
 • 24/7 podpora
 • Skupnost, ki podpira.
 • Ustvarila izkušena skupina trgovcev.
 • Platforma v oblaku

NapBots Proti

 • Nova platforma.
 • Samo način simulatorja.
 • vzvod do 1,5x.

Pomembne povezave NapBots

Spletna stran : https://www.NapBots.com

Kripto trgovalni bot: https://napbots.com/strategies

Spletni dnevnik: https://blog.NapBots.com

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me