Paxful Review – naše iskreno mnenje

»Dati delovnim ljudem preprosto, pošteno in varno platformo za trgovanje z vrednostjo njihovega dela. Pogosto se naše največje težave vrtijo okoli denarja, zaslužka in prevoza. Zavzemamo se za sprostitev moči ljudi z izgradnjo globalne platforme za enakovredno plačevanje prihodnosti. Paxful je PayPal Uber in Wall Street ljudi. “

Tako kot sta bila v preteklosti pregledana Changelly in CEX.IO, se bomo tudi poglobljeno posvetili izmenjavi Paxful, kjer bomo raziskovali različne odseke in področja, kjer je to za vas kot uporabnika pomembno in kako lahko vlagate svoje dragocene izdelke na pravi način v tem Paxful pregledu.

ZAČNITE Z PAXFUL

Ozadje Paxful

prijeten pregledPodjetje je leta 2015 ustanovila skupina razvijalcev, ki je skušala ustanoviti in ustvariti trg enakovrednih prodajalcev, ki je trgovcem (kupcem in prodajalcem) omogočal komunikacijo po namestitvi različnih možnosti trgovanja. Ekipa, ki dela za Paxful, namerava ustvariti in podpreti preprosto, pravično in varno platformo, ki uporabnikom omogoča, da opravijo vrednost posla.

Spletno mesto deluje kot logistična platforma za enakovredno plačevanje po vsem svetu in pomaga pri trgovanju z bitcoini, enakovredno načinu, kako Ebay spodbuja trgovanje z dnevnimi dobrinami. Spletno mesto deluje kot razsodnik ali posrednik med strankami, ki so zaintrigirane, in ustvarja prostor za uporabnike, da se učinkovito povežejo ali komunicirajo.

Zdi se, da je Paxful dobro znana izbira za omogočanje trgovine z bitcoini, saj spletno mesto ponuja uporabniku prijazno izkušnjo in ponuja tudi številne nize različnih načinov plačila, ki jih najdete ali omogočite na spletu. Različne možnosti plačila vključujejo bančno nakazilo, kreditno ali debetno kartico, PayPal, MoneyGram in Skrill.

Iz istih razlogov lahko uporabniki skupaj s temi metodami izbirajo in se odločajo za nakupe z izkoriščanjem številnih darilnih kartic, kot sta Amazon in iTunes. Vse te možnosti omogočajo, da je Paxful primerno spletno mesto za trgovino (nakup in prodajo Bitcoinov) z več transakcijami.

Kako deluje?

Da bi lahko začeli uporabljati Paxful, lahko uporabniki dostopajo do spletnega mesta in na enostaven način izberejo katero koli količino Bitcoina, ki bi ga želeli kupiti, skupaj z lokalno valuto, nato pa bo znesek Bitcoin prikazan na zaslonu po vnosu prejšnjih korakov.

Nadaljujemo po ustvarjanju računa; uporabniki so upravičeni iskati razpoložljive prodajalce Bitcoinov na spletu. Poiščite kategorije, ki so pogost in odprt kompromis različnih vrst valut, skupaj z različnimi načini plačila.

Po tem lahko uporabniki pregledajo vsa naročila, ki so narejena in odprta, pri čemer; dostopno bo kar nekaj dobaviteljev. Zato je mogoče najprimernejšega prodajalca doseči z ogledom različnih sprejetih načinov plačila, najnižjih in največjih zneskov naročil ter cene. Uporabniki lahko poiščejo tudi povratne informacije prodajalca in zgodovino računa, da ugotovijo svojo primernost.

Ko uporabnik išče in išče ustreznega prodajalca, je verjetno, da začne trgovati z izbiro možnosti »Nakup«. Nato se obvezno odločite o znesku, ki bi ga uporabnik želel kupiti, in ga tako dokončno določite. To bo privedlo do odprtja depozitne storitve in možnosti klepeta, zaradi katerega bo uporabnik čelno komuniciral s prodajalcem in kasneje podrobno razpravljal o trgovini.

Ko je posel razrešen in uporabnik zaključi plačilo, lahko klikne »Označi kot plačano« in zadrži prenos Bitcoin-a na denarnico Paxful zadevnega uporabnika. Ko je to doseženo, lahko uporabniki nato na kakršen koli način izkoristijo uporabo Bitcoina.

Uporabniki, ki so obiskovalci spletnega mesta in niso ustvarili računa, bodo nato prikazani na drug način ali drug način za nakup kovancev. Po izbiri valute in določenega zneska, ki bi se ga odločili za nakup, lahko obiskovalci sledijo navodilom, ki so opisana, da v celoti in uspešno ustvarijo svoj nakup.

Bitcoin, kupljen prek Paxful, je precej preprosta izkušnja. Poleg tega spletno mesto svojim uporabnikom ponuja široko paleto načinov plačila, poleg tega pa spletno mesto od kupca ne zaračunava nobenih provizij, ko od njih kupujejo Bitcoin. Po drugi strani bo uporabnik plačal nadomestilo, ki ga prodajalec posebej določi in izbere. Ta provizija je lahko izjemno odvisna od uporabljenega načina plačila. Tudi plačilo z darilno kartico lahko povzroči zelo drage stroške

Trgovci, ki si jih ogledajo na spletnem mestu, se zaračuna 1-odstotna provizija, pri čemer obstaja tudi minutna “pristojbina za rudarstvo”, ki jo mora plačati trgovec, ko Bitcoin pošljete z enega določenega naslova na drugega. V primerjavi z Localbitcoins; Paxful deluje kot enakovreden trg in izkorišča številne ključne lastnosti, pri katerih se preizkuša in zagotavlja visoka raven uporabnosti..

Zakaj Paxful?

 • Brez provizij za trgovce: Trgovci plačajo 0% za vso prodajo. Delež cen se vzame od prodajalcev.
 • Ogromen nov trg:  Odkrijte 2,5 milijarde nesrečnih ljudi, ki nimajo dostopa do finančnih storitev na svetu.
 • Brez povratnih stroškov: Prodajalci trgovce ščitijo pred kakršnimi koli tveganji.
 • Varno in zaupanja vredno: Uporabite varen žeton, da zaščitite uporabnike pred kibernetskimi napadi.
 • Radikalna podpora: Podpora strankam je na voljo ves čas, da uporabnikom pomaga vsak dan.

Prednosti

 • Enostavnost uporabe
 • Široka paleta možnosti plačila
 • Dobro uveljavljene ocene
 • Več možnosti za odločanje

Slabosti

 • Bodite pozorni in pozorni na kibernetske napade in katera koli druga vprašanja
 • Zdi se, da je podpora strankam počasnejša od oznanjevane
 • Visoke pristojbine, ki jih zaračunava spletno mesto

Ključne funkcije

Paxful kupcem in prodajalcem omogoča, da začnejo transakcije s fenomenalno paleto načinov plačila. Tej vključujejo:

 • Depoziti v gotovini
 • Kreditne in debetne kartice
 • Darilne kartice
 • MoneyGram
 • National Bank Transfer
 • PayPal
 • Western Union

Spletno mesto vključuje tudi številne funkcije, katerih namen je pomagati in zagotoviti varnejše trgovanje:

 • Varnost skladov – Paxful ustvari denarnice, ki bodo rezervirale sredstva, ko se uporabnik registrira za račun. Ta denarnica deluje na učinkovit način za shranjevanje in prenos sredstev na spletnem mestu. Strežniki Paxful se spremljajo in vzdržujejo glede na specifikacije bančništva, ki so na vrhuncu glede varnosti.
 • 2 Faktorska overitev – za zagotovitev varnosti; denarnice bodo potrebovale zapletena gesla in dvostopenjsko preverjanje pristnosti. Vpis 2FA pomaga pri zaščiti uporabniških denarnic in podpira dodatno stopnjo zaščite pred kibernetskimi napadi, zlasti pred hekerji.
 • Depozitna služba – Ko uporabniki trgujejo na spletnem mestu, se vsa sredstva razdelijo v hrambo, dokler strani obeh strani ne potrdita, ali so vsi deli transakcije. To se razlaga kot metoda za zaščito trgovcev in omogočanje bolj tekočega pretoka transakcij.
 • Ocene ugleda – Na podlagi dejavnosti dobijo vsi trgovci razvrstitev, poleg tega; ocene povratnih informacij, zgodovina trgovanja so odprte in dostopne javnosti.
 • Kupec Podpora – Paxfuljev sistem podpore deluje kot razumljivo vodilo, v katerem ima podporna skupina običajno hiter odzivni čas. Uporabniki lahko stopijo v stik s skupino za podporo prek različnih možnosti, kot so neposredno sporočilo, e-pošta, telefon in družabni mediji.

Opozoriti je treba, da Paxful zaradi nizkih stroškov provizije ostaja poceni. Čeprav v primerjavi z Localbitcoins dobavitelji na spletnem mestu zaračunavajo več Bitcoinov v primerjavi z bolj znanimi centraliziranimi borzami na splošno.

Na trgih enakovrednih prodajalci se prodajalci pogosto odločajo za ustvarjanje dobička z zmernim povečevanjem prodajnih cen. Običajno se dobavitelji zaradi tega rezultata premaknejo k tveganju prodaje Bitcoina različnim uporabnikom, ki bodo morda poskusili vrniti zahtevek (s kreditno / debetno kartico ali PayPal); cene se dvigujejo precej višje v primerjavi s platformo, tako da se tveganje zmanjša.

Stvari, ki jih je treba upoštevati

Paxful deluje kot decentralizirana izmenjava Bitcoinov in za vse uporabnike je nujno, da vključijo posebne varnostne ukrepe in postopke, ko so na spletnem mestu, da ustvarijo izkušnjo brez bolečin. Spletno mesto je ustvarilo in razvilo dobro uvrstitev kot častno mesto za trgovanje (nakup in prodajo) Bitcoinov; čeprav je široka paleta možnosti poravnave, ki je na voljo na Paxful, privlačna tudi za številne prevarante, ki se osredotočajo na prevaro trgovcev, ki delajo profesionalno. Posledično je predvsem:

Spremljajte dobaviteljev kratek profil in preverite, ali so sprejemljivi za obravnavo. Vedno poiščite prodajalce z dobro cenjenim in uradnim računom, skupaj z visoko oceno pozitivnih povratnih informacij. Ustvarjeni računi bi morali imeti izkušnje v enem letu, z minimalno oceno najmanj 98%.

Obvestite prodajalca in prek platforme zaprosite za zamenjavo. Obvezno je, da se s prodajalci ne pogajate in ne postavljate zunanjih poslov, saj to razveljavi depozitne storitve in ustvari možnost prevare. Prav tako se je treba držati povezave prek okenca za sporočila Paxful in se vzdržati pošiljanja sporočil po e-pošti, mobilnem telefonu ali SMS-u.

Poskrbite, da bodo zahteve čim bolj opisane in poudarjene morebitne težave. Običajno se cene razlikujejo glede na različne načine plačila, ki jih izbere uporabnik, in so lahko tudi zelo odvisne, zato potrdite sprejemljivo ponudbo.

Odločite se za način plačila, ki zagotavlja dobro raven zaščite. Darilnim karticam, kupljenim z gotovino, dajejo prednost prevaranti, saj jim je težko slediti. Če uporabnik naleti na kakršno koli težavo po uporabi kreditne ali debetne kartice, PayPala ali morda celo bančnega nakazila, bo imel dodatno varnostno plast.

Povezava s podporo strankam in uporaba foruma, če pride do kakršnih koli težav ali če imate kakršna koli vprašanja glede ponudb. Čeprav se zdi, da je celoten postopek precej neposreden in preprost, se uporabniki vedno verjetno soočajo s takšnimi težavami. Zato je priporočljivo uporabiti razpoložljive vire.

Javne ugodne ocene & Mnenja

Paxful je ena od enostavnih metod za doseganje Bitcoinov, spletna stran pa zagotavlja, da je transakcija nakupa-prodaje na voljo in dostopna vsem, ki imajo računalnik. Za uporabnike Paxful-a ni omejitev pri nakupu in prodaji kovancev, saj imajo uporabniki popolno svobodo pri odločanju o znesku preverjanja identitete, ki ga lahko uporabljajo med trgovanjem. Če osvetlimo Paxful, lahko uporabniki opravljajo različne nakupe z neizmerno paleto možnosti plačila, ki so trenutno na voljo.

Veliko privlačnih vpogledov na spletno mesto je posledica dejstva, da omogoča veliko prilagodljivost pri plačilih. Ko pa uporabnik spletno mesto uporablja, je pomembno vedeti, da so na spletnem mestu pokvarljivi in ​​lažni kupci in prodajalci, katerih glavni cilj je prevara zakonitih trgovcev.

To je glavna pomanjkljivost pri uporabi spletnega mesta in jedro ekipe, ki stoji za Paxfulom, zagotavlja obsežno podporo strankam, poleg tega pa si skupina prizadeva za forum in vire, ki zagotavljajo obveščanje in obveščanje uporabnikov o vsem, kar se dogaja na spletnem mestu..

Za uporabnike, ki želijo trgovati z bitcoini, medtem ko uporabljajo plačilne storitve, kot so PayPal, MoneyGram in Skrill, je Paxful skrivna možnost. Da bi uporabniki lahko izkoristili večjo prilagodljivost pri plačilnih metodah, morajo biti uporabniki pripravljeni plačati več kot cene na trgu, saj se prodajalci odločijo, da bodo za Bitcoin uvedli več primerjalno z drugimi običajnimi borzami.

Zaključek

Paxful je dobro uvrščena metoda, s katero lahko posamezniki trgujejo z Bitcoini, in še vedno ostaja vsestranska možnost za veliko uporabnikov v skupnosti Bitcoin. Spletno mesto ponuja možnosti nakupa za uporabnike, ki na splošno nimajo sreče za nakup Bitcoina.

Posledično je priporočljiva izbira tako za nove kot tudi bolj izkušene in izkušene trgovce. Kljub temu bi morali uporabniki Paxful razumeti in zagotoviti uporabo vseh virov, potrebnih za preverjanje pristnosti prodajalcev in delovanje na načine, ki bodo ves čas zagotavljali zaščito in varnost.

ZAČNITE Z PAXFUL

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me