Paxful Review – Vår ærlige mening

“Å gi arbeidende mennesker en enkel, rettferdig og sikker plattform for handel med verdien av sitt arbeid. Ofte dreier det seg om de største problemene våre, tjene penger og transportere dem. Vi er dedikert til å frigjøre menneskers kraft ved å bygge en global fremtidig logistikkplattform for betalingslogistikk. Paxful er PayPal Uber og folks Wall Street. ”

Akkurat som Changelly og CEX.IO ble gjennomgått tidligere, vil vi også gå grundig gjennom Paxful-utveksling der vi vil utforske forskjellige seksjoner og områder der det kan være viktig for deg som bruker og hvordan du kan investere dine dyrebare varer på riktig måte i denne paxful anmeldelsen.

KOM I GANG MED PAXFUL

Bakgrunn til Paxful

paxful anmeldelseBasert i USA ble selskapet etablert i løpet av året 2015 av en gruppe utviklere som prøvde å initiere og skape en peer-to-peer-markedsplass som gjorde det mulig for handelsmenn (kjøpere og selgere) å kommunisere etter å ha påført forskjellige handelsmuligheter. Teamet jobber for Paxful med det formål å generere og støtte en enkel, rettferdig og sikker plattform som gjør det mulig for brukere å utføre verdien av handelen.

Nettstedet fungerer som en verdensomspennende peer-to-peer-betalingslogistikkplattform og hjelper Bitcoin-handler som tilsvarer måten Ebay fremmer handel med daglige varer. Nettstedet opptrer som voldgiftsdommer eller megler mellom parter som er fascinert og skaper et rom for brukerne å knytte sammen eller kommunisere effektivt..

Paxful ser ut til å være et velkjent valg for å muliggjøre en Bitcoin-handel siden siden gir en brukervennlig opplevelse, og tilbyr også flere matriser med forskjellige betalingsmetoder som blir funnet eller gjort tilgjengelig online. Ulike betalingsvalg inkluderer bankoverføring, kreditt- eller debetkort, PayPal, MoneyGram og Skrill.

Av samme grunnlag, sammen med disse metodene, er brukerne i stand til å bestemme og velge å gjøre kjøp ved å dra nytte av mange mengder gavekort som Amazon og iTunes. Alle disse alternativene gjør at Paxful kan være et passende nettsted for handel (kjøp og salg av Bitcoin) med flere transaksjoner.

Hvordan virker det?

For å begynne å bruke Paxful, er brukerne i stand til å nå ut til nettstedet og enkelt velge hvilken som helst mengde Bitcoin de ønsker å kjøpe sammen med den lokale valutaen. Bitcoin-beløpet vil da vises på skjermen etter å ha gått inn i de forrige trinnene..

Gå videre, etter opprettelse av en konto; brukere har rett til å oppsøke tilgjengelige Bitcoin-selgere online. Søk i kategorier som er et vanlig og åpent kompromiss av forskjellige valutatyper sammen med forskjellige betalingsmåter.

Etter dette kan brukerne kartlegge alle bestillinger som er gjort og åpne hvor; ganske mange leverandører vil være tilgjengelige. Derfor kan den mest akseptable leverandøren nås ved å se forskjellige aksepterte betalingsmetoder, minimums- og maksimumsbestillingsbeløp, samt prisen. Brukere kan også se på en tilbakemeldingsvurdering av en selger samt kontohistorikken for å avgjøre deres egnethet.

Når brukeren søker og oppsøker en passende leverandør, er det sannsynligvis å starte en handel ved å velge alternativet “Kjøp”. Det er da obligatorisk å bestemme beløpet brukeren vil kjøpe og dermed fullføre det. Dette vil føre til at en sperretjeneste blir åpnet og et chattealternativ som får brukeren til å kommunisere direkte med selgeren og senere diskutere detaljert om handelen..

Når handelen er løst og brukeren har avsluttet den respektive betalingen, kan han / hun klikke “Merk som betalt” og holde inne for Bitcoin-overføringen til den respektive brukerens Paxful lommebok. Når dette er oppnådd, kan brukerne dra nytte av å bruke Bitcoin på noen mulig måte.

Brukere som er besøkende på nettstedet og ikke har opprettet en konto, vil da bli vist et alternativ eller en annen metode for å kjøpe mynter. Etter å ha valgt valutaen og det bestemte beløpet de velger å kjøpe, kan besøkende følge instruksjonene som er beskrevet for å generere kjøpet helt og vellykket.

Bitcoin kjøpt via Paxful er en ganske lett opplevelse. Videre gir nettstedet brukerne et bredt spekter av måter å betale, utover dette, krever ikke nettstedet noen avgifter direkte fra kjøperen når Bitcoin blir kjøpt fra dem. På den annen side vil brukeren pådra seg et gebyr som er bestemt av selgeren. Denne avgiften kan avhenge enormt avhengig av betalingsmåten som brukes. Svært dyre kostnader kan også skyldes betaling med gavekort

Forhandlere som blir sett på nettstedet pålegges et gebyr på 1%, der det også er et ”gruvegebyr” som skal betales av forhandleren når Bitcoin sendes fra en bestemt adresse til en annen. I sammenligning med Localbitcoins; Paxful klarer seg som en peer-to-peer-markedsplass og drar også fordel av mange viktige funksjoner der et høyt bruksnivå blir prøvd og garantert.

Hvorfor Paxful?

 • Ingen selgergebyrer: Selgere betaler 0% på alt salg. Andelen av prisene er hentet fra selgerne.
 • Et stort nytt marked:  Få tilgang til de 2,5 milliarder uheldige menneskene som ikke har tilgang til finansielle tjenester i verden.
 • Ingen tilbakeføringer: Selgere beskytter selgere mot enhver form for risiko.
 • Sikker og klarert: Bruk et sikkert token for å beskytte brukere mot nettangrep.
 • Radikal støtte: Kundesupport er tilgjengelig for å hjelpe brukerne daglig.

Fordeler

 • Brukervennlighet
 • Stort utvalg av betalingsalternativer
 • Veletablerte rangeringer
 • Flere alternativer å ta beslutninger om

Ulemper

 • Må være observant og våken for cyberangrep og andre problemer
 • Kundestøtte ser ut til å være tregere enn forkynt
 • Høye gebyrer belastes av nettstedet

Nøkkelegenskaper

Paxful gjør det mulig for kjøpere og selgere å initiere transaksjoner via et fenomenalt utvalg av betalingsmåter. Disse inkluderer:

 • Kontantinnskudd
 • Kreditt- og debetkort
 • Gavekort
 • MoneyGram
 • Nasjonal bankoverføring
 • PayPal
 • Western Union

Nettstedet integrerer også en rekke funksjoner som er designet for å hjelpe og sikre en tryggere handel:

 • Sikkerhet av midler – Paxful genererer lommebøker som reserverer penger når brukeren registrerer seg for en konto. Denne lommeboken fungerer på en effektiv måte for å lagre og overføre penger på nettstedet. Paxfuls servere overvåkes og vedlikeholdes i forhold til spesifikasjoner for bank som er på sitt høydepunkt når det gjelder sikkerhet.
 • 2 Faktorautentisering – For å garantere sikkerhet; lommebøker trenger komplekse passord og tofaktorautentisering. Registrering av 2FA hjelper til med å hjelpe brukere lommebøker som skal beskyttes, og støtter et ekstra lag med beskyttelse mot nettangrep, spesielt hackere.
 • En sperretjeneste – Når brukerne handler på nettstedet, blir alle midlene fanget i sperret inntil parter fra begge sider bekrefter om alle deler av transaksjonen. Dette tolkes som en metode for å beskytte handelsmenn og muliggjøre en jevnere flyt av transaksjoner.
 • Ryktevurderinger – Basert på aktivitetene får alle handelsmenn en rangering, i tillegg; tilbakemeldingsvurderinger, handelshistorikk blir gjort åpne og sett for publikum.
 • Kunde Brukerstøtte – Paxfuls supportsystem fungerer som en forståelig veiledning der supportteamet vanligvis har en rask responstid. Brukere har muligheten til å kontakte supportteamet via en rekke alternativer som direktemelding, e-post, telefon og sosiale medier.

Det skal bemerkes at Paxful fortsatt er et billig alternativ på grunn av lave provisjonsgebyrer. Selv om leverandører på nettstedet i forhold til Localbitcoins tar mer Bitcoins sammenlignet med mer kjente sentraliserte børser generelt.

På peer-to-peer-markedsplasser velger selgere ofte å gi fortjeneste ved å moderat øke salgsprisene. Vanligvis går leverandører fremover mot risikoen for å selge Bitcoin til forskjellige brukere som kan prøve å starte en tilbakeførsel (via kreditt- / debetkort eller PayPal) på grunn av dette resultatet; prisene blir hevet mye høyere over plattformen slik at risikoen dempes.

Ting å tenke på

Paxful klarer seg som en desentralisert Bitcoin-børs, og det er viktig for alle brukere å integrere spesifikke sikkerhetstiltak og prosedyrer når de er på nettstedet for å skape en opplevelse av smertefri handel. Nettstedet har skapt og utviklet en god rangering som et hederlig sted å handle (kjøpe og selge) Bitcoin; Selv om det brede spekteret av oppgjørsalternativer tilgjengelig på Paxful også appellerer til mange svindlere som fokuserer på å bedra handelsmenn som jobber profesjonelt. Som et resultat er det først og fremst å:

Overvåke leverandørens profilinformasjon og godkjenne om de er akseptable for å håndtere. Når det er mulig, må du alltid se etter selgere med en velrenommert og offisiell konto sammen med en høy positiv tilbakemeldingsvurdering. Opprettede kontoer bør oppleves over et år, med en minimumsklassifisering på minst 98%.

Kommuniser selgeren og appell om utveksling via plattformen. Det er obligatorisk å ikke forhandle og sette opp eksterne handler med selgere da dette ugyldiggjør sperretjenesten og skaper en mulighet for svindel. Det bemerkes også å holde seg til å koble seg gjennom Paxful-meldingsboksen og avstå fra å sende meldinger via e-post, mobil eller SMS.

Sørg for å beskrive kravene så mye som mulig og legg vekt på eventuelle problemer som har blitt funnet. Prisene vil vanligvis variere på forskjellige betalingsmåter brukeren velger, og kan også avhenge sterkt, så sørg for å bekrefte et akseptabelt anbud.

Bestem deg for en betalingsmåte som gir gode beskyttelsesnivåer. Gavekort kjøpt med kontanter favoriseres av svindlere, da de er vanskelige å spore. Hvis en bruker støter på noen form for problemer etter et kreditt- eller debetkortbruk, PayPal eller kanskje til og med en bankoverføring, vil han / hun ha et ekstra sikkerhetslag.

Tilknytning til kundesupport og bruk av forumet hvis det er noen problemer som oppleves, eller har spørsmål angående anbud. Selv om det kan virke som at hele prosessen er ganske direkte og enkel, er det alltid sannsynlig for brukere å møte slike problemer. Derfor anbefales det å bruke ressursene som er tilgjengelige.

Public Paxful Reviews & Meninger

Paxful er en av de ukompliserte metodene for å oppnå Bitcoins, og nettstedet sørger for at transaksjon av en buy-sell-handel er tilgjengelig og tilgjengelig for alle med en datamaskin. For brukere på Paxful er det ikke noe som heter begrensninger i kjøp og salg av mynter, ettersom brukerne har full frihet til å bestemme hvor mye identifikasjonsbekreftelse de kan bruke under handler. Kaster mer lys på Paxful, har brukerne lov til å gjøre forskjellige kjøp via det enorme utvalget av betalingsalternativer som er tilgjengelige for øyeblikket.

Mye av nettstedets tiltalende innsikt skyldes at det muliggjør stor fleksibilitet med hensyn til betaling. Men når brukeren bruker nettstedet, er det viktig å merke seg at det er korrupte og falske kjøpere og selgere på nettstedet hvis hovedagenda er å svindle tradere som er legitime.

Dette er den største ulempen når du bruker nettstedet, og kjerneteamet bak Paxful sørger for omfattende kundesupport. Dessuten bruker teamet innsatsen til et forum og en ressursdel som sikrer at brukere blir varslet og oppdatert om alt som skjer på nettstedet..

For brukere som ønsker å handle Bitcoin mens de bruker betalingstjenester som PayPal, MoneyGram og Skrill, er Paxful det siste alternativet. For å dra nytte av større fleksibilitet med betalingsmåter, må brukerne være forberedt på å betale utover prisene i markedet, siden selgere velger å pålegge mer for Bitcoin sammenlignet med andre ordinære børser..

Konklusjon

Paxful er en velrangert metode for enkeltpersoner å handle i Bitcoin, og er fortsatt et allsidig alternativ for mange brukere i Bitcoin-samfunnet. Nettstedet gir kjøpsmuligheter for brukere som vanligvis ikke er heldige å kjøpe Bitcoin.

Som et resultat er det et anbefalt valg for både nye og mer kunnskapsrike og erfarne handelsmenn. Til tross for dette, bør Paxful-brukere være i stand til å forstå og sørge for å bruke alle nødvendige ressurser for å autentisere leverandører og operere på måter som vil sikre beskyttelse og sikkerhet til enhver tid.

KOM I GANG MED PAXFUL

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me