Popoln pregled izmenjave Bithoven – kako edinstvena?

Z naraščanjem povpraševanja po kriptovalutah se je povečalo število platform za izmenjavo kripto valut. Vendar pa veliko borznih platform ne more vzdržati močne konkurence, saj si ne morejo urediti niše.

Bithoven se je izkazal kot igralec sprememb, saj je bil naložen z veliko novimi in razburljivimi funkcijami, ki so požele veliko pozitivnih priznanj kritikov in občinstva. Razčlenimo različne značilnosti Bithovna in razumemo, kako dobro se obnese.

ZAČNITE Z BITVENOM!

Bithoven: Uvod

Bithoven je ena najboljših platform za izmenjavo kriptovalut, saj ponuja enostaven za uporabo vmesnik, boljše varnostne funkcije in koristna orodja za trgovanje. Uspelo si je pridobiti ugled, čeprav je bil nedavno vstopil v domeno kriptovalut.

Ima tudi robusten mehanizem za podporo strankam, ki prispeva k enostavnosti nakupa in prodaje kriptovalut in altcoinov. Uporabniško izkušnjo še dodatno popestri zgleden čas delovanja in ima tudi funkcije, kot je odpornost na napake, ki lahko trgovcu pomagajo povečati svoj dobiček.

Kako začeti z Bithovenom

Kot večina platform za izmenjavo kripto, se morate najprej prijaviti za račun z osnovnimi podatki, kot sta e-pošta in geslo. Ni vam treba skrbeti za zagotavljanje osebnih dokumentov ali splošno znano kot postopek KYC, če so vaši dnevni dvigi v okviru 2 BTC. Če želite dnevno omejitev dviga povečati na 100 BTC, boste morali dokončati postopek KYC. Postopek je dokaj preprost in enostaven za sledenje. 

Ena najboljših stvari pri uporabi Bithovna je ta, da ne omejuje števila vplačil ali dvigov, ki jih trgovec lahko opravi v enem dnevu. Ta funkcija je zelo koristna za trgovce, ki se prepuščajo obsežnemu trgovanju, saj večina platform za izmenjavo kripto postavlja zgornjo mejo vaših transakcij, kar pomeni, da ne morete preseči določenega števila vplačil ali dvigov.

Ko ste na Bithovenu, lahko na svoj račun Bithoven preprosto položite poljubno količino kriptovalut iz osebne denarnice za kriptovalute..

Ko opravite začetni polog in dobite potrditev, lahko začnete trgovati. Vašo izkušnjo trgovanja še izboljšujejo različna orodja za trgovanje, ki so na voljo na platformi, kot so Candlestick chart, pregled trga in knjiga naročil. Platforma se ponaša tudi z različnimi vrstami naročil za različne tipe uporabnikov, kot so tržna, omejena in omejena naročila.  

Vmesnik je dokaj preprost in enostaven za uporabo. Svoje transakcije lahko upravljate na strani Stanja. Stran je sestavljena iz stanja na vašem računu, to je števila različnih kriptovalut, ki so na voljo na vašem računu, depozita in možnosti dviga sredstev.

Stran z zgodovino vsebuje podrobne informacije o vaših trenutnih in prejšnjih transakcijah. Če želite dobiti povzetek svojih trgovinskih dejavnosti, lahko preprosto obiščete trgovinski odsek.

Bithoven zaračuna provizijo v višini 0,2% od trgovinske vrednosti, kar je precej podobno trenutnim stopnjam različnih kripto borz.

Ključne značilnosti izmenjave Bithoven

1) Boljša varnost

Poleg shranjevanja podatkov v šifrirani obliki izmenjava uporablja tudi dvostopenjski postopek za preverjanje pristnosti osebe, ki na platformi opravlja transakcijo. Ta postopek se imenuje 2FA (dvofaktorska avtentikacija) in pomaga bistveno povečati varnost ter zagotavlja varnejše in varnejše okolje za trgovanje.

2) Več likvidnosti

Kot ena izmed platform brez zgornje meje transakcij bo pritegnila veliko vlagateljev, kar bo omogočilo najvišjo stopnjo likvidnosti.

3) Hitrejši čas obdelave

Arhitektura platforme je zasnovana na način, ki omogoča skoraj nič čakalnih dob za vsako naročilo. Opremljeni z vrhunsko tehnologijo in boljšo infrastrukturo lahko doživite hitrejše transakcije in višjo stopnjo trgovine.

4) Popolna združljivost

Platforma za izmenjavo je na voljo na večini operacijskih platform in lahko dostopna iz vseh glavnih operacijskih sistemov in mobilnih naprav. To pomeni, da lahko preprosto dostopate do svojega računa, kadar koli želite na konici prsta.

5) Podpora strankam

Bithoven ima eno najboljših storitev za podporo strankam med vsemi izmenjalnimi platformami, saj ponuja 24-urno pomoč. Na dva načina lahko dostopate do podpore strankam, klepeta v živo ali kontaktnega obrazca. Klepet v živo je neverjeten za uporabo, saj lahko v 2-3 minutah po pošiljanju poizvedbe enostavno dobite odgovor.

S spletnim kontaktnim obrazcem lahko pošljete podrobno sporočilo o vseh osnovnih težavah, ki ne zahtevajo takojšnje pozornosti. Na splošno lahko odgovor dobite v 8 urah po oddaji obrazca.

Če se ne želite obrniti na njihovo skupino za podporo, lahko preprosto preberete njihov izčrpen seznam pogostih vprašanj, ki vsebuje seznam najpogostejših težav, s katerimi se lahko srečate med uporabo platforme.

6) Razpoložljivi kovanci

Lahko trgujete z velikim številom različnih kriptovalut, kot so BTC, ETH, LTC, BCC, OMG, IOTA, ICN, MCO, SALT, KNC itd. Uporabnikom ponuja možnost trgovanja z več kot 350 altcoini z enega trgovalnega računa. Platforma si prizadeva tudi za dodajanje novih kovancev, ko že govorimo. Poleg tega obstaja še 858 trgovskih parov, kar povečuje vsestranskost platforme. 

ZAČNITE Z BITVENOM!

Bithoven Review: Sodba

Bithoven je ena najbolj preglednih borznih platform, ki ne zaračunava skritih stroškov in ohranja provizijo na 0,1%. Ker vas podpira močna ekipa strokovnjakov, ki delajo v domeni kriptovalut, boste zagotovo našli platformo zelo kurirano, saj vsebuje nekatere najnaprednejše algoritme, ki vam pomagajo preprečiti nestanovitnost trga in vedno dobiti najboljše ponudbe..

Trenutno na svoji platformi izvaja promocijsko kampanjo, pri kateri ima vsak nov uporabnik, ki se registrira, priložnost, da prejme 100 kovancev DOGE in vam celo omogoči dvig zneska, takoj ko na vašem računu obstaja stanje, ki presega začetni prag 100 DOGE.

Ena od slabosti uporabe Bithovna je dejstvo, da ne dovoljuje fiatnih vlog. To lahko odvrne določen razred trgovcev, ki se jim zdijo fiat depoziti koristni. Z odstopanjem od tega vidika se zdi, da je Bithoven pravilno postavil smer in je na poti, da obstoječim platformam zagotovi resno konkurenco.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me