Pregled Antminer D3 – je to vredno cene?

Če se danes zdi, da je nek predmet pogovora povsod, so to kriptovalute. Od vlagateljev do širše javnosti in medijev skoraj nihče ne more nehati govoriti o njih. Tudi to je z dobrim razlogom, saj je kriptovalutam uspelo povzročiti revolucijo v finančnem sektorju.

Njihov vpliv in prevlada ostajata omejena le na eno državo, ampak se razširita po skoraj celotnem svetu. Od zahodnih držav, kot so Združene države Amerike, Kanada, Velika Britanija in podobne, pa vse do vzhodnih držav, kot so Japonska, Indija, Rusija in še veliko več, so bitkoini dobesedno povsod.

Tudi redki tisti, ki v življenju niso vložili niti centa, trenutno načrtujejo in razmišljajo o shemah, ki se vrtijo okoli kriptovalut, v katere naj bi vlagali. Vse to je neposredna posledica dejstva, da te valute prinašajo čudovit donos , skoraj zanemarljive izgube in velikanski potencial za zaslužek ogromnega dobička.

Zdi se skoraj težko verjeti, da se je vse začelo, ko je Bitcoin svoj neverjetni prvenec začel leta 2009. Od takrat je domena kriptovalut na široko odprta za vsakogar, ki je izkoristil prednosti.

Zdaj je ena od teh kriptovalut Dash. Čeprav je Dash nekoliko manj znan od izjemno priljubljenega Bitcoina, se lahko Dash, če ga temeljito preuči in dobro prouči pred začetkom naložbe, dejansko izkaže za donosnega, še bolj kot Bitcoin.

Pravzaprav skrbi za nekaj žlebov v oklepu Bitcoin-a in ga okrepi s svojo posebno blagovno znamko funkcij. Je hiter, varen in ponuja dostojno alternativo Bitcoinu, zato je dober kandidat za naslednjo veliko stvar, v katero lahko vlagate.

Če pa nameravate svoj denar porabiti za nakup kovancev Dash, vam predstavimo boljšo alternativo. Kaj pa, če bi lahko dobili kovance Dash, ne da bi za njih celo neposredno porabili denar? Za nepoznavalce je to mogoče s pomočjo rudarjenja.

Rudarstvo za kriptovalute je postopek preverjanja blokov na kripto blok verigi, tako da se dodajo in preverijo nove transakcije. Kriptovalutam omogoča, da ostanejo decentralizirane, hkrati pa rudarjem omogoča, da si prislužijo nekaj kovancev. Način delovanja je, da mora vsak rudar rešiti nekaj zapletov, matematičnih problemov in algoritmov, in tistemu, ki uspe rešiti rešitev v najmanjšem času, se dodeli nekaj kovancev.

Tako lahko na nek način pridobite kovance zase, ne da bi zapravili pravi denar. Edino mesto, kjer boste morali zapraviti denar, bo na spodobni rudarski ploščadi, ki bo kos vašim rudarskim operacijam in vam bo omogočila, da boste zlahka nabrali dobro bogastvo kriptovalut..

Edini ulov je, da niti ti stroji niso poceni glede na ceno niti niso varčni glede stroškov vzdrževanja, saj na koncu sesajo veliko električne energije.

Zaradi vseh teh razlogov je najbolje, da ostanete previdni in dobro načrtujete, preden kupite rudar zase, da ne boste izbrali modela, ki prinaša več izgub kot dobička. V tem članku je izčrpen pregled izjemnega rudarja za Dash, Antminer D3, da se ne boste zmotili..

Pregled Antminer D3

Hash Stopnja

Antminer-D3-pregledStopnja razpršenosti se nanaša na število težav, ki jih lahko rudar reši v eni sekundi. Očitno je, da višja kot je hitrost razpršitve rudarja, boljša bo njegova zmogljivost. Kar zadeva Antminer D3, dejansko ponuja precej spodobno hitrost razpršitve 15 GH / s.

Poraba energije

Eden od vidikov rudarjev, ki pogosto povzroči veliko zainteresiranih kupcev, na koncu opusti idejo, je poraba energije. Rudarstvo ni povsem donosen posel in nekaj izgub na tej poti se bo zagotovo zgodilo. Vseeno pa je vse dobro, če vaš neto rezultat ostane nekoliko pozitiven. Kar zadeva negativno, je glavni dejavnik vaših izgub pretirana potreba po moči teh rudarjev.

Ker opravljajo veliko dvigovanja in opravljajo nekaj precej velikih nalog, na primer preverjanje transakcij na verigi blokov in reševanje zapletenih matematičnih algoritmov, je povsem naravno, da iščejo več moči. Vendar ta potreba pogosto postane težava za uporabnike, saj z večjo porabo energije pride do višjih računov za energijo.

Pozitivna stran pa je, da so že uvedene novosti in vedno se izvaja več raziskav za razvoj boljših in veliko bolj energetsko učinkovitih rudarjev, ki lahko dejansko zmanjšajo stroške energije, hkrati pa povečajo donosnost.

Kar zadeva Antminer D3, porabi skupaj 1200 W, kar je na lestvici moči precej zmerno.

ZAČNITE Z ANTMINER D3

Napajanje

Medtem ko nekateri rudarji prihajajo z vgrajenim napajalnikom, drugi niso toliko opremljeni in zahtevajo, da jih uporabnik kupi ločeno. Na žalost D3 spada v drugo kategorijo, kar pomeni, da morate pred začetkom dela poiskati dostojno napajanje, ki je dovolj sposobno za napajanje naprave..

Kje kupiti

Edina težava rudarjev je ta, da niso tako enostavno dostopni. Nekatere bolj priljubljene sicer najdemo na Amazon, eBay ali drugih podobnih platformah za e-poslovanje, manj znane pa je nekoliko težje iskati. Če pa vse drugo ne uspe, jih lahko vedno kupite na uradni spletni strani proizvajalca, ki je v tem primeru Bitmain.

Preprosto se prijavite na Bitmainovo spletno stran in našli boste razdelek za nakup, kjer lahko preprosto poiščete želenega rudarja, na primer D3, in nadaljujete na stran za plačilo. Kar zadeva postopek plačila, lahko svoj nakup plačate prek bitcoinov, litecoinov ali celo bančnih nakazil.

Poleg tega je Antminer D3 na voljo tudi na eBayu, zaradi česar je ena izmed lažje dostopnih naprav.

O proizvajalcu

Bitmain je verjetno najbolj zaupanja vredno in priljubljeno podjetje za proizvodnjo rudarjev kriptovalut na trgu. Znano je, da so marljivi, usmerjeni k kupcem in se kakovostno zavedajo svojih izdelkov. Imajo že vrsto modelov rudarskih ploščadi, ne samo za Bitcoine ali DASH, temveč za številne kriptovalute, zaradi česar je njihov doseg na trgu verjetno najširši in najvplivnejši.

Tako kot katera koli druga velika blagovna znamka tudi Bitmain ne pride brez poštenega deleža zapletov in skrivnosti. Pred kratkim je bila blagovna znamka močno ogrožena, ker je svojim izdelkom dodala skrivno zakulisje. Kar se tiče razumevanja, kaj so bila zadnja vrata, morate imeti malo tehničnega znanja. Preprosto povedano, to zakulisje je bilo nameščeno v vdelano programsko opremo Bitmainovih strojnih naprav, na primer Antminer. Zdaj je družba vsakih deset minut dejansko lahko opravljala prijave s centralno službo.

Vsaka prijava je poslala ali poslala zaupne podatke, kot so serijska številka Antminerja, naslov IP in naslov MAC. Zdaj je natančna uporaba vseh teh podatkov popolnoma odvisna od presoje podjetja, vendar bi jih lahko uporabili za navzkrižno preverjanje prodajnih informacij strank in celo evidence o dobavi. Vse to resno ogroža lastno zasebnost stranke in bi moralo biti izvedeno z ustreznim dovoljenjem stranke.

Kar zadeva povezano tveganje, podjetje ni dokazalo kakršne koli zlonamerne namere s strani podjetja, vendar je to vseeno, česar bi se morali zavedati, če nameravate izdelek kupiti..

Garancija

Čeprav imajo rudarji na splošno dobro življenje, se vedno ceni dobro garancijsko obdobje. Kar zadeva Antminer D3, vam ponujamo dostojno garancijsko obdobje 180 dni, v katerem lahko izdelek popolnoma brezplačno zamenjate ali popravite, če pride do težav s strojem ali če naključno preneha delovati.

Rudarska oprema

Če se pri rudarjih kriptovalut pogosto zgodi en hud zaplet, je to, da se precej hitro segrejejo. Tako kot katera koli druga naprava, ki izvaja težke dvige v smislu procesov, s katerimi se ukvarja, so tudi ti rudarji dovzetni za visoke temperature in pregrevanje.

Tudi naši lastni zaupanja vredni pametni telefoni in prenosniki niso brez te težave, saj se tudi ti naključno segrejejo, ko jih dlje časa priključite na vir napajanja ali če jih dolgo in intenzivno uporabljate. Na srečo tudi rudarji pridejo z rešitvijo.

Na rudar so pritrjeni posebej določeni ventilatorji, katerih edini namen je nadzorovati temperaturo naprave in zagotoviti, da ostane v predpisanih mejah. Če temperatura nekako uspe preveč skočiti, se moč, ki jo porabijo ventilatorji, samodejno dvigne, s čimer se hitreje zavrtijo in posledično hitreje in boljše hladijo.

Slaba stran je, da je ravno to razlog, da rudarji pogosto povzročajo poslabšanje računov za energijo in elektriko.

Cena

Kako lahko gre za popoln pregled, če vam ne povemo, koliko boste dejansko porabili za ploščad? Zdaj obstaja več dejavnikov, ki prispevajo k ceni določenega izdelka. Nekateri primarni so na primer razpoložljivost, povpraševanje in splošna zmogljivost izdelka. Če se nekaj izkaže zelo dobro, je povsem naravno, da se bo povpraševanje po izdelku povečalo, posledično pa se bodo cene zagotovo zvišale.

Kar zadeva Antminer D3, novice niso tako dobre. D3 je s 2699 dolarji eden najdražjih rudarjev na trgu. Pravzaprav je skoraj tako drag kot najuspešnejši rudar Bitcoinov na trgu in zlahka presega stroške številnih drugih dostojnih ploščadi, ki so na voljo. Precej verjeten vzrok za to visoko številko je, da so bili kovanci Dash vedno znova izredno donosni in učinkoviti, še bolj kot veliko drugih kriptovalut, vključno z Bitcoini.

Morda je prav zaradi tega visoka cena sredstvo, ki upravičuje pretiran dobiček, ki ga lahko ustvarite s poslovanjem z Dashom.

Zdaj, ko smo končali z izčrpnim in precej izčrpnim pregledom rudarja, ki je Antminer D3, vam predstavljamo nekaj pikic in informacije o tem, zakaj je Dash valuta prihodnosti in zakaj jo je treba jemati resno.

Rojstvo Dash

Velika težava Bitcoinov je s tem povezan čas potrditve transakcije. Recimo, da na koncu svoje Bitcoine porabite za kakšen izdelek ali morda kakšno drugo kriptovaluto. Kako dolgo bo trajalo, dokler prodajalec ne preveri vaše transakcije in vam kupljeni izdelek ne pošlje?

Dokončnega odgovora pravzaprav ni. Morda bo preteklo precej časa, preden prodajalec potrdi dejstvo, da so Bitcoini, ki ste jih poslali, pravilno prejeti in dokler se to ne zgodi, na noben način niste odgovorni za nakup izdelka, ki ste ga kupili. Očitno obstajajo posebni zakoni in predpisi za vzdrževanje in urejanje vsega tega, vendar ostaja dejstvo, da se Bitcoin transakcije počasi začnejo.

Zdaj je Evan Duffield, glavni navdušenec nad kriptovalutami, prepoznal to težavo in takoj začutil potrebo po boljši in veliko hitrejši kriptovaluti, ki se uči iz napak Bitcoinov in jih popravlja na najboljši možen način. Tako je 18. januarja 2014 Evan ustvaril Dash, ki se je uradno imenoval Xcoin, ki se je kasneje spremenil v DarkCoin, in končno postal Dash, ki je združitev besed Digital Cash.

Dash je bil ustvarjen z edinim namenom, da je veliko bolj učinkovita rešitev pogostih težav, s katerimi se soočajo kriptovalute kot Bitcoin. Aktivno se je osredotočil na ključna vprašanja, s katerimi se je soočala, in jih odpravljal od samega začetka. Poleg tega bo tako kot Bitcoin na svetu vedno na voljo le omejena ponudba kovancev Dash. Po statističnih podatkih je na trgu trenutno približno 7,85 milijona kovancev Dash, skupna zgornja meja pa je določena na 18 milijonov.

ZAČNITE Z ANTMINER D3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me