Pregled Antminer S7 – preberite pred nakupom!

Svet se nenehno spreminja. Če želite slediti vsem tem spremembam, se morate sproti posodabljati in opremiti z najnovejšim znanjem o tem, kaj je v trendu in o čem svet govori v danem trenutku. In če je nekaj, o čemer svet trenutno govori, to so kriptovalute.

Ko smo začeli z nenadno, a trdno prevlado Bitcoinov nad naložbenim trgom, se zdi, da danes skoraj vse dohiti vročina. Ljudje, ki v življenju niso niti enkrat investirali, zdaj mrzlično iščejo vrhunske portale in menjalniške storitve, ki trgujejo z bitcoini. Vsakdo želi izkoristiti vse zmožnosti Bitcoina in zase izkoristiti čim več dobička.

In to niso samo Bitcoin. Veliko drugih kriptovalut trenutno doživlja tisto, kar bi lahko opisali le kot ogromen val priljubljenosti. Za vse tiste, ki se jim zdijo Bitcoin preveč običajni, je na voljo še veliko podobnih možnosti. Možnosti, kot so Litecoin, Dash in Ethereum, so le nekatere na dolgem seznamu trenutno donosnih in zanimivih dobrin, v katere je mogoče vlagati. Kje pa se je vse skupaj začelo?

Nekateri bi rekli, da se je to zgodilo že leta 2009, ko je Satoshi Nakamoto ‘izumil’ valuto Bitcoin. Čeprav so bitcoini po kratkem času prenehali biti priljubljeni in je kmalu nastopilo obdobje, ko o njih skoraj nihče ni več govoril, so se nekaj let nazaj vrnili, ko so se njihove stopnje dobesedno podrle skozi streho -visoka, ki se mi je zdela skoraj neverjetna.

Zdaj je uspeh Bitcoinov razprl celotno domeno kriptovalut. Kmalu so se ljudje aktivno zanimali za vse te valute in so si nestrpno želeli vložiti denar. Ustanovljene so bile korporacije, ustanovljena podjetja in celo sedanji korporativni velikani iz finančnega sektorja so se usmerili na svoje tečaje, da bi kriptovalute vključili v svoje storitve in izdelke..

Vprašanje pa je, ali so naložbe edini možni način, da postanete del te velike sheme? Ali je treba kupiti Bitcoin, da bi jih dejansko imeli? Odgovor je ne. Lahko si jih celo lastite z rudarjenjem, v tem pregledu antminer S7 bomo govorili o enem takem rudarju, ki lahko to omogoči.

Antminer S7: Uvod

pregled antminer s7

Da bi vam olajšali iskanje rudarja, bomo v tem članku pregledali o Antminerju S7, o katerem smo že govorili. Antminer je blagovna znamka, dokaj priljubljena v svetu rudarjenja kriptovalut, ki posebej skrbi za ASIC strojno opremo za rudarjenje Bitcoinov..

Zdi se, da je S7 eden izmed mnogih drugih v dolgi vrsti rudarskih ploščadi, ki jih je lansiral Antminer, vse pa imajo svoje lastne edinstvene specifikacije in ustrezajo različnim vrstam občinstva glede na njihove lastnosti in značilnosti..

Je eden izmed najbolj priljubljenih sklopov, ki ga je podjetje kdaj lansiralo, in čeprav je bil lansiran že leta 2015, še vedno privablja stranke zaradi svoje edinstvene lastnosti in množične privlačnosti..

Eden od razlogov, zakaj je S7 tako priljubljen kot je in trenutno vstopa v 19. serijo proizvodnje, je ta, da ponuja dokaj visoko hitrost razpršitve glede na količino porabljene energije. Za kateri koli drug stroj s podobno hitrostjo razpršitve bo porabljena moč najverjetneje veliko večja, a S7 to počne ekonomično. Ugodne cene in močnejše delovanje so še dva zelo zaželena dejavnika, ki dajeta S7 prednost pred ostalimi.

S7, ki ga poganja 28nm čip BM1385 ASIC, sestavlja kar 135 takih napajalnih čipov, ki so razporejeni na treh različnih ploščah, temperatura pa se uravnava z dvojnimi ventilatorji, nameščenimi znotraj sistema. Preprost sistem peres in utorov za kovinsko ohišje omogoča brezhibno urejeno in organizirano razporeditev več rudarjev.

ZAČNITE Z ANTMINER S7

Napajanje

Najprimernejši za napajanje z Antminer S7 je verjetno napajalna enota APW3 z močjo 1600 W, ki jo proizvaja Bitmain. Ta enota je bila posebej zasnovana za skupno delovanje in oskrbo z rudarji Bitcoin. Ena njegovih najbolj omembe vrednih lastnosti je izjemno učinkovita poraba energije, saj med rudarjem in vtičnico izgubi le mejnih 7% moči.

V skladu z zahtevami bi za delovanje s polno zmogljivostjo potrebovali najmanj 205 voltov, v resnici pa ni priložen napajalni kabel 16A, ki je potreben za izvajanje operacij. Zdaj, čeprav APW3 nikakor ni cenovno ugodna enota, se lahko dejansko izkaže kot ekonomičen posel za vas, saj bo vedno podpiral vse prihodnje nadgradnje vašega rudarja. Na primer, z lahkoto bo podpiral tako pogoste, zmogljive, vendar močne naprave, iz iste zasedbe, S9.

Če ne velja za APW3, lahko dejansko uporabite kateri koli napajalnik ATX, če je dovolj močan, da lahko zaženete svoj Antminer S7.

Cena

Zdaj, ko je bil S7 že nekaj časa v trgovinah, je v preteklih letih z njim prišlo do znatnega padca cen. Sprva so ga lansirali po dobrih 2000 dolarjih, podobno kot S9 po trenutni ceni. Vendar pa je danes cena S7 pri Bitmainu znatno padla na 440 dolarjev, brez stroškov pošiljanja. Razen tega je pri eBayu na voljo za 545 ali 500 USD, odvisno od tega, ali izberete novi ali rabljeni model.

Glede na S7-LN brez stroškov pošiljanja in 439 USD na eBay za nove in rabljene modele. Zdaj, ko novi modeli nenehno vstopajo na trg in se naprave, kot je S9, izkazujejo med priljubljene množice, naj bi se cene S7 še znižale.

Donosnost

Zdaj, če je eden izmed vidikov Bitcoin rudarske ploščadi najpomembnejši, je to donosnost izdelka. Upravljanje rudarske ploščadi zajema veliko vaših virov. Najprej so tu stroški ploščadi, drugič pa prekomerna poraba energije, ki jo porabi rudar, kar lahko privede do skokovitih stroškov in porabe energije..

Zdaj za povprečno gospodinjstvo predvidevamo 2,5-odstotno plačilo bazena, stroške električne energije 15 centov na kWh in nagrado bloka 12,5 BTC na izkopani blok. Zdaj bi za zgornje specifikacije izgubili 18 USD na mesec in približno 223 USD letno. Če natančno pogledate izračune, boste ugotovili, da kdor plačuje energijo po rednih cenah, v resnici ne bo postal bogatejši, če bo slučajno uporabljal S7. Za ljudi z znižanimi cenami električne energije se morda zdi dobra izbira.

Poraba energije

Glede na moč S7 črpa spodobnih 1293 W moči pri sobni temperaturi. K temu pripomore temperatura, saj je vročina okolice bolj vroča, več energije bodo porabili ventilatorji, da bo enota dovolj hladna. V primerjavi s S5 je S7 dvakrat učinkovitejši na področju energetike in zahteva le spodobnih 0,25 J moči na Gigahash.

Kar zadeva različico Lite ali S7-LN, ta porabi približno 700 W in porabi približno 0,25 J / GH.

Temperatura

Obstaja temperatura okolice, ki jo je treba vzdrževati med obratovanjem rudarja BTC. V primeru, da se naprava močno segreje od predpisane temperature, bo ventilatorjem vedno težje ohranjati enoto hladno, posledično pa se bo poraba energije drastično povečala skupaj z naraščanjem težav z delovanjem.

Ker oba normalna in lažja različica hladita podobni dvojni ventilatorji 12038, je dejansko smiselno, da za delovanje s polno zmogljivostjo in brez kolcanja potrebujeta približno enaka 40 ^ C-70 ^ C.

Sodba

Za tiste, ki so zelo željni nakupa in komaj čakajo, da bo S9 znižal ceno, je S7 verjetno najboljša možnost za dostojno velik dobiček. Čeprav prvotna različica morda ne bo izpolnila vaših pričakovanj, a če imate dostop do cenejše energije in ste pripravljeni na inteligentno in dobro načrtovano prilagajanje naprave, lahko S7 dejansko pretvorite v zelo donosno in primerno rudarsko ploščad zate.

ZAČNITE Z ANTMINER S7

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me