Pregled AvalonMiner 741 – Vse, kar morate vedeti

Kriptovalute niso nove. Z uspehom Bitcoina so prišli do konca in od takrat so v trendu. Čeprav se je začelo s preprostim postopkom vlaganja in nato čakanja, da bodo vaše naložbe obrodile sad, se lahko danes igrate z veliko več možnostmi.

Toliko različnih poti se je pojavilo in se trdno uveljavilo na trgu kriptovalut, da se zdi, da polovica prebivalstva sveta zdaj žonglira z njimi in v tem zasluži precej znaten dobiček. Ustvarjena niša ni nič manj donosna kot katera koli druga vodilna poslovna naložba in je danes eden najhitrejših načinov zaslužka.

Če pa menite, da gre za naložbe, se ne morete bolj motiti. Časi, ko je bilo vlaganje v kriptovalute edini način, da si ogledujete svoje najljubše Altcoine, so minili, v teh dneh imate še eno fantastično možnost.

Seveda govorimo o rudarjenju kriptovalut, novi obliki trgovanja s kriptovalutami, ki vam omogoča, da sami kopate za Bitcoin, hkrati pa ste izključno odgovorni za dobiček in izdatke, ki jih na koncu ustvarite..

Tu v tem članku vam predstavljamo pregled AvalonMiner 741, ki je eden najbolj priljubljenih in nedavno predstavljenih rudarjev, ki so prišli na trg. Ta del strojne opreme poglobljeno analiziramo, tako da dobro preučimo njegove specifikacije in edinstvene lastnosti ter prednosti in slabosti, ki jih vsebuje..

Pregled AvalonMiner 741

Pregled AvalonMiner 741Canaan je eden izmed mnogih proizvajalcev rudarjev Bitcoinov in kriptovalut na trgu. Podjetje je v preteklih letih pokazalo hitro rast in uspelo mu je ustvariti znaten dobiček, hkrati pa je predstavilo nekaj čudovitih strojev.

Njihove stranke so večinoma zadovoljne in kot podjetje z dobrim ugledom ste lahko prepričani, da gre vaš denar v prave roke, če se odločite za naložbo v katerega koli od njihovih izdelkov.

Najnovejši model iz Kanaana, Avalon 741, velja za velik napredek glede na njihov prejšnji in enako uspešen model Avalon 721. Medtem ko je Avalon 721 imel dostojno hitrost razpršitve, je 741 stopil korak naprej in to vrednost še izboljšal..

Prvi pogled & Dostava

Ena od mnogih stvari, ki rudarja ločijo od drugih, je način, kako pride do kupca. Seveda je to dejansko v veliki meri odvisno od kraja, od koder se dejansko odločite za nakup izdelka, vendar je veliko odvisno tudi od dejanskega stroja.

Kar zadeva Avalon 741, je na voljo v spodobni embalaži in v škatli po meri, da ga še dodatno zaščiti pred kakršnimi koli nezgodami ali poškodbami na tranzitu. Vse to zagotavlja, da tudi če vožnja med prevozom postane groba in nerodna, dejanska enota ostane varna v notranjosti in strojna oprema ni prizadeta zaradi prask ali ohlapnih delov.

Kar zadeva dodatno opremo, ki jo dobite skupaj, boste prejeli povezovalni kabel, ki je nujen za vzpostavitev povezave med rudarjem in vašim sistemom, skupaj z USB ključem z enoto. Vendar obstajajo rahle nevšečnosti, saj Canaan krmilnika ne pošilja skupaj z Avalonom 741. Krmilnik se dejansko prodaja ločeno.

Zdaj je med številnimi stvarmi, ki se uporabljajo kot ocene učinkovitosti rudarja kriptovalut, eno najpomembnejših, ali ima rudar učinkovit hladilni sistem ali ne. Dejstvo je, da morajo ti rudarji pogosto veliko dvigovati. Odgovorni so za kopanje po verigi blokov in preverjanje transakcij, pri tem pa celo izberejo kripto kovance za vas.

Seveda vsi ti procesi na stroju dajo svoj davek in se ponavadi segrejejo, zato so na teh napravah nameščeni posebni hladilni sistemi, ki jih med delovanjem ohladijo. Ti sistemi so sestavljeni iz osnovnega ventilatorja, enega ali dveh po številu, in nekaterih strukturnih sprememb, ki preprečujejo vročino.

Kar zadeva Avalon 741, je opremljen z ohišjem, pritrjenim na ventilator enote, katerega namen je usmerjanje in boljše usmerjanje zraka s hrbtne strani enote. To je pravzaprav dobrodošla sprememba običajnih običajnih ventilatorjev, nameščenih na drugih rudarskih ploščadih.

Takšni standardni ventilatorji so bili preprosto pritrjeni na obeh straneh rudarja, vendar se lahko sistem, ki je bil implementiran v Avalon 741, izkaže za veliko bolj učinkovitega pri hitrejšem hlajenju enote. Poleg tega imate, da se znebite odvečne toplote, namensko hladilno telo, ki želi vso toploto odstraniti tako, da jo zbira na enem mestu. Ta hladilnik bo oblikovan po naravi in ​​nameščen na sprednji rešetki na vrhu plošč PCB.

Namestitev in uporaba

Kot pri vsaki novi napravi sta tudi pri kupcih najbolj zaskrbljeni splošna nastavitev in enostavnost uporabe. Če je naprava navadno preveč zapletena za upravljanje, verjetno ne bo postala velika na trgu, medtem ko si bodo naprave z razmeroma enostavnejšim delovanjem in veliko enostavnostjo na splošno lažje prislužile ime.

Kar zadeva Avalon 741, je na srečo namestitev čim preprostejša. Če želite začeti upravljati rudar in rudariti Bitcoinov, morate le prenesti vdelano programsko opremo naprave in sliko zapisati na pravilno mikro SD ali SD kartico. Ko to storite, ostane le, da krmilnik preprosto priključite na USB ključ, ki smo ga omenili prej, in kable priključimo na vaš sistem Avalon 741.

Vklopite gumb za vklop krmilnika in naprave. Nato imate možnost, da uporabite katero koli orodje za iskanje IP, ki ga želite, da poiščete naslov IP. Priporočamo uporabo AngryIP, vendar lahko uporabljate katero koli storitev, ki vam najbolj ustreza. Po tem je vse gladko, saj imate potem zelo dobro znano in prijazno programsko opremo Canaan, ki vas vodi skozi preostanek poti.

Kar zadeva vmesnik rudarja, je ta precej neurejen in dokaj preprost za prepoznavanje in razumevanje. Uporabniki Avalona ga bodo takoj prepoznali in tudi če ga ne, bo ta grafični vmesnik hitro zrasel na vas.

Če želite vnesti podatke o svojem bazenu, to je v primeru, da ste del rudarskega bazena in svoje rudarske dejavnosti raje obdržite v skupinskem vzdušju, najprej vnesite zavihek za konfiguracijo, ki ga boste našli zelo enostavno. Po vnosu podrobnosti preprosto kliknite gumb shrani in ugotovili boste, da je vaša ploščad zaživela in začela rudariti.    

Za natančnejše podrobnosti in napredne funkcije pojdite na zavihek Napredno. Tukaj boste lahko nastavili odprte plošče WRT. Če ne veste, kaj so to in ne veste, kaj bi z njimi, je najbolje, da to možnost preprosto pustite takšno, kot je, in se z njo niti najmanj ne zafrkavajte.

V zaključku vam je torej Canaan zagotovil precej dobro zasnovan, robusten in nezapleten uporabniški vmesnik, ki ga lahko razumejo vsi, hkrati pa je dovolj niansiran, da ga ne imenujemo pomanjkanje lastnosti.

Airform hladilna tehnologija

Avalon 741 je že sam po sebi zgolj nadgradnja Avalona 721. Seveda ni bilo pričakovati, da bi preveč vplival na prvotne funkcije, ki jih je sprejel Avalon 721. Vendar se zdi, da je 741 v celoti na drugi poti. Uspelo mu je ustvariti edinstven prostor na trgu in se hitro povzpne na lestvice priljubljenosti.

Medtem ko je Avalon 721 uporabil 72 žetonov, ima Avalon 741 močan in z 88 udarci zapakiran komplet. Močno povečanje količine uporabljenih čipov pa bi lahko imelo tudi skrito slabost. Dejstvo je, da več čipov potrebuje sorazmerno več hlajenja.

Zato naj bi 741 zahteval močnejše in močnejše hladilne mehanizme, ki bi porabili veliko energije. Toda enoti je precej učinkovito uspelo najti pot tudi temu. Hladilni mehanizem, ki je vgrajen v novi model, je iz nove tehnologije Airform. Glede na to izvedbo tekoča zasnova enote zagotavlja, da se zrak pretaka skozi enoto.

Usmerjeni zrak dejansko dobi veliko večjo velikost, kadar gre za območja, ki so nagnjena k hitrejšemu ogrevanju kot drugi. To omogoča veliko bolj gladek in boljši sistem za odvajanje toplote. Kar zadeva PCB, so na obeh straneh nameščeni hladilniki, poleg tega pa ohišje učinkovito usmerja zrak nad njimi.

Glede na novo zasnovo hlajenja so bili hladilniki zasnovani tako, da so v naravi stožčasti. Začnejo se ozko na vstopu in se širijo, ko se premikamo proti žetonom, nameščenim na plošči. Poleg tega so bile plavuti oblikovane z utori na njih, da se površina razširi, tako da toplota dobi več površin, ki jih je treba odstraniti..

Tudi sprednji del je bil spremenjen, da je veliko bolj odprt, kar dejansko omogoča večje količine zraka, da vstopijo v sistem in potujejo z velikimi hitrostmi, preden pridejo iz zadnje strani enote. Glede na dejanski ventilator 741 je nekoliko glasnejši kot pri 721, čeprav ne veliko. Pri 56 dB z razdalje 4 ft je še vedno dovolj mehak, da deluje v vaši hiši, čeprav ne bi ravno priporočali ureditve dnevne sobe.

Stabilnost

Zdaj, če govorimo o stabilnosti enote, je to spet precej zaželena nadgradnja s 721. Za vse rudarje kriptovalut je prednost, da so stabilni. Ker ponavadi izvajajo veliko težkih operacij, je treba zagotoviti, da njihovi sistemi ostanejo stabilni in nemoteno delujejo brez kolcanja..

Izvedli smo nekaj testov na 741 in ugotovili, da je enota v povprečju med hitrostjo razpršitve 7,7 do 7,8 TH / s. Te teste smo opravili z BTC.com in Kano rudarskimi bazeni. Rezultat, ki smo ga prejeli, ni bil veliko presenetljiv, če upoštevamo trden sloves AvalonMiners na trgu.

Kot pri večini drugih modelov pred njim je tudi 741 precej trden, ko gre za stabilnost. Če ste resen rudar in običajno ne upravljate le enega, temveč več rudarjev hkrati, dejansko vodite rudarsko kmetijo.

Zdaj se bo Avalon 741 za takšne rudarje izkazal za čudovit stroj, saj dejansko ponuja možnost povezovanja pet ali celo več kot ta Avalon 741 na enem krmilniku. Čeprav ga naključni rudarji morda ne prepoznajo, je pa to v resnici izjemna lastnost, zaradi katere bo upravljanje rudarskih kmetij za povprečnega hardcore rudarja resnično priročno in enostavno.

Zdaj upoštevajte, da sicer rudarjev iz različnih modelov, na primer Avalon 721 in Avalon 741, ni mogoče povezati v verige, toda tudi veriženje rudarjev istega modela deluje precej dobro.

Med fazo testiranja je Avalon 741 pokazal nekaj izjemnih značilnosti, kot sta poraba energije 1050 vatov in ventilator pri 5400 vrt / min, kar je bilo povsem dovolj, da je enota delovala dokaj gladko in da je bila hladna.

Avalon 741 je odličen v smislu, da je velik po zmogljivosti in tudi ne odstopa veliko od dejansko določene moči. Dokaj gladko obvladuje temperature okolice, kot je 78 F, in teče brez kolcanja ali težav.

Z neverjetno kakovostjo izdelave in izredno zmogljivim delovanjem se z Avalonom 741. ne morete zmotiti. Prav tako traja dlje in se je izkazal kot vreden dodatek večini podatkovnih centrov ali domačih rudarskih sistemov.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me