Pregled Coinmama – iskren pregled

Opolnomočenje človeštva, enega človeka naenkrat“. Coinmama, ki je finančna storitev, ki uporabnikom omogoča hitrejši, varnejši in interaktivni način nakupa kriptovalut na mednarodni ravni. V tem pregledu Coinmame bomo preučili vidike Coinmame in ugotovili, ali je za vas zelo primeren.

Upa zgolj na prepričanje, da bo prihodnji vpogled v denar na ustrezen način nadzoroval nihče drug kot ljudje sami. Kar vključuje prepoved izrazov “posredniki, drobni tisk in skrite takse“.

Ustvarjanje sveta brez jezikovnih ovir z učinkovito storitvijo za stranke, ki jo uporabniki lahko razumejo in na katero so odvisni.

ZAČNITE Z COINMAMO! Ozadje Coinmame

Borza kriptovalut, ki je bila ustanovljena leta 2013, kjer je bila registrirana na Slovaškem, vendar je bila v lasti družbe New Bit Ventures Limited, s sedežem v Izraelu. Operacije temeljijo v 217 državah po vsem svetu, trenutno pa jih najdemo v 24 ameriških zveznih državah. Uporabniki lahko Bitcoin in Ethereum kupijo z debetnimi in kreditnimi karticami ali celo prek Western Union.

Vendar je treba opozoriti, da Coinmama uporabnikom ne dovoljuje prodaje ali trgovanja s kriptovalutami, temveč se vsi nakupi, ki jih opravijo uporabniki, pošljejo / prenesejo iz lastnega kapitala podjetja, sredstva pa tako omogočajo, da so transakcije bolj stabilne in nepremične kot konkurenco.

Coinmama vzklikne, da izstopa kot ena najhitrejših in enostavnejših metod za nakup bitcoinov ali Ethereuma z debetno ali kreditno kartico. To je edinstveno, saj večina borz ne ponuja takšne funkcije.

Registracija pri Coinmama

Coinmama je prikazana samo kot spletno mesto, čeprav ni na voljo nobene mobilne aplikacije. Poleg tega Coinmama ni izdala aplikacijskega programskega vmesnika (API), ki uporabnikom omogoča ustvarjanje trgovinskih aplikacij, ki so enake ali skladne s platformo. Poleg razpoložljivosti po vsem svetu je ena najbolj zanimivih in privlačnih funkcij, ki jo Coinmama ponuja uporabnikom, priložnost pridobiti do 150 USD / kripto valut brez predložitve zaupnih informacij, ki potrjujejo njihovo identiteto. Ta ni na voljo med številnimi drugimi konkurenti.

Da pa bodo uporabniki presegli to mejo, bodo morali svojo identiteto dokazati z uradnim osebnim dokumentom iz razlogov KYC in AML (običajno potni list, državna osebna izkaznica ali vozniško dovoljenje), vključno z dodajanjem obrazcev za preverjanje, kot so njihovo polno ime, datum rojstvo, spol, naslov in številko kreditne ali debetne kartice. Za preverjanje pristnosti računov je treba predložiti obe strani dokumentov, pri čemer bo morala Coinmama zagotoviti, da so navedeni dokumenti:

 • Prikazano v celoti ali v celoti;
 • Visokokakovostne slike (barvne slike velikosti 300 dpi ali več);
 • Veljavni dokumenti, skupaj z datumom poteka veljavnosti, ki je jasno viden;
 • Največja velikost datoteke mora biti 4 MB.

Vsi dokumenti, ki bodo poslani Coinmami v preverjanje, bodo obdelani v nekaj urah med delovnim časom in s podaljšanimi časi obdelave med večeri in vikendi. Čeprav bo Coinmama zagotovila, da bo njihovo osebje za pomoč strankam omogočilo hitro obdelavo, ki bo uporabnikom pomagala pri njihovih preverjanjih.

Preverjanja v začetni fazi običajno trajajo manj kot 10 minut. Po tej stopnji bodo lahko uporabniki takoj kupili kriptovaluto, v kateri bodo dostave naročil potekale v nekaj minutah po oddaji naročila. To bo uporabnikom omogočilo, da izkoristijo gibanje gibljivih cen. Ne boste se zataknili, da ne boste mogli naročiti, ko je trg bik.

Po prevzemu naročil se zaklene menjalni tečaj v času nakupa, ki razlaga, da bodo uporabniki dobili enako količino kriptovalut, kot so jo naročili, ne glede na morebitne spremembe med časom naročila in čas dostave kriptovalute.

Kot navajajo raziskave razvijalcev, bi bil glavni razlog za to skepticizem in napačna predstava, ustvarjena, ko so bila naročila fiksirana na tržno stopnjo, običajno takrat, ko potrošniki dosežejo manj valute, kot je bilo pričakovano. Če je obstajala možnost, da bo naročilo preklicano, bo sistem Coinmama nato samodejno preklical transakcijo in vrnil znesek nazaj na uporabnikov bančni račun.

Koraki za registracijo:

 • Registrirajte se za račun.
 • Izberite znesek Bitcoina, ki ga želite kupiti, in kliknite “Kupi zdaj”.
 • Izberite način plačila.
 • Izpolnite obrazec v zvezi s plačilom, npr .: gotovina ali Western Union.
 • Potrdite plačilo.
 • Potrdite naslov denarnice.
 • Ko jih Coinmama prejme in preveri, bodo kovanci dostavljeni v spoštovano denarnico.

ZAČNITE Z COINMAMO!

Kako kupujemo Bitcoin na Coinmama?

Za nakup Bitcoina s kreditnimi ali debetnimi karticami Coinmama ne bo zahteval, da se uporabniki registrirajo prek svojih debetnih ali kreditnih kartic za nakup kriptovalut na borzi, temveč za nakup Bitcoina s kreditnimi ali debetnimi karticami Coinmama od uporabnikov ne zahteva, da registrirajo svojo kreditno ali debetno kartico za nakup kriptovalut na borzi.

Postopek sicer določa, da ko uporabniki vpišejo ne glede na to, ali se preverijo svojo identiteto, bodo nadaljevali z ustvarjanjem naročila, tako da izberejo, koliko želijo kupiti, vnesejo naslov denarnice in na koncu izpolnijo kartico. podrobnosti na strani za plačilo. Če so uporabniki že potrdili svojo identiteto, se mora naslov njihove kreditne kartice ujemati z naslovom računa stranke..

Strežniki Coinmama ne shranjujejo podrobnosti o kreditni ali debetni kartici stranke. Po končanem plačilu bo obdelovalec kreditne kartice transakcijo obdelal največ 20 minut, preden bo prenesena v denarnico stranke. Ko je nastavljena potrditev naslova plačila in denarnice, se kriptovaluta prenese na uporabnika. Uporabniki na Coinmami kupijo minimalni znesek 60 USD (protivrednost v EUR), vendar je to odvisno od cene Bitcoina (dejansko nizek nakup je ne glede na registrirano ceno 0,1 Bitcoin).

Kljub drugim konkurentom Coinmama ne ponuja spletne denarnice, ki bi jo uporabniki lahko shranili v svoji kriptovaluti na borzi. Tako se bodo morali uporabniki po nakupu odločiti in ustvariti ustrezno denarnico za pošiljanje zneska po nakupu. Naslove denarnice bo treba potrditi, zato bodo morali uporabniki prejeti e-poštno povezavo od Coinmame, da bodo lahko potrdili, da je naslov zakonit ali ne. Zaradi tega potrjevalnega protokola uporabniki ne bodo mogli kupiti kriptovalut za ali v imenu drugih. Uporabniki, ki želijo nakazati denar ali ga želijo prenesti v denarnico druge osebe, bi morali upoštevati protokol, da to storijo pri svojem ponudniku denarnice..

Pristojbine

V primerjavi s tekmeci Coinmame so provizije za transakcije razmeroma visoke, saj je za vsako transakcijo, plačano Coinmami, plačanih 5,5%. Stopnja provizije bo že vključena v stopnjo Bitcoin ali Ethereum, ki je jasno prikazana na spletnem mestu Coinmame. Poleg tega se zaračuna dodatnih 5% provizije za vsako transakcijo z debetno in kreditno kartico. Uporabniki bodo strošek prejeli po izbiri načina plačila. Poleg tega bi uporabnik od banke ali izdajatelja kartice, odvisno od finančne institucije, če bi transakcije obravnaval kot „gotovinsko“ transakcijo, zaračunal uporabniku provizijo za gotovino. Raziskava navaja, da bi morali uporabniki pri transakcijah prek Coinmame vlagati v dodatnih 10% provizij.

ZAČNITE Z COINMAMO!

Omejitve nakupa

Z Coinmamo lahko uporabniki izkoristijo visoke omejitve nakupov, zlasti v smislu transakcij s kreditnimi karticami. Uporabniki, ki so registrirani pri Coinmama, lahko kupijo do 5.000 USD na dan, pri čemer lahko mesečno omejijo največ 20.000 USD. Dnevne omejitve trajajo do 24 ur, dokler meja ni dosežena, medtem ko je mesečna omejitev skupna vsota predhodnih 30 dni. Trenutno prikazuje cenovne borze v USD in EUR, druge valute pa bodo dodane v bližnji prihodnosti . Vendar bo platforma sprejemala različna naročila v vseh valutah, pri čemer je treba upoštevati, da se bodo menjalne provizije zaračunavale in se bodo uporabljale v valutah, razen v USD ali EUR..

Nakup določene količine kriptovalut bo odvisen od stopnje preverjanja, v kateri so uporabniki dosegli s platformo. Za nakup večjih zneskov bodo morali uporabniki predložiti veliko dokumentacije. Ko bo na voljo več dokumentacije, bodo uporabniki upravičeni do nakupa več valute kot običajno. Po drugi strani pa bodo uporabniki še vedno zavezani pravilom, v katerih se zaračunavajo dnevne in mesečne omejitve, ne glede na to, v kateri fazi so uporabniki dosegli svoje preverjanje. Spodnje točke kažejo poenostavljeno različico omejitev in zahtev:

 • 1. stopnja: prek te ravni lahko uporabniki s storitvijo kupijo do 10.000 USD. Ta stopnja zahteva, da uporabniki predložijo samo overjeno osebno izkaznico (kot je navedeno zgoraj)
 • 2. raven: ta raven uporabnikom omogoča plačilo kriptovalut v vrednosti do 50.000 USD. Za dostop uporabnikov do ravni je nujno, da uporabniki priskrbijo dve veljavni osebni izkaznici, vključno z dokumenti, kot sta račun za komunalne storitve ali samopodoba, tj. Samoportreta uporabnika z osebnim dokumentom..
 • 3. stopnja: To je najnižja stopnja ali stopnja avtorizacije in preverjanja na Coinmama, ki uporabnikom omogoča dostop do do 1 milijona USD v kriptovaluti. Uporabniki lahko to raven pooblastila pridobijo tako, da izpolnijo kratek obrazec in ga pošljejo Coinmami po e-pošti s pomočjo kontaktne osebe: [e-pošta zaščitena] ali po pošti.

Podprte države in države

Kot je bilo že omenjeno, Coinmama nudi medsebojno podporo številnim državam, verjetno je najširše razširjena med borzami kriptovalut in predvsem več kot večina njenih neposrednih konkurenc, kot sta Coinbase in Bitstamp. Države, v katerih Coinmama ni registrirana in ne deluje, so dejansko odobrene. Za nakup pri Coinmama bi morali uporabniki v neodobrenih državah priskrbeti kartico VISA ali MasterCard, izdano v teh državah. Poleg tega je Coinmama na voljo v navedenih zveznih državah ZDA:

 • Arizono
 • Kalifornija
 • Kolorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusetts
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • Nova Mehika
 • Severna Karolina
 • Pensilvanija
 • juzna Carolina
 • Tennessee
 • Teksas
 • Virginia
 • Wisconsin

Poleg tega, ker se transakcije obdelujejo prek Western Uniona, je Coinmama znano kot enovrstno spletno mesto, na katerem lahko uporabniki kupujejo kriptovalute prek “gotovinskih” depozitov.

Varnost & Pomoč strankam

Čeprav ostaja Coinmama sorazmerno majhen kot izmenjava v omrežju v živo in ekosistemu kriptovalut, še niso izpostavljeni kakršnim koli znanim kibernetskim napadom in varnostnim kršitvam, vendar vztrajno in počasi gradijo svoj tržni delež in prihodke. Ne glede na to, kako čudovito se sliši, se zdi, da je Coinmama pod konkurenco, saj povprečno obišče 600.000 obiskovalcev na mesec, v primerjavi s tem pa Coinbase prejme 34 milijonov obiskov na mesec na spletu, medtem ko Poloniex doseže ogromen obisk, tj. 44 milijonov obiskovalcev v istem časovnem obdobju.

Coinmama ima vzpostavljeno povezavo z mrežo za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj (FinCEN), kjer je bila registrirana kot podjetje za storitve denarja. Po drugi strani je treba opozoriti, da Coinmama v imenu uporabnikov nima nobene kriptovalute, zaradi česar je manj nagnjena k kibernetskim in hekerskim napadom v primerjavi z drugimi borzami. Vseeno hrani podatkovno dokumentacijo o podatkih o kreditnih karticah uporabnikov, čeprav na spletnem mestu Coinmame piše, da podatki o kreditnih in debetnih karticah ne bodo shranjeni na strežniku za izmenjavo.

Podpora za stranke in obsežen seznam pogostih vprašanj je na voljo po pošti. Na splošno se večinoma vse borze kriptovalut objavljajo v spletnih pregledih odziva svojih uporabnikov. Vendar pazimo, da z odzivnimi časi ne povzroča nobenih težav, saj se na večino poizvedb odgovori v 24 urah, dolgi odzivi pa se pojavijo med vikendi ali prazniki. Običajni delovni čas je od nedelje do četrtka – od 23. do 7. ure po pacifiškem času.

Prenehanje

Čeprav Coinmama svojim uporabnikom ponuja različne ugodnosti, vključno z dostopnostjo po vsem svetu, različnimi načini plačevanja z gotovino prek Western Union, takojšnjim dostopom do Ethereuma in Bitcoinov z nakupi s kreditnimi in debetnimi karticami ter vsakodnevnim nakupom kovancev z visokimi omejitvami, ima tudi veliko pomanjkljivosti. Na primer:

 • Coinmama uporabnikom dovoljuje samo nakup naročil. Večina borz omogoča uporabnikom, da trgujejo / prodajajo, zato je učinkovitost te platforme v primerjavi z drugimi borzami precej preprosta. Poleg tega Coinmama ne bo obdržala valute, ko jo bo tako kupila; kadar koli želi uporabnik prodati svojo kripto, se mora za to registrirati pri drugi borzi..
 • Kot je znano, Coinmama prejema plačila s kreditnimi in debetnimi karticami iz večine držav na svetu, vendar ne ponuja raznolikosti pri drugih možnostih, saj ni sposobna opraviti bančnih ali SEPA plačil, kar na koncu zaostaja v smislu konkurenca s svojimi tekmeci.
 • Do zdaj Coinmama podpira le Bitcoin in Ethereum. Poleg tega so razvijalci izjavili, da nameravajo v prihodnosti dodati tudi druge kriptovalute, vendar Coinmama kaže malo zanimanja za uresničevanje takojšnjih načrtov za uresničitev sanj pri podpori drugih valut. To je minuto glede lastniških vrednostnih papirjev, ki jih po vsem svetu ponujajo druge platforme. Primer: Poloniex ponuja uporabnikom več kot 70 različnih kriptovalut, s katerimi lahko trgujejo. Poloniex na primer podpira več kot 70 različnih kriptovalut.
 • Coinmama tudi nima mobilne aplikacije, v kateri bi bilo žal za uporabnike, ki želijo kriptovaluto kupiti hitro ali na poti in preveriti druge težave, kot je sledenje stanju.

V primerjavi s pomanjkljivostmi je ena od vidnejših prednosti Coinmame, da zagotavlja, da uporabniki vplivajo na postavitev varne in varne digitalne denarnice. Spletno mesto Coinmame je močan pokrovitelj, da uporabniki ne pustijo svojih valut na borzi, saj je nagnjeno k hekerjem in drugim kibernetskim napadom, pri katerih je dobra izbira, saj bo znesek prišel v denarnice uporabnikov. Ker kriptovalute nima na podlagi uporabnikovega računa ali imena, je Coinmama dovolj močna, da uporabnikom omogoča previdnost in zaostritev digitalnih denarnic (ali kot drugo možnost kupi denarnico za strojno opremo).

Zaključek

Coinmama ima močan položaj ali položaj v spletni skupnosti kriptovalut kot varnega, zanesljivega in odkritega posrednika. Čeprav je pri trgovanju z družbo Coinmama morda drago trgovanje in tudi nimajo vseh dodatnih funkcij, ki jih imajo druge borze v zvezi s storitvami, je potrošniška etika in varnost trgovanja varna, zanesljiva in učinkovita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me