Pregled Cryptohopperja 2021 – enostavno trgovanje s kriptovalutami

V tem pregledu Cryptohopperja se bomo poglobili v delovanje, cene in skupino novega in priljubljenega trgovskega bota Cryptohopper. Kot eden izmed naših najboljših izbir, ko gre za trgovanje z boti, smo začutili potrebo po tem, da bi zagotovili malo več globine za to zver.

Skočimo naravnost vanjo!

Potreba po Cryptohopperju

Niso vsi močno usposobljeni za razumevanje naložbenega sektorja in lahko omajajo, če se odločijo za vstop brez predhodnih izkušenj. Naložbe so navsezadnje nestanovitne dejavnosti in nobeno od vaših podvigov ni popolnoma gotovo.

Čeprav danes morda doživljate vrhunski dobiček, ste jutri morda tudi ves denar izgubili. Podjetjem tako muhaste narave ni mogoče zaupati zgolj na ramenih. Raje potrebujete malo roke, ki vam pomaga, in vodilne sile, ki vas bo skozi videla.

Zdaj se sicer lahko posvetujete s strokovnjakom za naložbe, ki vam bo pomagal pri istem, vendar tudi oni niso stoodstotni in večina jih na koncu zaračuna pretirano veliko denarja. Kaj pa, če bi vam povedali, da obstaja način, na katerega se lahko preprosto sprostite, medtem ko nekdo drug za vas naredi vse načrtovanje in nadaljnja vlaganja?

Kaj pa, če bi vam povedali, da se morate zavedati zapletenosti trga in vzponov in padcev, kajti nekdo drug za vas povsem učinkovito poskrbi? In kaj, če bi vam končno rekli, da ta nekdo pravzaprav sploh ni človek? To v bistvu pomeni, da so vse možnosti, da bi prišlo do človeške napake, popolnoma odpravljene. Da, prav ste prebrali. Pravzaprav lahko najamete bote, ki bodo za vas izvedli vse sheme naložb in dejansko vlagali, medtem ko morate le sedeti in se sprostiti.

Pojdimo neposredno v ta pregled Cryptohopperja, kajne?

Kaj je Cryptohopper?

Cryptohopper je večinoma opredeljen kot avtomatiziran botski program, zasnovan za izvajanje vseh vaših naložbenih dejanj. Avtomatiziran je, ker zahteva popolnoma minimalno človekovo vmešavanje in je povsem samozadosten. Cryptohopper bo za vas učinkovito upravljal vaše posle in ker je bot, potrebuje le spodoben algoritem za delo. Takoj, ko je algoritem vstavljen v sistem, bit začne delovati in deluje natančno po vašem želenem načrtu.

Preprosto povedano, vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na platformo Cryptohopper in jo dalje usmerite proti kateri koli borzi kriptovalut, na kateri želite delati, in vaše delo je končano. Nato bot začne svoje delo na borzi in poskrbi, da boste dobili najboljše donose od vseh svojih naložb.

Preden pa pustite, da bot teče, se morate najprej odločiti za strategijo trgovanja. Ta strategija predstavlja algoritem, ki se vnese v bot. Ko je to končano, bot natančno ve, kaj in kako.

Ena največjih lastnosti Cryptohopperja je ta, da za delovanje tega bota ne potrebujete popolnoma nobenega tehničnega znanja ali znanja o programiranju. Vse, kar potrebujete, je jasen pogled na vašo strategijo trgovanja in kampanjo, ki ji boste sledili.

Ko bot vse to razume, je vaše delo končano. Zasnovan je tako, da je sam po sebi uporabniku prijazen in dokaj enostaven za uporabo, podjetje pa si prizadeva zagotoviti, da je vmesnik tako preprost kot vaš vsakdanji program, kjer preprosto morate klikniti na eno izmed številnih možnosti na zaslonu.

ZAČNITE S KRIPTOHOPERJEM

Pregled Cryptohopper: popoln pregled

easy-trading-botDelovanje Cryptohopperja, kot je bilo določeno prej, je precej preprosto. Vse kar morate storiti je, da se prijavite v svoj račun. Nato se boste srečali iz oči v oči s precej intuitivno in dobro oblikovano armaturno ploščo.

Tu lahko izberete svojo trgovsko kampanjo in po potrebi spremenite svoj profil. Armaturna plošča je primerna tudi za številne druge stvari, vključno z dostopom do poročil o uspešnosti določene valute.

Ta obsežna poročila pripravi sama programska oprema in se izkažejo za odličen vpogled v to, kaj deluje in kaj ne. Omogočijo vam, da si ogledate ptičje perspektive vseh različnih valut, s katerimi ste morda povezani, in izberete tiste, ki jih morda želite spustiti.

Razen tega obstajajo tudi posebni nasveti za vaš račun na armaturni plošči izkušenih in profesionalnih trgovcev, ki vam bodo še naprej pomagali na poti k oblikovanju dostojnega trgovinskega profila.

Poleg tega preverite vse najnovejše in zgodovinske trende, skozi katere so morda šli določeni kovanci in kriptovalute. Če želite na primer, lahko preverite zgodovino cen Bitcoinov in nato celo pogledate svoj osebni račun ter se seznanite s svojo zgodovino trgovanja, da izločite morebitne napake ali pasti.

Toda številne uporabe armaturne plošče se tu še ne končajo, saj se lahko z njo v bot učinkovito vnese veliko koristnih informacij, kot so znesek naložbe, načrtovane strategije in ciljni dobiček.

Kar zadeva nastavitev, preprosto ustvarite račun na njihovi platformi, plačajte zahtevano provizijo, pustite botu, da vzpostavi povezavo do vašega bančnega računa in že ste pripravljeni.

Če te intuitivne funkcije niso dovolj, Cryptohopper dejansko ponuja več. Obstaja precej čudovit namenski oddelek za izobraževanje, ki je natanko tako, kot se sliši, saj obstaja izključno z namenom izobraževanja povprečnega novinca o vseh najbolj zanimivih trikih, nasvetih in strategijah, ki jih je treba upoštevati za doseganje uspeha med trgovanjem s kriptovalutami..

Obstajajo celo interaktivni videoposnetki, ki vsebujejo toliko znanja in uporabniku prijaznih navodil. Obstaja tudi poseben oddelek za skupnost, ki ni nič drugega kot podokno foruma, kjer lahko sodelujete in razpravljate o stvareh s svojimi kolegi trgovci..

Imate priložnost postavljati vprašanja, razjasniti dvome in celo deliti svoje nasvete, s čimer vam močno pomagate, da postanete eno s skupnostjo in vzpostavite zdravo vključenost v razprave skupnosti..

Kar zadeva predpisane menjalniške storitve, trenutno platforma ponuja podporo za raznolike borze, kot so Kraken, Bittrex, GDAX in Poloniex. Vendar seznam niti ni skoraj popoln, saj se Cryptohopper kot storitev še naprej širi in namerava v prihodnosti dodati še več takšnih storitev..

Pomembne lastnosti

Da bi prispeval k čim bolj brezskrbni in neboleči izkušnji, ki jo kupec preživi, ​​ima Cryptohopper edinstveno paleto dinamičnih funkcij, zaradi katerih je delo povprečnemu uporabniku vetrno.

Integracija zunanjih signalov je prva od teh funkcij. Čeprav se ime sliši zapleteno, je v resnici nekaj precej preprostega, a hkrati zelo uporabnega načeloma. Recimo, da je prišlo do velikega premika na trgovinskem trgu iz nekega razloga.

Očitno bo omenjena sprememba vplivala tudi na vaše osebne naložbe v trgovanje. Če želite prilagoditi svoj trgovalni račun takim spremembam, da vodijo do minimalnega zneska izgub ali vam lahko pomagajo izkoristiti največji znesek dobička, morate omogočiti integracijo zunanjih signalov.

Ti signali v bistvu delujejo kot opozorila za trgovce in jih spodbujajo, da izvedejo določena dejanja, kot je nakup ali prodaja določenega blaga. Vsi ti signali so ustvarjeni na podlagi nekaterih matematičnih algoritmov ali nekaterih večjih sprememb ali dogodkov ali celo nedavne napovedi, ki bi lahko trajno vplivale na poslovanje. Prav tako vam ni treba skrbeti za nadzor, saj lahko kadar koli povlečete volan v svoje roke in naredite kakršne koli spremembe.

Nato moramo omeniti osnovni, a s funkcijami bogat dizajn. Kot je bilo podrobneje opisano prej, je bila platforma ustvarjena za delo tudi z najbolj začetnimi uporabniki in je bila zasnovana kot preprosta, a uporabniku prijazna. Ne glede na to, kateri ravni izkušenj pripadate, ima Cryptohopper nekaj za vas.

Skupnost je še en odličen dragulj funkcije, ki je bila vključena v sistem Cryptohopper. Omogoča vam, da ne samo pogovarjate, ampak kar je še pomembneje, vam omogočajo, da komunicirate s svojimi kolegi trgovci in se seznanite s splošno skupnostjo, da bi bolje iskali smernice pri izkušenih..

Nastavitve kriptohopperja

Obstaja veliko konfiguracij Cryptohopper, ki jih lahko preizkusite in prilagodite. Izbirate lahko med različnimi borzami, na katerih lahko trgujete, izbirate med trgovanjem z USDT ali BTC kot vašo osnovno valuto, izberete pravi lijak, ki ustreza vaši strategiji trgovanja.

Vaša strategija trgovanja boste morali ugotoviti sami – bodisi po tehnični analizi, temeljni analizi ali signalih. Konfiguracija in strategija trgovanja morata v celoti temeljiti na vaši osebnosti in tržnih razmerah. Tukaj je dober vodnik za nastavitev Cryptohopperja.

Cenitev

Kot pri vseh novih storitvah je tudi pri tem izdelku, ki ga morate obupati, cenovni načrt. Tudi tu je Cryptohopper pripravljen narediti vse, da bo stranka zadovoljna in jo ohranila zadovoljno. Pravzaprav ponujajo precej edinstven in edinstven načrt zajčka, kar je nekako kot poskusno obdobje. Traja približno mesec dni in v vsem tem času lahko uživate v botovih storitvah, ne da bi dejansko kaj plačali.

Zaradi današnje svetovne konkurence se zdi Cryptohopper precej radodarno, da kupcu ponudi to ponudbo. Takoj ko se enomesečno preizkusno obdobje konča, mora uporabnik izbrati načrt plačila. Kar zadeva te načrte, najprej obstaja načrt Bunny Adventure Hopper, ki stane že 19 dolarjev na mesec in vam omogoča, da sklenete kar 15 različnih kovancev. Nato je na voljo načrt Hare Advanced Hopper, ki je pri 49 USD na mesec še vedno precej varčen in omogoča izbiro med 50 različnimi kovanci.

Za ljudi, ki še vedno niso zadovoljni z nobenim od teh načrtov, obstaja še večji Kangaroo Master Hopper, ki stane dobrih 99 dolarjev za en mesec in omogoča izbiro med 75 različnimi podprtimi kovanci. Člani tega načrta imajo tudi dostop do nekaterih drugih visoko prioritetnih storitev, kot sta prednostna služba za stranke in naslov za pritožbe.

ZAČNITE S KRIPTOHOPERJEM

Ekipa

Če obstaja en vidik Cryptohopperja, ki je nekoliko senčen, je to ta. V nasprotju z vsemi drugimi storitvami kriptovalut Cryptohopper iz nekega razloga na svojem spletnem mestu ne bo navedel imen svojih članov. Nihče od članov ekipe ni našel omembe na uradni spletni strani in prav tako ni veliko informacij o zgodovini razvoja platforme.

Vse to se zdi nekoliko mučno, zlasti za nove uporabnike, saj je vedno treba vedeti, da so ljudje, s katerimi imate opravka, v resnici resnični ljudje z zakonitimi zgodovinami. Cryptohopper zaradi neprijetnega razloga ne nudi tega zadovoljstva. Vendar je tukaj vredno omeniti, da je bilo celotno bitkoinsko cesarstvo zgrajeno izključno na anonimnosti, saj se je razvijalec odločil, da ostane skrit za psevdonimom Satoshi Nakamoto. Morda si Cryptohopper preprosto želi podpirati isto tradicijo.

Koda popusta za kriptohopper

Veliko je tistih, ki iščejo kodo za popust za Cryptohopper, trenutno pa je ni. Vendar lahko še vedno prijavite se za poskusni račun pri Cryptohopper če želite preizkusiti njihovega bota, ne da bi ga morali vnaprej plačati. Dobili boste mesec dni brezplačnega Cryptohopperja, da boste videli, za kaj gre. Z Cryptohopperjem smo se pogovarjali o zamisli, da bi v prihodnosti ponujali kodo za popust, tako da, če bi to radi videli, spustite komentar spodaj in jih bomo spodbudili, da pospešijo ta postopek..

Zaključek

Na splošno je to eden najboljših robotov za trgovanje z bitkoini, kar smo jih kdaj preizkusili. Še posebej nam je všeč, da je tako novincem prijazen, kar pomeni, da bi si lahko vsi privoščili trgovanje z boti. Je zelo ugoden z različnimi načrti glede na vaš proračun. Upamo, da vas je naš pregled o kriptohopperju ponudil dovolj informacij, da se lahko odločite za nakup.

ZAČNITE S KRIPTOHOPERJEM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me