Pregled denarnice KeepKey

Kriptovalute so zagotovo daleč daleč, odkar je bil Bitcoin prvič ustvarjen. Svet je bil priča njihovemu burnemu potovanju in zdaj je njihov spektakularni uspeh. Zdi se, da niso samo naložbe prevzele, ampak so dejansko postale velika niša same po sebi. Tisto, kar se je ustvarjalec Bitcoinov začel kot zgolj nekakšen eksperiment, se je zdaj razširilo in napihnilo, tako da je dobilo obliko ene vodilnih panog današnjega časa.

Kriptovalute so dejansko postale tako velike, da se jim je uspelo preusmeriti na številne donosne poti, za katere je vse enako zadovoljivo, hkrati pa tudi v največji meri nagrajujejo. Na primer za vse tiste, ki ne želijo vlagati njihov denar v bitcoinih ali drugih altcoinih preprosto zato, ker se bojijo izgub, ki bi jih to lahko prineslo, ali ker jim za to dejansko primanjkuje sredstev, obstaja še ena odlična alternativa, ki ne zahteva neposredno vnaprejšnjih naložb.

Pridobivanje kriptovalut je ena izmed takšnih poslov, ki od vlagatelja zahteva le, da kupi dostojno rudarsko ploščad in jo postavi na primerni lokaciji. Ko to storite, morate le paziti na račune za energijo in pomisleke glede hrupa, ki bi jih lahko prinesla ploščad.

Dobro opremljena rudarska ploščad z dostojno hitrostjo razpršitve je dovolj sposobna, da uporabniku prinese odlične donose, ne glede na to, s katero vrsto kriptovalut imate opravka, vendar gre le za različne načine, kako lahko pridobite kripto kovanci, kaj pa del, ki sledi? Ali je zaslužek kripto kovancev vse? Pravzaprav ne, skrbeti morate še za eno stvar, in sicer za shranjevanje. Ustvarjanje ogromnih rezerv kriptovalut je vse lepo, dokler ne ugotovite, da jih dejansko nimate kam shraniti.

Da bi se rešili takšne situacije, vam priporočamo, da že prej začnete loviti kakovostno Bitcoin denarnico zase. Te “denarnice”, o katerih govorimo, so posebej določene platforme za držanje, izdelane izključno za kripto kovance, in čudovito delujejo, ko gre za varovanje vaše zaloge. Zdaj, ko je na trgu na voljo veliko možnosti, smo se odločili, da bomo to opravili malo lažje za vas, s pregledom enega imenitnega udeleženca dirke, strojne denarnice KeepKey.

Zdaj bomo podrobneje preučili, kaj gre za izbiro denarnice in kaj natančno mislimo z besedo “strojna oprema”, najprej pa se poglobimo v to, kaj dejansko stoji za nami, zato je KeepKey fantastična izbira za vas.

Pregled denarnice KeepKey

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey je slučajno strojna denarnica za shranjevanje kripto kovancev. Izraz strojna oprema se tukaj nanaša na dejansko fizično napravo, ki jo lahko nosite s seboj, tako kot v resnični denarnici.

Denarnice s strojno opremo postajajo vse bolj priljubljene zaradi nagnjenosti k zaščiti vaše kriptovalute pred zunanjimi napadi. Razlog, zakaj delujejo tako briljantno, je ta, da so navadno odklopljeni od interneta.

To jim samodejno daje imuniteto pred virusi ali poskusi vdora. Programske denarnice pa so bolj nagnjene k poskusom hekerjev in kibernetskih tatov, zaradi česar so manj izvedljive možnosti za velike vrednosti kriptovalut. Ker je KeepKey fizična naprava, bodo ljudje najprej opazili, vse to je videz.

Denarnica je dokaj elegantna in elegantna, ima pa velik zaslon za lažji ogled. To je dejansko velik napredek v primerjavi s prejšnjimi napravami, saj denarnice, kot je Ledger Nano S, dejansko igrajo majhen zaslon z majhnim besedilom, ki ga je zelo težko brati. Toda z velikim zaslonom na KeepKeyu bo branje informacij o računu in potrjevanje transakcij lažje kot kdaj koli prej.

Zdi se, da so proizvajalci veliko časa vložili v to, da je naprava privlačna za občinstvo. Glede na funkcije, zaradi katerih je KeepKey tako odlična izbira med denarnicami za kriptovalute, prva stvar, ki mi pade na pamet, je njena zmožnost hraniti več vrst kovancev in valut. Trenutno je v denarnici med drugim na voljo Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Dash.

Raznolikost, ki jo je v zvezi s tem prikazal KeepKey, je precej pritegnila pozornost javnosti in jo izkoristila za slavo. Čeprav je nekaj, kar vas rahlo razburja, ko pogledate seznam, odsotnost žetonov ERC-20. Dejstvo je, da so žetoni ERC-20 v resnici podprti v denarnici.

Edina težava je, da programska oprema na strani odjemalca, ki je bila potrebna za dejansko uporabo teh kovancev v denarnici, še ni izdelana. Zdaj, čeprav so to težavo, ki so jo razvijalci prepoznali, so tudi zapisali, da bo programska oprema kmalu posodobljena, čeprav datum še ni določen.

Poleg tega je KeepKey pred kratkim prevzel ShapeShift, kar je za uporabnike denarnice le dobra novica. To je zato, ker zdaj dobijo prožnost za dejansko izmenjavo kriptovalut ali njihovo zamenjavo za drugo iz same denarnice. Potreba po ločeni platformi za trgovanje ali menjavo je popolnoma odpravljena. Poenostavljeno povedano, konkurenca na trgu denarnic za kriptovalute je močna.

S tako odličnimi napravami, kot sta denarnica Trezor in Ledger Nano S, je na trgu težko, da katera koli druga denarnica resnično pusti pečat v glavah ljudi. Kljub temu pa so ustvarjalci KeepKey s svojim nenehnim tokom posodobitev in inovativnih funkcij uspeli doseči, da tudi ljudje opazijo njihov izdelek. Čeprav še vedno ni tako priljubljen kot prej omenjena, se KeepKey res vztrajno vzpenja na lestvice priljubljenosti in se bo kmalu znašel na nivoju najboljših na trgu.

ZAČNITE S KEY KEY

Javno mnenje

Z več kot pozitivnimi ocenami na spletu ni tako težko uganiti, da je KeepKey najljubši med množicami. S svojo intuitivno paleto funkcij in čudovitim videzom se je uspel mimo konkurence prikrasti v misli ljudi. Večina pozitivnih ocen, ki jih boste videli, se bo osredotočila na odličen dizajn, berljiv zaslon in enostavnost uporabe.

Če obstaja še en vidik naprave, ki zbere pohvale od vsepovsod, je njihova skupina za odziv strank. Ne morete narediti dobre elektronske naprave, ne da bi ustanovili funkcionalno in sposobno skupino za pomoč strankam. Napake in pritožbe so zdrave in se bodo zagotovo zgodile, ko pa se pojavijo, mora nekdo prisluhniti pritožbam strank in rešiti njihove težave čim prej.

In odzivni skupini KeepKey je uspelo prav to, vendar brez dobrega majhnega slabega ne more obstajati nobena dobra stvar, podobno pa velja za KeepKey. Poleg številnih čudovitih funkcij na napravi so bila tudi negativna poročila, da so denarnice KeepKey prenehale delovati, prav tako pa so objavile vilice Bitcoin Cash.

Po dogodku so se očitno pojavile težave z vdelano programsko opremo in programsko opremo naprave, zaradi česar so se včasih zrušile in na splošno ves čas delujejo napačno. Ti učinki so se še povečali pri poskusu pošiljanja kovancev. Poleg tega so nekatere stranke poročale, da so z denarnico omejene, saj je veliko stvari popolnoma avtomatiziranih.

Ljudem ni bilo všeč, da so bile postavljene omejitve glede semen za izterjavo in da so bile samodejno določene nespremenljive provizije. Zadnja pritožba, ki se zdi skoraj soglasno med vsemi skupinami kupcev, je dejstvo, da je denarnica KeepKey nekoliko dražja po ceni 129 USD. , še posebej, če ga primerjate z nekaterimi najbližjimi konkurenti.

Delovanje

KeepKey je precej prilagodljiv v smislu, da ga je mogoče dejansko uporabljati v katerem koli sistemu Mac, Windows ali Linux. Če to ni dovolj, obstaja tudi razširitev za Google Chrome, s katero jo lahko uporabite. Za začetek prenesite odjemalsko programsko opremo iz trgovine z aplikacijami Chrome in nato s kablom USB priklopite napravo v sistem.

Programska oprema za odjemalce je precej enostavna za uporabo in z vmesnikom, ki je sam po sebi razumljiv, preprost in kristalno jasen. Obstajajo podrobna navodila za veliko stvari, kot je pošiljanje ali prejemanje sredstev, ki so pravzaprav zelo dobra za prve uporabnike.

Glede na postopke za preverjanje pristnosti in potrditve transakcij se te na velikem in jasnem zaslonu izvajajo na fizični napravi..

Zanesljivo ali ne

KeepKey je trenutno zaupanja vredno podjetje na trgu. Obstajajo že kar nekaj časa in generalni direktor podjetja Kenneth Hodler je zelo spoštovana oseba v skupnosti. Ta ugledna organizacija si prizadeva za ohranjanje vseh varnostnih standardov in konvencij o kakovosti, ki omogočajo odlične naprave in še večje blagovne znamke.

Poleg tega je vsa vdelana programska oprema naprav, ki jih izdelujejo, stoodstotno odprtokodna, kar pomeni, da lahko vsakdo preveri njihovo izvorno kodo, in tako je v celoti odpravljena možnost kraje zasebnih ključev ali vrzeli.

V skladu s svojimi standardi pošiljanja in pakiranja uporabljajo embalažo za zaščito pred nedovoljenimi posegi, da izdelek zapakirajo, preden ga pošljejo na odpremo, kar vodi do najmanjše škode pri pošiljanju in popolnoma brez možnosti odpiranja embalaže brez poseganja v varnost pečat.

Tudi če se vam zdi, da ste izgubili fizično napravo KeepKey, nimate razloga za paniko, saj so vsa vaša sredstva na varnem za številnimi varnostnimi protokoli, ki jih ni mogoče vdreti brez predhodnega poznavanja vašega varnostnega zatiča.

Če pa denarnico izgubite, je edini način, da dostopate do sredstev, tako da se spomnite izterjave. Poskrbite, da boste to zapisali nekje na varnem in izven dosega tistih, ki jim ne zaupate, če se kaj takega vendarle lahko zgodi.

Pomoč strankam

Kot smo že podrobneje opisali, se KeepKey ponaša z zvezdniško skupino za pomoč strankam, ki si prizadeva ohranjati svoje dogovore o kakovosti in spoštovati standarde zadovoljstva strank. Pravzaprav imajo tudi na svojem spletnem mestu namenski odzivni oddelek za stranke, iz česar se lahko naučijo številne druge storitve.

Poleg tega je na njihovi spletni strani kup člankov, ki navadnemu uporabniku olajšajo krmarjenje po operacijah denarnice KeepKey. Ti članki zajemajo vse osnovne funkcionalnosti in služijo kot odličen vodnik za začetnike za prvič uporabnike naprave.

Tam boste našli vse od običajnih nasvetov in vprašanj do podrobnih navodil. Temam, kot sta inicializacija in dodajanje računa, je bila namenjena posebna pozornost in so bile poglobljeno zajete, tako da ni prostora za nadaljnja vprašanja ali dvome. Če pa obstajajo, se po telefonu ali e-pošti obrnite na njihovo skupino za pomoč strankam in hitro boste rešili težavo..

Vsa vprašanja o podpori boste takoj prejeli po e-pošti. Najprej se ustvarijo vstopnice, ki se nato posredujejo ustreznemu oddelku. Kot pri večini pregledovalcev se težave na splošno rešijo v dveh dneh po vložitvi pritožbe.

Sodba

KeepKey je super. Kljub vsej konkurenci in izjemni priljubljenosti Trezorja in Ledgerja, ki sta ji morali konkurirati, se je vendarle postavil na svoje in se dokopal do stalne baze strank. Z intuitivnim dizajnom in odličnimi lastnostmi uspe zagotoviti zdrav oddih od prevlade na trgu omenjenih modelov in se bo resnično izkazal kot dodatek k vaši nastavitvi kriptovalut..

ZAČNITE S KEY KEY

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me