Pregled Ledger Nano S – Ali je najbolj priljubljeno res najboljše?

Preden začnemo s pregledom knjige nano s, na kratko razumemo porast kriptovalut. So povsod in se zdijo v tem trenutku precej neustavljivi. Bitcoin je bil prvič predstavljen leta 2009, vendar je resnično prepoznan v zadnjih nekaj letih, ko je njegova vrednost dobesedno naraščala.

Tak fenomenalen uspeh, s katerim se sooča Bitcoin, je takoj začel s trgom kriptovalut in jim zagotovil trdno mesto v finančnem sektorju, saj milijoni ljudi po vsem svetu zdaj aktivno postavljajo svoj denar zanje in celo dobijo fantastične donose. časa.

Če vas zanima tudi vaš denar, na srečo ni vse tako težko. Kriptovalute so zdaj dejansko uspele doseči skoraj vse države in s prihodom toliko odličnih trgovskih in menjalnih platform dejansko ni težje kupiti kriptokovancev kot običajnih živil. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na eno od teh spletnih strani, po potrebi ustvarite račun, izberete način plačila in kupite do mile volje.

Druga možnost, ki jo imate, je nekoliko bolj zapletena in bo morda od vas zahtevala, da sprejmete nekaj večjih odločitev, odvisno od tega, ali so vam všeč ali ne. Možnost, o kateri govorimo, je, da sami kopate za kriptovalute. Danes boste na trgu zlahka našli različne rudarske ploščadi, ki bodo delo zlahka opravile.

Vse, kar morate storiti, je, da kupite enega od njih, skupaj z dostojnim napajalnikom, dovolj močnim, da napaja ploščad, jih vse odpeljete domov in jih postavite na mesto, kjer se vam zdi, da drugim ne bo povzročalo veliko težav prebivalci hiše in ste pripravljeni. Vendar nadaljujte s to metodo le, če ste pripravljeni na pogumne stroške električne energije, ki so povezani z njo, saj rudarske ploščadi običajno porabijo veliko električne energije, kar očitno negativno vpliva na vaše račune za elektriko in elektriko..

Pregled Ledger Nano S

knjiga-nano-s-pregledToda ne glede na vrsto, ki jo iščete, je resničnost taka, da boste na trgu našli široko paleto takih denarnic in odkrito povedano, dejansko je veliko zmedeno, če se odločite za tisto, ki ustreza vašim potrebam dovolj učinkovit za reševanje vseh vaših težav z držanjem kriptovalut.

Ker je pred nakupom treba preučiti in razmisliti o toliko stvareh, ni presenetljivo, če si kdo zaželi kakšno pomoč pri tej zadevi, mi pa smo tu, da jo zagotovimo. Ta članek vam predstavlja enega najpomembnejših igralcev na svetu denarnic za kriptovalute, Ledger Nano S, ki je najnovejši model v vrsti denarnic, ki ga je lansiralo podjetje Ledger Nano, ki se trži kot podjetje za denarnice in je bilo ustanovljena leta 2014 v Franciji.

Trenutno ceno si oglejte tukaj!

Primarne lastnosti

Ledger Nano S je strojna denarnica, kar pomeni, da vam omogoča prilagodljivost shranjevanja brez povezave in to združuje z možnostjo shranjevanja vaših zasebnih ključev v zunanji strojni opremi za shranjevanje. To zunanjo strojno opremo lahko pozneje prek preprostega kabla USB povežete z namizjem ali prenosnikom, kar pomeni, da ne bo veliko težav pri dostopu do kovancev ali njihovem ogledu..

Industrija strojne denarnice za kriptovalute je trenutno bolj bleščeča kot kdaj koli prej. Ljudje aktivno vlagajo svoj denar v takšne izdelke in zadovoljstvo javnosti je vseskozi visoko. Ne glede na to, ali to pripisujete uspehu Bitcoina ali preprosto premiku javnega mnenja, ni mogoče zanikati dejstva, da sektor cveti kot še nikoli in bo to počel še veliko let v prihodnosti..

Vse to očitno prinaša velik pozitiven premik v kakovosti naprav, ki se izdelujejo. Pričakovanja javnosti naraščajo, z njo pa bomo zagotovo doživeli hitre izboljšave na samih napravah. Ledger Nano S je preprosto še ena odlična denarnica, zgrajena na istem modelu.

Je varen, varen in hiter, poleg tega pa podpira tudi dober izbor valut. Bitcoin in Ethereum sta med številnimi drugimi preprosto dve valuti, s katerimi se ukvarja.

Zdaj sta glavni prodajni točki Ledger Nano S, ki sta mu omogočili, da doseže raven uspešnosti, ki jo trenutno uživa, močan pristop k varnosti in prilagodljivost uporabe. Slednje mislimo na to, da lahko Nano S, razen kot sredstvo za shranjevanje kriptokovancev, enostavno uporabite tudi za plačila v različnih spletnih in zunanjih storitvah, ki kriptovalute sprejemajo kot plačilo..

Poleg zgoraj omenjenih so nekatere druge zelo ugledne lastnosti njegova prijaznost do uporabnika, možnost enostavnih plačil, učinkoviti varnostni protokoli in še več.

Kar zadeva konkurenco, ima Ledger Nano S na trgu denarnice s kriptovalutami skoraj enoročno prevlado, ali pa bi jo imel, če ne bi imel strojne denarnice TREZOR. Nano S skupaj s TREZORjem predstavlja večino prodaje denarnic za kriptovalute, tako da ostane malo prostora za kaj drugega.

Čeprav je TREZOR na trgu veliko dlje kot Ledger Nano S in bi zato moral Nano S prehiteti zaradi izjemnih izkušenj, je Ledgerjeva intuitivna tržna strategija skupaj z odličnimi lastnostmi denarnice zagotovila, da konkurenca vedno ostane na vratu.

Javno mnenje

Vsakič, ko se nov izdelek pojavi na trgu, najbolj natančen odziv na to, ali je izdelek vreden nakupa, dobijo prvi kupci sami. So tisti, ki lahko najbolje ugotovijo, ali izdelek deluje v skladu s pričakovanji in ali obstajajo kakršne koli pomanjkljivosti ali napake v zasnovi, na katere je treba paziti.

Iz istega razloga smo nadaljevali in za vas malo raziskali stranke. Tu vam predstavljamo, kaj imajo stranke, ki napravo že uporabljajo, o Ledger Nano S in ali jo priporočajo nekomu drugemu. Vse te preglede smo zbrali in v vašo pozornost pripravili malo njihovega bistva, dobrih in slabih delov.

Ko gre za javne ocene in mnenja, Ledger Nano S sveti kot diamant. Skoraj vsi uporabniki, ki kupijo enoto, morajo samo pohvaliti in njene storitve oceniti kot popolne. Zdaj je Nano S strojna denarnica. Denarnice s strojno opremo so tiste, ki jih lahko nosite kot torbico in jih lahko kadar koli povežete z računalnikom samo s preprostim kablom USB.

Ker večinoma ostajajo nepovezani z internetom, so očitno bolj varni pri spletnih prevarah ali poskusih kraje. Prav to je razlog, zakaj uporabniki večinoma shranjujejo velik del svojih kovancev v denarnice strojne opreme, medtem ko imajo denarnice programske opreme majhne količine.

Kot nekateri uporabniki trenutno uporabljajo Ledger Nano S, jim naprava pomaga ponoči dobro spati, saj dobro ve, da njihovi kovanci ostanejo varni v mejah Nano S.

Skoraj vsi uporabniki, ki so kdajkoli uporabljali Ledger Nano S, nimajo pritožb glede naprave in menijo, da je ena najbolj gladkih delujočih denarnic, ki je kdajkoli prišla na trg..

Če pa je prišlo do ene pritožbe, ki jo je slišalo lepo število uporabnikov, gre za majhen prostor za shranjevanje v napravi. Za navdušence nad kriptovalutami, ki navadno shranijo več denarnih vrst na svoje denarnice, Ledger Nano S morda ni najboljša izbira, saj majhen prostor za shranjevanje morda ne bo primeren za več valut.

Način, kako to deluje, je pravzaprav dokaj enostavno razumeti. Kadar koli se odločite za shranjevanje nove kriptovalute na Nano S, morate prenesti aplikacijo, ki je specifična za ta žeton..

Brez aplikacije, ki se nanaša na natančen žeton, ki ga želite shraniti, ne morete nadaljevati. Vendar pa način izdelave naprave ne more namestiti več kot treh od teh aplikacij hkrati.

To pomeni, da boste za dodajanje četrte valute v denarnico morali odstraniti eno od že obstoječih aplikacij, preden boste lahko nadaljevali z dodajanjem nove valute..

Čeprav se to morda zdi zapleteno opravilo, je v resnici precej preprosto in podobno namestitvi ali odstranjevanju aplikacij iz pametnega telefona. To lahko še poenostavite, če imate slučajno dostop do računalnika.

Uporabniška izkušnja

Kot smo že pojasnili, je Ledger Nano S tako priljubljen kot prijazen do uporabnika. Izkušnja v aplikaciji je bila zasnovana tako, da je za povprečnega uporabnika izjemno tekoča, celotna nastavitev pa je precej podobna tisti, ki jo ponuja večina denarnic na današnjem trgu.

Naprava ob prvem zagonu od uporabnika zahteva, da nastavi geslo za zaščito vaših podatkov. Kasneje je v postopku na voljo 24-besedno seme, ki uporabniku pomaga pri ustvarjanju zasebnih ključev.

Z začetno nastavitvijo, ki traja le tri minute, Ledger Nano S ne pušča kamenja, da bi bilo zadovoljstvo uporabnikov čim večje. Glede na digitalno valuto, s katero se boste ukvarjali, boste morali po končani namestitvi namestiti programe, potrebne za delovanje.

Kar zadeva te aplikacije, preprosto delujejo kot oddajniki ali sprejemniki, vendar nimajo nobene vloge pri dejanskem shranjevanju kovancev.

Da bi bila uporabniška izkušnja še lažja in gladka, so proizvajalci predstavili tudi razširitev Google Chrome. Ta razširitev uporabniku enostavno omogoča dostop do podrobnosti računa, omogoča prenos Bitcoinov in ustvarja Bitcoin naslove za prejemanje sredstev. Omogočil vam bo celo petljanje z različnimi nastavitvami aplikacije, kot so menjalni tečaj in politika zasebnosti.

Če že imate obstoječo Bitcoin denarnico in jo že izvajate, vam ni treba skrbeti, saj je za uporabo Nano S. tega ne bo treba izbrisati, v napravo lahko dejansko vključite vse obstoječe spletne denarnice. . Nekatere podprte denarnice vključujejo MyCelium, Electrum, Copay, Bitgo in MyEtherWallet.

Za vsako osebo, ki še kako dobro pozna, kako delujejo kriptovalute, se bo Ledger Nano S počutil kot sprehod po parku. Tudi za popolnega začetnika je namestitev in delovanje v nekaj dneh precej enostavno izbrati in obvladati. Kar zadeva strojno denarnico, sta na njej le dva gumba, zato ni nobenega prostora za kolcanje ali napake.

Varnost

Kot je bilo podrobneje opisano prej, če želite varovati svoje kriptovalute, potem gre za strojno denarnico. Ne trdimo, da je popolnoma nemogoče, da bi bile denarnice strojne opreme ogrožene, toda tudi če se težava pojavi, obstaja velika verjetnost, da bo uporabniško usmerjena in ne zaradi dejanskih specifikacij naprave..

Čeprav ne obstaja splošno pravilo, ki bi vam lahko zagotovilo varnost pred zunanjimi napadi, morate pa vedeti nekaj napotkov, ki vam bodo omogočili, da boste previdni. Prvič, svoje varnostno seme morate pozitivno zapisati na list papirja in ne na računalniški sistem.

To je zato, ker računalniški sistemi vedno tvegajo okužbo in uhajanje podatkov. Drugič, prepričajte se, da kadar koli denarnico pritrdite na sistem, je v njej popolnoma brez zlonamerne programske opreme ali varnostnih težav, saj lahko virus zlahka potuje iz sistema v denarnico po kablu..

Toda bodite prepričani, kajti če imate ali načrtujete nakup Ledger Nano S, potem ko bo ta odklopljena od sistema, tej denarnici strojne opreme skoraj ni mogoče slediti ali jo najti.

Videz naprave

Ledger Nano S je morda trenutno najcenejša strojna denarnica, vendar glede videza naprave ni bilo nobenih kompromisov. Ena od težav s poceni napravami je ta, da boste morda morali poseči po nekaj funkcijah ali kakovosti izdelave. Ledger Nano S je mit razbil z impresivno zasnovo in kakovostjo izdelave.

Naprava je elegantna, a zelo trpežna in jo lahko enostavno namestite v žep. Naprava ima majhen OLED zaslon, nekaj stranskih gumbov in kovinsko ohišje, ki zapre celotno napravo.

Napravo dobite tako kot kabel micro USB v USB in držalo za obesek za ključe. Naprava se nikakor ne počuti okorno v roki. Dejansko je kakovost izdelave tako dobra, da lahko naprava brez težav absorbira nekaj naključnih padcev.

S prisotnostjo zaslona lahko enostavno preverite katero koli transakcijo, ki jo pošljete, preden se začne predvajati. Tako povečanje varnosti naprave. Vse skupaj Ledger Nano S je najboljša denarnica za strojno opremo, ki jo lahko kupite zdaj.

Dostopnost

Dostopnost je še en parameter, po katerem so denarnice pogosto razvrščene. Svet se premika dokaj hitro. Nimamo več časa, vse in vse, kar je treba storiti, je treba storiti hitro. Ker nam vsakdanje življenje ne dopušča, da bi dolgo sedeli na enem mestu, je za nas zelo nujno, da svoje pripomočke oblikujemo tako, da nam omogočajo, da svoje dejavnosti izvajamo na poti.

Kriptovalute kot tehnologija so se razvile prav iz te potrebe; zasnovani so tako, da nam olajšajo življenje in oblikujejo življenje za lažji jutri.

Ta majhna novost v finančnem sektorju, ki velja za valuto prihodnosti, je že poenostavila veliko naših vsakodnevnih dejavnosti. Da pa bi kriptovalute lahko izkoristile svoj polni potencial, moramo opustiti časovne in prostorske omejitve, zato je Ledger Nano S opremljen z dizajnom, ki nudi najboljšo storitev kjer koli in kadar koli.

Če želite dostopati do svojih kovancev z Ledger Nano S, morate imeti nadzor nad računalniškim sistemom, saj mora biti denarnica povezana z eno. Ko denarnico priklopite s hitrim kablom USB, morate zagnati aplikacijsko programsko opremo, ki vas bo nato preusmerila na želene podatke.

Zdaj je celoten postopek zelo poenostavljen in priročen, če ste doma. Ljudem, ki so vedno v gibanju, pa postane težko, saj ne bodo imeli vedno dostopa do računalnika.

Vendar se Ledger Nano S že od samega začetka trži kot strojna denarnica in denarnice strojne opreme po definiciji niso namenjene tako udobju kot dolgoročnemu shranjevanju. Za kratkoročne shrambe, v katerih lahko na preprost način dostopate do svojih kovancev in jih celo uporabljate za vsakodnevne transakcije, boste morda želeli programske denarnice ali namizne denarnice, ki so posebej zasnovane za zagotavljanje storitev ljudem v gibanju, včasih tudi za ceno vaše varnosti.

Toda tudi med veliko legijo denarnic za strojno opremo, ki so danes na voljo na trgu, Ledger Nano S ostaja na vrhu, ko gre za dostopnost. Kovance lahko enostavno deponirate, pridobite ali preverite, vmesnik je precej preprost za razumevanje in upravljanje, zaslon pa deluje tako, kot bi moral pri prikazu vseh ustreznih informacij.

Edino, kar v zvezi s tem deluje, je dejstvo, da boste morda morali neprestano nameščati in odstranjevati aplikacije za različne valute, odvisno od tega, do katerih morate trenutno dostopati.

Kaj je strojna denarnica?

Vsi vemo, da so kriptovalute virtualne valute, ki so shranjene na edinstvenih naslovih. Denarnica za kriptovalute shranjuje te naslove, tako da lahko do svojih sredstev dostopate, kadar koli jih potrebujete.

Denarnica strojne opreme je tako kot katera koli druga denarnica za kriptovalute, v njej je shranjen naslov, na katerem prebivajo vaša sredstva. Vendar je za razliko od običajne denarnice za kriptovalute, ki je izjemno občutljiva na kraje, denarnica s strojno opremo varno zatočišče za vaša sredstva..

Če želite uporabiti sredstva v svoji denarnici, boste potrebovali zasebni ključ te denarnice. V običajni denarnici ali papirnati denarnici imate dostop do tega zasebnega ključa. Edina pomanjkljivost tega je, da če kdo dobi vaš zasebni ključ, lahko sredstva nakaže, kadar in ko želi.

Na strojni denarnici nihče nima dostopa do zasebnih ključev. Ti ključi so shranjeni za denarnico varnostnega protokola, ki je nemogoče zlomiti. Kadar želite porabiti svoja sredstva, boste morali napravo povezati z zunanjo programsko opremo in v napravo vnesti kodo za potrditev vaše transakcije.

Transakcija se podpiše z vašim zasebnim ključem in se predvaja. Med celotnim postopkom vaši zasebni ključi niti ne zapustijo strojne denarnice. Tako so vaša sredstva varna, tudi če denarnico na koncu uporabljate v že ogroženem sistemu.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu strojne denarnice?

Denarnica s strojno opremo je najbolj varno mesto za shranjevanje vse vaše kriptovalute. Varovanje sredstev je izredno pomembno, še posebej v svetu naraščajočih tveganj kibernetske varnosti. Vendar smo v dobi, ko obstaja toliko različnih denarnic strojne opreme, vsaka s svojo edinstveno lastnostjo. Zato bi bila odločitev, kje kupiti, za mnoge morda velika dilema. Tu je nekaj funkcij, na katere morate biti pozorni pri nakupu strojne denarnice.

1- Podprte kriptovalute

Denarnice za strojno opremo so običajno denarnice z več valutami. Vendar z več kot tisoč kriptovalutami nobena od denarnic strojne opreme ne podpira vseh kriptovalut. Prva stvar, ki jo želite storiti, je, da denarnica strojne opreme, ki jo nameravate kupiti, podpira kriptovalute, ki jih uporabljate zelo pogosto..

Poleg tega se prepričajte, da ta denarnica podpira tudi nekaj drugih kriptovalut, ki bi jih v prihodnosti morda zanimali. Trenutno Ledger Nano S podpira največ kriptovalut.

2- Cena naprave

Za razliko od programske denarnice denarnice za strojno opremo niso brezplačne. Vsaka denarnica strojne opreme ima določeno ceno glede na funkcije, ki jih ponuja. Prepričajte se, da cena, ki jo plačate za strojno denarnico, ne presega celotne kriptovalute, ki jo nameravate shraniti na teh denarnicah.

V idealnem primeru ljudje raje zapravijo le 10% vrednosti kripto imetja za strojno denarnico. Poleg tega primerjajte funkcije, ki jih ponuja več strojnih denarnic, in šele po tehtanju vseh prednosti in slabosti kupite določeno napravo.

3- Na zaslonu naprave

Majhen zaslon na denarnici strojne opreme doda dodatno stopnjo varnosti za vaša sredstva. Pred dejanskim predvajanjem transakcije lahko preverite količino kripto, ki jo želite prenesti, in naslov, na katerega bi jo radi prenesli..

Čeprav je imeti zaslon zelo koristno, nimajo vse strojne denarnice zaslonov. Cenejše denarnice strojne opreme so tako preproste kot pogon USB. Poskusite se izogniti takim napravam, saj varnostne funkcije na teh napravah niso zelo dobre.

4- Razvojna skupina

To je še en pomemben vidik katere koli strojne denarnice. Razvojna skupina določene denarnice igra ključno vlogo pri oblikovanju odličnega izdelka. Ne samo, da so odgovorni za dodajanje podpore novim kriptovalutam, ampak tudi za odpravljanje napak, ki se občasno pojavijo.

Prepričajte se, da ima denarnica za strojno opremo, s katero se na koncu odločite, zelo aktivna in zagnana razvojna skupina, ki jo podpira. Tudi če denarnica za strojno opremo ne podpira veliko kriptovalut, lahko s solidno ekipo za razvijalce zagotovite, da bo v bližnji prihodnosti dodano več kriptovalut.

5- Kakovost izdelave

Ko kupite strojno denarnico, bi očitno želeli, da bi trajala vse življenje. Kot vsi elektronski instrumenti pa tudi te majhne naprave ne morejo zdržati tako dolgo. Z izbiro robustne denarnice za strojno opremo pa lahko zagotovite, da bo vaša naprava na poti zlahka naletela.

Trdna naprava vam bo zagotovo daljša življenjska doba od tistih, ki niso pravilno zgrajene. Ledger Nano S je majhna, a izjemno robustna naprava v nasprotju s konkurenco Trezor, ki se počuti zelo plastično.

6- Nastavitev naprave

Vsakič, ko kupite novo napravo, bi želeli, da je postopek začetne nastavitve nemoten in enostaven. Enako velja tudi za denarnice strojne opreme. Večino denarnic za strojno opremo je zelo enostavno nastaviti in začeti uporabljati.

Nekaj ​​novejših denarnic pa zahteva, da sledite določenemu postopku, ki je nekoliko bolj zapleten. Poskusite izbrati denarnico s preprostim postopkom nastavitve. S tem vam ne bo treba izgubljati veliko časa za razumevanje delovanja naprave.

7- Ocene strank

To morate storiti, preden kupite kateri koli izdelek na svetu. Če nekaj kupujete prvič, potem očitno nimate pojma o tem, kaj boste dejansko dobili. Na srečo je tu internet, ki vam pomaga pri tem.

Na spletu lahko preprosto iščete in najdete preglede različnih denarnic strojne opreme. Z branjem mnenj, ki so jih objavili drugi uporabniki, ste lahko prepričani, kaj lahko pričakujete za določeno strojno denarnico. To vam bo zagotovo pomagalo filtrirati vso neželeno denarnico strojne opreme. Tako boste lažje izbirali med nekaj dobrimi denarnicami.

Potreba po denarnicah

Ko pa ste vse to že minili in ste se odločili za dovolj dober kanal za nakup kriptovalut, ki ustreza vašim potrebam, je naslednja stvar, ki jo morate skrbeti, kam boste shranili kupljene kovance, in za to boste poiskati denarnico.

Denarnice ali e-denarnice so nosilci podatkov, ki vam omogočajo shranjevanje ali shranjevanje različnih vrst valut. Medtem ko so začeli z zagotavljanjem storitev za valute iz resničnega sveta, ob velikem številu povezav s kriptovalutami, pa so razvijalci kmalu začutili potrebo po e-denarnicah, zgrajenih izključno za kriptovalute..

Denarnice: vedeti

Tako smo danes uspeli zasnovati in zgraditi številne denarnice, s katerimi lahko shranjujemo Bitcoine, Litecoins, Dash in še veliko več, pri čemer ima vsak od njih dober nabor funkcij, s katerimi se lahko poigrate. Toda preden se dejansko odločite za nakup, smo prepričani, da bi vam koristilo, če zberete malo osnovnih informacij.

Ali ste na primer vedeli, da obstajata dve različni kategoriji denarnic za kriptovalute, in sicer vroče denarnice in hladne denarnice? Ne, imena nimajo nič skupnega z dejanskimi temperaturami denarnic, ampak dejansko kažejo, ali je zadevna denarnica povezana z internetom ali ne..

Hladne denarnice so tiste, ki so večinoma odklopljene od spleta in so zato veliko bolj varne v primerjavi z vročimi denarnicami. Odklop je morda sprva videti slabo, v resnici pa v resnici ni tako. Takšnim denarnicam daje skrito prednost, da so popolnoma varne pred vsemi vrstami virusnih napadov ali varnostnimi težavami, saj večina ponavadi izvira iz spleta.

Vroče denarnice pa so skoraj vedno povezane z internetom, kar pomeni, da jih je mogoče v primerjavi z odklopljenimi hladnimi denarnicami veliko lažje uporabljati za transakcije ali posle. Na splošno je bilo ugotovljeno, da imajo kupci in prodajalci kriptovalut običajno na voljo obe vrsti denarnic. Medtem ko se hladne denarnice uporabljajo za shranjevanje velike večine njihovega premoženja v kriptovalutah, imajo vroče denarnice ponavadi majhne količine in so prednostne za kratkoročno hrambo.

Končna sodba

Ledger Nano S je čudovita naprava. Je poln intuitivnih funkcij in je dovolj bogat, da zadovolji tudi najbolj trde navdušence nad kriptovalutami, hkrati pa ostaja dovolj preprost, da ga novinci na terenu zlahka upravljajo.

To je ravnovesje, ki ga veliko drugih konkurenčnih denarnic za kriptovalute na trgu ne vzdržuje. Zaradi čistega in jasnega uporabniškega vmesnika, enostavne dostopnosti do kovancev in močnih varnostnih protokolov ni presenetljivo, da je Ledger Nano S trenutno vodilni na svetu za denarnice za kriptovalute..

ZAČNITE Z LEDGER NANO S

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me