PrimeBit Review 2021: Funkcije, pregledi in še več

Večina nas že pozna borze s kriptovalutami, kjer lahko trgujemo s temi kriptovalutami. Obstaja toliko borz kriptovalut, kjer lahko trgujete s kriptovalutami. Vendar ni veliko borz, ki uporabnikom omogočajo trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute.

Na srečo je PrimeBit stopil, da zapolni to praznino v vesolju. Čeprav to morda ni prva borza, ki podpira izvedene finančne instrumente za kriptovalute, je pa prva borza, ki podpira p2p trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute. Oglejmo si zdaj podrobneje to izmenjavo in razumemo, kako pomaga trgovcem s kriptovalutami po vsem svetu.

Kaj je PrimeBit?

Večina nas je navajena trgovati s kriptovalutami na priljubljenih borzah kriptovalut, kot so Binance, Coinbase, Bittrex itd. Vendar pa nas ni veliko navajenih trgovati z izvedenimi finančnimi instrumenti na borzi.

To je točno tisto, kar lahko počnete na borzi PrimeBit. Vendar za razliko od drugih borz kriptovalut, ki ponujajo derivate kriptovalut za trgovanje, PrimeBit deluje kot platforma, kjer trgovci trgujejo na način p2p. 

Z več zanimivimi orodji za trgovanje s kriptovalutami in preprostim sistemom trgovanja p2p, ki omogoča trgovanje s finančnim vzvodom, je izmenjava PrimeBit značilna borza. Nadaljujmo, da bomo razumeli, kako lahko platforma za derivate kriptovalut p2p, kot je PrimeBit, koristi vsem nam.

ZAČNITE S PRIMEBITOM!

PrimeBit Review 2021: Lastnosti 

Rekli smo že, da je PrimeBit borza izvedenih finančnih instrumentov, bogata s funkcijami. Oglejmo si zdaj nekatere funkcije, ki jih ta izmenjalna platforma ponuja svojim uporabnikom.

  • Možnost vzvoda: PrimeBit je edina borza, ki ponuja ogromno možnosti vzvoda. Uporabniki lahko na tej platformi dobijo do 200% vzvoda, kar je največ v celotni industriji.
  • Ni minimalnih vlog: Za začetek z računom PrimeBit potrebujete le e-poštni naslov. Za razliko od drugih platform, ki imajo minimalni znesek nakazila, PrimeBit svojim uporabnikom omogoča, da položijo poljuben znesek sredstev. 
  • Orodje MetaTrader: Večina borz običajno ne ponuja zmogljivega orodja za trgovanje, ki ga lahko uporabljate na namizju in mobilnih napravah. PrimeBit vas je pokril na tej strani. Z zmogljivim orodjem za trgovanje MetaTrader 5 lahko imate popoln nadzor nad svojimi posli na platformi.
  • Ponujene pogodbe: V času pisanja članka PrimeBit ponuja svojim uporabnikom tri različne vrste pogodb. BTC-USD, ETH-USD in LTC-USD so pogodbe, ki so trenutno na voljo na platformi. Vendar bomo verjetno videli, da bo na ta seznam dodanih več parov, ko bo platforma za izmenjavo vedno večja in starejša.
  • Označevanje poštene cene: To je funkcija, ki je zelo priročna v času visoke volatilnosti. Zagotavlja nemoteno obdelavo vseh poslov, tudi v času zelo velike volatilnosti.

Kako začeti s PrimeBitom?

Zdaj, ko ste seznanjeni s funkcijami, ki jih PrimeBit ponuja svojim uporabnikom, nam sporočite, kako deluje platforma. Trgovci, ki se registrirajo na platformi, tvorijo osrednji del borze.

Ko se registrirate na borzi, boste morali začeti z denarnico na računu. Denarnico lahko financirate samo z uporabo Bitcoinov. Ko financirate denarnico, lahko na borzi kupite katero koli od treh vrst trajnih pogodb (BTC-USD, ETH-USD ali LTC-USD)..

Skozi celoten postopek borza prejme provizije za transakcije samo, če se trgovanje izvaja na platformi. Torej ves dobiček ali izgubo prenesejo trgovci.

Kaj naredi PrimeBit edinstven?

Če ste že trgovali z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute, ste morda seznanjeni z izmenjavo BitMex. Medtem ko BitMex in PrimeBit uporabnikom olajšujeta trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute, je način tega povsem drugačen.

Na izmenjavi BitMex so vsi izvedeni finančni instrumenti predstavljeni v obliki žetonov. To ne velja za PrimeBit. Na tej bogato opremljeni borzi lahko trgovci trgujejo s pogodbami, ki svojo vrednost pridobivajo iz kriptovalut, kot so BTC, ETH in LTC.

Brez minimalnih vlog se lahko uporabniki prijavijo na platformo in zelo enostavno začnejo trgovati z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute. Borza svojim uporabnikom ponuja tudi popolnoma predstavljen demo račun. 

Zelo koristno je za nekoga novega, ki vzpodbuja trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute. Po eksperimentiranju na predstavitvenem računu lahko nadaljujete s trgovanjem na svojem resničnem računu. To zagotavlja, da imate nekaj izkušenj s trgovanjem s finančnim vzvodom, ne da bi morali izgubiti težko prislužen denar.

ZAČNITE S PRIMEBITOM!

Kako je Peer-to-Peer boljši?

Trgovinska platforma v okolju enakovrednih vrst deluje le kot pospeševalec trgovine. Z dejanskimi trgovci, ki določajo ceno, v takem okolju ne more priti do manipulacije.

Ko borza deluje kot ustvarjalec trga in kot nasprotna stranka, lahko obstaja trenutek, ko borza manipulira s cenami izvedenih finančnih instrumentov kriptovalut v svojo korist.

V okolju p2p borza prejme provizije le, če je bil posel sklenjen na platformi. Platforma za izmenjavo PrimeBit je plačana le za to, da uporabnikom nudi močno zmogljivo platformo za trgovanje.

Prednosti

Nekatere prednosti uporabe PrimeBita kot vaše izmenjave izvedenih finančnih instrumentov za kriptovalute so:

  • Predstavitveni račun: V prejšnjih dneh kripto sveta je bilo treba eksperimentirati z resničnim denarjem, da bi razumeli, kako deluje trgovanje z vzvodom. Pri PrimeBitu ni več tako. Zdaj lahko uporabite demo račun in se navadite na platformo, pa tudi na trgovanje, ne da bi morali izgubiti svoj težko prisluženi denar.
  • Brez minimalnega pologa: Vse tamkajšnje borze od svojih uporabnikov zahtevajo, da na svoj račun položijo minimalno količino sredstev, da začnejo trgovati na platformi. Na PrimeBitu znesek pologa ni omejen.
  • Hitre nanose: Večina borz tam čaka na vsaj 5 potrditev vozlišč, preden se sredstva pojavijo na vašem računu. PrimeBit pa zahteva samo enega. Tako dajanje vlog zelo hitro.

Zaključek

PrimeBit je platforma za izmenjavo, bogata s funkcijami, ki v svojo trgovalno strukturo vnaša okolje enakovrednih računalnikov. Če je posrednik pripravljen služiti denar šele, ko so posli zaključeni, ste lahko prepričani, da to ne bo vplivalo na ceno. 

Poleg tega boste z zmogljivimi orodji, kot sta orodje MetaTrader 5 in način predstavitvenega računa, lahko prevzeli popoln nadzor in bolje razumeli trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute. Torej, če ste nov na sceni ali celo izkušen trgovec, ki išče spremembe, PrimeBit ponuja funkcije, ki si jih je vredno ogledati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me