PrimeBit Review 2021: Funksjoner, anmeldelser og mer

De fleste av oss er allerede kjent med kryptovaluta-børser, hvor vi kan handle disse kryptovalutaene. Det er så mange kryptokursutvekslinger der ute hvor du kan handle kryptokurver. Imidlertid er det ikke mange børser som tillater brukerne å handle kryptokursderivater.

Heldigvis har PrimeBit trappet opp for å fylle dette tomrommet i verdensrommet. Selv om dette kanskje ikke er den første børsen som støtter kryptovaluta-derivater, er det den aller første børsen som støtter p2p-handel med kryptokursderivater. La oss nå se nærmere på denne børsen og forstå hvordan den hjelper kryptovalutahandlere over hele verden.

Hva er PrimeBit?

De fleste av oss er vant til å handle kryptovalutaer på populære kryptovaluta-børser som Binance, Coinbase, Bittrex osv. Ikke mange av oss er imidlertid vant til å handle kryptokursderivater på en børs..

Det er akkurat det du kan gjøre på PrimeBit-børsen. Imidlertid, i motsetning til de andre kryptovaluta-børsene som tilbyr kryptokursderivater for handel, fungerer PrimeBit som plattformen hvor handelsmenn handler på en p2p-måte. 

Med flere interessante kryptovalutahandelsverktøy samt et enkelt p2p-handelssystem som tillater leveraged handler, er PrimeBit exchange en funksjonsfylt børs. La oss gå videre for å forstå hvordan en p2p-kryptovalutaderivatplattform som PrimeBit kan være til fordel for oss alle.

KOM I GANG MED PRIMEBIT!

PrimeBit Review 2021: Funksjoner 

Vi har allerede sagt at PrimeBit er en funksjonsrik kryptovalutaderivatutveksling. La oss nå se på noen av funksjonene som denne utvekslingsplattformen har å tilby sine brukere.

  • Utnyttelsesalternativ: PrimeBit er den eneste børsen der ute som tilbyr et enormt gearingsalternativ. Brukere kan få opptil 200% innflytelse på denne plattformen, som er den høyeste i hele bransjen.
  • Ingen minimumsinnskudd: For å komme i gang med en PrimeBit-konto trenger du bare en e-postadresse. I motsetning til andre plattformer som har et minimum innskuddsbeløp, tillater PrimeBit sine brukere å sette inn ethvert beløp. 
  • MetaTrader-verktøy: De fleste av børsene tilbyr vanligvis ikke et kraftig handelsverktøy som du kan bruke på stasjonære og mobile enheter. PrimeBit har du dekket på denne fronten. Med et kraftig MetaTrader 5-handelsverktøy kan du ha full kontroll over dine handler på plattformen.
  • Tilbudte kontrakter: I skrivende stund tilbyr PrimeBit tre forskjellige typer kontrakter til sine brukere. BTC-USD, ETH-USD og LTC-USD er kontraktene som for øyeblikket er tilgjengelige på plattformen. Imidlertid vil vi sannsynligvis se at flere par blir lagt til i denne listen ettersom utvekslingsplattformen blir større og eldre.
  • Rimelig prismerking: Det er en funksjon som er veldig nyttig i tider med høy volatilitet. Det sikrer at alle handler behandles jevnt, selv i tider med svært høy volatilitet.

Hvordan komme i gang med PrimeBit?

Nå som du er kjent med funksjonene som PrimeBit har å tilby brukerne, la oss forstå hvordan plattformen fungerer. Handlerne som registrerer seg på plattformen utgjør kjernedelen av børsen.

Etter at du har registrert deg på børsen, må du finansiere kontoens lommebok for å komme i gang. Du kan bare finansiere lommeboken din ved hjelp av Bitcoin. Når du har finansiert lommeboken din, kan du kjøpe en av de tre typene evigvarende kontrakter (BTC-USD, ETH-USD eller LTC-USD) fra børsen.

Gjennom hele prosessen mottar børsen bare transaksjonsgebyrer hvis en handel utføres på plattformen. Så alt overskuddet eller tapet blir utholdt av handelsmennene.

Hva gjør PrimeBit unikt?

Hvis du har handlet kryptovaluta-derivater før, kan du være kjent med BitMex-børsen. Mens både BitMex og PrimeBit gjør det mulig for brukere å handle kryptovaluta-derivater, er måten dette gjøres på en helt annen måte.

På BitMex-børsen er alle derivater representert i form av tokens. Det er ikke tilfelle med PrimeBit. På denne funksjonspakkede børsen kan handelsmenn handle kontrakter som får verdien fra kryptovalutaer som BTC, ETH og LTC.

Uten minimumsinnskudd kan brukere registrere seg på plattformen og begynne å handle kryptovaluta-derivater veldig enkelt. Børsen gir også brukerne en fullverdig demo-konto. 

Det kan være veldig nyttig for noen nye å utnytte handel med kryptokursderivater. Etter å ha eksperimentert på demo-kontoen, kan du gå videre til å handle på den virkelige kontoen din. Dette sikrer at du har litt erfaring i gearing uten å miste noen av dine hardt opptjente penger.

KOM I GANG MED PRIMEBIT!

Hvordan er Peer-to-Peer bedre?

I et peer-to-peer-miljø fungerer handelsplattformen bare som en tilrettelegger for handel. Med faktiske handelsmenn som setter prisen, kan det ikke være noen manipulasjon i et slikt miljø.

Når børsen fungerer som en market maker så vel som motpart, kan det eksistere et øyeblikk der børsen kan manipulere prisene på kryptovaluta-derivatene til deres fordel..

I et p2p-miljø mottar børsen gebyrene bare hvis det ble handlet på plattformen. PrimeBit-utvekslingsplattformen får bare betalt for å gi brukerne en kraftig plattform å handle på.

Fordeler

Noen av fordelene ved å bruke PrimeBit som kryptovalutaderivatutveksling er:

  • Demokonto: Tidligere i kryptoverdenen måtte man eksperimentere med å bruke ekte penger for å forstå hvordan leveraged trading fungerer. Med PrimeBit er dette ikke lenger tilfelle. Du kan nå bruke demo-kontoen og bli vant til plattformen samt handle uten å måtte miste dine hardt opptjente penger.
  • Ingen minimumsinnskudd: Alle børser der ute krever at brukerne legger inn et minimum beløp på kontoen sin for å begynne å handle på plattformen. På PrimeBit er det ingen begrensninger for innskuddsbeløpet.
  • Lynrask innskudd: De fleste av børsene der ute venter på minst 5 nodebekreftelser før midlene vises på kontoen din. PrimeBit, derimot, krever bare en. Dermed gjør innskudd veldig raskt.

Konklusjon

PrimeBit er en funksjonsrik utvekslingsplattform som bringer peer-to-peer-miljøet inn i handelsstrukturen. Med megleren satt til å tjene penger bare når handler er fullført, kan du være trygg på at det ikke vil være noen innflytelse på prisen. 

I tillegg, med kraftige verktøy som MetaTrader 5-verktøyet og demo-kontomodus, vil du være i stand til å ta full kontroll, samt forstå bedre kryptovalutaderivater. Så hvis du er ny på scenen eller til og med en erfaren handelsmann som ønsker en forandring, tilbyr PrimeBit funksjoner som er verdt å se på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me