Spondoolies-Tech SP20 Jackson anmeldelse

La oss anta at du har gått foran og kjøpt noen egne Bitcoins, og nå venter på at prisen vil hoppe opp et betydelig antall dollar, før du løper fremover og selger dem, muligens høster store fortjenester i prosessen. Hvis du gjør noe av det, er du ikke alene.

Med den enestående globale raserien som Bitcoins har blitt, har millioner av mennesker over hele verden for tiden registrert seg for Bitcoin-handel og markedsføring. Og siden fenomenet ikke viser noen tegn til å bremse, spekuleres det høyt at antall involverte handelsmenn bare vil dobles eller tredobles i nær fremtid..

Men er det mer med Bitcoin-handel enn det som ser ut? Skjer det prosesser bak gardinene som meget vel kan føre til enda større fortjeneste og høyere inntekter? Som det viser seg, er det.

Gjennomgang av Spondoolies SP20

Spondoolies-Tech SP20 Jackson ASIC Bitcoin MinerDenne lille vinneren fra Spondoolies Tech er litt av en omvei fra deres vanlige lineup. Den er ganske liten i størrelse og har en imponerende hashkraft på 1,7 TH / s. Ser vi på den tidligere ytelsen til Spondoolies, finner vi at deres tidligere modeller, nemlig SP10 og SP30, var kraftige, men også for høye for hjemmebruk..

Den overdrevne mengden opprør de opprettet, gjorde det umulig å bruke dem i et boligområde, men med introduksjonen av SP20, alt som er i ferd med å endres. Denne siste modellen har så lave støynivåer som 51 dB i en avstand på 4 fot, noe som gjør den til et optimalt valg for hjemmebruk.

KOM I GANG MED SPONDOOLIES TECH SP20

Brukergrensesnitt

Hvis det er en ting som er vanlig på tvers av alle slags elektroniske enheter, som krever til og med den mest grunnleggende entallinngangen, er det at de alle trenger et godt planlagt og utført UI-system. Uten et godt brukergrensesnitt som støtter maskinvare og programvare, ser hele systemet, uansett hvor avansert det er, dyster og uinteressant ut.

Heldigvis kommer SP20 med et intuitivt brukergrensesnitt som ikke bare er enkelt å bruke, men som også sørger for at skjermen forblir ryddig og ukomplisert. Hovedpanelet viser all statistikken din, på en organisert måte, mens innstillingsskjermen er der du får leke med alle alternativene som spennings- og ytelsespreferanser.

Så er det ASIC-statistikkskjermen, som lar deg se alle sjetongene dine og ytelsen deres, og til og med lar deg deaktivere en hvis du ønsker det.

Alt det gode

1,7 TH / s hashrate er absolutt en av de mest tiltalende egenskapene til denne gruvearbeideren fordi den gir SP20 den sårt tiltrengte kanten over sin nærmeste rival, som tilfeldigvis er AntMiner S5. Medvirkning til enkel tilgjengelighet, og du har fått deg en vinner. Endelig gir det faktum at det er så stille, stor støtte til saken. Med et støynivå på omtrent 52 dB i en avstand på 4 fot, vil du noen ganger ikke engang merke til at det er der.

Noen av de dårlige tingene

Hvis det er en ting som virker litt kjedelig ved kjøpet av SP20, er det at Spondoolies Co. offisielt har lagt ned, noe som betyr at du sannsynligvis ikke får mye kundesupport og hjelp fra selskapet selv. En annen ting å passe på er at enheten har en tendens til å bli veldig varm når den kjører i høyere hastigheter.

Til slutt blir den overgått i effektivitetsavdelingen av ingen ringere enn S5, som går på 0,25 W / GH sammenlignet med S20s 0,9 W / GH.

Lønnsomhet

Når vi snakker om lønnsomhet, er ikke nyhetene gode. Det virker faktisk ganske langt hentet å forestille seg at du noen gang vil kunne tjene tilbake pengene du brukte ved kjøpet, fra å faktisk bruke SP20 til å utvinne Bitcoins. Dette er fordi SP20 bruker mye av strømmen din, noe som betyr at hvis du bruker den til å utvinne mindre enn til og med en enkelt BTC på et år, er du sannsynligvis tapt fra energiregningene du vil være motta.

Så hva er egentlig Bitcoin Mining?

Bitcoin-gruvedrift er en mindre kjent form for Bitcoin-operasjoner som er eneansvarlig for håndtering, administrering og til og med oppretting av nye Bitcoins. Prosessen er ganske komplisert for de fleste å forstå, men hvis man får riktig tid og energi, kan man gjøre en ganske lønnsom satsing ut av det.

Gruvedrift er prosessen der millioner av Bitcoin-transaksjoner over hele verden holdes rede på. Bitcoins er tross alt en desentralisert valuta. De eies ikke av en bestemt statlig regjering, som kan holdes ansvarlig for å føre tilsyn med all sin virksomhet, og sørge for at alt skjer lovlig og transaksjoner forblir problemfri.

Dette er grunnen til at Bitcoin-gruvearbeidere blir utnevnt til oppgaven med å legge til alle transaksjoner som utføres hvor som helst i verden til den offentlige hovedboken. Dette forhindrer folk i å faktisk bruke de samme myntene om og om igjen til forskjellige transaksjoner.

I tillegg, og interessant, er gruvedrift også prosessen som er ansvarlig for å introdusere nye Bitcoins i verden. For å holde det kort og enkelt, får gruvearbeidere i utgangspunktet noen veldig kompliserte beregningsoppgaver og matematiske problemer som de trenger å løse ved hjelp av sine forbedrede datamaskiner og beregningsenheter, og den som miner kommer til den riktige løsningen først, får den prestisjetunge belønningen på noen få Bitcoins.

Gitt, det er en komplisert prosess og tar en kostbar mengde tid og energi, men når den først er mestret, kan den faktisk drive deg til betydelig suksess, og det er grunnen til at vi tar med til en omfattende anmeldelse av den fantastiske Spondoolies-Tech SP20 Jackson. Spondoolies-Tech SP20 Jackson er en Bitcoin-gruvearbeider som har slått alle de riktige notatene og gjort de rette lydene i det siste..

Dommen

På toppen av regjeringstiden var SP20 absolutt en formidabel enhet som fortjente all oppmerksomheten den fikk. Imidlertid, etter dagens trender, er det ikke mer enn bortkastet penger. Med en ytelse som er alvorlig ødelagt av de lave energieffektivitetsproblemene, ser det ut til at AntMiner S5 er et mye bedre alternativ hvis du planlegger å kjøpe en gruvearbeider. Selv om du kan prøve å pusse opp det med et stykke maskinvaremodus, er vi redd det fortsatt ikke dekker kostnadene du ender med å investere i det.

KOM I GANG MED SPONDOOLIES TECH SP20

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me