Spondoolies-Tech SP20 Jackson Review

Predpostavimo, da ste šli naprej in kupili nekaj lastnih bitcoinov in zdaj čakate, da se cena dvigne za precejšnje število dolarjev, preden dirkate naprej in jih prodate, pri tem pa lahko izkoristite velik dobiček. Če počnete karkoli od tega, niste sami.

Z izjemnim svetovnim besom, kakršnega so postali Bitcoini, so se milijoni ljudi po vsem svetu trenutno vpisali v trgovanje in trženje Bitcoinov. In ker pojav sploh ne kaže na upočasnitev, se močno ugiba, da se bo število vpletenih trgovcev v bližnji prihodnosti le podvojilo ali potrojilo.

Toda ali je pri trgovanju z bitcoini več, kot se zdi na prvi pogled? Se za zavesami dogajajo procesi, ki bi lahko zelo vodili do še večjega dobička in višjih prihodkov? Kot kaže, obstajajo.

Pregled Spondoolies SP20

Spondoolies-Tech SP20 Jackson ASIC Bitcoin MinerTa mali zmagovalec iz podjetja Spondoolies Tech je nekoliko v stran od njihove običajne zasedbe. Je dokaj majhen in ima impresivno moč razpršitve 1,7 TH / s. Če pogledamo prejšnje zmogljivosti Spondoolies, ugotovimo, da sta bila njuna prejšnja modela, in sicer SP10 in SP30, sicer zmogljiva, a tudi preglasna za domačo uporabo..

Zaradi prevelike količine ruka, ki so ga ustvarili, jih je bilo nemogoče uporabiti v stanovanjskih naseljih, a z uvedbo SP20 se bo vse to kmalu spremenilo. Ta najnovejši model ima raven hrupa že 51 dB na razdalji 4 čevljev, zaradi česar je optimalna izbira za domačo uporabo.

ZAČNITE S SPONDOOLIES TECH SP20

Uporabniški vmesnik

Če je ena stvar skupna vsem elektronskim napravam, ki zahteva celo najosnovnejši edini vhod, je, da vsi potrebujejo dobro načrtovan in izveden sistem uporabniškega vmesnika. Brez dobrega uporabniškega vmesnika za podporo strojne in programske opreme je celoten sistem, ne glede na to, kako napreden je, videti mračen in nezanimiv.

Na srečo je SP20 opremljen z intuitivnim uporabniškim vmesnikom, ki ni dovolj preprost za uporabo, ampak tudi zagotavlja, da zaslon ostane neurejen in zapleten. Glavna plošča organizirano prikaže vse vaše statistike, medtem ko se na zaslonu z nastavitvami lahko poigrate z vsemi možnostmi, kot so nastavitve napetosti in zmogljivosti.

Potem je tu še zaslon s statistiko ASIC, ki vam omogoča ogled vseh vaših čipov in njihove zmogljivosti ter celo onemogočanje enega, če želite..

Vse dobre stvari

Hashrat s hitrostjo 1,7 TH / s je zagotovo ena najprivlačnejših lastnosti tega rudarja, saj daje SP20 prepotrebno prednost pred najbližjim tekmecem, kar je AntMiner S5. Dejavnik je lahka razpoložljivost in dobili ste zmagovalca. Končno, dejstvo, da je tako tiho, močno podpira njegovo stvar. Pri ravni hrupa približno 52 dB na razdalji 4 čevljev včasih sploh ne boste opazili, da je tam.

Nekaj ​​slabih stvari

Če se nekaj zdi nekako zapleteno glede nakupa SP20, je to, da se je Spondoolies Co. uradno zaprl, kar pomeni, da od samega podjetja verjetno ne boste dobili veliko podpore strankam in pomoči. Paziti je treba tudi, da se naprava pri visoki hitrosti ponavadi zelo segreje.

Končno ga v oddelku za učinkovitost prekaša nihče drug kot S5, ki deluje pri 0,25 W / GH v primerjavi s SW 0,9 W / GH.

Donosnost

Če govorimo o donosnosti, novice niso dobre. Pravzaprav se zdi precej namišljeno predstavljati si, da boste lahko kdaj zaslužili denar, ki ste ga porabili ob nakupu, od dejanske uporabe SP20 za kopanje Bitcoinov. To je zato, ker SP20 porabi veliko vaše električne energije, kar pomeni, da če ga uporabljate za pridobivanje manj kot celo enega samega BTC v enem letu, potem boste verjetno izgubili račun za energijo prejemanje.

Torej, kaj točno je Bitcoin rudarstvo?

Bitcoin rudarstvo je manj znana oblika Bitcoin operacij, ki je izključno odgovorna za ravnanje, upravljanje in celo ustvarjanje novih Bitcoinov. Postopek je za večino dokaj zapleten, vendar če mu damo pravo količino časa in energije, lahko iz njega naredimo donosno donosno podjetje.

Rudarstvo je postopek, skozi katerega se spremljajo milijoni Bitcoin transakcij po vsem svetu. Bitcoini so navsezadnje decentralizirana valuta. Niso v lasti določene državne vlade, ki bi lahko bila odgovorna za nadzor nad njenim poslovanjem in za zagotovitev, da se vse dogaja zakonito in da transakcije ostanejo brez težav.

To je razlog, zakaj so Bitcoin rudarji imenovani za nalogo dodajanja vseh transakcij, izvedenih kjer koli na svetu, v javno knjigo. To preprečuje, da bi ljudje v resnici vedno znova uporabljali iste kovance za različne transakcije.

Poleg tega je zanimivo tudi, da je rudarstvo tudi proces, ki je odgovoren za uvajanje novih bitcoinov v svet. Da bodo kratki in enostavni, rudarji v bistvu dobijo nekaj zapletenih računskih nalog in matematične probleme, ki jih morajo rešiti z uporabo svojih izboljšanih računalnikov in računskih naprav, in kateri koli rudar prej pride do pravilne rešitve, dobi prestižno nagrado nekaj bitcoinov.

Seveda je to zapleten postopek, ki zahteva dragoceno količino časa in energije, toda ko ga enkrat obvladate, vas lahko dejansko pripelje do znatnega uspeha, zato vam predstavljamo obsežen pregled fantastičnega Spondoolies-Tech SP20 Jackson. Spondoolies-Tech SP20 Jackson je Bitcoin rudar, ki v zadnjem času zadene vse prave note in oddaja vse prave zvoke.

Razsodba

Na vrhuncu svoje vladavine je bil SP20 zagotovo mogočna naprava, ki si je zaslužila vso pozornost, ki ji je bila namenjena. Če pa upoštevamo trenutne trende, to ni nič drugega kot zapravljanje vašega denarja. Z zmogljivostjo, ki jo močno zaznamujejo težave z nizko energetsko učinkovitostjo, se zdi AntMiner S5 veliko boljša možnost, če nameravate kupiti rudar. Čeprav ga lahko poskusite popestriti s kakšnim modulom strojne opreme, se bojimo, da še vedno ne bo pokril stroškov, ki bi jih na koncu vlagali vanj.

ZAČNITE S SPONDOOLIES TECH SP20

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me