Switchere Review – Enkleste plattform å kjøpe Crypto?

I dagens digitale verden har kryptovalutahandel blitt en populær praksis. Det er flere kryptohandelbørser som vil hjelpe deg og veilede deg i din handelssatsning. Switchere er en slik handelsplattform.

Hva er Switchere?

Switchere er en av de nyeste handelsplattformene for kryptovalutaer, som er kjent for å tillate brukere å kjøpe kryptovaluta med kortene sine. Det gir brukerne frihet til å kjøpe krypto transparent og uten å gjennomgå de vanlige prosedyrene som er en forutsetning i andre børser.

Switchere trading bot er basert i Tallinn, Estland. Hovedfokuset til Switchere er å gi et enkelt grensesnitt til brukerne som vil være nybegynnervennlig. Switchere er en ikke-forvaringsbørs. I stedet for å holde på myntene dine, overfører Switchere dem til en frakoblet lommebokadresse gitt av deg.

Switchere har blitt populært hovedsakelig for tre ting. For det første har den en gjennomsiktig arbeidsflyt. For det andre følger den strenge sikkerhetspolitikker og forskrifter. Til slutt har den juridisk samsvar. Et av de største problemene med Switchere er imidlertid at det ikke godtar kort fra alle landene. Noen av dem er USA og Canada.

KOM I GANG MED SWITCHERE!

Switchere anmeldelse: Funksjoner å se etter

1) Sikkerheten til Switchere

Switchere er en relativt ny handelsplattform. Derfor er det første spørsmålet som kommer opp i tankene våre om sikkerheten til Switchere. La oss ta en titt på regelverket og sikkerhetspolitikken til Switchere.

Regulering

Det følger strenge regler fra estiske myndigheter. Det er et helt nytt konsept for en kryptovaluta-utveksling å ha sitt eget regelverk. Switchere har to lisenser utstedt av disse regulatorene. De er “Virtual Wallet Service” -lisens og “Virtual Currency Exchange” -lisens.

Disse to lisensene beviser at Switchere betraktes som en lydutveksling av estiske myndigheter. Disse lisensene gjør det også obligatorisk for alle styremedlemmene i selskapet å ha fullført omfattende KYC.

Utvekslingssikkerhet

Siden Switchere er en depotbørs, trenger du ikke bekymre deg for myntlagring. I tilfelle sikkerhet knyttet til kommunikasjon, består Switchere av full SSL- og TLS-kryptering på deres nettside. 

SSL og TLS-kryptering sørger for at all online kommunikasjon gjøres privat og er kodet med SHA 256-hashing. Dette betyr at hackeren ikke vil kunne stjele personopplysningene dine. 

Når du åpner Switchere, finner du en sikker hengelås i nettleseren din. Dette er et av de beste tiltakene for å stoppe hacking. I tilfelle kortsikkerhet bruker Switchere 3D-sikker protokoll.

Brukersikkerhet

Switchere tilbyr flere brukersikkerhetsfunksjoner for å forhindre hacking og andre phishing-forsøk. Det gir 2FA for kontoinnehaverne, noe som betyr at du må godkjenne før hver pålogging. Dette vil forhindre at hackere hacker kontoen din, selv om de vet passordet ditt.

Det er en annen funksjon ved automatisk utlogging i Switchere, som automatisk logger deg av sikkerhetshensyn. Du kan også velge hvor lang tid du vil være pålogget.

2) Myntstøtte

Akkurat nå er det bare tre mynter som er tilgjengelige for kjøp i Switchere. De tre myntene er Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og Bitcoin (BTC). Selv om antall mynter er begrenset sammenlignet med andre børser, vil mer krypto være tilgjengelig for kjøp i fremtiden.

3) Switchere avgifter

Handelsgebyrer for bytte

I motsetning til andre plattformer tillater ikke Switchere handel mellom forskjellige mynter. Det lar brukeren kjøpe ETH, LTC eller BTC ved hjelp av VISA eller MasterCard. Switchere viser kjøpesummen litt høyere enn vanlig pris.

Uttaksgebyr

Det er ingen slike uttaksgebyrer nevnt på den offisielle nettsiden til Switchere. Det avslører ikke gebyrene på plattformen.

Switchere er kjent for sin gjennomsiktighet. De vil ikke belaste noen ekstra avgifter unntatt de som vises i kassen. Alle kostnadene er inkludert i den endelige prisen, og du vil se hvor mye mynter du vil motta for det bestemte beløpet.

4) Bekreftelse

Det er ikke nødvendig i Switchere å opprette en konto eller å bli bekreftet når du starter reisen din med kryptovalutahandel. Hvis beløpet er mindre enn € 100, kan du gå direkte til betaling, og det eneste som kreves er e-postadressen din og den offline bitcoin-adressen din..

Hvis det involverte beløpet er mer, må du gjennomgå noen enkle trinn for verifisering før du begynner å handle. De fire verifiseringsnivåene som gjøres på denne plattformen er:

Bekreftelse av e-post og telefon

Etter at du har oppgitt e-post-ID og telefonnummer, vil du motta en e-post og en tekst for å bekrefte kontoen din. Dette er nødvendig for et kjøp på € 500 av gangen.

Identitet og bankkort

Hvis beløpet stiger til € 1000, må du bekrefte identiteten din og bankkortet ditt. For å bekrefte dem, må du sende kopier av identiteten din og bankdokumentene.

Adressen bekreftet

Hvis du vil kjøpe opptil € 5000 om gangen, må du bekrefte adressen din. For å bekrefte det, må du sende inn en kopi av noen dokumenter, for eksempel en regning eller en kontoutskrift med adressen din.

Bevis på inntekt

Hvis du kan gi dem bevis på inntekt, vil alle grensene bli løftet for deg.

5) Kundesupport

En annen viktig funksjon i Switchere er kundesupportteamet. Supportteamet er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å gi deg all slags hjelp når som helst på dagen. De gir raske og nyttige råd gjennom online chat-funksjonen. 

Du kan kontakte kundesupportteamet på flere måter. Du kan sende dem på [e-postbeskyttet] og kan også ringe dem på nummer 3726104250.

KOM I GANG MED SWITCHERE!

Konklusjon

Samlet sett er Switchere en imponerende handelsplattform. Den har en av de enkleste grensesnittene og er en ikke-forvaringsutveksling; det er ingen risiko involvert i myntene. Videre har den et effektivt kundesupportteam som vil veilede deg gjennom hele handelsreisen din. Selv om det har forskjellige ulemper, er det fortsatt en av de beste handelsplattformene for nybegynnere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me