Trezor Wallet Review – En trygg lommebok for å lagre din krypto?

Borte er dagene da fete kontanter i lommeboken var et nøyaktig mål på din formue. I disse dager har de fete kontantene blitt erstattet av fettmengder i Bitcoin-lommeboken (e). Dette er en tid med teknologi og innovasjon. Ingen liker å ha med seg for mye penger lenger. Om noe blir det ansett som mer en byrde enn et privilegium.

Siden vi ble introdusert for konseptet med banker og debetkort, har folk tilpasset seg i den grad at nesten alle kjøp er mulig på en kontantfri måte. Alt du trenger å gjøre er å ha med deg debet- eller kredittkortet ditt, og du vil kunne kjøpe nesten hva som helst i verden du tidligere hadde brukt kontantene dine til..

TREZOR Lommebok: En innsikt

Her hjelper vi deg med det samme ved å gjennomgå en av de mest fremtredende, populære og pålitelige lommebøkene som er tilgjengelig på markedet i dag, TREZOR-lommeboken. Først gir vi deg en liten introduksjon av det samme, etterfulgt av en grundig analyse av hva som gjør TREZOR til det beste valget for dine kryptolagringsbehov..

TREZOR markedsfører seg som verdens aller første hardware-lommebok for Bitcoins. Det er unikt i den forstand at det kombinerer funksjonene til både varme og kalde lommebøker, noe som gjør det til det ideelle valget for de som fremdeles ikke har klart å bringe seg ut av dilemmaet med å velge mellom de to.

Mens TREZOR tilbyr en ypperlig og sikker kald offline lagringsfunksjon, gir den deg også muligheten til å bruke tokens på farten så mye som du kan finne i en kald lommebok.

TREZOR er også flott i den forstand at det er en lommebok med flere valutaer, noe som betyr at den kan brukes til å lagre mer enn en kryptovaluta om gangen. Valutaene den støtter er varierte og varierte, med hele listen over dem: – Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Zcash, Expanse, Bitcoin Gold, Namecoin, UBIQ, NEM, Dogecoin og alle ERC20 tokens.

TREZOR ble lansert i august 2014 av det fremste kryptokurrencyfirmaet SatoshiLabs, og har kommet langt siden starten. Ved å legge til regelmessige oppdateringer til programmene sine og introdusere spennende nye funksjoner med en massiv forbrukerappell, har de klart å legge igjen mesteparten av konkurransen, og er nå uten tvil en av de mest vellykkede og mest brukte kryptovaluta lommebøkene noensinne..

KOM I GANG MED TREZOR WALLET

Størrelse

Noe av det største med Trezo er at den er så kompakt. Den kommer med en fantastisk design og er formet nesten som en bilnøkkel. Alt du trenger for å koble den til datamaskinen din er en enkel USB-kabel. Det er verdt å nevne her at Trezo-lommeboken er trygg å være koblet til hvilken som helst datamaskin, til og med en som har blitt infisert med skadelig programvare. Lommebokens egne brannmurer og sikkerhetstiltak er nok til å tåle og holde ut potensielle sikkerhetsbrudd.

Offentlig mening

I denne delen har vi samlet mange anmeldelser på TREZOR-lommeboken som vi fant svever rundt på nettet og oppsummerte noen viktige punkter ut av dem alle. Følgende punkter nevnt nedenfor syntes å være den generelle konsensusen siden de har blitt snakket om i flere av slike anmeldelser, og vil gjøre det mulig for deg å få et godt innblikk i hvilke faktorer som gjør lommeboken verdt å kjøpe, og hvilke ulemper det har med systemet du må være skeptisk til før du kjøper.

Full poeng for kjernefunksjonalitet – Når det gjelder de grunnleggende funksjonene til en kryptolommebok; TREZOR-lommeboken klarer å vinne alle prisene. Det fungerer perfekt som ett sted for dine kryptomynter som skal lagres, og tar alle nødvendige tiltak for å sikre deres sikkerhet.

Vanskeligheter med å sette opp – Det var imidlertid noen negative anmeldelser som dreide seg om det enkle å sette opp systemet, noe som ser ut til å være litt på den negative siden. Den første oppstarten var noe forvirrende og overveldende som bemerket av et stort antall brukere.

Bygg kvalitet – Noen brukere klaget til og med på at hjørner ble kuttet når det gjelder byggekvaliteten til enheten. Tilsynelatende er den fysiske enheten ikke bygget mens den opprettholder de nødvendige kvalitetsstandardene, og ser ut til å være laget av plast av lav kvalitet.

Brukergrensesnitt

For å få tilgang til brukergrensesnittet til TREZOR-lommeboken, kan du enten logge på wallet.trezor.io eller få tilgang til det via Google Chrome eller TREZOR Bridge. TREZOR-lommeboken umiddelbart og automatisk med din fysiske maskinvareenhet og lar deg enkelt administrere myntene dine, se saldoer og til og med gjøre transaksjoner. I tillegg får du generere så mange offentlige adresser du vil for å gjøre eller motta betalinger fra andre brukere.

For å forbedre sikkerheten er den ene funksjonen du kan bruke passordfrasefunksjonen, som ikke er annet enn et passord som du kan angi for å styrke sikkerheten til myntene dine. Du må imidlertid gjøre dette med forsiktighet, siden hvis du mister eller glemmer passordet ditt, er det absolutt ingen måte å få tilbake tilgang til kontoen din eller mynter som da vil gå tapt for alltid, som nevnt på selve det offisielle nettstedet..

Sikkerhet

Siden sikkerhet er avgjørende for suksessen til en lommebok, har TREZOR ikke lagt noen stein uberørt for å sikre at de tilbyr de sikreste tjenestene til sine kunder. Som en overveiende kald lommebok lagres myntene dine offline, noe som helt eliminerer risikoen for at trusler eller virusangrep kommer fra Internett..

Videre, hvis du fortsatt ikke er sikker på sikkerheten til myntene dine, er alt du trenger å gjøre å legge alle myntene dine i lommeboken og deretter holde lommeboken fysisk trygt. På den måten kan ingen komme i nærheten av å få tilgang til dem uten din tillatelse.

tilgjengelighet

For handelsformål eller for å gjøre transaksjoner, må du koble lommeboken til en datamaskin. Bruk en høyhastighets USB-kabel for å koble lommeboken til datamaskinen. Siden TREZOR tilbyr en begrenset USB-tilkobling, betyr det at selv datamaskiner som er rammet av skadelig programvare, kan kobles til lommeboken, ettersom myntene dine alltid vil være trygge i den andre enden av den ensidige tilkoblingen..

Etter at en tilkobling er opprettet, må du fyre opp TREZOR-lommebokgrensesnittet på wallet.trezor.io og det er det. Du er klar til å se saldoen din, generere så mange adresser du vil, sende eller motta mynter eller utføre andre grunnleggende funksjoner.

Kjennelse

TREZOR, selskapet har eksistert lenge nok til at det har en stor forbrukerbase og popularitet. Det er også en viss tillit som selskapet har klart å bygge for seg selv gjennom årene. Videre er selve lommeboken designet med mye omhu og kommer kraftig pakket med alt og alt en kryptovalutaentusiast kan be om.

KOM I GANG MED TREZOR WALLET

Lommebøker over bankkontoer

Men er banker og debetkort den største grad av innovasjon? Svaret er et fast nei. Vi har faktisk kommet langt fra enkle bankkontoer og minibankoverføringer. Vi beveger oss nå aktivt mot alderen til e-lommebøker. Disse lommebøkene er enklere, raskere og noen ganger sikrere enn bankkontoer. De lar deg legge til penger på farten, og deretter bruke dem når og når du vil på en mye sømløs måte.

Mens banktransaksjoner krever at du bærer bankkontokortet ditt, ber alle e-lommebøker om at du har din egen smarttelefon personlig, sammen med en stabil internettforbindelse. Hvis du oppfyller kravene ovenfor, er du klar til å utføre alle slags transaksjoner, og til og med gjøre enkle pengeoverføringer over internasjonale grenser.

På grunn av alle disse fasilitetene og fordelene, er det ikke rart at verden generelt er forelsket av kreftene og fleksibiliteten til disse digitale lommebøkene. Men spørsmålet som skal stilles her er, om e-lommebøker bare eksisterer for valuta i virkeligheten, eller fungerer de like bra for litt mer uklare eller nyere former for digitale valutaer, for eksempel kryptovalutaer? Egentlig gjør de det.

Dette bringer oss til neste diskusjonspunkt i denne artikkelen. Senere i artikkelen vil vi prøve vårt beste for å gi deg alt innblikk i hva som gjør en god kryptovaluta-lommebok og hvilke slags dem du vanligvis finner i markedet.

Men problemet ligger i at det er så mange av dem tilgjengelig, at gjennomsnittsbrukeren vanligvis har en tendens til å bli noe forvirret før han kjøper eller registrerer seg for en tjeneste, og som et resultat ofte ender med å ta feil avgjørelse. Den eneste måten dette problemet kan løses på er å faktisk ta seg tid til å se på forskjellige lommebøker som er tilgjengelige og sammenligne de unike funksjonene som tilbys av hverandre. Ta en titt på spesifikasjonene deres, og ta deretter en informert beslutning om å velge en lommebok som passer best til budsjettet og dine behov.

Kryptovaluta lommebøker: en nødvendighet

På grunn av den enorme populariteten og fenomenale responsen ble gitt til domenet til kryptovalutaer over hele verden, har vi faktisk vært i stand til å utvikle disse spesialiserte e-lommebøkene som bare fungerer for kryptovalutaer og generelt gir en mye tryggere, enklere og raskere metode for å lagre , sende eller motta kryptomynter.

Egentlig oppsto behovet for slike lommebøker med suksessen til Bitcoin, som viste seg å være en stor spillveksler i finanssektoren. Så snart det kom sin triumferende retur til markedet med slike skyhøye valutakurser, var utviklere over hele verden opptatt av å skape raske og enkle løsninger på problemene som ofte står overfor i Bitcoin-lagring og gjenfinning..

Disse anstrengelsene førte til opprettelsen av Bitcoin e-lommebok, som ble ytterligere modifisert og justert slik at den nå kunne lagre enda andre kryptovalutaer, en om gangen..

Kategoriene: Varmt & Kald

Nå før du blir begeistret og går ut for å få en lommebok for deg selv, er det noen få ting du må vite. Først og fremst vil du oppdage at kryptovaluta lommebøker er tilgjengelige i to former. De kan enten være av programvaretypen eller maskinvaretypen.

Når det gjelder programvarelommebøker, eksisterer de som bare programmer, og ingen fysisk implementering av lommeboken blir noen gang overlevert til deg. Du får vanligvis et brukernavn og et passord, som du kan bruke til å logge på kontoen din og få tilgang til alle myntene dine.

Du har videre muligheten til å sende myntene dine til en annen lignende konto, motta flere mynter eller bare utføre transaksjoner med din nåværende saldo av mynter. Åpenbart vil hele tjenestens omfang være avhengig av lommeboken du velger, siden det er flere tilgjengelige i markedet i dag.

På den annen side eksisterer hardware-lommebøker som fysiske hardware-enheter, som er sikrere enn lommebøker for programvare, og anses generelt å være bedre enn software-lommebøker. Det er faktisk mange årsaker bak dette. Først og fremst gir maskinvarepunger deg fullstendig immunitet mot datavirus og angrep av skadelig programvare, som programvarepungbøker generelt er utsatt for. I tillegg anses de å være mye mer interaktive enn lommebøker for programvare.

Kategoriene: Maskinvare & Programvare

Nå kommer vi til en annen grunnleggende, men kritisk klassifisering når det gjelder kryptovaluta-lommebøker, nemlig varme lommebøker og kalde lommebøker. Hovedforskjellen ligger i om disse lommebøkene er koblet til internett eller ikke. Mens varme lommebøker har konstant nettverkstilkobling, er kalde lommebøker blottet for en slik funksjon.

Mens varme lommebøker generelt sett betraktes som mye mindre sikre enn kalde lommebøker, innløser kalde lommebøker seg selv når det gjelder brukervennlighet og brukervennlighet. Årsaken til at varme lommebøker blir ansett som usikrede, er at internett tilfeldigvis er et hotbed for potensielle virusangrep og sikkerhetsbrudd, mens det virkelige verdenshvelvet eller trygt som implementeringen av kalde lommebøker gjør dem helt enkle å bruke og betjene..

I henhold til bruksområdet er hot lommebøker vanligvis foretrukket for kortsiktige investeringer og beholdninger, for eksempel daglige transaksjoner. Kalde lommebøker er derimot mer egnet for langvarig lagring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me