Wie accepteert Bitcoin? – VOLLEDIGE lijst van bedrijven die Bitcoins accepteren

Iedereen die zelfs maar enigszins bekend is met de nieuwste gebeurtenissen over de hele wereld, kan onmogelijk ontsnappen aan de woede die Bitcoins zijn geworden. Ze zijn bijna overal, van onze lokale markten tot de grote bankinstellingen en meer. Ze hebben zich effectief over de hele wereld verspreid en zijn erin geslaagd om op grote schaal de financiële markten te veroveren.

Wat we de afgelopen jaren hebben gezien, is niets minder dan overheersing, en het feit dat het fenomeen lang niet lijkt te vertragen, maakt het nog formidabeler. Maar hoewel het ontstaan ​​van Bitcoins een belangrijk evenement was voor financiële experts en fulltime investeerders, heeft het ook veel andere mensen kunnen interesseren..

Van het beheren en voortbrengen van een aantal industrieën, zoals de nu gigantische cryptocurrency-industrie, tot het effectief aangaan van praktisch elke acceptabele betalingslijst van elke grote dealer, het is verbazingwekkend om op te merken wat de Bitcoin in zo’n korte tijdspanne heeft bereikt..

bedrijven die bitcoin accepterenOver acceptabele betalingen gesproken, het zou oprecht verbaasd zijn om het enorme aantal handelaren te kennen dat nu klaar is om in Bitcoins te handelen. Bijna elk ander product kan met uw Bitcoins worden gekocht, en u kunt ze zelfs inruilen voor andere cryptocurrencies. Toen het eerder werd aangeprezen als de enige centrale valuta van de toekomst, maakten de mensen die dit zeiden zeker geen grapje.

Nu als de meest gebruikte cryptocurrency, beheerst Bitcoin zeker een groot deel van de online en offline markt. En als shopper en consument kan het geen kwaad om alle mogelijke verkooppunten, winkels of bedrijven te leren kennen die uw Bitcoins graag als betaalmiddel accepteren..

Om deze precieze reden willen we al dergelijke verkooppunten en merken in dit artikel verkennen. We proberen u alle informatie te geven die we kunnen over waar u uw zuurverdiende Bitcoins kunt uitgeven en geven ook inzicht in marketingstrategieën die het beste bij u passen.

Wie accepteert Bitcoins

Eten

KFC Canada accepteert Bitcoins, dus als je honger hebt naar kip en niet in de stemming bent om met contant geld te betalen, of het gewoon op raakt, kun je je Bitcoins gebruiken.

Metro, de broodjeszaak accepteert graag Bitcoins en biedt dus een geweldige oplossing voor als je weinig geld hebt maar zeker een broodje nodig hebt.

Pembury Tavern, een beroemde pub in Londen, komt naar meer lokale winkels en accepteert ook Bitcoins en dat geldt ook voor Old Fitzroy en The Pink Cow, die respectievelijk een pub zijn in Sydney, Australië en een diner in Tokio, Japan..

Aan de andere kant is PizzaforCoins.com een ​​service waarmee u online pizza’s kunt bestellen. Beide services hebben betrekking op Bitcoin-betalingen.

Whole Foods is, zoals de naam al doet vermoeden, een winkel die handelt in biologisch voedsel, terwijl BitcoinCoffee.com een ​​online portaal is dat is ontworpen om gebruikers gemakkelijk hun koffie te laten bestellen en aanpassen. Beide services maken gebruik van Bitcoins voor het accepteren van betalingen.

Afgezien van deze is er Helen’s Pizza, de beroemde pizzawinkel in Jersey City waar je gemakkelijk een stuk pizza kunt krijgen voor maar liefst 0,00339 Bitcoin..

Curryupnow.com, dat in feite een set van twaalf restaurants is, verspreid over de San Francisco Bay Area, accepteert graag Bitcoins.

Reizen & Boekingsservices

Virgin Galactic is een soort deken- of moedermaatschappij waartoe de bedrijven Virgin Mobile en Virgin Airline behoren. Virgin Galactic is nu ook een van de organisaties die Bitcoin-betalingen accepteert, waardoor uw telefoonrekeningen en reiskosten veel gemakkelijker en gemakkelijker worden.

CheapAir.com en Expedia.com, die beide websites voor het boeken van reizen zijn, laten u ook betalingen doen in Bitcoins, waardoor uw vliegreizen en reisaccommodaties veel eenvoudiger zijn dan voorheen..

Bitcoin.travel komt niet als een verrassing op deze lijst, aangezien de naam zelf de plot verraadt. Het is eigenlijk een reiswebsite waarmee u accommodaties, bars of zelfs schoonheidssalons overal ter wereld kunt boeken.

Met een Class Limousine, die gespecialiseerd is in pick-and-drop-services op de luchthaven van Newark, kunt u Bitcoins gebruiken om te boeken.

LOT Polish Airlines is een luchtvaartmaatschappij uit Polen, terwijl Movietickets.com duidelijk een online platform is voor het gemakkelijk en snel boeken van filmtickets. Beide accepteren Bitcoin-betalingen.

One Shot Hotels is een populaire hotelketen in Spanje, terwijl Coupa Café een redelijk drukbezocht café is in Palo Alto. Beide plaatsen accepteren Bitcoin-betalingen.

E-commerce

Ooit gehoord van overstock.com? Het is eigenlijk een geweldige service van een unieke variëteit. Het verkoopt in feite grote producten die u normaal gesproken tegen een aantal erg dure tarieven tegen veel meer betaalbare en goedkopere prijzen zult vinden. En de enige reden waarom ze dit kunnen, is dat ze de neiging hebben om te veel spullen in te slaan. Als u nu een van hun overvoorraden spullen moet kopen, gebruikt u gewoon uw Bitcoins.

Gyft is een online portaal waar u cadeaus kunt kopen voor uw dierbaren. En het beste is dat ze Bitcoins accepteren, wat betekent dat je niet langer grote hoeveelheden geld hoeft te betalen om je dierbaren te schenken. Newegg.com is ook een online portaal waarmee u elektronische gadgets en apparatuur kunt kopen. Op deze website kunnen ook Bitcoin-betalingen worden gedaan.

Fancy.com daarentegen is een online portaal voor alle modieuze dingen en om nieuwe en verbazingwekkende dingen te ontdekken die het waard zijn om gekocht te worden. Deze geweldige service accepteert uw Bitcoins gemakkelijk als betaling.

i-Pmart is een online winkel die handelt in elektronische onderdelen en componenten voor mobiele telefoons. Deze service in Maleisië accepteert Bitcoins.

Shopjoy is een in Australië gevestigde online retailer die zich bezighoudt met het geven van nieuwe cadeaus, terwijl Lv.net een in LA gevestigd internetdienstenbedrijf is. Beide accepteren Bitcoins gemakkelijk als betaling.

Rakutan, dat in feite de Japanse versie van Amazon is en toevallig een e-commercegigant is, accepteert ook Bitcoins.

Websites / boeken & Tijdschriften

Als u een Microsoft-gebruiker bent, hebben we echt goed nieuws voor u. De technologische gigant, opgericht door Bill Gates, accepteert graag Bitcoin-betalingen op hun Xbox- en Windows-winkelplatforms. Dus als je bijvoorbeeld interesse hebt om toegang te krijgen tot een betaalde applicatie, kun je eenvoudig het benodigde bedrag in Bitcoins betalen..

Playboy, een van de meest populaire entertainmentbedrijven voor volwassenen ter wereld, accepteert ook Bitcoin-betalingen. Dus als je bijna geen abonnement meer hebt op het tijdschrift, kun je het altijd verlengen met Bitcoins.

Reddit, dat zichzelf aanbeveelt als een microblogging-website, net als Twitter, maar met een veel meer gerichte en toegewijde aanhang, accepteert ook betalingen in Bitcoin voor het geval een gebruiker geïnteresseerd is in toegang tot premiumfuncties op de website.

Wikipedia is enorm populair en bijna iedereen kent het ook. Maar wist u dat de online encyclopedie gemakkelijk Bitcoins accepteert als u zegt dat u er op een of andere manier aan wilt bijdragen of als u zich wilt aanmelden voor een dienst??

Alza, een Tsjechische online retailer samen met het internetarchief, dat, zoals de naam al doet vermoeden, een documentatiebedrijf voor internet is, accepteert ook Bitcoins als betaling.

4Chan.org, een microblogging-website vergelijkbaar met Reddit, accepteert bitcoins om toegang te krijgen tot hun premiumfuncties, terwijl EZTV, een aanbieder van online tv-programma’s die torrents gebruikt, hetzelfde zal doen.

Wat online services betreft, accepteren The Pirate Bay, een downloadservice voor torrents en Zynga, een online gamingplatform, ook betalingen in Bitcoins..

Lumfile is een bestandsserver die volledig op de cloud is gebaseerd en waarmee u eenvoudig uw bestanden kunt opslaan en onderhouden.

SEOclerks.com, waarmee u, zoals de naam al doet vermoeden, eenvoudig het aantal volgers van uw website kunt opbouwen door uw SEO-beoordelingen te verhogen, en accepteert ook Bitcoin-betalingen.

Bloomberg.com, dat vanwege zijn enorme populariteit bijna geen introductie behoeft, is een online krant, samen met HumbleBundle.com, een indie-gamingwebsite die Bitcoin-betalingen accepteert.

Een andere gamingwebsite, BigFishGames.com, die games host voor bijna alle platforms zoals Android, Windows en zelfs Mac, samen met Suntimes.com, een ander online krantenportaal gevestigd in Chicago, accepteert ook Bitcoin-betalingen.

ExpressVPN.com, dat, zoals hetzelfde suggereert, een online VPN-service is die hoge snelheid biedt en virtuele privénetwerken beveiligt voor gebruikers die hun anonimiteit willen behouden terwijl ze op internet zijn.

Grooveshark, Braintree en MIT Groove Store, een muziekstreamingservice op internet, een betalingsverwerker en een op MIT gebaseerde studentenboekwinkel, accepteren ook Bitcoin-betalingen.

Dating

Bovendien accepteert datingservice OkCupid, samen met het domeinnaamregistratiebedrijf Namecheap, ook gemakkelijk uw Bitcoins als betaling voor wanneer u respectievelijk voor een premium account wilt betalen of een website op internet wilt kopen..

Dream Lover die toevallig een online relatie en datingservice is, zal ook geen problemen hebben met het accepteren van Bitcoins als betaling.

Badoo, een online datingportaal, dat geweldig is voor het aangaan van relaties, samen met T-Mobile Poland, een Poolse dienst die zich toelegt op mobiele diensten zoals mobiel opladen of opwaarderen, accepteert ook betalingen met Bitcoins.

Anderen

Als we naar meer lokale verkooppunten komen, hebben we Grass Hill Alpacas, een lokale boerderij in Haydenville en Jeffersons Store, een vrij beroemde kledingwinkel in Bergenfield die ook Bitcoin-betalingen accepteert.

Met Mint.com, een financiële dienstverlener, kunt u gemakkelijk al uw bankrekeningen beheren door ze allemaal op één plek te bewaren. Op deze manier kunt u uw geld beter monitoren en budgetten vastleggen.

San Jose Earthquakes, die in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht geen financieringsplatform is voor aardbevingen, maar eerder de naam die is aangenomen door de San Jose and California Professional Soccer Club, samen met Crowdtilt.com, wat een geweldige manier is om geld te bundelen met je vrienden of familielid voor een vakantie of een andere grote onderneming, accepteer ook Bitcoin-betalingen.

Etsy Vendors is toevallig de naam die is aangenomen door een behoorlijk beroemde winkel met sieraden en kunstcollecties, samen met het Museum of the Coastal Bend in Victoria, Texas, accepteert ook Bitcoin-betalingen.

Dish Network is, zoals de naam al doet vermoeden, een directe satellietomroepdienst en de Libertarische Partij is gewoon een politieke partij in de Verenigde Staten. Beide accepteren betalingen in Bitcoins en dat geldt ook voor Yacht-base.com, dat in feite jachtcharter-diensten aanbiedt en buiten Kroatië is gevestigd..

Afgezien van de hierboven genoemde, heb je Euro Pacific, CEX, Straub Auto Repairs, PSP Mollie en Intuit die momenteel Bitcoins accepteren.

SimplePay, SFU Bookstore, State Republican Party, mspinc.com, shopify.com en Naughty America zijn slechts enkele van de andere online en offline detailhandelsdiensten die uw Bitcoins gemakkelijk accepteren als een vorm van betaling.

U kunt de naam Lionsgate Films gemakkelijk herkennen. Dit is tenslotte de filmstudio die verantwoordelijk is voor pareltjes als The Hunger Games Trilogy en The Day After Tomorrow. U zult blij zijn te weten dat deze studio ook in Bitcoins handelt.

Stripe is een bedrijf gevestigd in San Francisco dat zich bezighoudt met betalingen en financiële diensten, terwijl WebJet toevallig een online portaal is dat zich richt op reizen en rondleidingen. Beide services accepteren Bitcoin-betalingen en dat geldt ook voor Green Man Gaming, Save the Children en NCR Silver.

Bitcoins zijn er om te blijven. Het is niet eens meer dan een decennium geleden sinds hun komst en minder dan vijf jaar sinds hun heropleving en ze hebben de wereld al op spectaculaire wijze veroverd. We worden niet langer gedreven door de drang om echt contant geld of zelfs onze creditcards of betaalpassen mee te nemen, aangezien zoveel van onze winkels, merken en verkooppunten nu met plezier Bitcoin-betalingen accepteren. De lijst blijft elke dag met grote sprongen groeien, omdat steeds meer marketeers de kracht en het bereik van de cryptocurrency gaan erkennen. Als deze trends snel genoeg blijven werken zoals ze zijn, zullen we getuige zijn van een toekomst waarin elk product waarin we als consumenten mogelijk geïnteresseerd zijn, beschikbaar zal zijn voor aankoop via Bitcoins. En als experts uit de branche mogen worden geloofd, zal die dag eerder zijn dan u denkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me