Zignaly Review – Een New Age Crypto Trading Bot?

De markt voor cryptocurrency was getuige van een piek als gevolg van de plotselinge prijsstijging in 2017. Dit zorgde ervoor dat een groot aantal mensen in cryptomarkten investeerde. Maar een gebrek aan marktbewustzijn resulteerde in enorme verliezen voor deze mensen.

Omdat de cryptomarkten onderhevig zijn aan een hoge mate van volatiliteit, is het onmogelijk om de verandering in marktprijzen volledig te benutten zonder 24 × 7 alert te zijn. Dit is waar handelsbots nuttig zijn. Zodra u een strategie voor uw handelsbot heeft gemaakt, voert deze namens u transacties uit.

Geautomatiseerde handelsbots hebben mensen geholpen enorme voordelen te halen uit de marktvolatiliteit door de handelsfrequentie te verhogen. Een dergelijke handelsbot is Zignaly. Laten we de verschillende facetten van Zignaly verkennen en de verschillende manieren begrijpen waarop het handelaren kan helpen.

AAN DE SLAG MET ZIGNALY!

Zignaly: hoe werkt het?

Zignaly is een geautomatiseerde cryptohandelbot die onlangs is gelanceerd en zich momenteel in de bètafase van zijn testen bevindt. Het haalt zijn gegevens van externe signaalaanbieders, waardoor gebruikers automatische transacties kunnen uitvoeren. Het werkt samen met signaalaanbieders zoals TradingView die kunnen worden aangesloten en gebruikt om handelsindicatoren te verkrijgen. Naast TradingView kunt u ook een in eigen huis ontwikkelde tradingterminal gebruiken voor het bepalen van uw handelsstrategie.

Als u wilt beginnen met handelen met Zignaly, moet u een account aanmaken door basisgegevens zoals naam, e-mail-ID en wachtwoord op te geven. Nadat u uw account heeft geregistreerd, wordt u gevraagd om een ​​uitwisseling naar keuze te kiezen via API-connectiviteit. Momenteel wordt alleen Binance-uitwisseling ondersteund door het platform. Het team achter Zignaly heeft echter aangekondigd dat het binnenkort ook andere uitwisselingen zoals Bittrex zal toevoegen.

Nadat u uw uitwisseling heeft geselecteerd, moet u uw voorkeuren selecteren. Deze voorkeuren omvatten de keuze van uw basisvaluta, de koopprijsafwijking, stop-loss, trailing-stop, minimumvolume, max. Gelijktijdige posities enzovoort, die essentieel zijn om live handelen tot een verrijkende ervaring voor u te maken..

Momenteel zijn er 21 signaalaanbieders die kunnen worden gebruikt als handelsindicatoren op Zignaly en de komende dagen zullen nieuwe providers worden toegevoegd. Sommige van deze signalen zijn gratis, terwijl andere worden betaald.

Eigenschappen van Zignaly

1) Cloud-gebaseerde interface

Zignaly heeft een interface die volledig cloudgebaseerd is. Dit maakt uw hele ervaring probleemloos. Als u problemen ondervindt, kunt u de software gemakkelijk overal en op elk moment van de dag bijwerken. Het voegt veel toe aan de gebruiksfactor, omdat u vanaf elk platform toegang heeft tot uw account, of het nu mobiel of desktop is. Alle wijzigingen die u aanbrengt, worden bijgewerkt in de cloud en worden overal doorgevoerd.

2) Crypto-signalen

Zignaly wint vooral aan bekendheid dankzij naadloze interacties met platforms die cryptosignalen leveren. Deze functie is erg handig voor mensen die de markt niet kunnen volgen vanwege andere verplichtingen, maar toch een voorliefde hebben voor investeringen. De platforms die signalen afgeven, analyseren de marktomstandigheden en laten u weten dat de voorwaarden gunstig zijn om uw winst te maximaliseren.

3) Trailing Stop Loss

Elke handelaar is zich bewust van hoe nuttig deze handelsstrategie is. De meeste crypto-uitwisselingen bieden deze functie echter niet. Dankzij de ontwikkelaars kan trailing stop loss gemakkelijk worden gebruikt op Zignaly.

Het is in feite een handelsstrategie die u helpt uw ​​winst te maximaliseren en uw verliezen te minimaliseren. Wanneer de prijs van een valuta daalt, volgt hij deze tot het punt dat er een prijsomkering plaatsvindt. Zodra de prijzen beginnen te dalen na omkering, begint het uw altcoins te verkopen. Dit zorgt ervoor dat u geniet van het voordeel zonder verlies aan de keerzijde van de cryptomarkt.  

4) Geen limiet op transacties

Als u als belegger een crypto-uitwisseling op Zignaly gebruikt, kunt u elk valutapaar verhandelen dat beschikbaar is op het uitwisselingsplatform.

5) TradingView

Elk handelssignaal op Zignaly vindt plaats via TradingView, een van de kenmerken waarmee het zich onderscheidt van zijn concurrenten. TradingView is een handelsbot waarmee u uw eigen handelssignalen kunt verzenden met behulp van automatische indicatoren. U kunt ook de aanbevelingen van de Cryptocurrency Signal Finder gebruiken om handelsindicatoren te verkrijgen.

Prijsstructuur van Zignaly

Op dit moment, in de bètamodus van zijn testen, rekent het een minimale prijs van $ 9 per maand aan. Het valt echter nog te bezien of de prijs hetzelfde zal blijven of zal stijgen wanneer er nieuwe functies worden toegevoegd. Sommige mensen hebben voorspeld dat de prijs kan stijgen zodra de geavanceerde functies functioneel worden, maar dit kan in tegenspraak zijn met de beweringen van het team achter Zignaly.

Zignaly-prijzen

Het bedrijf beweert dat het de prijzen zal ‘bevriezen’ op $ 9 per maand voor mensen die het kopen in de beginfase van de acceptatie. Dit kan een goede deal zijn als u op zoek bent naar een cryptobot en u vroegtijdig wilt aanmelden, aangezien er verschillende nieuwe functies in de pijplijn zitten.

Enkele van de functies die beschikbaar zijn voor leden zijn ondersteuning voor onbeperkte uitwisselingen, een onbeperkt aantal valutaparen, de optie om onbeperkte posities in te nemen en prioriteitsondersteuning. Er zijn een paar geavanceerde functies zoals Trailing Stop Loss, Autoclose, DCA ReBuy enzovoort die exclusief toegankelijk zijn voor de premiumleden.

AAN DE SLAG MET ZIGNALY!

Zignaly Review: The Verdict

Zignaly biedt een geweldige handelsomgeving voor zijn gebruikers. Het platform is vrij gebruiksvriendelijk en het interface-ontwerp geeft het een strak uiterlijk. Het heeft ook goede beveiligingsfuncties, aangezien het Zignaly geen herroepingsrecht geeft.

Alle transacties die u maakt en uw digitale activa worden weerspiegeld op het uitwisselingsplatform. De beveiliging wordt verder verbeterd door het feit dat het cloudgebaseerd is. De signalen werken redelijk goed, want je hebt sterke signaalaanbieders zoals Mining Hamster Signals, Crypto Quality Signals enzovoort.

Het enige nadeel van het gebruik van Zignaly is dat het zich momenteel in de bètafase van het testen bevindt, wat de functionaliteit beperkt en het kwetsbaar maakt voor mogelijke storingen. Met veel meer geplande functies zal het platform echter alleen maar verdere verbeteringen zien, aangezien het aantal gebruikers op het platform gemiddeld met 70% per maand is gestegen. Alleen al in december 2018 had het meer dan $ 2 miljoen aan handelsvolume. Als u op zoek bent naar een handelsbot tegen betaalbare prijzen, dan is Zignaly misschien iets voor u.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me