Phemex Exchange Review 2020: alles wat u moet weten

Phemex is een professionele kwaliteit Cryptocurrency-uitwisseling die zowel Bitcoin-spot- als optiehandel aanbiedt. De uitwisseling biedt een innovatief zero-fee handelsmodel waarbij kosten niet per transactie in rekening worden gebracht. Phemex biedt ook Bitcoin, Ethereum en Chainlink eeuwigdurende futures. De beurs is opgezet door ex-Morgan Stanley-executives, met als doel handelsinstrumenten en beveiliging van institutionele kwaliteit te bieden. Door het verhandelen van derivaten kunnen traders hun blootstelling aan bepaalde activa vergroten en kunnen ze ‘short gaan’.

Belangrijkste kenmerken van Phemex

 • Gratis transacties op Spot Exchange (Premium-account)
 • Handel en beveiliging van institutionele kwaliteit
 • Robuuste handelsverzekering
 • Gratis stortingskosten
 • Mogelijkheid om tot 100X marge

Phemex Spot Exchange & Gratis transacties

Een van de belangrijkste voordelen van Phemex-uitwisseling is de mogelijkheid om gratis transacties zonder kosten te hebben. Dit concept was baanbrekend voor de cryptocurrency-uitwisselingsindustrie omdat het vorige model handelskosten in rekening bracht voor zowel het kopen als het verkopen van crypto. Dit gevoel zou in de loop van de tijd toenemen, met veel handelaren die duizenden dollars betalen aan cryptocurrency-uitwisselingen. Met Phemex kunnen deze handelaren profiteren van het nulvergoedingsmodel en slechts een maandelijkse premie van $ 9,99 USD per maand betalen. Dit is een enorme game-wisselaar voor daghandelaren in cryptocurrency en technische analisten.

Phemex biedt ook een gratis proefperiode van 30 dagen voor het Premium-account. Om hiervan te profiteren, moeten gebruikers een storting doen van meer dan 0,02 BT en een transactie van meer dan 1000 USD voltooien. Bekijk de gratis 30 dagen Premium lidmaatschap hier.

Ik denk dat dit een trend is en dat de verantwoordelijkheid van de uitwisseling is om de vergoedingen voor gebruikers met klein kapitaal te verlagen. En voor de institutionele klanten zijn ze bereid om meer vergoedingen te betalen, maar om een ​​betere service te hebben, zoals data-wijs, analyse-wijs, toch? Dus dat zijn twee verschillende groepen. Dus wij, en we hebben onze toestemming voor nulkosten aangekondigd, alleen om onze retailklanten ten goede te komen.

Jack Tao, CEO van Phemex

Bitcoin eeuwigdurende futures

Het belangrijkste handelsproduct dat door Phemex wordt aangeboden, is de handel in cryptocurrency-derivaten, zoals Bitcoin Perpetual Futures. Derivaten zijn financiële instrumenten die waarde ontlenen aan het onderliggende product – in dit geval cryptocurrencies zoals Bitcoin. Phemexexchange-transacties contracten op basis van de onderliggende waarde in plaats van de activa zelf – dit maakt het mogelijk hogere hefboomwerking en meer soorten producten. Phemex maakt een hefboomwerking van maximaal 101X mogelijk op afgeleide producten. Dit betekent dat een verandering van 1% in de prijs van Bitcoin kan resulteren in een verandering van 100% in het financieringsbedrag – waardoor handelaren mogelijk kunnen verdubbelen of niets op de beurs. Dit type hefboomwerking wordt gepopulariseerd door de BitMEX-uitwisseling, die ook 100X-hefboomwerking mogelijk maakt.

Ondersteunde landen

Phemex-uitwisseling is beperkt aan die in de volgende landen en rechtsgebieden: Verenigde Staten, Cuba, Quebec, Singapore, Noord-Korea, Sebastopol, Soedan, Iran, Syrië. En alle andere landen waar het illegaal is om cryptocurrencies te verhandelen.

Ondersteunde cryptocurrencies

Phemex voorlopig slechts 6 cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Voor contracten biedt Phemex echter ook een GOUD / USD-handelspaar aan.

Phemex Trading accepteert winstorders en stopverliezen

Neem winst en stop loss-triggers op Phemex

Een van de belangrijkste voordelen van Phemex is het gebruik van stop-loss en het nemen van winstorders. Met deze orders kunnen professionele handelaren hun handelsstrategieën verfijnen en kansen creëren om winst of stop-loss te nemen. Phemex heeft standaard snelle opties om winst te maken tegen 25%, 50%, 75% en 100% winst. Deze kunnen worden ingesteld wanneer de beginpositie is vastgesteld met een duidelijke indicatie van de markprijs en de geschatte winst of verlies. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer take-profit of stopverliezen worden geactiveerd, de positie wordt verkocht als een marktorder – wat betekent dat het algoritme automatisch een transactie zal matchen, zelfs als deze niet dezelfde prijs heeft.

Phemex-vergoedingen

Handelskosten

De handelskosten op Phemex zijn vastgesteld op 0,025% voor makers en 0,075% voor nemers. Er zijn geen extra transactiekosten voor de uitwisseling, dus gebruikers kunnen zelfs kleine hoeveelheden verhandelen zonder bang te hoeven zijn voor overweldigende kosten. Taker-vergoedingen zijn hoger omdat de beurs gebruikers stimuleert om de orderboeken te vullen en een hogere liquiditeit voor de beurs tot stand te brengen.

Financieringspercentage weergegeven op Phemex

Financieringskosten is een functie die uiterst belangrijk is om rekening mee te houden op Phemex. Het financieringspercentage wordt rechtstreeks uitbetaald aan de houders van long- of shortposities, afhankelijk van het “negatieve financieringspercentage” of het “positieve financieringspercentage”. Op Phemex wordt de vergoeding in rekening gebracht elke 8 uur en kan negatief of positief zijn – wat betekent dat het mogelijk is winnen of verliezen geld elke 8 uur. Als het financieringspercentage is negatief, shortshouders betalen longs een percentage van hun positie. In het bovenstaande voorbeeld is het financieringspercentage -0,0094%, dus shorthouders zullen 0,0094% van hun volledige positie in rekening worden gebracht. Dit betekent ook dat lange houders zullen interesse krijgen op hun positie.

Storting / opname kosten

Phemex brengt geen aanbetalingskosten in rekening, maar er zijn minimale stortingsvereisten. Wat opnames betreft, is er ook een minimale opnamelimiet en de in rekening gebrachte vergoeding is afhankelijk van de cryptocurrency. Phemex brengt bijvoorbeeld 0.0005 BTC in rekening voor BTC-opnames en 1 USDT voor USDT-opnames.

Stortings- / opnamekosten op PhemexStortings- / opnamekosten op Phemex

Lees meer over De tarieven en voorwaarden van Phemex.

Betaalmethoden

Phemex accepteert alleen de volgende cryptocurrency-stortingen op de Exchange: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether en Ripple. Omdat de Exchange geen KYC-procedures heeft, worden traditionele betaalmethoden zoals creditcards of betaalpassen en PayPal niet geaccepteerd.

Phemex welkomstbonus

De beurs biedt momenteel een welkomstbonus van $ 72 USD voor nieuwe aanmeldingen via bonusfondsen. Dit kan worden verkregen door eenvoudige taken uit te voeren, zoals het volgen van hun sociale media of het financieren van de rekening met ₿0,2 in een enkele storting.

Phemex biedt $ 72 USD als welkomstbonus voor nieuwe gebruikersregistraties

Sub-accounts-functie

Phemex-subaccounts

Phemex biedt een gemakkelijke methode om subrekeningen aan te maken – elk met hun eigen individuele rekeningsaldi en machtigingen. Met deze functie kunnen handelaren hun verschillende handelsstrategieën van elkaar isoleren – aangezien het mogelijk is om een ​​beperkt saldo in te stellen voor elke subrekening. Het saldo kan vrij worden overgedragen tussen de rekeningen via het subrekeningensysteem. Handelaren kunnen nieuwe accounts aanmaken voor elke nieuwe strategie die ze willen testen. Bovendien kunnen subaccounts worden gebruikt voor het verhandelen van bots, zodat geautomatiseerd handelen binnen gecontroleerde limieten kan worden gedaan.

Is Phemex Exchange veilig?

Er zijn twee belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het beoordelen of Phemex een veilige beurs is om te handelen op de beurs: bescherming van het fonds en een handelsverzekering met hefboomwerking. De belangrijkste overweging is of de uitwisseling veilig is voor hackers – dit komt omdat crypto-uitwisselingen doorgaans een enorme b

Phemex verwerkt opnameverzoeken 3 keer per dag, en elk verzoek wordt grondig onderzocht door zowel operators als oprichters. Op basis van onze geavanceerde ervaring op het gebied van risicobeheersing in Wall Street, zijn we in staat om kwaadwillende acties te detecteren en snel te handelen om de activa van onze gebruikers en ons platform te beschermen. Gekwalificeerde opnameverzoeken worden ook verwerkt via een offline handtekening, waardoor alle activa voor 100% opgeslagen blijven in een cold wallet-systeem waarbij alle bewerkingen offline worden uitgevoerd.

Phemex-team

De kern van het Phemex-team bestaat uit ex-managers en ontwikkelaars van Morgan Stanley. Directeur Jack Tao werkt al 11 jaar bij Morgan Stanley en heeft ervaring met het ontwikkelen van algoritmen voor aandelenhandel in de VS. Dit werk is cruciaal voor de groeistrategie en missie van Phemex op de lange termijn om professionele handelshulpmiddelen naar de cryptocurrency-ruimte te brengen.

Phemex Core Team

Conclusie: Phemex Exchange voors en tegens

Voordelen

 • Ontwikkeld door ex-Morgan Stanley Executives
 • Toonaangevend in de branche Handel zonder kosten
 • Sub-accounts en gebruiksvriendelijke API’s
 • Uitwisseling op het hoogste niveau en portemonnee-beveiliging
 • Geen KYC voor kleine opnames

Nadelen

 • Relatief nieuw, pas een jaar geleden gelanceerd.
 • Regionale beperkingen zonder alternatieven te bieden voor gebruikers uit die rechtsgebieden.

Referenties:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange Hoogtepunten.

CoinExchange-beoordelingen- Phemex recensie

​ "@context"​ "http://schema.org/", "@type"​ "Product", "merk"​ "Blockchain", "naam"​ "Phemex Exchange", "beeld"​ "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "Omschrijving"​ "Phemex is een professionele Bitcoin-derivatenbeurs met Bitcoin Perpetual-futures met een hefboomwerking tot 100x. De beurs is opgezet door ex-Morgan Stanley-executives, met als doel handelsinstrumenten en beveiliging van institutionele kwaliteit te bieden. Door de handel in derivaten kunnen traders hun blootstelling aan bepaalde activa vergroten. ", "beoordeling"​ "@type"​ "Beoordeling", "kop"​ "Phemex Exchange Review – Beste handelsplatform voor handelaren?", "naam"​ "Phemex Exchange", "Omschrijving"​"Phemex is een professionele Bitcoin-derivatenbeurs met Bitcoin Perpetual-futures met een hefboomwerking tot 100x. De uitwisseling is opgezet door ex-Morgan Stanley-leidinggevenden", "mainEntityOfPage"​ "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody"​ "Phemex is een professionele Bitcoin-derivatenbeurs met Bitcoin Perpetual-futures met een hefboomwerking tot 100x. De uitwisseling is opgezet door ex-Morgan Stanley-leidinggevenden", "datum gepubliceerd"​ "10-4-2020", "beoordeling"​ "@type"​ "Beoordeling", "ratingValue"​ "4.3", "slechtste beoordeling"​"0", "beste beoordeling"​ "5" ​, "auteur"​ "@type"​ "Persoon", "naam"​ "BC" ​, "uitgeverij"​ "@type"​ "Organisatie", "naam"​ "Boxmining", "logo"​ "type"​ "ImageObject", "url"​ "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" ​, "aanbiedingen"​ "@type"​ "Aanbod", "priceCurrency"​ "Amerikaanse Dollar", "prijs"​ "0.00", "url"​"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" ​ Is Phemex Exchange gereguleerd?

Phemex is momenteel op zoek naar regulering via de Monetaire autoriteit van Singapore (MAS) en SEBA voor bewaring van activa van klanten. Net als bij andere derivatenbeurzen zoals BitMEX, is PheMEX momenteel niet gereguleerd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me