YFFI Yield Farming – hebben we eindelijk de beste $ YFI-vork gevonden?

YFFI is een op YEarn geïnspireerd governance-token dat wordt beloond aan boeren met cryptocurrency-opbrengst (ook bekend als liquidity miners). Vanwege de stijgende populariteit van yield farming en het $ YFI-token, hebben projecten van de gelegenheid gebruik gemaakt om alternatieven te creëren die verschillende gemeenschappen kunnen aanspreken. YFFI is een van die vorken en het labelt zichzelf als “U heeft het eindelijk gevonden – de meest verse gewassen in de stad”. Deze variant bevat code vergelijkbaar met YFII, die elke week de nieuwe token-distributie halveert.

YFFI beweert dat de mogelijkheid om nieuwe tokens te maken is vernietigd door het ‘beloningsadres’ in te stellen op 0000000. We hebben de code niet volledig bekeken en er kunnen nog meer onontdekte kwetsbaarheden zijn.

Waarschuwing laag aanbod

De reden waarom YFI-munten zeer vluchtig zijn, is te wijten aan de extreem trage initiële levering van de munten. Omdat er geen pre-mine, teamfiches en munten zijn, zal de aanvankelijke voorraad alleen afkomstig zijn van oogstboeren. Dit betekent dat het aanbod de eerste dagen extreem laag zal zijn, maar dramatisch toeneemt met 100% per dag. Dit leidt tot wilde schommelingen in prijs en hoge volatiliteit.

Hoe levert u boerderij YFFI op

* OPMERKING: Opbrengstlandbouw is buitengewoon gevaarlijk en kan risico’s met zich meebrengen, zoals oneindige kwetsbaarheden in mint / smart contract / tokenprijsvolatiliteit. Deze activiteit is niet VEILIG en moet als EXTREEM experimenteel worden beschouwd. Je bent gewaarschuwd*

YFFI kan de mijne zijn met behulp van twee belangrijke methoden, elk met verschillende risico’s en stappen:

 1. ZWEMBAD 1: Dit gebruikt de yCurve-tokens die zijn gegenereerd op https://www.curve.fi/iearn.
 1. Inloggen op https://www.curve.fi/iearn
 2. Op de Storting pagina, stort ofwel USDT, USDC, TUSD of DAI
 3. Dit genereert yCurve-tokens
 4. Zet yCurve-tokens in https://www.yffi.finance/ in de “verlangen” zwembad
 5. RISICO’S: Y Curve Pool gebruikt stabiele munten en investeert deze automatisch in verschillende protocollen. Dit wordt als een hoog risico beschouwd, aangezien eventuele kwetsbaarheden in een van de protocollen kunnen leiden tot diefstal van fondsen.
 • Zwembad 2: Dit maakt gebruik van de 98% DAI: 2% YFFI-liquiditeitspool van Balancer
  1. Zet YFFI of DAI in de Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0xFe793bC3D1Ef8d38934896980254e81d0c5F6239
  2. Dit genereert BPT-tokens
  3. Zet BPT-tokens op https://www.yffi.finance/ in “Balancer (YFFI-DAI)” Zwembad
  4. Na een succesvolle staking, zou je in staat moeten zijn om “beschikbare beloningen” in de loop van de tijd te zien toenemen met meer YFFI-tokens. Tokens kunnen op elk moment worden geclaimd met “claimbeloningen”. Bovendien kunnen uitzetten van ingezette tokens op elk moment zonder lock-up worden opgeheven

   Premine beschuldigingen & resolutie

   Premine beschuldigingen – YFFI werd beschuldigd van vroege pre-mine vanwege de vroege stadia waarin de pools slechts 7 verschillende deelnemers hadden met elk 10yCRV. Dit betekent dat vroege beloningen over heel weinig mensen werden verdeeld, waardoor ze hogere beloningen konden opbouwen. Om deze problemen aan te pakken, hebben de beheerders besloten om verbrand 175 YFI die tijdens de vroege stadia werd gedolven.

   Decentralized Finance (DeFi) -serie: tutorials, handleidingen en meer

   Met inhoud voor zowel beginners als meer gevorderde gebruikers, bekijk onze YouTube DeFi-serie met tutorials over de ESSENTIAL TOOLS die je nodig hebt om te handelen in de DeFi-ruimte, bijv. MetaMask en Uniswap. Evenals een diepe duik in populaire DeFi-onderwerpen zoals Reef.finance ($ REEF) en Polkadot ($ DOT)

   De DeFi-serie op deze website behandelt ook onderwerpen die niet op YouTube zijn onderzocht. Voor een inleiding over wat DeFi is, bekijk Decentralized Finance (DeFi) Overzicht: een gids voor de HEETSTE trend in cryptocurrency

   Tutorials en handleidingen voor de ESSENTIAL DEFI TOOLS:

   • MetaMask Guide: Hoe maak ik een account aan? PLUS tips en hacks voor gevorderde gebruikers
   • Uniswap review en tutorial: Beginnersgids en geavanceerde tips en trucs
   • Serum DEX-gids en recensie
   • SushiSwap ($ SUSHI) uitgelegd
   • 1inch Exchange, Mooniswap en Chi GasToken: de ultieme recensie en gids

   Raadpleeg onze DeFi-tokenhandleidingen voor diepgaande informatie over andere specifieke DeFi-projecten. Hier zijn enkele van onze meest POPULAIRE gidsen:

   • AAVE ($ LENDEN)
   • Ampleforth ($ AMPL) review: de essentiële gids voor dit DeFi-protocol
   • ChainLink ($ LINK) -gids: Een belangrijke schakel in de DeFi-ruimte
   • Cream Finance ($ CREAM): wat is het?
   • Curve Finance ($ CRV) gids
   • DODOEx ($ DODO): een revolutionaire leverancier van on-chain liquiditeit
   • Linear Finance ($ LINA): de toekomst van synthetische uitwisselingsplatforms?
   • Polkadot ($ DOT): alles wat u moet weten over de DeFi-lieveling van China
   • RAMP DeFi: hoe ontgrendelt het de waarde van ingezette activa?
   • Reef Finance ($ REEF): het alles-in-één defi-platform
   • Solana ($ SOL) uitgelegd
   • The Graph ($ GRT) – Het volgende niveau van gedecentraliseerde apps
   • Trustswap ($ SWAP) uitgelegd – Volgende generatie DeFi-transacties
   • Yearn.Finance fuseert het DeFi-ecosysteem
   • Wing Finance ($ WING) – Een kredietgebaseerd DeFi-leningplatform

   Binnenkort komen er meer video’s en artikelen als onderdeel van onze DeFi-serie, dus zorg ervoor dat u zich ABONNEERT op onze Youtube kanaal en (voorlopig) GRATIS wekelijkse nieuwsbrief zodat u op de hoogte kunt worden gesteld zodra ze verschijnen!

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me