Bitcoin-prijsvoorspelling: 20-daagse SMA voorkomt de opwaartse groei van BTC

Dagelijkse technische analyse van Bitcoin BTC

  • Bitcoin-prijs is ingeklemd tussen twee sterke niveaus.
  • BTC knippert meerdere koopsignalen in het tijdsbestek van 4 uur.

De prijs van Bitcoin steeg de afgelopen twee dagen van $ 30.300 naar $ 34.000, omdat de kopers wraak namen. Zoals de zaken er nu voorstaan, zit de prijs vast onder de 20-daagse SMA. Laten we dat van dichterbij bekijken.

Bitcoin-prijs stopte op zijn pad

Zoals de zaken er nu voorstaan, kon de Bitcoin-prijs niet verder komen met zijn bullish beweging. De kopers hebben geprobeerd de 20-daagse SMA om te zetten van verzet naar ondersteuning, maar zijn daar niet in geslaagd. Zelfs als de kopers dit overwinnen, worden ze geconfronteerd met nog een sterke oppositie op de $ 35.700-lijn.

btc / usd daggrafiek 012921

Afbeelding: BTC / USD dagelijks

Over de lijn van $ 35.700 gesproken, voorheen hadden 495.000 adressen op dit niveau 285.000 BTC gekocht. Als de kopers dit overwinnen, zouden ze een duidelijk pad moeten hebben om de Bitcoin-prijs boven het psychologische niveau van $ 36.000 te brengen.

btc / usd volumegrafiek 012921

Afbeelding: IntoTheBlock

De 4-uurs Bitcoin-prijsgrafiek is nog steeds extreem bullish. In één oogopslag ziet u vier verschillende positieve signalen voor BTC.

btc / usd 4-uurs grafiek 012921

Afbeelding: BTC / USD 4 uur

  • Bitcoin-bulls hebben vijf dagen achter elkaar de touwtjes in handen.
  • De parabolische SAR is omgekeerd van bearish naar bullish.
  • De MACD laat een toenemend bullish marktmomentum zien.
  • De SMA’s van 20 bar, 50 bar en 200 bar zijn allemaal omgedraaid van weerstand naar ondersteuning.

Dit zou dus kunnen betekenen dat de Bitcoin-prijs een nieuwe poging doet om de weerstandslijn van $ 35.700 te bereiken en het over te nemen.

Ari Paul: instellingen stapelen zich in Bitcoin om rijk te blijven

Ari Paul, de mede-oprichter van cryptocurrency-investeringsfirma BlockTower Capital, zei onlangs dat institutionele beleggers steeds vaker Bitcoin kopen om hun rijkdom te beschermen. In een recent SALT Talks-interview met John Darsie zei Paul dat grote investeerders een defensieve houding aannemen wanneer ze hun geld in Bitcoin steken..

Volgens Paul is er een interessante verschuiving gaande in de mindset van miljardairs, aangezien ze nu ‘defensief denken’. Hij voegde eraan toe dat ze passief ten minste 10% van hun nettowaarde in Bitcoin toewijzen “gewoon om bij te blijven, voor het geval dat.” Volgens Paul zijn deze investeerders niet op zoek om rijk te worden met BTC-allocatie, maar om rijk te blijven.

[Miljardaren] denken nu defensief. Ze denken genoeg dat hun miljardair-vrienden 10% van hun nettowaarde in Bitcoin hebben. Als ze dat niet doen, denken ze ‘Man, als Bitcoin nog eens 20x doet, ben ik niet meer uitgenodigd voor de feesten. Ik zit niet in die rijke club, waar ze ook zijn in de hiërarchie. Dus nu denken ze: ‘Ik heb een passieve toewijzing nodig. Ik heb hiervoor 10% van mijn nettowaarde nodig om bij te blijven, voor het geval dat. ‘Het gaat niet om rijk worden, het gaat nu om rijk blijven.

Paul voegde eraan toe dat de nieuwe categorie investeerders zou bijdragen aan een vermindering van de volatiliteit van Bitcoin op de lange termijn.

Dat zijn erg sterke handkopers. Dit zijn mensen die meer op dips willen kopen. Dit zijn mensen die niet gaan verkopen met een trendverandering. De vluchtigheid gaat niet weg. Je kunt geen razende bull-runs hebben die je 10x hoger brengen zonder vluchtigheid. De volatiliteit zal geleidelijk afnemen naarmate dit institutionaliseert [met] een bredere marktdeelname.

Q9 Capital en Hong Kong Finance Giants breiden uit naar Bitcoin-aanbiedingen

Henyep Group, een in Hongkong gevestigd conglomeraat van financiële diensten, breidt zijn traditionele particuliere vermogensaanbod uit naar de digitale vermogensruimte. De groep heeft onlangs een nieuwe dochteronderneming opgericht genaamd Q9 Capital, die officieel crypto prime brokerage-achtige diensten heeft gelanceerd. De dochteronderneming richt zich op vermogende particulieren en family offices.

In een persverklaring zei het bedrijf dat het ernaar streeft te voldoen aan de groeiende vraag naar digitale activa uit dit soort geïnstitutionaliseerde kapitaalbronnen. Het is van plan om een ​​volledige crypto over-the-counter (OTC) -desk te runnen om de transacties van klanten te vergemakkelijken en door cryptospaarproducten en bewaarservices aan te bieden..

Aaron Chiu, de mede-oprichter van Q9 en uitvoerend directeur van Henyep Group, zei:

We beschouwen het [crypto-ruimte] hier als een unieke kans, omdat het zeer zeldzaam is dat u een nieuwe activaklasse heeft die perfect is. We zien een enorme waarde in digitale activa, die een echt wereldwijde activaklasse zijn geworden – zoals goud 40 jaar geleden deed.

Chiu zei dat het doel is om Henyep’s toegewijde klantenservice-ervaring (in traditioneel vermogensbeheer) toe te passen in de crypto-ruimte. Hij voegde eraan toe dat terwijl Henyep Group Q9 Capital intern heeft geïncubeerd, het langetermijnplan is om het af te splitsen in een aparte entiteit..

James Quinn, algemeen directeur van Q9, zei dat sinds de zachte lancering van Q9 de interesse van niet-crypto-native investeerders was toegenomen.

Ongeveer 90% van onze klanten is ofwel volledig nieuw op het gebied van crypto of heeft eerder een of twee investeringen gedaan, maar is niet actief betrokken geweest bij de ruimte – over het algemeen de Bitcoin Class 2021.

We hebben een duidelijke opleving [voor bitcoin] gezien met een thema rond het verhaal van hedging voor inflatie en de-globalisering. Dat, in combinatie met de prijsactie, heeft interesse gewekt bij onze klantenset die voor het eerst crypto hebben gekocht.

Bitcoin-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

Als de kopers de 20-daagse SMA en de $ 35.700-lijn overnemen, kan de Bitcoin-prijs de drempel van $ 36.000 gemakkelijk overschrijden. Als de prijs hier niet lukt, kan deze naar de steunmuur dalen voor $ 30.800. Volgens IntoTheBlock is dit niveau sterk genoeg om een ​​grote hoeveelheid verkoopdruk op te vangen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me