Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC blijft consolideren boven $ 32.000

Dagelijkse technische analyse van Bitcoin BTC

  • Bitcoin-prijs zit momenteel bovenop een gezonde ondersteuningsmuur.
  • De 4-hour chart stond op het punt om het bullish cross-patroon te maken, maar de SMA’s van 20 bar en 50 bar liepen weg.

Bitcoin-prijs daalde van $ 36.000 naar $ 31.000 na een mislukking bij de 20-daagse SMA. Sindsdien is de prijs gestegen van de ondersteuningsbarrière van $ 31.000 en stijgt horizontaal boven het niveau van $ 32.000.

Bitcoin-prijs zet horizontale trend voort

De afgelopen vier dagen is de prijs van Bitcoin vrijwel horizontaal boven de $ 32.000 gestegen. De relatieve sterkte-index (RSI) loopt ook horizontaal rond de 48, wat ons vertelt dat de stieren en de beren nog steeds vechten om controle..

btc / usd daggrafiek 012621

Afbeelding: BTC / USD dagelijks

IOMAP van IntoTheBlock vertelt ons dat BTC momenteel bovenop een gezonde ondersteuningsmuur zit voor $ 31.000. Eerder, op dit niveau, hadden 469.000 adressen iets minder dan 344.500 BTC-tokens gekocht.

btc / usd volumegrafiek 012621

Afbeelding: IntoTheBlock

Aan de positieve kant is er een matige weerstandsbarrière van ongeveer $ 33.000, die samenvalt met de SMA van 20 bar en 50 bar. Als de BTC-stieren erin slagen dit te overwinnen, zullen ze met $ 35.000 te maken krijgen met een andere sterke weerstandsbarrière. Dit niveau lijkt sterk genoeg om een ​​grote hoeveelheid koopdruk te overwinnen.

btc / usd 4-uurs grafiek 012621

Afbeelding: BTC / USD 4 uur

Als we naar de 4-hour chart kijken, kunnen we zien dat de SMA van 20 bar op het punt stond de SMA van 200 bar te overschrijden om een ​​bullish cross-patroon te vormen. Deze twee niveaus zijn sindsdien echter van elkaar afgeweken. In de afgelopen drie sessies is BTC gedaald van $ 34.500 naar $ 32.200, waarbij de SMA’s van 20 bar, 50 bar en 200 bar zijn omgedraaid van ondersteuning naar weerstand.

Crypto-verordening werkt in het voordeel van Bitcoin – CEO van MicroStrategy

Micheal Saylor, de CEO van MicroStrategy, zei onlangs dat verhoogde cryptovoorschriften bullish zouden zijn voor Bitcoin. In een interview met Salt Talks reageerde Saylor op de opmerkingen van Janet Yellen, de door president Joe Biden genomineerde minister van Financiën. Ze had haar bezorgdheid uitgesproken over het illegale gebruik van cryptocurrencies.

Saylor zei dat meer controle goed zal zijn en dat nieuwe regels investeringen in BTC zouden versnellen.

Voor zover we gereguleerde entiteiten hebben die in Bitcoin handelen, denk ik dat dit de stormloop van institutioneel geld naar Bitcoin alleen maar zal versnellen..

Saylor merkte op dat de meeste investeerders al Bitcoin kochten via gereguleerde beurzen, die verplicht zijn om te voldoen aan strikte anti-witwaswetgeving (AML) en Know Your Customer (KYC). Hij zei dat druk van regeringen gunstig zou blijken te zijn voor de vlaggenschip cryptocurrency.

Ik denk niet dat het wereldschokkend is. Ik denk niet dat het negatief zal zijn voor de branche. In feite denk ik dat het het tegenovergestelde is […] Ik denk niet dat Bitcoin ongereguleerd hoeft te zijn om succesvol te zijn. Ik denk dat Bitcoin gewoon beter moet zijn dan goud om succesvol te zijn.

SEC en CFTC Zie Crypto Literate Heads Chosen

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in slechts enkele dagen na de inauguratie meer dan 15 uitvoerende acties ondertekend met betrekking tot verschillende beleidsterreinen. Sommige van de nieuw opgelegde wijzigingen zijn van invloed op instanties die verband houden met de crypto-industrie.

Heath Tarbert zal binnenkort zijn functie als voorzitter van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) neerleggen. Chris Brummer is de belangrijkste kandidaat als vervanger van Tarbert. Brummer staat bekend om zijn onderzoek met betrekking tot digitale technologie, internationale financiën en cryptocurrencies. Het officiële benoemingsnieuws wordt binnenkort verwacht.

De regering-Biden heeft commissaris Allison Lee benoemd tot waarnemend voorzitter van de Amerikaanse Securities and Commission (SEC). Ripple had de mogelijkheid verwacht dat Gary Gensler de SEC-voorzitter zou bekleden. Hij is een MIT blockchain-professor.

Lee heeft echter geen specifieke ervaring die rechtstreeks verband houdt met digitale activa. Na het nieuws van haar plaatsing als waarnemend SEC-voorzitter, verklaarde ze:

Tijdens mijn tijd als commissaris heb ik me gefocust op klimaat en duurzaamheid, en die kwesties zullen voor mij een prioriteit blijven.

De CFTC-afspraak zal een positieve beweging betekenen voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Maar de SEC-benoeming op dit punt laat geen positieve of negatieve impact zien.

Bitcoin-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

Omdat de Bitcoin-prijs vastzit tussen sterke niveaus, kunnen we verwachten dat deze verder consolideert boven de zone van $ 32.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me