Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC Bulls streven naar $ 37.000 terwijl Bulls de leiding nemen

Dagelijkse technische analyse van Bitcoin BTC

  • Bitcoin-prijs veranderde de 20-daagse SMA van weerstand naar ondersteuning.
  • De MACD in de 4-uurs BTC-grafiek laat een toenemend bullish momentum zien.

De prijs van Bitcoin steeg van $ 33.150 naar $ 36.000 omdat de kopers drie opeenvolgende dagen de controle over de markt hielden. Terwijl de kopers het $ 37.000-niveau in rekening brengen, laten we het eens nader bekijken en kijken wat er achter de schermen gebeurt met technische analyse.

Bitcoin-prijs stijgt met bijna $ 3.000

Tijdens deze recente prijsstijging in Bitcoin slaagden de BTC-bulls erin om de 20-daagse SMA om te buigen van weerstand naar ondersteuning. De relatieve sterkte-index (RSI) zweeft nog steeds binnen de neutrale zone, wat betekent dat de BTC-prijs nog voldoende groeiruimte heeft.

btc / usd dagelijkse chat 020321

Afbeelding: BTC / USD dagelijks

Zoals te zien is in de IOMAP van IntoTheBlock, zijn de weerstandsniveaus vooraf matig sterk. Als zodanig zouden de Bitcoin-prijsshows voorbij de weerstandsbarrière van $ 37.200 moeten breken en het psychologische niveau van $ 38.000 moeten bereiken. Aan de andere kant zijn er drie gezonde ondersteuningszones voor $ 35.000, 20-daagse SMA ($ 34.000) en 50-daagse SMA ($ 31.500).

btc / usd volumegrafiek 020321

Afbeelding: IntoTheBlock

Als we de 4-uurs Bitcoin-prijsgrafiek zien, zijn er drie bullish signalen waar we naar kunnen kijken.

btc / usd 4-uurs grafiek 020321

Afbeelding: BTC / USD 4 uur

  1. De SMA’s van 20 bar en 200 bar zijn omgekeerd van weerstand naar ondersteuning.
  2. De MACD laat een toenemend bullish momentum zien.
  3. De parabolische SAR is omgeslagen van bearish naar bullish, wat aangeeft dat het marktsentiment momenteel positief is.

Grijstinten om Bitcoin Bulls Run een vliegende start te geven?

Volgens CryptoQuant bereikte de prijs van de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) onlangs het laagste niveau sinds april 2019. Ondanks de enorme instroom van Bitcoin in Grayscale, is BTC / USD niet blijven stijgen.

De aankooppremie van de Trust schommelt rond de $ 6,50, voorheen zelfs $ 40. Volgens een populaire algemene theorie valt dit samen met de meanderende prijsrichting van BTC, aangezien grote premies gelijk staan ​​aan grote opwaartse bewegingen voor Bitcoin..

In een artikel uit het tijdschrift Hackernoon (in december) werd uitgelegd dat dit fenomeen verband houdt met vrijgaven van GBTC-aandelen, onderhevig aan een gebruikelijke lock-up. Zodra ze zijn vrijgegeven, heeft Bitcoin de neiging om te stijgen naarmate klanten hun winst terugstorten in het activum, terwijl de tijd voorafgaand aan dergelijke gebeurtenissen overeenkomt met een gebrek aan prijsactie..

Het artikel voorspelde correct het prijsgedrag van BTC voor de tweede helft van januari. Het vatte samen:

Wat belangrijk is om te weten, is dat zodra deze hogere prijzen en premies worden gerealiseerd na een ontgrendeling, de prijs consolideert. Hierdoor kan de premie weer krimpen voor de volgende ontgrendelingsgebeurtenis.

Door deze leegte kunnen premies weer krimpen, net als de negen keer ervoor. En het zal blijven krimpen tot de volgende ontgrendeling. Hierdoor verwacht ik dat de prijs ofwel consolideert ofwel zakt.

Er is een stijgende verwachting in de cryptogemeenschap over het voortzetten van de Bitcoin-bullrun, aangezien de volgende ontgrendeling voor vandaag (3 februari) is gepland. Ondertussen blijft Grayscale zijn aanbod uitbreiden, aangezien institutionele interesse in het algemeen geen tekenen van vertragende investeringen vertoont. Het bedrijf heropende zijn Ethereum Trust nadat het sinds december was gesloten.

CEO van CryptoQuant wijst op het bullish signaal van de Bitcoin-prijs

Als gevolg van de recente uitstroom van Bitcoin uit Coinbase, verwacht CryptoQuant CEO Ki Young Ju dat er binnenkort een BTC-stierenrally zal plaatsvinden. Het data-analistenbedrijf wees erop dat er meer dan 15.000 Bitcoin (ter waarde van ongeveer $ 515 miljoen) uit Coinbase wordt gehaald. Op basis van een aantal factoren gelooft Ki Young Ju dat dit waarschijnlijk een onderdeel is van over-the-counter (OTC) -transacties van institutionele beleggers.

Volgens Ki Young Ju is de uitstroom van Coinbase een bullish teken voor de cryptomarkt, omdat het laat zien dat investeerders hun tokens naar de opslag verplaatsen. Als beleggers aanzienlijke hoeveelheden BTC naar opslag verplaatsen (zoals cold wallets), betekent dit dat ze zien dat de vlaggenschipcrypto de moeite waard is om vast te houden in plaats van te verkopen. Met BTC in cold wallets wordt het niet verhandeld of geruild.

“We kennen nooit het OTC-transactievolume onder de motorkap door institutionele beleggers, maar er zijn on-chain indicatoren om OTC-deals te schatten. En op basis van deze indicatoren zijn er nog steeds grote OTC-deals. Mogelijk blijven instellingen BTC kopen. “

Hij voegde toe:

Overgedragen tokens is het aantal Bitcoins dat op het netwerk is overgedragen. Als deze waarde stijgt en de fondsstroomratio voor alle beurzen daalt, betekent dit dat er enorme OTC-deals aan de gang zijn … Deze $ BTC-bull-run stopt nooit zolang deze OTC-indicatoren institutioneel kopen blijven zeggen.

Michael Saylor: enorme belangstelling voor de Bitcoin-conferentie van MicroStrategy

Micheal Saylor, de CEO van MicroStrategy, zei dat de ‘Bitcoin Educational Conference’ van het bedrijf een indrukwekkend aantal CEO’s heeft aangetrokken. Saylor merkte op dat bezoekers zouden profiteren van MicroStrategy’s playbook over het gebruik van het BTC Monetary Network.

De conferentie (die op 3 en 4 februari in twee delen zal plaatsvinden) heeft tot doel ondernemingen voor te lichten over hoe ze kunnen profiteren van BTC-investeringen of er hun primaire schatkistreserve van kunnen maken. Enkele van de bekende bedrijven die op de conferentie presenteren, zijn onder meer Fidelity Digital Asset Services, Binance, Coinbase, Grayscale, Kraken en meer.

Saylor ging naar Twitter om de enorme belangstelling van leidinggevenden te benadrukken.

“Ik heb nog nooit zoveel CEO’s zien inschrijven om een ​​van onze evenementen bij te wonen. Stuur de jouwe, of kom naar onze sessies & rapporteer terug aan uw team. Elk bedrijf kan profiteren van een aansluiting op het # Bitcoin Monetary Network. “

Saylor bevestigde de toenemende interesse van leidinggevenden in de crypto-sector in een recente podcast, volgens een CryptoPotato-rapport. Hij merkte op dat kort nadat MicroStrategy de aankoop van meer dan $ 1 miljard aan BTC aankondigde, door verschillende CEO’s contact met hem werd opgenomen voor meer informatie..

Bitcoin-prijs zal naar verwachting deze niveaus bereiken

Bitcoin-prijs heeft momenteel het positieve momentum dat nodig is om voorbij de weerstandsbarrière van $ 37.200 te komen en het psychologische niveau van $ 38.000 te bereiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me