Ethereum-prijsanalyse: ETH doorbreekt belangrijke weerstand op weg naar $ 600

Dagelijkse Ethereum ETH-prijsvoorspelling

  • Ethereum is erin geslaagd om de weerstand van $ 590 te doorbreken.
  • Het gedrag van beleggers op het psychologische niveau van $ 600 zal de toekomstige prijsactie bepalen.

Ethereum staat op dit moment aan de vooravond van een belangrijke test, die zijn potentiële toekomst zou kunnen bepalen. Na een bullish weekendrally wist ETH te klimmen van $ 545 naar $ 595. Als het de $ 600 nadert, zal het interessant zijn om op te merken hoe de houders reageren op dit psychologische niveau.

Ethereum breekt boven $ 590 weerstand

In een vorig rapport hebben we gewezen op de weerstand van $ 590 als een sleutelniveau dat moet worden doorbroken voordat het slimme contractplatform de zone van $ 600 kan betreden. De bullish van dit weekend gaf ETH genoeg momentum om boven de $ 590 weerstand te breken, samen met de 20-daagse SMA. De MACD geeft aan dat het marktmomentum probeert om te keren van bearish naar bullish.

eth / usd daily chart 121520

Afbeelding: ETH / USD dagelijkse grafiek

De 4-hour chart voegt nog meer geloof toe aan onze bullish outlook. Zoals we gisteren hebben opgemerkt, is ETH / USD erin geslaagd om boven het dalende wigpatroon en de 20-bar, 50-bar en 200-bar SMA’s te breken. Het werd echter geconfronteerd met weerstand van $ 592. Na enige strijd is ETH erin geslaagd om erboven te breken.

eth / usd 4-uurs grafiek 121520

Afbeelding: ETH / USD 4-uurs grafiek

Nu zullen de bulls weerstand moeten overwinnen bij $ 620 om zijn verhuizing naar de $ 700-zone te starten. Houd er rekening mee dat dit niveau de prijs eerder twee keer had geremd (in de daily chart). Het zal dus interessant zijn om te zien hoe de prijs deze keer reageert. Het zou deze keer anders kunnen zijn, aangezien het Ethereum-netwerk sterker is dan ooit tevoren.

Nieuwe Ethereum-adressen bereiken het hoogste punt in 35 maanden

Volgens Santiment, een vooraanstaand analysebedrijf, heeft het aantal nieuwe adressen binnen Ethereum het hoogste punt in 35 maanden bereikt. Deze nieuwe adressen itereren ook zwaarder met het netwerk, wat een krachtig teken is.

ethereum netwerkgroeigrafiek

Afbeelding: Santiment

Het bedrijf zei:

“Het aantal nieuwe # Ethereum-adressen bereikte een dag, 35 maanden hoog, zaterdag. Onze meetwaarde voor netwerkgroei pakte ETH op en bereikte 177,5k gemaakte adressen. Met name meer adressen die communiceren op het netwerk van een item, is een veelbelovende indicator voor stieren. “

Een groeiend netwerk is een sterker netwerk, wat onze algehele optimistische vooruitzichten bevestigt.

ETH wordt binnenkort verhandeld op de digitale beurs van DBS Bank

De DBS Bank of Singapore heeft onlangs aangekondigd dat de handel op haar nieuwe digitale activa-beurs – DBS Digital Exchange – volgende week zal beginnen. De uitwisseling biedt tokenisatie van effecten en andere activa naast bank-grade bewaring voor cryptocurrencies.

De nieuwe uitwisseling zal ook spot-uitwisselingen mogelijk maken van fiat-valuta’s naar cryptocurrencies en vice versa, volgens een Coindesk-rapport. DBS Group CEO, Piyush Gupta, zei dat vier fiat-valuta’s (SGD, USD, HKD, JPY) verhandelbaar zijn tegen cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en XRP.

We zijn klaar om volgende week al met cryptohandel te beginnen. Het kan een maand of twee duren voordat het aanbieden van beveiligingstoken op gang komt, maar kort samengevat zijn we klaar om te beginnen.

De beurs omvat een gereguleerd platform voor de uitgifte en verhandeling van digitale tokens die worden ondersteund door financiële activa. Dit zijn onder meer private equity-fondsen, obligaties en aandelen in niet-beursgenoteerde bedrijven. De bewaarnemingsdiensten zijn naar verluidt van bank- en institutionele kwaliteit. Gupta voegde eraan toe dat de DBS-beurs alleen openstaat voor institutionele klanten en geaccrediteerde beleggers.

De SGX-beurs in Singapore bezit 10% van de nieuwe beurs. Loh Boon Chye, CEO van SGX, zei in een verklaring:

We zijn verheugd om onze sterke punten op het gebied van marktinfrastructuur en risicobeheer toe te passen op deze onderneming. Er zijn aanzienlijke mogelijkheden om vertrouwen en efficiëntie bij het bepalen van prijzen te brengen in de wereldwijde digitale activa-ruimte. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met DBS om de reputatie van Singapore als internationaal financieel centrum met meerdere activa te versterken.

Belangrijkste prijsniveaus om op te letten voor Ethereum

De meest kritieke zone om op te letten is het psychologische niveau van $ 600. Omdat het een mooi geheel getal is, kunnen de investeerders het beschouwen als een uitverkoop- of een buy-in-punt. In het laatste geval moet het slimme contractplatform de weerstand van $ 620 overwinnen om door te gaan naar de zone van $ 700.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me