Ethereum-prijsanalyse: ETH herstelt, kan een korte onderbreking zijn van een verwoestende daling

Dagelijkse Ethereum ETH-prijsvoorspelling

  • De 4-uur ETH-grafiek moet de 20-bar SMA overwinnen om het prijsherstel te voltooien.
  • De dagelijkse prijsgrafiek heeft het sterk bearish omgekeerde Adam en Eva-patroon gevormd.
  • Ondanks bearish prijsacties blijft ETH aanzienlijke institutionele belangstelling trekken.

Na het mislukken van de weerstandslijn van $ 615, vertoont de prijs van Ethereum een ​​gestage neerwaartse trend. De bulls slaagden er woensdag in om een ​​comeback te maken en de prijs op te drijven tot $ 575. De vier-uurgrafiek voor Ethereum laat zien dat het slimme contractplatform zich in de middelste bullish heropleving zou kunnen bevinden. Deze prijsstijging zou echter niets meer kunnen zijn dan een kort uitstel, aangezien de dagelijkse prijsgrafiek nog steeds bearish blijft.

Stieren zorgen voor herstel op korte termijn

Laten we eerst eens kijken naar de prijsgrafiek van vier uur. De prijs brak onder de $ 590-lijn en zakte steil naar de $ 540-ondersteuningsmuur. ETH slaagde er vervolgens in om er in een V-formatie vanaf te komen toen de kopers aan hun prijsherstel begonnen.

eth / usd 4-uurs grafiek 121020

Afbeelding: ETH / USD 4-uurs grafiek

Momenteel wordt de ETH geconfronteerd met harde weerstand bij de 20-bar SMA en is hij al een keer afgewezen. Als de prijs zich herstelt, zullen de kopers het momentum willen gebruiken en de kritieke prijs van $ 540 willen herwinnen.

De vooruitzichten op lange termijn blijven negatief?

Tijdens de Litecoin-recensie van deze dinsdag hebben we het gehad over de vorming van Adam en Eva-patronen in de maandelijkse grafiek. Het lijkt erop dat de dagelijkse prijsgrafiek van ETH / USD een omgekeerd Adam en Eva-patroon vormt.

eth / usd daily-grafiek 121020

Afbeelding: ETH / USD dagelijkse grafiek

Het koersdoel van dit omgekeerde patroon is gedaald naar $ 420. De MACD in dit tijdsbestek laat zien dat het marktmomentum overwegend bearish is, wat onze negatieve hypothese nog meer geloofwaardig maakt..

Ethereum 2.0 depositocontract wordt steeds groter

Ondanks de bearish prijs is de deelname en algemene hype rond de Ethereum 2.0-upgrade behoorlijk hoog.

Ethereum 2.0 is slechts een paar dagen geleden live gegaan. De totale storting op het Ethereum 2.0-staking-contract overtrof al snel een miljoen ETH, volgens een rapport van Finance Magnates. Ethereum had aanvankelijk de behoefte aan 524.288 ETH geschetst voor de lancering van Beacon Chain.

ethereum 1 miljoen eth aankondiging

De ETH-gemeenschap toonde genereuze steun en zette begin vorige week ongeveer 900.000 in. Volgens het uitzetcontract is er geen sluitingsdatum voor het contract. De ETH-gemeenschap kan dus beloningen verdienen bij het uitzetten, zelfs na de volgende fasen. Vroege stakers hebben het voordeel van hoge beloningen, die kunnen oplopen tot 20% per jaar.

Momenteel nemen de communityleden actief deel aan het uitzetten, omdat de beloning voor het uitzetten in de toekomst zal dalen naarmate er meer validators toetreden. Met de lancering van Beacon Chain begon het Ethereum-netwerk aan de overgang van het huidige proof-of-work-netwerk naar een efficiënter proof-of-stake-netwerk. De recente lancering van fase 0 is slechts de eerste stap. De hele transitie zal jaren duren.

De Beacon Chain zal een essentiële rol spelen in het nieuwe blockchain-netwerk om te concurreren met giganten als Visa en PayPal. Met meer dan een miljoen Ethereum ingezet op het netwerk, kijkt de Ethereum-gemeenschap uit naar een soepel overgangsproces.

Institutionele beleggers blijven hoog op Ether

Investeringsgigant GrayScale heeft onlangs aangekondigd nog eens 100.000 ETH te hebben verworven. Volgens een Trustnodes-rapport zei GrayScale:

Sinds de verkopen gerapporteerd op het meest recent ingediende huidige rapport op formulier 8-K door Grayscale Ethereum Trust (ETH) (de ‘Trust’), heeft de Trust 1.140.900 aandelen uitgegeven tegen verschillende prijzen die zijn bepaald op basis van zijn Digital Asset Holdings per Share aan geselecteerde “Geaccrediteerde beleggers”, in de zin van Regel 501 van Verordening D onder de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de “Securities Act”), bij onderhandse plaatsingstransacties die zijn vrijgesteld van de registratievereisten van de Securities Act op grond van Regel 506 (c ) hieronder voor een totaal van 105.927,51301273 Ethereum, wat neerkomt op $ 62.975.646.

Genesis Global Trading, een beursvennootschap, trad op als de geautoriseerde deelnemer voor deze uitkeringen. GrayScale heeft het rapport een week geleden voor het laatst ingediend, wat aangeeft dat het deze week 100.000 ETH heeft verkocht, een stijging van 78.229.44246893 ETH een paar dagen geleden. Het bedrijf lijkt drie miljoen ETH te hebben uitgegeven en klaar om te worden gekocht, waardoor het een van de grootste bewaarders van ETH is.

De Grayscale Ethereum Trust (ETHE) werd gelanceerd in 2013 en is beperkt tot geaccrediteerde investeerders. GrayScale alleen beheert meer dan $ 12 miljard aan activa en groeit omdat het de enige manier is om te investeren in aandelen in de vorm van ETH en BTC in de VS..

Belangrijkste prijsniveaus om in de gaten te houden

In het tijdsbestek van 4 uur moeten de investeerders kijken naar de SMA van 20 bar ($ 575). Onze bullish hypothese op korte termijn is volledig afhankelijk van het feit of ETH dit niveau overwint.

In de dagelijkse grafiek is het belangrijkste niveau om op te letten de 50-dagen SMA ($ 490). Dit is het enige ondersteuningsniveau dat sterk genoeg is om de stroom te stoppen als ons Adam en Eva-patroon wordt gevalideerd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me